- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Şöyle yapıcam her ihtimale karşı yanıma şort alıcam zaten doktorun odasında lavabo var baktım örtü falan vermiyorlar şortumu çekerim altımaAynısını geçen ben düşündüm çok çıplak kalırsınelbiseni yanına alıp orda değil daha mantıklı
Benim boyum 170 65 ile hamile kaldım geçen gün 69 bile gördüm ama gariptir ki 67-68 arası gidip geliyorum daha çokBen 59 la başlafım 58 e indim, yine 59 kiloyum. Boyum 160.yani zayıf değilim.
O yüzden erkenden karnım büyüdü gibi görünüyor
Sen basketbolcu musunBenim boyum 1.80 kilom 60dı hamile kaldığımda şuan 65im
Örtüden bol ne var, isteyiver, onların vermesini niye bekliyorsunŞöyle yapıcam her ihtimale karşı yanıma şort alıcam zaten doktorun odasında lavabo var baktım örtü falan vermiyorlar şortumu çekerim altıma
Pahalı pahalı orası kesin tabi tercih meselesi ben de karar vermedim daha eğer alt açmalı yatak alırsam bunu almam gereksiz olurBen de yatağın yada masanın üstüne koyup yıkıyordum. Doğumdan sonra bel ağrım cok olmuştu. Gerçekten çok pahallı. Durumu iyi olanlar için bile çok bence. Bir yıl için cok fazla geldi banq
Biz aldık tam oda seti ama yatağı en çok 3 sene kullandık sonra aklı ermeye başlayınca arabalı yatak istedi beşiği verdik onu aldık o yüzden ben çok uzun vadeli kullanılan bişey istemiyorum. Çocuklar büyüyünce kendi istekleri oluyor. 2-3 sene sonra abisinin arabalı yatağı onun odasına geçerBüyüyen beşik mı bende ondan almayı düşünüyorum Montessori düşündüm hem çok aşırı büyük küçücük bebek içinde kayboluyor güvenli de değil bana göre
Ay haklısın da çekiniyorum ben öyle şeylerde yaÖrtüden bol ne var, isteyiver, onların vermesini niye bekliyorsun
Lisede evet çok oynardım ama bizim sülalede kısa boylu kimse yok genlerde uzunSen basketbolcu musun
oğlun benimle aynı boy doğacak heralde ahahhaha maşallah yaa 1.80 boy nediiir bizim boy hakları sizin aileye dağılmışşşLisede evet çok oynardım ama bizim sülalede kısa boylu kimse yok genlerde uzundayılarım 2 metre annem bile 1.75 babam 1.90 nba takımı gibiyiz
Annem zorla basket kariyerimi bitirdi ilerde sana koca bulamıcaz diyeoğlun benimle aynı boy doğacak heralde ahahhaha maşallah yaa 1.80 boy nediiir bizim boy hakları sizin aileye dağılmışşş
manken gibi valla hiç sıkıntı değil miss bakma uzunun boyu kısanın çenesini yorarmış hesabı oldu benimkiAnnem zorla basket kariyerimi bitirdi ilerde sana koca bulamıcaz diyeşükür benimkinin boyu benden 10cm uzun ordan yırttık bebiş avatar gibi gelir artık siz normal olansınız biz anormaliz valla sıkıntı bizde
Bn elbise giydiginde veriliyordu . Ama sen her ihtimale karşı ince bı hirka al yanınaKızlar çok saçma bir soru sorucam şimdiYarın doktor muayenem var elbise giymek istiyorum cinsiyet öğrenirsem belki bir kaç kare resim çekilirim diye şimdi asıl soru daha önce hiç elbiseyle gitmedim 1 kere vajinal ultrason ile bakıldı onda da örtü verildi elbiseyle gittiğimde yine örtü verir mi acaba yoksa hiç riske atmayayım mı Özele gidiyorum bu arada
