2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sağol canımm ben de alacağım ondan.
Kızımda perşembe sabahı boğaz acısı oldu. Akşamına ateşi çıktı. Ertesi gün sular seller gibi burun akıntısı ve sürekli hapşurma. Doktora götürdü babası. Doktor kreşe yeni başlayanlarda olur alerjinik rinit demiş. E nabızdan. Baktım aletjinik rinit gribal enfeksiyon yazmış, ona göre ilaç yazmış. Hala sesi kısık ve değişmiş. Ateşi yok. Burnu tıkalı biraz.
Grip gibi ama korona da olabilir mi diye endişeliyim.

Hic gerek yok. En fazla bir yıl sonra acaba evde nereye koysam derdine giriyorsunuz.
Normal olanlar hatta şimdi katlanabilenler var onlara bakın.

Eveeeet bugün kiloma bakayım dedim 65i gördüm ağzım açık kaldı e ne bekliyordum ki bu kadar yemeye çok normal
3 ayda 5 kilo aldım 2. 3 ayda da bi 5 sonraki de 5 dersek totalde 15 kg ile bitiririm tosunpaşa da bi 3,5 kg olsa aman aman nası verilcek o kilolar

Aldım çok küçük bir yorgan değil gayet güzelmiş bu sene zaten Mart'ta dogucak yorgan kullanımı 1 yaş yazan yer var 6 ay sonrası yazan yer var ben 2023 de kullanırım nasilsa lazım olucak hafif ve ürün yumuşacık
Aldım 2023 de kullanırız gayet güzelmiş
Evet ya sanki içeride derim yırtılıyor da ortadan ikiye ayrılsam rahatlıcam gibi bir gerginlik
Benim karnımda hep ara ara öyle oluyordu bu ara her akşam öyle hissediyorum yirtilcak gibi
ValoFade
dejavuh
Benimde karnım 2 gündür öyle çok gergin, çatlayacak diye korkmaya başladım
Aynı öyle hissediyorum yirtilcak sanki birşey diycem böyle hissedenler kaç kilo ile başladınız şuan kaç kilosunuz göbek çevresinde et var miydi..bana sorarsanız kupkuru biri değilim 52 ile başladım 53 şuan hafifçe göbeğim oncede vardı ama çok az

Normal bebek küveti var benmde 1 yıldır bodruma indiremedim üşengeçlikten. 2 yaşındaki kızm anne bu ne diyr.
Bu Bi türlü İndiremediğimiz küvet tahtimız bebekler yıkanıyr içinde diyrm

Ben 59 la başlafım 58 e indim, yine 59 kiloyum. Boyum 160.yani zayıf değilim.
O yüzden erkenden karnım büyüdü gibi görünüyor

Ne kadarmış söyle de 1 milyoncudan leğen bakayım ona göre ya bıcı bıcıları için fileli böyle cidden leğen tarzı şeyler var onda mı yıkanıyolar nasıl oluyor bebiş yıkaması
Söyleyeyim mi bilemedim valla linç yemekten korkuyorum indirimde 1800 tl trendyolda 3400 e de gördüm yani tabi çok fazla fiyatı. Oğlumdayken normal bebek küveti almıştım altına sehpa koyuyoduk yükselsin diye. küvetin içine ilk zamanlar file takıyorduk öyle yıkıyodum
Hic gerek yok. En fazla bir yıl sonra acaba evde nereye koysam derdine giriyorsunuz.
Normal olanlar hatta şimdi katlanabilenler var onlara bakın.
Zaten en çok 1 yıl kullanılır. Oğlumdayken normal bebek küveti kullandık. Katlananları ben de gördüm çok güzel bunun alt açma olayı hoşuma gitti. Oğlumdayken hani şu uzayan beşikler var ya onun alt açma kısmı çok işimizi görmüştü şimdi öyle almayı düşünmüyorum onun için bu biraz aklıma yattı

Ben de yatağın yada masanın üstüne koyup yıkıyordum. Doğumdan sonra bel ağrım cok olmuştu. Gerçekten çok pahallı. Durumu iyi olanlar için bile çok bence. Bir yıl için cok fazla geldi banq

Büyüyen beşik mı bende ondan almayı düşünüyorum Montessori düşündüm hem çok aşırı büyük küçücük bebek içinde kayboluyor güvenli de değil bana göre

Kızlar çok saçma bir soru sorucam şimdi Yarın doktor muayenem var elbise giymek istiyorum cinsiyet öğrenirsem belki bir kaç kare resim çekilirim diye şimdi asıl soru daha önce hiç elbiseyle gitmedim 1 kere vajinal ultrason ile bakıldı onda da örtü verildi elbiseyle gittiğimde yine örtü verir mi acaba yoksa hiç riske atmayayım mı Özele gidiyorum bu arada

benimkiler veriyordu kuş şu ana kadar hep elbiseyle gittim asistan düşünüyor hemencik

Benim boyum 1.80 kilom 60dı hamile kaldığımda şuan 65im

Aynısını geçen ben düşündüm çok çıplak kalırsın elbiseni yanına alıp orda değiş daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…