Canım çok şükür bak güzel haber almışsın bu da geçecek kızın da unutacak bu günleri merak etme. Biz çok etkileniyoruz ama çocuklar mutlu olmaya başladıkları an eskiyi siliyorlar hafızalarından.Kızlar geçen hafta serklaj olmuştum, bugün kontrole gittim Allah'a şükürler olsun yolunda herşey. Cinsiyet erkekti zaten değişmedi.
Yatacaksın bol bol dedi, 45 gün rapor verdi. Aman ayağa kalkma diyor.
Kızım 3.5 yaşında, onun için zor oluyor. Tek üzüldüğüm nokta kozımla ilgilenememek.
Çok şükür sevindim senin adına. Yatmak dile kolay tabi diğer evlat da ilgi bekler ama ilgilenecek biri varsa en azından daha rahat edersinKızlar geçen hafta serklaj olmuştum, bugün kontrole gittim Allah'a şükürler olsun yolunda herşey. Cinsiyet erkekti zaten değişmedi.
Kızım 3.5 yaşında, onun için zor oluyor. Tek üzüldüğüm nokta kozımla ilgilenememek.
Hocam heyet raporu mu verdi doktor?Kızlar geçen hafta serklaj olmuştum, bugün kontrole gittim Allah'a şükürler olsun yolunda herşey. Cinsiyet erkekti zaten değişmedi.
MKızlar benim de fetal dna sonucum çıktı çok şükür temizkızım olacak kısmetse
Zaman nasıl geçti beklerken ben bugün verdim kan
Şifa olsun canım nasıl yan etkiler oldu mu şuana kadar,bende kararsız kaldım kimi olma Delimisin diğer ülkelerde hamile ve emzirenlere vurmuyolar diyor içeriği tam belli olmayan bir sıvıyı vücuda enfekte ediyorlar bebekte anomaliler oluyor vs vs bir sürü şey söylüyorlar bir yandada çıkan haberler benide telaşlandırıyor hamileler ile ilgili ne yapıcam bilmiyorumKızlar bu arada hiç istemiyordum ama doktorumun da önerisiyle bugün ilk doz aşımı oldum
Sağol canım ama ben hamile olmasaydım inan ki vurulmazdım o kadar istemiyordum ama çevremde de şahit oldum bazı şeylere o yüzden doktorumla konuşup olmaya karar verdim. Ben kendim için değil bebeğim için oldum şahsen şu durumda kovide yakalanmak çok daha fazla tehlikeli. Evdeyim dışarı çıkmıyorum çok fazla, çocuğum da yok okula giden, eşimde aşısını yaptırdı ama kafamdan ya kovid olursam sorusunu atamadım aşıdan daha tehlikeli bir durum özellikle son aylarda çevrem de şahit olmasam inanmazdım belki de ama şahit oldum ve bu beni çok korkuttu. Yan etki olarak çok hafif bir kol ağrım dışında çok şükür bir şey yok. Bence sende geciktirme aşını ol çünkü kovide yakalanmak çok daha tehlikeli ben Allah'ım bebeğim sana emanet diyerek vuruldum. Rabbim inşallah vebalini taşıyamayacağım bir şey vermesin.Şifa olsun canım nasıl yan etkiler oldu mu şuana kadar,bende kararsız kaldım kimi olma Delimisin diğer ülkelerde hamile ve emzirenlere vurmuyolar diyor içeriği tam belli olmayan bir sıvıyı vücuda enfekte ediyorlar bebekte anomaliler oluyor vs vs bir sürü şey söylüyorlar bir yandada çıkan haberler benide telaşlandırıyor hamileler ile ilgili ne yapıcam bilmiyorum(
Ayaklı çok elzem bişey değil canım zaten hemen yıkanıyo uzun sürmüyo. Ama kovayı öneririm. O da çok çok gerekli mi dersen değil ama iyi iş görüyo. Koku olmuyo. Çöpü her gün atma çıkarma imkanı olmayan için bilhassa çok iyiKızlar bebek yikama küvetlerini ayaklı olanları nasıl sizce babyjem olanlar filan kuvet yerde yikamak mi ayaklı olanlar mi
birde korall bebek bezi çöp kovası
Deneyimli anneler yazabilir mi
Çok ucuz bir fiyata ikinci el buldum sonuçta yıkanabilir olduğu için isime geldi ama kararsız kaldım
Canım haklısın üzülmekte anne yüreği dayanamıyor ama bu bi süreç. Ve inşallah sağlıkla son bulcakKızlar geçen hafta serklaj olmuştum, bugün kontrole gittim Allah'a şükürler olsun yolunda herşey. Cinsiyet erkekti zaten değişmedi.
Ablam bakıyor. Sağol canım.Çok şükür sevindim senin adına. Yatmak dile kolay tabi diğer evlat da ilgi bekler ama ilgilenecek biri varsa en azından daha rahat edersin
Evet, yatmam gerektiği için sonuna kadar verecek inşallahHocam heyet raporu mu verdi doktor?
