2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
kız dabıl dabıl kaynanayım artık :) benim kaynanam yoktu çok kıskanıyorum kaynana didişmelerini tatlı tatlı alttan alttan ısırmaları (nekadar yürekten özendiyesem )aman Rabbim dertlerini göstermesin kimseye (amin)

Kızlar merhaba 17. haftamdaydım ama hala bulantılarım devam ediyor iki gün önce prilamı bırakmıştım bugün ne yediysem çıkardım bulantısı olan arkadaşlar sizin de hala devam ediyor mu

Girmedim dersem yalan olur canım panik atak var bende ister istemez gerildim çok, ama doktorum çok anlayışlıydı şükür çektirdim hala apseye bağlı ödem biraz ama oda zamanla iner demişti 10 gün kadar oldu hala geçmedi geçecek inşallah :) çelik yelekte giydim röntgen için bi sıkıntı olmaz demişti doktorum,ağrı kesici kullamadam çekim sonrası çok ağırırsa doktor parol yada minoset demişti canım :)

Zahrada hesabını geçidi süre pasif yapmış bişey mi oldu acaba merak ettim

Kızlar merhaba 17. haftamdaydım ama hala bulantılarım devam ediyor iki gün önce prilamı bırakmıştım bugün ne yediysem çıkardım bulantısı olan arkadaşlar sizin de hala devam ediyor mu
Ben öyleyim hala canım bulantı hazımsızlık aynen devam. Prilamı bırakmak gibi bi hata yaptım çarpılmışa döndüm 3 ay dedim 4 ay dedim artık doğumda bitse bari diyorum

Çekimi ağrı kesicisiz nasıl atlattın bravo sana, benim çekimde çok kanamam olmuştu ama 2 diş çektirmiştim belki ondan. Ya o koltuk insanı geriyor maalesef. Ben de düşünüp karar vericem. Şükür sen atlatmışın.

Feriydy sen ne yaptın canım bugün onun da kontrolü varmışşş
Yenİ çıktım hastaneden. Benden size çat diye çatlamak üzereyim şarkısı gelsin asla açmadı bacaklarını, 2 dr toplamda 10 12 dk baktı asla göstermedi kadınlar da güldü halime bana yine beklemek düştü jfjfjd

Ben fetal doppler aldim 8. Haftadan beri kullaniyorum merak ettikçe 4 5 gunde bir dinliyorum kalp atislarini icim rahatliyor cok sukur
benim operasyon olduğu için tedirginim canım, riskli bir süreçteyim şu an. Cihazı nerden aldın, ben doktoruma sormuştum çok ileriki haftalarda duyuluyor onlarla demişti. Link atarsan süper olur bakalım

Akşama kadar tanponu 3 kere değiştirdim ben canım Allah mı yardım etti yoksa bünyeyle mi alakalı bilmiyorum öyle çekilmeyecek bir ağrı duymadım o yüzden kullanma gereği duymadım ağrı kesiciyi şu şişlikte bir tam inse rahatlıcam tamamen :) sende kısa sürede atlatırsın inşallah stres yapma zaten lokal anesteziyle uyuşuyor hemen çekiyorlar bebeğin için en doğrusu hangisiyle onu yap ben onun için yaptım :))

Kızlar selam, yıkanabilir bebek bezi araştıran, kullanmayı düşünen var mı aranızda? YouTube da Prema Sundari diye bi kadın çıktı karşıma bebeğinin bezini hiç bezlemiyor tuvaletinin geldiğini hareketlerinden anlayıp direkt klozete tutuyor bebeği mucize gibi bi şey. Ben çok etkilendim. Çevremden özellikle de annemden tepki göreceğimi biliyorum ama denemeyi de çok istiyorum Hem çok çevreci, hem de çok ekonomik bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum ama çocuğun gelişimine ters bir etkisi olur mu acaba? Facebook'ta da bununla ilgili bir grup varmış tuvalet iletişimi diye oraya üye oldum bakalım tecrübe eden annelerin deneyiminden faydalanıp kendimi bu sürece hazırlayabilirim umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…