- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 83
- 35
Evet canım iki duyguyuda tadacagiz rabbimin izniyle inşallahAy ne kadar guzelmasallah . Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Iki duyguyu ayni anda yasayacaksin
Ne guzel imkanlar varSerklaj yapıldığı için riskli hamilelik Kategorisine giriyorum. Doktorum öneriyor. Sigorta da inceliyor. Ev de kücük cocuk olduğu için kabul ediliyor. Hamilelik riskli ise veya başka bir rahatsızlığınizdan dolayi is yapamiyorsaniz baş vuru yapabilirsiniz.
Benim ilk gebelik ama bildiğim kadarıyla bebeğin organlarına kemiklerine vs detaylı bakıyorlar bi sorun var mı yok mu diye 30dk kesin sürüyormuş zaten bakması. Bence istediğiniz doktora gidebilirsiniz onun sorun olacağını sanmıyorumKızlar bir sorum olucak siz detaylı ultrason yaptırdınız mı yani böyle bir şeye gerek var mı gerçekten 700 tl ve 1000 tl arasında ücret istiyorlar
Serklaj neden oldunuz acaba? Geçmiş olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsunSerklaj yapıldığı için riskli hamilelik Kategorisine giriyorum. Doktorum öneriyor. Sigorta da inceliyor. Ev de kücük cocuk olduğu için kabul ediliyor. Hamilelik riskli ise veya başka bir rahatsızlığınizdan dolayi is yapamiyorsaniz baş vuru yapabilirsiniz.
Benim çocukluğum kızımla benzemiyor bazı yönlerden. Ben daha uslu sakin ve içine atan bi çocuktum. Kızım da başta çok çekingen oluyor ortama alıştıktan sonra açılıyor. Daha inatçı, ayrıntıcı.Aaa süper sizinbalık burcunu o zaman sen anlat canım nasıl ? Çok hassas naif olur diyorlar o kadR olmasa aslında , çok üzülür çünkü. Gerçi yengec de öyle. Bizim kızımla yükselenimiz yay. Sanırım ordan da aldığımızdan aşırı duygusal değiliz ben yaş gereği ve annelikten biraz daha olabilirim belki
Ama kızımla aynıyız verdiğimiz tepkiler mimiklerimiz falan aynıBalık kadını çocuklukta nasıl yetişkinken nasıl sen anlat bize
Anadoluda olup devlette ayrıntılı ultrason yaptırmayı düşünen varsa sadece Zeynep Kamil yapıyormuş, 182yi arayıp randevu almamız gerekiyormuş bilginiz olsun kızlarBenim çocukluğum kızımla benzemiyor bazı yönlerden. Ben daha uslu sakin ve içine atan bi çocuktum. Kızım da başta çok çekingen oluyor ortama alıştıktan sonra açılıyor. Daha inatçı, ayrıntıcı.
Balık burçları herişeyi içinde yaşıyor, mesela tepkilerim kırgınlıklarım vs.
Eşime karşı içime atmam pek sadece
Hassas oluyorlar, sürekli ilgi bekleyen tipler hep su grubudur bence..
nisanekim detaylıyı devlette de yaptırabilirsin, ben ilk hamilelikte öyle yaptırmıştım. Şimdiden randevunu al normal kadın doğuma, onlar detaylıya sevk ediyor, radyolog bakıyor gayette güzeldi. Yalnız yarım saat sürmüyor ama zaten hayati organlara bakışlardı. Hatta ben 2 yere randevu alıp bi kadın doğum hastanesinde bi eğitim araştırmada detaylıya girmiştim. 5 kuruşta ödememiştim.
