Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallahKızlar cinsiyet belli oldu 15+1, erkek geliyoryani 11.haftadaki nuba göre tahminlere vs cok inanmayın. Haftasıyla bire bir gidiyomuş. Cinsiyet artık degişir mi dedim. Yanılan oluyor ya, tamam artık dedi yüzünü kapadı pipiyi açtı, hiç göremedik çocuğu bu sefer, özlem gideremedik.
Afp omurilik testini sordum. Gerek yok dedi, bu ultrasonlar artık son teknoloji , onları çok eskiden istiyoduk dedi. Tetanozu sordum, çocuk 2 yaşına kadar korundugu için olmanı öneririm dedi. Ama ben daha önce tetanoz aşısı olup alerjik reaksiyon göstermiştim. O zaman sana bırakıyorum dedi. Önümüzdeki ay bana gelme perinatologa git dedi.
Aklımda kalanlar bunlar kızlar❤
ben de ilk baştan itibaren kız hissetmiştim. her ne kadar eşimin ailesinde kız çocuk neredeyse hiç yok diye kendimi erkek fikrine alıştırmaya çalışsam da doktor yine erkek diyince bir üzülmedim değil. ama neyse sağlıklı olsun falan dedim artık. yalnız erkek olacağını duyanların değişik bir ses tonuyla "olsunnn sağlıklı olsun da ne yapacaksın yapacak bir şey yok" gibi söylemleri sinirimi bozdu.Kızlar bizim de cinsiyetımız belli oldu üçüncü oğlum geliyor Allahım affetsin ama çok kız istiyordum şu anbüyük bir hayalkırıklığı içindeyim
Merhabalar nasılsınız?Başka doktora gidersen verebilir sen de sorabilirsin. Benim değerime falan bakmadı. Kasılma olmasın diye verdi
çok çok geçmiş olsun ya sevindim iyi olmanızaaMerhabalar nasılsınız?
Kızınız nasil oldu?
Serklaj yapıldı Sali günü. Cok şükür hersey iyi geçti. Doktorum iyiki yapmışız dedi. Rahim ağzın cok yumuşaktı dedi. Iki gün hastanede kaldim. Dün sabah eve geldim. Rahim ağzı 5cm di.
İnsallah hersey yolunda gider. Ev de ister istemez ufak tefek işler yapıyorum. Ağır kaldırmiyorum. Ama dinlenerek biraz ütü yaptim. Kızımla ilgilendim.
Bakıcı birini ayarlamaya çalışacağım. Doktor spor dışında normal hayatına devam edebilirsin dedi ama nedense çok tedirginim nedense hep yatmam gerektiğini düşünüyorum. Bir dahaki kontrolüm 11. Ekimde haftaya pazartesi.
Bebek iyi hamd olsun. Büyümüş yavrum. Cinsiyeti belli ama ben öğrenmek istemiyorum dediğim için doktor söylemedi.
