2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kundağı uykusu için de öneriyorlar. Yarım kundak yapıp bacaklarını serbest bırakmak lazımmış.
Ellerini cirptiklarinda korkup uyaniyorlarmis. İlk 3 ay yarım kundak yapın diyor çoğu doktor.
Benim de gözlemlediğim dediğiniz gibi eller serbest kalınca uyanıyor bebişler hemen

Kundağı uykusu için de öneriyorlar. Yarım kundak yapıp bacaklarını serbest bırakmak lazımmış.
Ellerini cirptiklarinda korkup uyaniyorlarmis. İlk 3 ay yarım kundak yapın diyor çoğu doktor.
ilk çocuğumda yarım kundak yaptım ilk üç ay kesinlikle çok faydası oluyor. hem de kendilerini anne karnında gibi sandıkları için daha güvende hissediyorlarmış.

Hayırlı olsuunn2. oğluşunuuuz şimdi gözler Dulciana ya çevrildii
Dogru oda bugun gıtcektı yaa sen hıc unutmuyosun ama senı cınsıyet tablosunu doldururken hayal edebılıyorum ohhh beee burasıda doldu rahatlaması yazarken şurasıda dolsa keske dıye hayal kurarken

sagol cnm. heemen hemen rakamlar aynıymış çok tşkler. peki ALLAH korusun sonuçlarda olumsuz birşey çıkma durumunda nasıl bir yol izleniyor. hani tedavi vs.anlamında soruyorum bununla ilgili bir bilgin var mı
Rica ederim canım. Onun detayını bilmiyorum doktor genetikçilerle görüşüp ona göre plan yapıyor sanırım. Size seçenek sunuyor en son yine amniyosentez yapılıyor diye biliyorum onun dışında bilmiyorum

Dogru oda bugun gıtcektı yaa sen hıc unutmuyosun ama senı cınsıyet tablosunu doldururken hayal edebılıyorum ohhh beee burasıda doldu rahatlaması yazarken şurasıda dolsa keske dıye hayal kurarken
Hadi bi sen kaldım bak sen ne zaman öğrencen

Biz ilk 3 ay konusunda şanslı olacağız neyse ki yaza denk gelmeyecek :)

Kızlar cinsiyet belli oldu 15+1, erkek geliyor yani 11.haftadaki nuba göre tahminlere vs cok inanmayın. Haftasıyla bire bir gidiyomuş. Cinsiyet artık degişir mi dedim. Yanılan oluyor ya, tamam artık dedi yüzünü kapadı pipiyi açtı, hiç göremedik çocuğu bu sefer, özlem gideremedik.
Afp omurilik testini sordum. Gerek yok dedi, bu ultrasonlar artık son teknoloji , onları çok eskiden istiyoduk dedi. Tetanozu sordum, çocuk 2 yaşına kadar korundugu için olmanı öneririm dedi. Ama ben daha önce tetanoz aşısı olup alerjik reaksiyon göstermiştim. O zaman sana bırakıyorum dedi. Önümüzdeki ay bana gelme perinatologa git dedi.
Aklımda kalanlar bunlar kızlar

Hayırlı olsun bir oglusta senden desene sağlıkla gelsin minik

Benımde nub tutmadı yaa o bıle dogru cıkmıyomus herkes ona guvenıyor yahayırlısı olsun saglıkla gelsın oglusunuz

Kızlar bizim de cinsiyetımız belli oldu üçüncü oğlum geliyor Allahım affetsin ama çok kız istiyordum şu anbüyük bir hayalkırıklığı içindeyim
2 oğluştan sonra valla en doğal hakkın kız istemek insan farklı duyguları tatmak ister ya nasıl teselli etsem bilemedim sağlıkları yerinde olsun da tahmin edemiyorum hayal kırıklığını umutla kız beklemişsindir

Benımde nub tutmadı yaa o bıle dogru cıkmıyomus herkes ona guvenıyor yahayırlısı olsun saglıkla gelsın oglusunuz
Yalnız benim ramiz tuttu, vajinal ultrasonda hep sagdaydı.
Aklıma gelen güncel bilgiler,
Dr, sola dogru yatmaya calış dedi.
Bir de demir hapında ve multivitaminde folik asit vardı. Çok olur mu, çocuk hiperaktif oluyor diyorlar dedim. Hiçbişey olmaz ikisine devam dedi.
Bu aylarda anneye bi rahatlama gelir, cok kilo almaya baslar, aman dikkat dedi.
Z zahrada dogum 24 mart dedi canım, tabloda müsait olursan güncellersin

Kızlar bizim de cinsiyetımız belli oldu üçüncü oğlum geliyor Allahım affetsin ama çok kız istiyordum şu anbüyük bir hayalkırıklığı içindeyim
Yaa sız ıstedıgınız halde allah vermedıyse bence vardır bundada bır hayır dıye dusunmelısınız olsaydı bı sıkıntı olsaydı daha kotu o yuzden ben hep hayırlısını ıstedım sızde bır sure saskınlık olur belkı ama bunu kabullenıp sukretmek en dogrusu evıme gelen temızlıkcı abla dıyorkı ben kızımdansa gelınlerımı daha cok sevıyorum onlar daha hayırlı dıyorınsallah saglıkla buyutursunuz ogluslarınızı

Oldu bil şeker hadi sende anketi işaretle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…