Aynenn 11.20de balım benim eşim anca nöbetten çıkıp götürcek yoksa ilk randevuyu alırdım kesiiin doktordan önce hastanede olurd6m aylık muayene iznimiz varmış ya 1 gün onu dicem bakalım ne oyun döndürecekler en kötü rapor alırım dedim kız doktorları h.sonu yakalamak ayrı zor
Ayaklı küvette neden bu kadar ısrae ettiniz ki. Benim ki ayaksızdı banyoda yere koyup kendim yıkıyordum, zaten bebek 5 dk da yıkanır. Poşetleyip bodruma atmıştık, geri çıkarıp yıkarız inşallah. miniminikbirkus
dualarımız seninle, inşallah herşey yolundadır. Yaz buraya, dr dan gelince
Yok yaa takmadım hoşuma gittiği için paylaştım sadece Ama benim belim şimdiden kötü doğumdan sonra nasıl olur bilmem. Bi de sezaryenden sonra hemen eğilememiştim rahatlık olur diye düşündüm. Bizim küvet de geçen seneye kadar duruyordu evi tadilat yaptırmıştık o zaman ne var ne yok atmıştım
Aynenn 11.20de balım benim eşim anca nöbetten çıkıp götürcek yoksa ilk randevuyu alırdım kesiiin doktordan önce hastanede olurd6m aylık muayene iznimiz varmış ya 1 gün onu dicem bakalım ne oyun döndürecekler en kötü rapor alırım dedim kız doktorları h.sonu yakalamak ayrı zor
İlkinden kalma duruyor saydıklarının yarısı fazla masrafım yok çok Şükür cinsiyet değişik olduğu için biraz kıyafet masrafı olabilir oğlundan kalan unisex üstleri ayırıp giydiririm :)
Canım sana diş olayını sorucam. Ben de implant için bir karar vericem de? Sen dişini çektirdin di mi? Dişçi koltugunda çok strese girdin mi? Gerildin mi yani bir de celik yelekle film çektirdin mi ve çekim sonrası ağrı kesici olarak ne kullandın?
Kızlar ayaklı küvete bence hiç gerek yok. Benimki normal basit bir şeydi e bebekten de yıkama örtüsü mü deniyor artık üstüne takılan her neyse ondan almıştım. Zaten çok kısa sürüyor hemen yıkıyordum. ilk kızımda o kadar gereksiz o kadar fazladan şeyler almışız kii o ayaklı küveti almadıysak gerçekten ihtiyaç yoktur emin olun
Ben bu miniği hissedememekten yoruldum ya bri ağrı girse endişe krizi en azından hareket hissetsem durduğunda endişelenirdim sizin ne alemde tekmeleriniz hareketleriniz kızlar
Ben bu miniği hissedememekten yoruldum ya bri ağrı girse endişe krizi en azından hareket hissetsem durduğunda endişelenirdim sizin ne alemde tekmeleriniz hareketleriniz kızlar
O minik savaşçı annesi pıt pıt senin yanındaa valla sen o kadar haklısın ki bugünü atlat sonrası daha rahatt olur 2 3 haftaya heralde hissederiz güzelce yani umarım
O minik savaşçı annesi pıt pıt senin yanındaa valla sen o kadar haklısın ki bugünü atlat sonrası daha rahatt olur 2 3 haftaya heralde hissederiz düzelce yani umarım
Sormaaa sorma 30 sene sonrasını dusunuyorum. Ya diyorum ya icime sinmeyen bi kız olursa napcam diye uzulluyorumm hatta gecen kaynanamda konuştuk, o da diyo ki bak ben nasıl evlendirdim saol kaynana