Bence Bnm boy hakkımı vermisleroğlun benimle aynı boy doğacak heralde ahahhaha maşallah yaa 1.80 boy nediiir bizim boy hakları sizin aileye dağılmışşş
Ben de bu saatte üşenmeden çay demlemiş ve yanına tost yapmış biri olarak aynı soruyu kendime soruyorumEveeeet bugün kiloma bakayım dedim 65i gördüm ağzım açık kaldıe ne bekliyordum ki bu kadar yemeye çok normal
3 ayda 5 kilo aldım 2. 3 ayda da bi 5 sonraki de 5 dersek totalde 15 kg ile bitiririm tosunpaşa da bi 3,5 kg olsaaman aman nası verilcek o kilolar
Gönlünüz ne istiyorsa onu yapın. Orası artık bebişe ait olacak, gitmesi gereken eşyalar yeni sahiplerine gidebilir. Eşya zaten gelip geçicidir fazla bağ kurmak, aman lazım olur demek birikmeye ve düzensizliğe neden olur. Bir ev fonksiyonel ve ferah, düzenli olduğu ölçüde huzurludur. Ben de çok benzer durum yaşadım o oda evin ardiyesiydi ve çok uğraşmam gerekti. Evin her odasında yeniden düzenleme yapmam ve çook fazla eşyayı, özellikle dolapları dolduran bir türlü giyilmeyen giysileri atmam gerekti. Şimdi ev çok daha güzel ve odası bebişe hazır. Baktıkça mutluluk duyuyorum. Size de kolaylıklar dilerimKızlar ben çocuk odası yapacağım da kafam karışık eşim santral işi yapıyor ben ona evlendiğimiz de çocuk odası olcak boş bırakalım demiştim malzemelerimi koyarım diye inatla boş bırakmadı şimdi oda da koltuk dolap ve masa var koltuk zaten çıkacak satacaz dolap ve masaya kıyamıyorum dolabı kullanırım da masa kalırsa şifonyer koyamam Montessori istiyorum oda da çok büyük değil ne yapayım sizce
Ohh afiyet olsun. Sen yine tost yapmışsın az önce pide gömdümBen de bu saatte üşenmeden çay demlemiş ve yanına tost yapmış biri olarak aynı soruyu kendime soruyorumçocugun bu saatte aşerme talebini karsılıksız bırakamazdım
Canım bende ki bu bebek arabası çok uyifiyata almışsin. 3 sene önce 1100 liraya almıştım sıfırını . Bencok çok memnunum yalnız araba ve puset çok da hafif değil sadece araba bı 7 kilo vardır .puseti de diğer arabali pusetlere göre daha ağır . Ama hantal değil kesinlikle .bunların sıfırı yapilmiyor galiba artık . Kardeşim için çok araştırdım ama bulamadım .Merhaba arkadaşlar bugün bir fırsat yakalayıp bebeğin arabasını ve oto koltuğunu aldık ikinci el. Ürünü chicco next to me anne yanı beşiği ararken tesadüfen gördüm ve hem baston hem travel olup doğumdan itibaren kullanabilmek beni cezbetti. Evimiz küçük ve asansörsüz ikinci kattayız hantal bir araba istemedim. Aslında mamas papas airo bakıyordum 3500 küsür, sonra bunu gördüm bir anda. Ertesi gün ilan sahibi 550 liraya indirmesin miHemen gidip aldık. Tecrübeli anneler sizce nasıl bir seçim olmuş? Kullanamazsak satarım diye düşündüm.
