- 8 Temmuz 2021
- 819
- 1.106
- 63
- 30
Yaa çok güzel bayıldım4 aylıksındır ama karnın 6 aylık gibidiroğlumun yadigarlarını çıkardım giydim iyiki saklamışım
Ben de hep yorumlarda ileriki haftalarda duyuldugunu okumuştum o yuzden bekleyecektim ama annem 8. Haftada hediye etti. Hemen denedik sezeryan dikişimin oldugu yerin tam ustune koydum ve o kdr erken zamanda bile anında duyduk. Ultrason jeliyle kullandigim jcin onun da etkisi olmuş olabilir. Şimdi de hala ayni yere koyuyorum başlığını, hemen duyuyorum tabi artik kalp atışları daha guclu maşşallah. Birkac saniye duyup bırakıyorum. Ileride de hareketleri hissedemeyince filan hep kullanirim muhtemelen icimizin rahatligi cok onemli evhamli anneler icin iyi ki yapmislarbenim operasyon olduğu için tedirginim canım, riskli bir süreçteyim şu an. Cihazı nerden aldın, ben doktoruma sormuştum çok ileriki haftalarda duyuluyor onlarla demişti. Link atarsan süper olur bakalım
Simdi bu sweatlarden tsortlerden hic yok.Bende oglumdayken almıştım böyle sweat ve tsort.Onları giycem.4 aylıksındır ama karnın 6 aylık gibidiroğlumun yadigarlarını çıkardım giydim iyiki saklamışım
En son ben ogrenicem ekimde gidicem doktorum her hafta sonu çalışmıyor ekimin sonu 18 hafta biterken gidicem malesef o güne kadar catliycam yapicak birşey yokben de sabah listeye baktım da cinsiyet öğrenmeyen çok az kişi kalmış ben de onlardan biriyim :) 1 ekimde öğreneceğim ben de. artık kesin söyler ertelemez diye düşünüyorum.
Ben onu çok oluyo izlemiştim ama çok uğraştırıcı geldi bana. Evdeyken tamam düzen oturttuk diyelim dışarda nasıl olacak? Evden çıkmadan yaptırdığını 2 saat idare ettiğini söylüyodu yanlış hatırlamıyosam. Yani bunu başaranın karşısında saygıyla eğiliyorumKızlar selam, yıkanabilir bebek bezi araştıran, kullanmayı düşünen var mı aranızda? YouTube da Prema Sundari diye bi kadın çıktı karşıma bebeğinin bezini hiç bezlemiyor tuvaletinin geldiğini hareketlerinden anlayıp direkt klozete tutuyor bebeği mucize gibi bi şey. Ben çok etkilendim. Çevremden özellikle de annemden tepki göreceğimi biliyorum ama denemeyi de çok istiyorumHem çok çevreci, hem de çok ekonomik bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum ama çocuğun gelişimine ters bir etkisi olur mu acaba? Facebook'ta da bununla ilgili bir grup varmış tuvalet iletişimi diye oraya üye oldum bakalım tecrübe eden annelerin deneyiminden faydalanıp kendimi bu sürece hazırlayabilirim umarım.
