2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kizlar. Sabah sabah paylaşımları görünce kendimi suçlu hissettim. Ben henüz hiçbir şey almadım. Sizce nereden başlamak mantıklı olur? Neler alabilirim?
ilk yeni doğan zıbın almıştım bağımlılık oldu battaniye tulumlar pijama takımları emzik sıralandı kırmızı görmüş boğa gibi ne görsem sepete ekliyorum da hiç sağlıklı değil sizinki normal olan

Bence ilk üründen sonrası koşarak geliyor

Kızlar daha şimdiden kaburga ağrısı çeken var mı çok fena acıyor kaburgalarımın tam bitiş noktası

Canım Chicco lite way plus i tavsiye ederdim ama üretimden kalkmış galiba nedense . Ki çok rahat bı araba . Ben ilk başta o şık gözüken travelleren almıştım heves edip .çocuk doğunca evin içi de bile kullanmadım . Zaten kocamandı önümü goremiyordum bu tam benlik .ama şuanda uretilse en az 2700 falan olurdu bnce belki daha da fazla . Çünkü hak ediyor

Sen kaçta doktora gitceksin ondan haber ver

Bende cınsıyet ıcın hangı tarıhte gıtsem sızce sımdıden randevu alıcamda hqftaya 16 dolunca mı yoksa 17 yı mı beklesemdoktor 16 da 17 de gel dedı ama ya kesınlesmezse
Ben bu cuma 15+1 de gidicem, cinsiyeti söylemeden kalkmıyorum dicem artık yetti gari bence 16da da söyler 13 sonrası söylüyor herkes, benim kontrol 11.haftaydı 4 hafta sonra 15 e denk geldi. 13.hafta olsa yanılmadan söylerdim dedi dr. Seninki de belli olur canım, grupta en son öğrenen tayfayız bu kadar sabır yeter, sen de öğrenmeden kalkma protesto et

ben de sabah listeye baktım da cinsiyet öğrenmeyen çok az kişi kalmış ben de onlardan biriyim :) 1 ekimde öğreneceğim ben de. artık kesin söyler ertelemez diye düşünüyorum.

Selamlar, ben yine yokum uzun zamandır ama her sayfayı tek tek okuyorum Hatırlayanlarınız vardır belki, problemli bir tek yumurta ikizi gebeliğim vardı, çarşamba günü ikizlerden biri lazer ile sonlandırıldı. Perşembe günkü kontrolde her şey normaldi bugün tekrar kontrolüm var, benim için dua edin inşallah her şey yolundadır.

ben de sabah listeye baktım da cinsiyet öğrenmeyen çok az kişi kalmış ben de onlardan biriyim :) 1 ekimde öğreneceğim ben de. artık kesin söyler ertelemez diye düşünüyorum.
Aynen ben de 1 Ekimde, gec bile kaldılar zaten doktora ben beklesemde ailemi tutamam dicem, artık battaniyeler, yelekler örülmeye baslandı bile, tutamıyorum evdekileri

Çok pıs gaza geldım haftaya persembe 16+5 e randevu aldım soylemezse kalkmıcam dıcem senın doktorun masallah kendıne cok guvenıyormus yaaa cok takdır ettım hangı sehırdeysen otobuse atlayıp geleyım

Bende seni merak ediyordum ama ismini kesinlikle hatırlayamadım. Diğer bebeğinin ömrü uzun sağlıklı olsun inşaallah

Kızlar ben bir gerekli ihtiyaçlar listesi yapmıştım, sizle de paylaşıyım belki faydası olanlar olur.
Gerekli olduğunu düşündüklerimi listeledim, arada istisnai keyfi şeyler olabilir :) Liste kıyafet hariçtir, Allah hepimize kullanmayı nasip etsin
- Bebek Havlusu
- Bebek Arabası
- Beşik
- Katlanabilir Banyo Küveti
- Bebek Bezi
- Islak Mendil
- Şampuan
- Pişik Kremi
- Masaj Yağı
- Vücut Nemlendirici
- Alt Açma Bezi
- Anne-Bebek Çantası
- Tuvalet Malzemeleri Organizer
- Philips Avent Yenidoğan Biberon
- Philips Avent, Bips Emzik
- Süt Saklama Poşeti
- Emzirme Örtüsü
- Göğüs Kalkanı
- Göğüs Pedi
- Ateşölçer
- Tırnak Makası, Tarak
- Biberon, Emzik Temizleyici
- Reflü Yatağı
- Emzik Kutusu ve Zinciri
- Ağız Bezi

Çok pıs gaza geldım haftaya persembe 16+5 e randevu aldım soylemezse kalkmıcam dıcem senın doktorun masallah kendıne cok guvenıyormus yaaa cok takdır ettım hangı sehırdeysen otobuse atlayıp geleyım
Canım 16+5 de türkiyedeki her doktor söyler, çocuk artık kapatıp nanik yapmazsa o zaman da 2 gün sonra yine git.

Benim de bugün 8. Gün oldu bekliyorum arasınlar diye. Yurtdışına mı yaptırmıştın?
Evet yurtdisina gonderiyolarlar 10 - 15 günde cikar dendi bugun 13. Gun hala yok. Aradim en gec 15 de kesin cikacak degil mi dedim umarim diyor kendi hayatiniz adina bisey umabilirsiniz ya da oturup keyfi şeyler umabilirsiniz bana tahhahut edilen maximum sürede sonucumun cikmasini umut edemezsiniz cikarmak zorundasiniz dedim 2 gun sonra cikmamis olursa saglik bakanligi dahil bir cok yere sikayet edecegim. Kanın amerikaya ulastirildigina dair kargo cikis ve sevkiyat raporlarini istedim belki de göndermedi dikkatsiz bir calisan atti biyere gecti. Ya da 25 gunde cikcaksa o sekilde soyleselerdi 7 gunde cikartan yere yaptirirdim. Bekledikce gerildim cok. Onceden bir bebek kaybim var 20. Haftada. Bu testleri keyfimizden yaptırmiyoruz. Ben ilk hamileligimde hic endişesiz bir insandim ama yasadiklarimdan sonra dikkatsizligin hicbiseyine ailecek tahammulumuz kalmadı. Güzel sonuclar diliyorum bekleyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…