Hayırlısı canım, inşallah bişey olmaz. Yeni veriler geldi. İlk 3 ayında yapılabilir diye, düşün artık. Senin ki büyükKızlar bu arada hiç istemiyordum ama doktorumun da önerisiyle bugün ilk doz aşımı oldum
İnşallah sağol canım.Canım haklısın üzülmekte anne yüreği dayanamıyor ama bu bi süreç. Ve inşallah sağlıkla son bulcakHerşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Sen dinlenmene bak. Annen de yanındaydı kızına bakıyordu en azından ananesi bakıyor. Minik bey bi doğsun emzirir bakımını yapar babaya devredersin , kızınla da ilgilenirsin Yeter ki sağlık olsun sonrası hallolur
Çevrende ne gördün çok merak ettim canım kötü bişey yoktur inşallahSağol canım ama ben hamile olmasaydım inan ki vurulmazdım o kadar istemiyordum ama çevremde de şahit oldum bazı şeylere o yüzden doktorumla konuşup olmaya karar verdim. Ben kendim için değil bebeğim için oldum şahsen şu durumda kovide yakalanmak çok daha fazla tehlikeli. Evdeyim dışarı çıkmıyorum çok fazla, çocuğum da yok okula giden, eşimde aşısını yaptırdı ama kafamdan ya kovid olursam sorusunu atamadım aşıdan daha tehlikeli bir durum özellikle son aylarda çevrem de şahit olmasam inanmazdım belki de ama şahit oldum ve bu beni çok korkuttu. Yan etki olarak çok hafif bir kol ağrım dışında çok şükür bir şey yok. Bence sende geciktirme aşını ol çünkü kovide yakalanmak çok daha tehlikeli ben Allah'ım bebeğim sana emanet diyerek vuruldum. Rabbim inşallah vebalini taşıyamayacağım bir şey vermesin.
Bende gittim canım doktora, bir sorun yok çok şükür her şey yolunda seninde her şey yolunda olmasına çok sevindimKızlar geçen hafta serklaj olmuştum, bugün kontrole gittim Allah'a şükürler olsun yolunda herşey. Cinsiyet erkekti zaten değişmedi.
Etkilenenler olur belki özelden yazıyorum canımÇevrende ne gördün çok merak ettim canım kötü bişey yoktur inşallah
Yaaa ben bu akşam yine sordum cihazı doktora doktorum diyor ki mümkün değil duymak, kendi nabzını ve aurt atışını duyarsın ama senin kendikini bebeğinki ancak 20li haftlarda duyulur diyor ne diyorsunBen de hep yorumlarda ileriki haftalarda duyuldugunu okumuştum o yuzden bekleyecektim ama annem 8. Haftada hediye etti. Hemen denedik sezeryan dikişimin oldugu yerin tam ustune koydum ve o kdr erken zamanda bile anında duyduk. Ultrason jeliyle kullandigim jcin onun da etkisi olmuş olabilir. Şimdi de hala ayni yere koyuyorum başlığını, hemen duyuyorum tabi artik kalp atışları daha guclu maşşallah. Birkac saniye duyup bırakıyorum. Ileride de hareketleri hissedemeyince filan hep kullanirim muhtemelen icimizin rahatligi cok onemli evhamli anneler icin iyi ki yapmislargörselini ekliyim canim
Bende aşı olmak istiyorum az daha gecsin istedim sadece bebek büyüyor malum ne yaşadınız merak ettim bendeSağol canım ama ben hamile olmasaydım inan ki vurulmazdım o kadar istemiyordum ama çevremde de şahit oldum bazı şeylere o yüzden doktorumla konuşup olmaya karar verdim. Ben kendim için değil bebeğim için oldum şahsen şu durumda kovide yakalanmak çok daha fazla tehlikeli. Evdeyim dışarı çıkmıyorum çok fazla, çocuğum da yok okula giden, eşimde aşısını yaptırdı ama kafamdan ya kovid olursam sorusunu atamadım aşıdan daha tehlikeli bir durum özellikle son aylarda çevrem de şahit olmasam inanmazdım belki de ama şahit oldum ve bu beni çok korkuttu. Yan etki olarak çok hafif bir kol ağrım dışında çok şükür bir şey yok. Bence sende geciktirme aşını ol çünkü kovide yakalanmak çok daha tehlikeli ben Allah'ım bebeğim sana emanet diyerek vuruldum. Rabbim inşallah vebalini taşıyamayacağım bir şey vermesin.
kendine kullanırsın güzel bi fiyata aldıysanGerçekten mi ya bende indirimde görüp aldım bugün 2 yıl var daha yazın çok pahalı oluyor malum yazın çoğu zaman disarda olurum bebegimde çıkacak lazım olur demiştim
Ben yaşamadım çevrem de çok ağır atlatan olduBende aşı olmak istiyorum az daha gecsin istedim sadece bebek büyüyor malum ne yaşadınız merak ettim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?