Bebek bezi çöp kovası oğlumda kullandık müthiş bir şey. Kimseye vermedim, ardiyede duruyor hatta içinin açılmamış bir kutu poşeti bile duruyor uygun bulduysanız mutlaka alın derim. Hergün bezleri atmak zorunda kalmazsınız, sıfır koku kapağını açmadığınız sürece dışarı koku çıkmıyor.Kızlar bebek yikama küvetlerini ayaklı olanları nasıl sizce babyjem olanlar filan kuvet yerde yikamak mi ayaklı olanlar mi
birde korall bebek bezi çöp kovası
Deneyimli anneler yazabilir mi
Çok ucuz bir fiyata ikinci el buldum sonuçta yıkanabilir olduğu için isime geldi ama kararsız kaldım
Çok sağol canımBen de hep yorumlarda ileriki haftalarda duyuldugunu okumuştum o yuzden bekleyecektim ama annem 8. Haftada hediye etti. Hemen denedik sezeryan dikişimin oldugu yerin tam ustune koydum ve o kdr erken zamanda bile anında duyduk. Ultrason jeliyle kullandigim jcin onun da etkisi olmuş olabilir. Şimdi de hala ayni yere koyuyorum başlığını, hemen duyuyorum tabi artik kalp atışları daha guclu maşşallah. Birkac saniye duyup bırakıyorum. Ileride de hareketleri hissedemeyince filan hep kullanirim muhtemelen icimizin rahatligi cok onemli evhamli anneler icin iyi ki yapmislargörselini ekliyim canim
ben düşünüyorum ama ilk aydan sonra denerim diye düşündüm. ilk zamanlar hem kendim iyileşme sürecinde olacağımdan hem de yanımdakilere anlatmaya uğraşmaktansa hazır bebek bezi kullanırım diye düşündüm. kendim de yıkanabilir kadın pedi kullanıyordum 2,5 yıldır ve çok memnundum. sadece uzun yolda yıkanabilir bebek bezi zorlayabilir mi diye düşünüyorum. belki bunun gibi zamanlar gibi hazır bebek bezi de bulundurulabilir evde.Kızlar selam, yıkanabilir bebek bezi araştıran, kullanmayı düşünen var mı aranızda? YouTube da Prema Sundari diye bi kadın çıktı karşıma bebeğinin bezini hiç bezlemiyor tuvaletinin geldiğini hareketlerinden anlayıp direkt klozete tutuyor bebeği mucize gibi bi şey. Ben çok etkilendim. Çevremden özellikle de annemden tepki göreceğimi biliyorum ama denemeyi de çok istiyorumHem çok çevreci, hem de çok ekonomik bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum ama çocuğun gelişimine ters bir etkisi olur mu acaba? Facebook'ta da bununla ilgili bir grup varmış tuvalet iletişimi diye oraya üye oldum bakalım tecrübe eden annelerin deneyiminden faydalanıp kendimi bu sürece hazırlayabilirim umarım.
Ben bu aletin çok sağlıklı olmadığını duydum. Riskli gebeliklerde doktor tavsiyesi ile alın. Ve haftada 1 kez bir kaç saniye dinleyin diyorlardı.Ben de hep yorumlarda ileriki haftalarda duyuldugunu okumuştum o yuzden bekleyecektim ama annem 8. Haftada hediye etti. Hemen denedik sezeryan dikişimin oldugu yerin tam ustune koydum ve o kdr erken zamanda bile anında duyduk. Ultrason jeliyle kullandigim jcin onun da etkisi olmuş olabilir. Şimdi de hala ayni yere koyuyorum başlığını, hemen duyuyorum tabi artik kalp atışları daha guclu maşşallah. Birkac saniye duyup bırakıyorum. Ileride de hareketleri hissedemeyince filan hep kullanirim muhtemelen icimizin rahatligi cok onemli evhamli anneler icin iyi ki yapmislargörselini ekliyim canim
Bana öyle bir uyarıda bulunmamıştı doktorum sadece erken dönemlerde duyulmaz onunla demiştiBen bu aletin çok sağlıklı olmadığını duydum. Riskli gebeliklerde doktor tavsiyesi ile alın. Ve haftada 1 kez bir kaç saniye dinleyin diyorlardı.
Ravzaa hanım merhaba nasılsıniz çok giremedim kaçırdım yazışmaları. Simdi okuyordum. Cinsiyet belli oldu mu yavrunuzunAmin canim Rabbim hepimizden razi olur insallah. Benim kizimda bebis dogdugunda 2 yasinda olacak nasipse , digeride 3 yasindao yuzden bende doydum bebek kiyafetlerinw diyordum ama oyle olmuyormus. Yeniden bir heyecn oluyormus , dört olsa da
Lcw den almıştım o zamanlar hala bu tarz şeyler vardı hamile bölümündeYaa çok güzel bayıldım
Üzüldüm neden yokki çok güzeller ve kullanışlılar bende farklı farklı 3 tane var iki tanede hamile pijaması biri altımda hatta çok rahatlar :))Simdi bu sweatlarden tsortlerden hic yok.Bende oglumdayken almıştım böyle sweat ve tsort.Onları giycem.