Yaa çok teşekkür ederim ne güzel söylemişsiniz. Benim evimde genel olarak çok eşya yok, kıyafetlerimi bile eğer giymiyorsam birine veriyorum. Eşyalarla bağ kurmam ama dolap ve masa 1 senelik daha o yüzden kıyamadım, dolabı kullanırım zaten ahşap rengini seviyorum evimin tamamı ahşap, bej arası zaten Montessoriyi de ahşap istiyorum :) Sanırım eşimle konuşup masayı da satmasını söyleyeceğim yerine şifonyer aldıracağım gibi duruyor. Sizin adınıza da çok sevindim bebiş sağlıklı huzurlu kullansın odası inşallah. Tekrardan çok teşekkür ederimGönlünüz ne istiyorsa onu yapın. Orası artık bebişe ait olacak, gitmesi gereken eşyalar yeni sahiplerine gidebilir. Eşya zaten gelip geçicidir fazla bağ kurmak, aman lazım olur demek birikmeye ve düzensizliğe neden olur. Bir ev fonksiyonel ve ferah, düzenli olduğu ölçüde huzurludur. Ben de çok benzer durum yaşadım o oda evin ardiyesiydi ve çok uğraşmam gerekti. Evin her odasında yeniden düzenleme yapmam ve çook fazla eşyayı, özellikle dolapları dolduran bir türlü giyilmeyen giysileri atmam gerekti. Şimdi ev çok daha güzel ve odası bebişe hazır. Baktıkça mutluluk duyuyorum. Size de kolaylıklar dilerim
Çok büyük yer sorunu olursa kötü daha küçük bir eve çıksam sıkıntı.suan odam müsait ama çocuğun en az 4 yaşında olması lazım Montessori için daha küçükler için büyüyen beşik daha mantıklı geliyor banaKızlar ben çocuk odası yapacağım da kafam karışık eşim santral işi yapıyor ben ona evlendiğimiz de çocuk odası olcak boş bırakalım demiştim malzemelerimi koyarım diye inatla boş bırakmadı şimdi oda da koltuk dolap ve masa var koltuk zaten çıkacak satacaz dolap ve masaya kıyamıyorum dolabı kullanırım da masa kalırsa şifonyer koyamam Montessori istiyorum oda da çok büyük değil ne yapayım sizce
Bende öyle düşünüyorum Montessori hem çok büyük hemde ara korumalık kısımları bile geniş en az 4 yaşında olması lazım ben uyurken çıkar vs vazgeçtim büyüyen beşik daha mantıklı geliyorPahalı pahalı orası kesin tabi tercih meselesi ben de karar vermedim daha eğer alt açmalı yatak alırsam bunu almam gereksiz olur
Biz aldık tam oda seti ama yatağı en çok 3 sene kullandık sonra aklı ermeye başlayınca arabalı yatak istedi beşiği verdik onu aldık o yüzden ben çok uzun vadeli kullanılan bişey istemiyorum. Çocuklar büyüyünce kendi istekleri oluyor. 2-3 sene sonra abisinin arabalı yatağı onun odasına geçerMontessorilerin bugün küçüğünü gördüm ama o da beni tedirgin ediyor gece kendi kalkar yataktan diye nasıl bi yatak alıcam bilmiyorum
160 boyundayım çocuğum az daha uzasın herşeyin pacasini kestirmeden giysinAnnem zorla basket kariyerimi bitirdi ilerde sana koca bulamıcaz diyeşükür benimkinin boyu benden 10cm uzun ordan yırttık bebiş avatar gibi gelir artık siz normal olansınız biz anormaliz valla sıkıntı bizde
Çok iyi fiyat uygun letgodan miMerhaba arkadaşlar bugün bir fırsat yakalayıp bebeğin arabasını ve oto koltuğunu aldık ikinci el. Ürünü chicco next to me anne yanı beşiği ararken tesadüfen gördüm ve hem baston hem travel olup doğumdan itibaren kullanabilmek beni cezbetti. Evimiz küçük ve asansörsüz ikinci kattayız hantal bir araba istemedim. Aslında mamas papas airo bakıyordum 3500 küsür, sonra bunu gördüm bir anda. Ertesi gün ilan sahibi 550 liraya indirmesin miHemen gidip aldık. Tecrübeli anneler sizce nasıl bir seçim olmuş? Kullanamazsak satarım diye düşündüm.
Çok güzel güle gğle kullanın. Bence çok kullanışlı. Pusetli şekilde ilk 6 ay kullanılıyor, sonra pusetsiz daha hafif olurMerhaba arkadaşlar bugün bir fırsat yakalayıp bebeğin arabasını ve oto koltuğunu aldık ikinci el. Ürünü chicco next to me anne yanı beşiği ararken tesadüfen gördüm ve hem baston hem travel olup doğumdan itibaren kullanabilmek beni cezbetti. Evimiz küçük ve asansörsüz ikinci kattayız hantal bir araba istemedim. Aslında mamas papas airo bakıyordum 3500 küsür, sonra bunu gördüm bir anda. Ertesi gün ilan sahibi 550 liraya indirmesin miHemen gidip aldık. Tecrübeli anneler sizce nasıl bir seçim olmuş? Kullanamazsak satarım diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?