2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım çok şükür bak güzel haber almışsın bu da geçecek kızın da unutacak bu günleri merak etme. Biz çok etkileniyoruz ama çocuklar mutlu olmaya başladıkları an eskiyi siliyorlar hafızalarından.

Çok şükür sevindim senin adına. Yatmak dile kolay tabi diğer evlat da ilgi bekler ama ilgilenecek biri varsa en azından daha rahat edersin

Hocam heyet raporu mu verdi doktor?

Kızlar bu arada hiç istemiyordum ama doktorumun da önerisiyle bugün ilk doz aşımı oldum
Şifa olsun canım nasıl yan etkiler oldu mu şuana kadar,bende kararsız kaldım kimi olma Delimisin diğer ülkelerde hamile ve emzirenlere vurmuyolar diyor içeriği tam belli olmayan bir sıvıyı vücuda enfekte ediyorlar bebekte anomaliler oluyor vs vs bir sürü şey söylüyorlar bir yandada çıkan haberler benide telaşlandırıyor hamileler ile ilgili ne yapıcam bilmiyorum (

Sağol canım ama ben hamile olmasaydım inan ki vurulmazdım o kadar istemiyordum ama çevremde de şahit oldum bazı şeylere o yüzden doktorumla konuşup olmaya karar verdim. Ben kendim için değil bebeğim için oldum şahsen şu durumda kovide yakalanmak çok daha fazla tehlikeli. Evdeyim dışarı çıkmıyorum çok fazla, çocuğum da yok okula giden, eşimde aşısını yaptırdı ama kafamdan ya kovid olursam sorusunu atamadım aşıdan daha tehlikeli bir durum özellikle son aylarda çevrem de şahit olmasam inanmazdım belki de ama şahit oldum ve bu beni çok korkuttu. Yan etki olarak çok hafif bir kol ağrım dışında çok şükür bir şey yok. Bence sende geciktirme aşını ol çünkü kovide yakalanmak çok daha tehlikeli ben Allah'ım bebeğim sana emanet diyerek vuruldum. Rabbim inşallah vebalini taşıyamayacağım bir şey vermesin.

Ayaklı çok elzem bişey değil canım zaten hemen yıkanıyo uzun sürmüyo. Ama kovayı öneririm. O da çok çok gerekli mi dersen değil ama iyi iş görüyo. Koku olmuyo. Çöpü her gün atma çıkarma imkanı olmayan için bilhassa çok iyi

Canım haklısın üzülmekte anne yüreği dayanamıyor ama bu bi süreç. Ve inşallah sağlıkla son bulcak Herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Sen dinlenmene bak. Annen de yanındaydı kızına bakıyordu en azından ananesi bakıyor. Minik bey bi doğsun emzirir bakımını yapar babaya devredersin , kızınla da ilgilenirsin Yeter ki sağlık olsun sonrası hallolur

Çok şükür sevindim senin adına. Yatmak dile kolay tabi diğer evlat da ilgi bekler ama ilgilenecek biri varsa en azından daha rahat edersin
Ablam bakıyor. Sağol canım.
Hocam heyet raporu mu verdi doktor?
Evet, yatmam gerektiği için sonuna kadar verecek inşallah
Kızlar bu arada hiç istemiyordum ama doktorumun da önerisiyle bugün ilk doz aşımı oldum
Hayırlısı canım, inşallah bişey olmaz. Yeni veriler geldi. İlk 3 ayında yapılabilir diye, düşün artık. Senin ki büyük
İnşallah sağol canım.
Kızım sabah kreşe gidiyor, öğlen ablam alıp akşama kadar bakıyor, akşam eşim alıp eve götürüyor. Bu aralar gripti, covid vs ise sanada bulaşır diye benden nuzak tutuyorlar. Zaten bi arada kalamıyoruz beni yatırmıyor, anne kalk diye ağlıyor. Grip olduğu gün den itibaren 10 gün geçsin, getiricem. Yakın mesafe ama görüşemedik işte.

Çevrende ne gördün çok merak ettim canım kötü bişey yoktur inşallah

Bende gittim canım doktora, bir sorun yok çok şükür her şey yolunda seninde her şey yolunda olmasına çok sevindim

Yaaa ben bu akşam yine sordum cihazı doktora doktorum diyor ki mümkün değil duymak, kendi nabzını ve aurt atışını duyarsın ama senin kendikini bebeğinki ancak 20li haftlarda duyulur diyor ne diyorsun

Bende aşı olmak istiyorum az daha gecsin istedim sadece bebek büyüyor malum ne yaşadınız merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…