Ben de yarın gidecem 14+4de oluyoruz biz de bakalım kısmet ne diyecek drBen bu cuma 15+1 de gidicem, cinsiyeti söylemeden kalkmıyorum dicemartık yetti gari bence 16da da söyler 13 sonrası söylüyor herkes, benim kontrol 11.haftaydı 4 hafta sonra 15 e denk geldi. 13.hafta olsa yanılmadan söylerdim dedi dr. Seninki de belli olur canım, grupta en son öğrenen tayfayız bu kadar sabır yeter, sen de öğrenmeden kalkma protesto et
Geçen anneme sordum kardeşlerimle hep aramız 14 ay nasıl bezle başa çıkıyordun dedim bez sorunu yoktu ki bebeğin kırkı çıkınca anlıyordum tuvalette dizime oturtuyordum bebek kendi yapardı kakasını öğreniyordu gerçekten hayal meyal hatırlıyorum kardeşim bebekti dizine koyuyordu yapıyordu bende şok olurdumKızlar selam, yıkanabilir bebek bezi araştıran, kullanmayı düşünen var mı aranızda? YouTube da Prema Sundari diye bi kadın çıktı karşıma bebeğinin bezini hiç bezlemiyor tuvaletinin geldiğini hareketlerinden anlayıp direkt klozete tutuyor bebeği mucize gibi bi şey. Ben çok etkilendim. Çevremden özellikle de annemden tepki göreceğimi biliyorum ama denemeyi de çok istiyorumHem çok çevreci, hem de çok ekonomik bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum ama çocuğun gelişimine ters bir etkisi olur mu acaba? Facebook'ta da bununla ilgili bir grup varmış tuvalet iletişimi diye oraya üye oldum bakalım tecrübe eden annelerin deneyiminden faydalanıp kendimi bu sürece hazırlayabilirim umarım.
Zaten eskiden 1 yaşına gelince tuvaleti öğretiyorlarmışGeçen anneme sordum kardeşlerimle hep aramız 14 ay nasıl bezle başa çıkıyordun dedim bez sorunu yoktu ki bebeğin kırkı çıkınca anlıyordum tuvalette dizime oturtuyordum bebek kendi yapardı kakasını öğreniyordu gerçekten hayal meyal hatırlıyorum kardeşim bebekti dizine koyuyordu yapıyordu bende şok olurdum
Doktora gittin miGelir bir kaç güne
Ti grubunu ben de 3 senedir takip ediyorum. Ybb denemedim ama ti yi yarı zamanlı kızımda denedim ama sabır isteyen bir iş vazgeçtim sonra. Bundan sonra da uğraşır mıyom bilmiyorumKızlar selam, yıkanabilir bebek bezi araştıran, kullanmayı düşünen var mı aranızda? YouTube da Prema Sundari diye bi kadın çıktı karşıma bebeğinin bezini hiç bezlemiyor tuvaletinin geldiğini hareketlerinden anlayıp direkt klozete tutuyor bebeği mucize gibi bi şey. Ben çok etkilendim. Çevremden özellikle de annemden tepki göreceğimi biliyorum ama denemeyi de çok istiyorumHem çok çevreci, hem de çok ekonomik bir yaklaşım olduğunu düşünüyorum ama çocuğun gelişimine ters bir etkisi olur mu acaba? Facebook'ta da bununla ilgili bir grup varmış tuvalet iletişimi diye oraya üye oldum bakalım tecrübe eden annelerin deneyiminden faydalanıp kendimi bu sürece hazırlayabilirim umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?