2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kuzular, ilk hamile taytımla sahalardayım oy dünya varmışşşşş yavrum geniş geniş takılsın sıkışmadan
Gunaydın bende ılk defa hamıle pantalonuyla geldım ıseherkes anladı gıbı gelıyo bı anda penguen yuruyusune baslıcam pskolojık olarak

Bende cınsıyet ıcın hangı tarıhte gıtsem sızce sımdıden randevu alıcamda hqftaya 16 dolunca mı yoksa 17 yı mı beklesemdoktor 16 da 17 de gel dedı ama ya kesınlesmezse

Bende cınsıyet ıcın hangı tarıhte gıtsem sızce sımdıden randevu alıcamda hqftaya 16 dolunca mı yoksa 17 yı mı beklesemdoktor 16 da 17 de gel dedı ama ya kesınlesmezse
bence git bir an önce yakın mı hastanen 10 gün içinde zaten tekrar kontrol muayenesi var ya gidersin tekrar hem bebişi de sık görürsün

Çok iyi fiyat uygun letgodan mi
Evet letgodan, tamamen denk geldi beşik bakarken. Az kullanılmış bir dünya bebek eşyası satıyor insanlar
Sıfırı yok evet ben de bulamadım. Üretimden kaldırılmış herhalde? Evet hafif değil, ilk 6 ay arabayı apartmanın zemin katına kitleriz diye düşündük ana kucağıyla bir taşımak zor olacağından.

Teşekkür ederim yorumlarınız için şimdi daha çok içime sindi

Kızlaar dün aldıklarım oğluşun ilk kıyafetleri dolapları da bi dökmem lazım abisinden kalan birçok şey var. Bu arada Letgo dan konuşulmuş ben almadım ama çok sattım oğlumdayken hatta bu sefer ana kucağı falan ben de ordan almayı düşünüyorum garantisi devam eden, temiz ürünler var.

Eklentiler

• E842AD9E-4ACF-4C29-A74E-AE1605B298F3.webp
    52,2 KB · Görüntüleme: 80
Günaydın anneler ben sonunda minyon felan olmuycam kocaman olucam hergün birşeyi canim istiyor afedersiniz bir ara börülce aradım heryerde zor buldum yediğim 10 yıl öncedir nerden aklıma geldi bugün Kürt böreği belki yağlı diye tercih etmediğim işe giderken bile evden sandviç yaptığım 5 yıl desem yeridir nerden aklıma düşüyor bunlar bende mi bir tuhaflık var diye düşünüyorum sizde var mı bu durumlar..daha neler neler anlatsam gulersiniz bekarken anne evinde yediğim yemek aklıma düştu

Ben baktım letgoda ayaklı bebek küvetleri var 80 den başlıyor 250 kadar mağazasında ayaklı küvet takımları 450 gibi yerde yıkamak çok zor düşündüm bende..acaba kovası vs hepsini veriyorlar iyice yikansa birşey olur mu yoksa hijyen sorunu mu olur nedersiniz
Montessori aralıkları sanki kafasını sokar bebekler ve çok büyük bir bebek için şimdi büyüyen kullanicam sonra büyüyünce kendi seçsin hem Montessori vs onunda modası gecicek o zamana
Bebek arabasını fiyatta ucuz hafif içine puset konulan yada yenidoğan dan kullanmaya başlanılan birşey istiyorum ama acemiyim hangisi bilemiyorum

Sorma ya annemin yemeklerini çok özlüyorum bende bi de canım herşey cekiyo ama yapmaya çok üşeniyorum keşke biri bana yapsa da ben sadece koltukta yatıp yesem

Günaydın kizlar. Sabah sabah paylaşımları görünce kendimi suçlu hissettim. Ben henüz hiçbir şey almadım. Sizce nereden başlamak mantıklı olur? Neler alabilirim?

İyice temizledikten sonra hijyen sorunu olacağını sanmıyorum ben satarken çok dikkat ederdim yıkar, paklar öyle satışa koyardım alanlar çok memnundu umarım kendim gibi bir satıcıya denk gelirim Ama şöyle ben oğlumu yıkarken normal bebek küvetlerinden almıştım altına sağlam bi sehpam vardı onu koyup yıkardım yüksekte öyle de yapabilirsiniz. Montessori yataklara gelince nasıl bu kadar meşhur oldu anlamıyorum bana tehlikeli geliyor her anlamda. Biz büyüyen beşiklerden kullandık yanlarında koruması olmasına rağmen tahta aralıklarına oğlum uyurken ayağını sıkıştırmıştı kayınvalidem olmasa nasıl çıkarırdım bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…