2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de yatağın yada masanın üstüne koyup yıkıyordum. Doğumdan sonra bel ağrım cok olmuştu. Gerçekten çok pahallı. Durumu iyi olanlar için bile çok bence. Bir yıl için cok fazla geldi banq
Pahalı pahalı orası kesin tabi tercih meselesi ben de karar vermedim daha eğer alt açmalı yatak alırsam bunu almam gereksiz olur
Büyüyen beşik mı bende ondan almayı düşünüyorum Montessori düşündüm hem çok aşırı büyük küçücük bebek içinde kayboluyor güvenli de değil bana göre
Biz aldık tam oda seti ama yatağı en çok 3 sene kullandık sonra aklı ermeye başlayınca arabalı yatak istedi beşiği verdik onu aldık o yüzden ben çok uzun vadeli kullanılan bişey istemiyorum. Çocuklar büyüyünce kendi istekleri oluyor. 2-3 sene sonra abisinin arabalı yatağı onun odasına geçer Montessorilerin bugün küçüğünü gördüm ama o da beni tedirgin ediyor gece kendi kalkar yataktan diye nasıl bi yatak alıcam bilmiyorum

Lisede evet çok oynardım ama bizim sülalede kısa boylu kimse yok genlerde uzun dayılarım 2 metre annem bile 1.75 babam 1.90 nba takımı gibiyiz
oğlun benimle aynı boy doğacak heralde ahahhaha maşallah yaa 1.80 boy nediiir bizim boy hakları sizin aileye dağılmışşş

oğlun benimle aynı boy doğacak heralde ahahhaha maşallah yaa 1.80 boy nediiir bizim boy hakları sizin aileye dağılmışşş
Annem zorla basket kariyerimi bitirdi ilerde sana koca bulamıcaz diye şükür benimkinin boyu benden 10cm uzun ordan yırttık bebiş avatar gibi gelir artık siz normal olansınız biz anormaliz valla sıkıntı bizde

Annem zorla basket kariyerimi bitirdi ilerde sana koca bulamıcaz diye şükür benimkinin boyu benden 10cm uzun ordan yırttık bebiş avatar gibi gelir artık siz normal olansınız biz anormaliz valla sıkıntı bizde
manken gibi valla hiç sıkıntı değil miss bakma uzunun boyu kısanın çenesini yorarmış hesabı oldu benimki

Bn elbise giydiginde veriliyordu . Ama sen her ihtimale karşı ince bı hirka al yanına

Ben de bu saatte üşenmeden çay demlemiş ve yanına tost yapmış biri olarak aynı soruyu kendime soruyorum çocugun bu saatte aşerme talebini karsılıksız bırakamazdım

Merhaba arkadaşlar bugün bir fırsat yakalayıp bebeğin arabasını ve oto koltuğunu aldık ikinci el. Ürünü chicco next to me anne yanı beşiği ararken tesadüfen gördüm ve hem baston hem travel olup doğumdan itibaren kullanabilmek beni cezbetti. Evimiz küçük ve asansörsüz ikinci kattayız hantal bir araba istemedim. Aslında mamas papas airo bakıyordum 3500 küsür, sonra bunu gördüm bir anda. Ertesi gün ilan sahibi 550 liraya indirmesin mi Hemen gidip aldık. Tecrübeli anneler sizce nasıl bir seçim olmuş? Kullanamazsak satarım diye düşündüm.

Eklentiler

• 56098B57-9723-4D88-9366-19CF33165A20.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 87
Gönlünüz ne istiyorsa onu yapın. Orası artık bebişe ait olacak, gitmesi gereken eşyalar yeni sahiplerine gidebilir. Eşya zaten gelip geçicidir fazla bağ kurmak, aman lazım olur demek birikmeye ve düzensizliğe neden olur. Bir ev fonksiyonel ve ferah, düzenli olduğu ölçüde huzurludur. Ben de çok benzer durum yaşadım o oda evin ardiyesiydi ve çok uğraşmam gerekti. Evin her odasında yeniden düzenleme yapmam ve çook fazla eşyayı, özellikle dolapları dolduran bir türlü giyilmeyen giysileri atmam gerekti. Şimdi ev çok daha güzel ve odası bebişe hazır. Baktıkça mutluluk duyuyorum. Size de kolaylıklar dilerim

Ben de bu saatte üşenmeden çay demlemiş ve yanına tost yapmış biri olarak aynı soruyu kendime soruyorum çocugun bu saatte aşerme talebini karsılıksız bırakamazdım
Ohh afiyet olsun. Sen yine tost yapmışsın az önce pide gömdüm bahanemde hazır hep, bebiş acıktı diyorum

Canım bende ki bu bebek arabası çok uyifiyata almışsin. 3 sene önce 1100 liraya almıştım sıfırını . Bencok çok memnunum yalnız araba ve puset çok da hafif değil sadece araba bı 7 kilo vardır .puseti de diğer arabali pusetlere göre daha ağır . Ama hantal değil kesinlikle .bunların sıfırı yapilmiyor galiba artık . Kardeşim için çok araştırdım ama bulamadım .

Yaa çok teşekkür ederim ne güzel söylemişsiniz. Benim evimde genel olarak çok eşya yok, kıyafetlerimi bile eğer giymiyorsam birine veriyorum. Eşyalarla bağ kurmam ama dolap ve masa 1 senelik daha o yüzden kıyamadım, dolabı kullanırım zaten ahşap rengini seviyorum evimin tamamı ahşap, bej arası zaten Montessoriyi de ahşap istiyorum :) Sanırım eşimle konuşup masayı da satmasını söyleyeceğim yerine şifonyer aldıracağım gibi duruyor. Sizin adınıza da çok sevindim bebiş sağlıklı huzurlu kullansın odası inşallah. Tekrardan çok teşekkür ederim

Çok büyük yer sorunu olursa kötü daha küçük bir eve çıksam sıkıntı.suan odam müsait ama çocuğun en az 4 yaşında olması lazım Montessori için daha küçükler için büyüyen beşik daha mantıklı geliyor bana
Bende öyle düşünüyorum Montessori hem çok büyük hemde ara korumalık kısımları bile geniş en az 4 yaşında olması lazım ben uyurken çıkar vs vazgeçtim büyüyen beşik daha mantıklı geliyor
160 boyundayım çocuğum az daha uzasın herşeyin pacasini kestirmeden giysin ben minyon biriyim boyum kilom vs bakalım o nasıl olucak
Çok iyi fiyat uygun letgodan mi

Çok güzel güle gğle kullanın. Bence çok kullanışlı. Pusetli şekilde ilk 6 ay kullanılıyor, sonra pusetsiz daha hafif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…