2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
akşam 18:00'da randevum inşallah güzel haberler veririm

Canım 16+5 de türkiyedeki her doktor söyler, çocuk artık kapatıp nanik yapmazsa o zaman da 2 gün sonra yine git.
Dogru soyluyosun yaaa nerdeyse her hafta bıse oldu bahaneyle gıttım artık daha fazla ultrasona gırmeyeyım yettı artık dıyop bıraktım bu hafta gıtmemeyı hedeflıyorm hayırlısı bakalım srnde ogrenırsın o zaman yakında

Ay git teee haftaya perşembe nasıl beklencek hayır parmaklarım kaşınıyo tablo tamamlansın istiyorum bu perşembe olsaymış bari

Hiç bozma moralini kaybın için de üzüldüm. Allah bu bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Kesinlikle şikayet et zaten vaad edilen süreden fazlası geçmiş durumda. Kötü olmuş valla ben de o yüzden çok şaşırdım ve sırf bu tarz sorunlar yaşamayalım diye trde yaptırmayı seçtim. Gerçi bizimde yaşamayacağımızın bir garantisi yok ama inşallah tez zamanda hayırlı güzel haberler alırız.

Ay git teee haftaya perşembe nasıl beklencek hayır parmaklarım kaşınıyo tablo tamamlansın istiyorum bu perşembe olsaymış bari
Yaaa yuzde yuz dese gıdeyım ama bana yıne olasık ıhtımalı verırse cıldırcamyaa herkesı doldurursun artık banada guzel bır sekıl koyarsın oraya ne yapayımm

Peki ben napim tee 16. Haftada bakıcaz bi daha dedi. Bugün 14. Haftaya girdim beklemek çok zor yakınlardaki özele gidip göresim var ama dicek niye geldin

Peki ben napim tee 16. Haftada bakıcaz bi daha dedi. Bugün 14. Haftaya girdim beklemek çok zor yakınlardaki özele gidip göresim var ama dicek niye geldin
Yok yaa demez ben ıkı farklı doktora gıttım rutın bır kontrole geldım dedım ıkıncısıne doktor bakarkende cınsıyet ıcın tahmınınız varmı demıstım sıkıntı yapmıyolar kendı rutın hastası gıbı ılgılenıyolar

unutsaydin kocama atmadigim gribi sana aticaktim heee kocam bey unutmuş çünkü . Üçteydi randevum ama üçte ise baslicak eşim ondan dolayı bir bucuga çektim
Yok kuzu unutur muyum bazıları aklımda ahaha yarın da D doakolik var bildiğim kendi heyecanım bittikçe sizlere dadanıyorum sapık gibi

İlkinden kalma duruyor saydıklarının yarısı fazla masrafım yok çok Şükür cinsiyet değişik olduğu için biraz kıyafet masrafı olabilir oğlundan kalan unisex üstleri ayırıp giydiririm :)

İlkinden kalma duruyor saydıklarının yarısı fazla masrafım yok çok Şükür cinsiyet değişik olduğu için biraz kıyafet masrafı olabilir oğlundan kalan unisex üstleri ayırıp giydiririm :)
sağlıklı olsunlarda hepsi çözülür, bu süreçler bana bunu öğretti :)

Kız bebiş isimlerini aramaya son sürat devam şimdilik listede bu isimler var sizce hangileri daha güzel anlamlarına daha bakmadım onlarada bakıcam sadece liya'nın anlamına baktım sabrım en güzeli demekmiş hoşuma gitti

Liya
Lavin
Nida
Eslem
Kumsal
Hüma
Zümra
Alya
Elisa
Ebrar
Ecrin
Sare
Tuana

Liya kumsal alya ayy hepsi ciciş hepsi güzel ya ama favorim üçü

Hepsi çok güzel ama ben kızım olursa Alya koyucam demiştim. Gökyüzü demekmiş çok hoşuma gitmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…