Şimdi de doktorum zaten perinatolog, kendi bakacak, ayrıyeten ücret yok. Muayene ücreti ödeyeceğim sadece 250 tl
İlk gebeliğinse erken olabiliyor daha 20.22 haftayı bulabiliyormus.benim ikiz bebeklerim geçen günlerde böyle bı hareketlilik hissetmiştim elimle dokununca da farkediliyordu sağ tarafında erkek olanın hareketiydi erken hisetmistim seviniyorum sol tarafta kız var erkekle arasında üç beş gün fark var onunki daha tam belli olmuyordu.iki gündür ikisinide hissetmiyorum.dun Dr gitmesem kötü birşey oldu sanacagim daha vakit var sanirsamKızlar hareketleri hangi haftada hissettiniz sürekli kontrol ediyorum elim orada ama hissetmiyorum hala ya
havadan mı acaba fındık ya havalar tam sıcacık yataktan çıkmamalıkKızlar halsizlik hali bi ara geçmişti bende. Hergün çıkıp geziyodum çok iyiydi. Ama 2-3 gündür yine ruh gibiyim yaa. Sabah eşim işe giderken kalkiyorum kahvaltı edip yine yataga gömülüyorum. Biraksalar hiç cikmıcam. Acikiyorum diye bi kalkıyorum. Arada uyuyorum. Sonrada akşam olunca tüm gün yattım diye bunaliyorum
Ay ne bileyim ya ama yüzümü yıkamaya halim yok öyle bi halsizlikhavadan mı acaba fındık ya havalar tam sıcacık yataktan çıkmamalık
bana günde 15 damla demişti canımBen aile hekimliğinden dönüyorum şimdi d viti ordan direk verdiler ama nasıl kullanacağını söylemediler, destek pls
Ay bi de kalp atışı dinletti çok tatlıydı heyecanlı heyecanlı atıyor, ddi
CAnımm merhaba. Eşimi bekledim beraber öğrenebilmek için. İlk defa beraber gidecektik muayeneye. Adam beni hamile oldum olalı hiç görmediB Birhamisss kimi unuttum diyorum buldum bugün senden de bir cinsiyet haberi hadi inşşş
Merhaba canım detaylı için araştıracaksan ben haftaya salı çam ve sakurada muayene olacağım devlet düşünüyorsan sonrasında gelip bilgi verebilirimÇok sağol canım yakın yerleri araştırıyim en iyisi
Acele etmeyin çocuğa erkeksen 2 kere kızsan 1 kere tekmele deseniz kendi söyleyecek artık ahahahahahahCAnımm merhaba. Eşimi bekledim beraber öğrenebilmek için. İlk defa beraber gidecektik muayeneye. Adam beni hamile oldum olalı hiç görmediyetişemedi randevuya Bence gitmedim randevuya haftaya inşallah vereceğim haberi
Aynıyız seninle yaaKızlar halsizlik hali bi ara geçmişti bende. Hergün çıkıp geziyodum çok iyiydi. Ama 2-3 gündür yine ruh gibiyim yaa. Sabah eşim işe giderken kalkiyorum kahvaltı edip yine yataga gömülüyorum. Biraksalar hiç cikmıcam. Acikiyorum diye bi kalkıyorum. Arada uyuyorum. Sonrada akşam olunca tüm gün yattım diye bunaliyorum
Teşekkürler canımbana günde 15 damla demişti canım
Aslında drlar kendileri de bu detaylıya bakıyor. Benim dr gecen hafta tek tek mide, bacakKızlar bir sorum olucak siz detaylı ultrason yaptırdınız mı yani böyle bir şeye gerek var mı gerçekten 700 tl ve 1000 tl arasında ücret istiyorlar
❤Benim ilk gebelik ama bildiğim kadarıyla bebeğin organlarına kemiklerine vs detaylı bakıyorlar bi sorun var mı yok mu diye 30dk kesin sürüyormuş zaten bakması. Bence istediğiniz doktora gidebilirsiniz onun sorun olacağını sanmıyorum
Aaa çok iyi olur hem yakın çam ve sakuraMerhaba canım detaylı için araştıracaksan ben haftaya salı çam ve sakurada muayene olacağım devlet düşünüyorsan sonrasında gelip bilgi verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?