2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
benim operasyon olduğu için tedirginim canım, riskli bir süreçteyim şu an. Cihazı nerden aldın, ben doktoruma sormuştum çok ileriki haftalarda duyuluyor onlarla demişti. Link atarsan süper olur bakalım
Ben de hep yorumlarda ileriki haftalarda duyuldugunu okumuştum o yuzden bekleyecektim ama annem 8. Haftada hediye etti. Hemen denedik sezeryan dikişimin oldugu yerin tam ustune koydum ve o kdr erken zamanda bile anında duyduk. Ultrason jeliyle kullandigim jcin onun da etkisi olmuş olabilir. Şimdi de hala ayni yere koyuyorum başlığını, hemen duyuyorum tabi artik kalp atışları daha guclu maşşallah. Birkac saniye duyup bırakıyorum. Ileride de hareketleri hissedemeyince filan hep kullanirim muhtemelen icimizin rahatligi cok onemli evhamli anneler icin iyi ki yapmislar görselini ekliyim canim

Eklentiler

• SmartSelect_20210927-163046_Chrome.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar bebek yikama küvetlerini ayaklı olanları nasıl sizce babyjem olanlar filan kuvet yerde yikamak mi ayaklı olanlar mi
birde korall bebek bezi çöp kovası
Deneyimli anneler yazabilir mi
Çok ucuz bir fiyata ikinci el buldum sonuçta yıkanabilir olduğu için isime geldi ama kararsız kaldım

ben de sabah listeye baktım da cinsiyet öğrenmeyen çok az kişi kalmış ben de onlardan biriyim :) 1 ekimde öğreneceğim ben de. artık kesin söyler ertelemez diye düşünüyorum.
En son ben ogrenicem ekimde gidicem doktorum her hafta sonu çalışmıyor ekimin sonu 18 hafta biterken gidicem malesef o güne kadar catliycam yapicak birşey yok

Ben onu çok oluyo izlemiştim ama çok uğraştırıcı geldi bana. Evdeyken tamam düzen oturttuk diyelim dışarda nasıl olacak? Evden çıkmadan yaptırdığını 2 saat idare ettiğini söylüyodu yanlış hatırlamıyosam. Yani bunu başaranın karşısında saygıyla eğiliyorum İlk çocuğumda görmüş olsam denerdim kesin ama şimdi hiç öyle uğraşasım yok

Bebek bezi çöp kovası oğlumda kullandık müthiş bir şey. Kimseye vermedim, ardiyede duruyor hatta içinin açılmamış bir kutu poşeti bile duruyor uygun bulduysanız mutlaka alın derim. Hergün bezleri atmak zorunda kalmazsınız, sıfır koku kapağını açmadığınız sürece dışarı koku çıkmıyor.
Babyjem küveti yakından gördüm joker mağazasında çok sağlıklı gelmedi bana yakından bakmadan almayın derim.

Çok sağol canım

ben düşünüyorum ama ilk aydan sonra denerim diye düşündüm. ilk zamanlar hem kendim iyileşme sürecinde olacağımdan hem de yanımdakilere anlatmaya uğraşmaktansa hazır bebek bezi kullanırım diye düşündüm. kendim de yıkanabilir kadın pedi kullanıyordum 2,5 yıldır ve çok memnundum. sadece uzun yolda yıkanabilir bebek bezi zorlayabilir mi diye düşünüyorum. belki bunun gibi zamanlar gibi hazır bebek bezi de bulundurulabilir evde.

Ben bu aletin çok sağlıklı olmadığını duydum. Riskli gebeliklerde doktor tavsiyesi ile alın. Ve haftada 1 kez bir kaç saniye dinleyin diyorlardı.

Ben bu aletin çok sağlıklı olmadığını duydum. Riskli gebeliklerde doktor tavsiyesi ile alın. Ve haftada 1 kez bir kaç saniye dinleyin diyorlardı.
Bana öyle bir uyarıda bulunmamıştı doktorum sadece erken dönemlerde duyulmaz onunla demişti

Amin canim Rabbim hepimizden razi olur insallah. Benim kizimda bebis dogdugunda 2 yasinda olacak nasipse , digeride 3 yasinda o yuzden bende doydum bebek kiyafetlerinw diyordum ama oyle olmuyormus. Yeniden bir heyecn oluyormus , dört olsa da
Ravzaa hanım merhaba nasılsıniz çok giremedim kaçırdım yazışmaları. Simdi okuyordum. Cinsiyet belli oldu mu yavrunuzun

Simdi bu sweatlarden tsortlerden hic yok.Bende oglumdayken almıştım böyle sweat ve tsort.Onları giycem.
Üzüldüm neden yokki çok güzeller ve kullanışlılar bende farklı farklı 3 tane var iki tanede hamile pijaması biri altımda hatta çok rahatlar :))

Ben de yarın gidecem 14+4de oluyoruz biz de bakalım kısmet ne diyecek dr

Geçen anneme sordum kardeşlerimle hep aramız 14 ay nasıl bezle başa çıkıyordun dedim bez sorunu yoktu ki bebeğin kırkı çıkınca anlıyordum tuvalette dizime oturtuyordum bebek kendi yapardı kakasını öğreniyordu gerçekten hayal meyal hatırlıyorum kardeşim bebekti dizine koyuyordu yapıyordu bende şok olurdum

Zaten eskiden 1 yaşına gelince tuvaleti öğretiyorlarmış

Gelir bir kaç güne
Doktora gittin mi
Ti grubunu ben de 3 senedir takip ediyorum. Ybb denemedim ama ti yi yarı zamanlı kızımda denedim ama sabır isteyen bir iş vazgeçtim sonra. Bundan sonra da uğraşır mıyom bilmiyorum

Kızlar geçen hafta serklaj olmuştum, bugün kontrole gittim Allah'a şükürler olsun yolunda herşey. Cinsiyet erkekti zaten değişmedi.
Yatacaksın bol bol dedi, 45 gün rapor verdi. Aman ayağa kalkma diyor.
Kızım 3.5 yaşında, onun için zor oluyor. Tek üzüldüğüm nokta kozımla ilgilenememek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…