Gunaydın bende ılk defa hamıle pantalonuyla geldım ıseGünaydın kuzular, ilk hamile taytımla sahalardayım oy dünya varmışşşşş yavrum geniş geniş takılsın sıkışmadan
bence git bir an önce yakın mı hastanen 10 gün içinde zaten tekrar kontrol muayenesi var ya gidersin tekrar hem bebişi de sık görürsünBende cınsıyet ıcın hangı tarıhte gıtsem sızce sımdıden randevu alıcamda hqftaya 16 dolunca mı yoksa 17 yı mı beklesemdoktor 16 da 17 de gel dedı ama ya kesınlesmezse
ayy olur tabii annesii kocaman olmuştuuur kaldı 35dk çok heyecanlıı senin tahmni nee <3Günaydıınnn saat 9 da kontrolüm var inşallah bebişin cinsiyeti belli olur teyzeleri
Hayırlı olsun bende geçen haftadan bu yana giriyorum dünya varmış dedim meğer çocuğu ne sıkmışım içerdeGünaydın kuzular, ilk hamile taytımla sahalardayım oy dünya varmışşşşş yavrum geniş geniş takılsın sıkışmadan
valla ben normal giydikçe çocuk içeride böyle olmuş ahahahahHayırlı olsun bende geçen haftadan bu yana giriyorum dünya varmış dedim meğer çocuğu ne sıkmışım içerde
Evet letgodan, tamamen denk geldi beşik bakarken. Az kullanılmış bir dünya bebek eşyası satıyor insanlarÇok iyi fiyat uygun letgodan mi
Sıfırı yok evet ben de bulamadım. Üretimden kaldırılmış herhalde? Evet hafif değil, ilk 6 ay arabayı apartmanın zemin katına kitleriz diye düşündük ana kucağıyla bir taşımak zor olacağından.Canım bende ki bu bebek arabası çok uyifiyata almışsin. 3 sene önce 1100 liraya almıştım sıfırını . Bencok çok memnunum yalnız araba ve puset çok da hafif değil sadece araba bı 7 kilo vardır .puseti de diğer arabali pusetlere göre daha ağır . Ama hantal değil kesinlikle .bunların sıfırı yapilmiyor galiba artık . Kardeşim için çok araştırdım ama bulamadım .
Herşey ateş pahası vallahi yazık ekonomi mahvolmuşBende 6yil önce küvet kova maşrapa ve lazimlik tuvaletli set almıştım civilden 65tl ye.Icinde filesi de vardı.Bugun baktım 210tl benzer set ürünler.
Ben baktım letgoda ayaklı bebek küvetleri var 80 den başlıyor 250 kadar mağazasında ayaklı küvet takımları 450 gibi yerde yıkamak çok zor düşündüm bende..acaba kovası vs hepsini veriyorlar iyice yikansa birşey olur mu yoksa hijyen sorunu mu olur nedersinizSöyleyeyim mi bilemedim valla linç yemekten korkuyorumindirimde 1800 tl trendyolda 3400 e de gördüm yani tabi çok fazla fiyatı. Oğlumdayken normal bebek küveti almıştım altına sehpa koyuyoduk yükselsin diye. küvetin içine ilk zamanlar file takıyorduk öyle yıkıyodum
Zaten en çok 1 yıl kullanılır. Oğlumdayken normal bebek küveti kullandık. Katlananları ben de gördüm çok güzel bunun alt açma olayı hoşuma gitti. Oğlumdayken hani şu uzayan beşikler var ya onun alt açma kısmı çok işimizi görmüştü şimdi öyle almayı düşünmüyorum onun için bu biraz aklıma yattı
Montessori aralıkları sanki kafasını sokar bebekler ve çok büyük bir bebek için şimdi büyüyen kullanicam sonra büyüyünce kendi seçsin hem Montessori vs onunda modası gecicek o zamanaPahalı pahalı orası kesin tabi tercih meselesi ben de karar vermedim daha eğer alt açmalı yatak alırsam bunu almam gereksiz olur
Biz aldık tam oda seti ama yatağı en çok 3 sene kullandık sonra aklı ermeye başlayınca arabalı yatak istedi beşiği verdik onu aldık o yüzden ben çok uzun vadeli kullanılan bişey istemiyorum. Çocuklar büyüyünce kendi istekleri oluyor. 2-3 sene sonra abisinin arabalı yatağı onun odasına geçerMontessorilerin bugün küçüğünü gördüm ama o da beni tedirgin ediyor gece kendi kalkar yataktan diye nasıl bi yatak alıcam bilmiyorum
Bebek arabasını fiyatta ucuz hafif içine puset konulan yada yenidoğan dan kullanmaya başlanılan birşey istiyorum ama acemiyim hangisi bilemiyorumCanım bende ki bu bebek arabası çok uyifiyata almışsin. 3 sene önce 1100 liraya almıştım sıfırını . Bencok çok memnunum yalnız araba ve puset çok da hafif değil sadece araba bı 7 kilo vardır .puseti de diğer arabali pusetlere göre daha ağır . Ama hantal değil kesinlikle .bunların sıfırı yapilmiyor galiba artık . Kardeşim için çok araştırdım ama bulamadım .
O zaman haftaya hangı gun bossa alayım bakalım randevuyu cok heyecanlıBende cınsıyet ıcın hangı tarıhte gıtsem sızce sımdıden randevu alıcamda hqftaya 16 dolunca mı yoksa 17 yı mı beklesemdoktor 16 da 17 de gel dedı ama ya kesınlesmezse
Sorma ya annemin yemeklerini çok özlüyorum bendeGünaydın annelerben sonunda minyon felan olmuycam kocaman olucam hergün birşeyi canim istiyor afedersiniz bir ara börülce aradım heryerde zor buldum yediğim 10 yıl öncedir nerden aklıma geldi bugün Kürt böreği belki yağlı diye tercih etmediğim işe giderken bile evden sandviç yaptığım 5 yıl desem yeridir nerden aklıma düşüyor bunlar bende mi bir tuhaflık var diye düşünüyorum sizde var mı bu durumlar..daha neler neler anlatsam gulersiniz bekarken anne evinde yediğim yemek aklıma düştu
Kocaman olmuş maşallah sağlıkla gelsin prensesinBütün teoriler tuttu kızlar bendee içimden geçen rüyalarım hepsi çıktı KIZIM geliyooor
Teşekkür ederimmKocaman olmuş maşallah sağlıkla gelsin prensesin
İyice temizledikten sonra hijyen sorunu olacağını sanmıyorumBen baktım letgoda ayaklı bebek küvetleri var 80 den başlıyor 250 kadar mağazasında ayaklı küvet takımları 450 gibi yerde yıkamak çok zor düşündüm bende..acaba kovası vs hepsini veriyorlar iyice yikansa birşey olur mu yoksa hijyen sorunu mu olur nedersiniz
Montessori aralıkları sanki kafasını sokar bebekler ve çok büyük bir bebek için şimdi büyüyen kullanicam sonra büyüyünce kendi seçsin hem Montessori vs onunda modası gecicek o zamana
Bebek arabasını fiyatta ucuz hafif içine puset konulan yada yenidoğan dan kullanmaya başlanılan birşey istiyorum ama acemiyim hangisi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?