ay maşallah fındığa ya ne de minnoşş bişey sorcam benim bebeğimin burnu neden yok yaKızlar benim de bugündü kontrolüm. 11+5 de nub a göre kız demişti tuttu valla kesin artık kız olduğuÇok hareketliydi eli kolu ayakları hiç durmuyor anası gibi kurtlu olacak belli AFP yaptır dedi haftaya laboratuvarda yaptırıcam klinikte yapılınca sigortam karşılamıyor çünkü. Tüm organları tek tek detaylıca inceledik. Suyu, omurgası vs. İyi dedi. Genel olarak olması gerektiği gibi dedi :) Ay ultrason fotoğrafında da aynı eşime benzettim Eşim de aynı anası demek ki babaanneye benzeyecek Tetanoz için arayacaklar sağlık ocağından benim için yaptırmanın bir mahsuru yok dedi. Parmak uçlarımda soyulma oldu bi de benim. Vejetaryen olduğumu biliyo demir eksikliği olabilir dedi ona da bakılacak haftaya. Her gün mutlaka 1 yumurta ye bir öğününde de mutlaka baklagil olsun dedi protein için. Sağlık ocağı demir ilacı vermişti vagaferon diye bi şey ona artık başla dedi. 15-16 cm 133 Gr mış minik KV'm
Ben doktorun muayenehanesine gidiyordum ayrıntılıda o baktı kızımda ek ücret ödemedim 5 sene önceAnkara'da daha önceki gebeliklerin de ayrıntılı ultrason yaptıran arkadaşların onerebilecegi bir yer var mıbenim hastanede 750₺ fiyat verdiler ama muayene dahil mi kafam karıştı. Bir de muayene ücreti ödersek 1300 lere
Cok sagolun. Hic birsey his etmiyorum. Bu bebek bana mucize gibi geldi. Kızım daha küçük olduğu için düşünmekte pek mümkün olmuyor. Tek düşündüğüm şey şu an inşallah hersey yolunda gider de hastanede veya evde yatmak zorunda kalmam.çok çok geçmiş olsun ya sevindim iyi olmanızaa
ayy cinsiyeti ne hissediyorsunuz pekii doğuma kadar öğrenmeyecek misiniiz gerçekten sabrınıza sağlıkk
Bende doona begenıyorum ne kadara aldınız sorması ayıpKızlar bir gazla bebek arabasını aldıkyıl sonunda zam bekleniyormuş alacakların aklında bulunsun. Adam ekstra indirim yapınca erken de olsa kayıtsız kalamadım. Doona tercih ettim ben pratik olmasından ötürü. Sonrasında portatif bir bastona geçmeyi düşünüyorum. Travel sistemler çok benlik değildi
Doona modeli mi canım, ben de travel almak istemiyorum. Ne aldın bi atsanaKızlar bir gazla bebek arabasını aldıkyıl sonunda zam bekleniyormuş alacakların aklında bulunsun. Adam ekstra indirim yapınca erken de olsa kayıtsız kalamadım. Doona tercih ettim ben pratik olmasından ötürü. Sonrasında portatif bir bastona geçmeyi düşünüyorum. Travel sistemler çok benlik değildi
Canım ben de bu sefer göremedim kol, bacak dısında bişi, yüzü cevrikti. Yüzünü göremiycez dedi dr. Ama stres yapma, perinatologa gidicez ya, o zaten herseye bakacakay maşallah fındığa ya ne de minnoşş bişey sorcam benim bebeğimin burnu neden yok yaultrason açısındandır değil mii buna takayım şimdi de
Bende doona begenıyorum ne kadara aldınız sorması ayıp
Doona modeli mi canım, ben de travel almak istemiyorum. Ne aldın bi atsana
Yaaaa çok güzel ama yaaa. Benimki de 2 yaş doldu aslında 26 aylık sayılıyor. Eh artık birlikte buyuyeceklerBenimki 15+1 de belli olmustu , seninkide belli olur belkibende buyuk konustum 3 kiz yeter daha istemiyorum diyordum. Hoop hamileyim erkek oldugunu duyan herkes iyi guzel olmus diyr. Bende zaman gectikce heyecanla beklemeye basladim hemen dogsalarda sevsek kucuk kizim daha 21 aylik hamileliklerimi vermeye firsat olmadan tekrar hamile kaldim
Benim kullandığım multivitamin decavit.merhaba kızlar arnaızda decavit kullanan varmı ?
ay maşallah fındığa ya ne de minnoşş bişey sorcam benim bebeğimin burnu neden yok yaultrason açısındandır değil mii buna takayım şimdi de
Ben kullanıyorummerhaba kızlar arnaızda decavit kullanan varmı ?
bana verilen kocaman sarı bir ilaç .sizinkide öylemi . yarım mı yutuyorsunz kocaman birşey ya :)Benim kullandığım multivitamin decavit.
hergün mü içiyorsunuz . tam mı yutuyorsunuz. kocmaan ya zaten kusuyorum onu nasıl yutucam bilemiyorumBen kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?