Aslında drlar kendileri de bu detaylıya bakıyor. Benim dr gecen hafta tek tek mide, bacak
vs baktı ölçtü. Kalp damarlarına baktı. Ben aslında detaylıyı yaptım dedi ama yine de perinetologa git dedi. Onların bu iş artık eli, ayagı gibi, her gün yapıyorlar, ufacık bir detayı sorunu kaçırmıyorlar dedi. Gitmek de fayda oldugunu söyledi canım. Bir de Allah korusun , kimseye göstermesin bazen ufak sorunlar çıkınca anne karnında bile müdahale edilerek önlem alınabiliyomuş. Gitmekte fayda var
Aynıyız seninle yaa 1 haftadır kayınvalidem bende rahat yatamıyorum çekiniyorum sürekli yatmaya ama ruh gibiyim kayınvalidem de anlıyor git uzan sen diyo
Zzahrada
benim isim olarak Aysel Mina olarak güncelle kuzu kararlıyım mina da değişirse haber ederim
Ben demeden güncellemişsin zaten şimdi gördüm
Kızzzz boyle kaynanalara bayılıyorum. Ne guzel yemegini temizligini yapiyodur. Benimki özel şoför bekliyo bana gelmek icin bende eksik kalsın diyorum oyle olunca
ben polo şeker yediğimde hareket ediyor ama hareket dediysem sağdan sola dönerek uyuyor uyanmıyor yine ahahha hindistan cevizi hiç sevmem ama dene iyi gelirse bende öyle yapayım
Kızzzz boyle kaynanalara bayılıyorum. Ne guzel yemegini temizligini yapiyodur. Benimki özel şoför bekliyo bana gelmek icin bende eksik kalsın diyorum oyle olunca
Aaa yok valla pazar günü yengemler geldi oturmaya yardım etti hazırlık yaptık birlikte. Dün görümceme uğradık yemeği de ocağa koydum hamilelik unutmuşum yanmış dolma, biberini ayırdı içini yedi ağzını açıp bir şey demedi üzülme olur öyle şeyler dedi. Yemek konusunda yardım eder, ev toplanacaksa yardım eder hasta haliyle yapma diyorum ama durmuyor yerinde Allah razı olsun yardım ediyor doğuma yakın gelirim yanında olurum diyor annem vefat etti eşim bana şakadan bile bir şey dese hemen kızın üstüne gitme der bana da erkek milleti o takılıyor sana falan der Allah var yani hakkını yiyemem 1,5 senelik evliyim sadece 1 kez tartıştık o da görümcem yüzünden onun dışında her şeye koşar seninki tuhafmış ben sevmiyorum öyle insanları
Aynıyız seninle yaa 1 haftadır kayınvalidem bende rahat yatamıyorum çekiniyorum sürekli yatmaya ama ruh gibiyim kayınvalidem de anlıyor git uzan sen diyo
Zzahrada
benim isim olarak Aysel Mina olarak güncelle kuzu kararlıyım mina da değişirse haber ederim
Ben demeden güncellemişsin zaten şimdi gördüm
Haha sağol canım eşim beğenmedi pek Ahsen e geri dönelim dedi soyadımız 3 harften oluştuğu için uzun da olsa bir şey olmaz diyor ama ben istemiyorum artık Ahseni Kaynanamı da yanıma çektim mina olcak adı karışma kıza diyo
Aaa yok valla pazar günü yengemler geldi oturmaya yardım etti hazırlık yaptık birlikte. Dün görümceme uğradık yemeği de ocağa koydum hamilelik unutmuşum yanmış dolma, biberini ayırdı içini yedi ağzını açıp bir şey demedi üzülme olur öyle şeyler dedi. Yemek konusunda yardım eder, ev toplanacaksa yardım eder hasta haliyle yapma diyorum ama durmuyor yerinde Allah razı olsun yardım ediyor doğuma yakın gelirim yanında olurum diyor annem vefat etti eşim bana şakadan bile bir şey dese hemen kızın üstüne gitme der bana da erkek milleti o takılıyor sana falan der Allah var yani hakkını yiyemem 1,5 senelik evliyim sadece 1 kez tartıştık o da görümcem yüzünden onun dışında her şeye koşar seninki tuhafmış ben sevmiyorum öyle insanları
Sorsan hergün arar 1 dk konuşuruz ama o . Çorba yapar, kocamı arar gel al corba icsin diye. Bi çorba icin 1 saat yol gitmemizi bekliyo. Kocamda saol anne der kapatir beni gelin alin temizlik yapayim der. Seni gelip aldiktan sonra ne anlami var dimi çok sacma geliyo bana. Anasinin karnindan özel soforle dogdu sanki piremses
Allah bozmasın kuzum senin icin gercekten bi anne olabildiyse ne guzel
Sorsan hergün arar 1 dk konuşuruz ama o . Çorba yapar, kocamı arar gel al corba icsin diye. Bi çorba icin 1 saat yol gitmemizi bekliyo. Kocamda saol anne der kapatir beni gelin alin temizlik yapayim der. Seni gelip aldiktan sonra ne anlami var dimi çok sacma geliyo bana. Anasinin karnindan özel soforle dogdu sanki piremses
Allah bozmasın kuzum senin icin gercekten bi anne olabildiyse ne guzel
Beni aradığında rahat yarım saat konuşuruz tabi canım çorba için 1 saat yol gidilir mi kayınvalidemi kaynım bırakıyor alıyor bugün gidecek kaynımın almasını bekliyor bence de çok saçma geleceksen gel kendin yani ne o öyle şoför gibi kullanmak Amin amin inşallah kendi annem yok ama kendi annem olsaydı yapacağı her şeyi kayınvalidem yapıyor Allah razı olsun. Cumartesi derin temizlik yaptık eşimle direndi bende yardım edeyim diye ama eşime söyledim ablana gönder kadın hasta iş yapmasın diye görümcemle daireler karşılıklı oraya gitti. Yağmur yağıyor diye camları silmedim bi baktım pazar günü sabah kalkmış balkonun camlarını siliyor
Kızlar burçlardan konuşulmuş . Ben ve kızım yengeciz . 2 Numaram balık olucak erkenden çıkıp gelmezse inşallah Evin halini bi düşünün.Gözyaşımız her an akmaya hazır bekler aşırı duygusalız. Bunun yanında eşim de tam bir başak Allah da eşime sabır versin ne diyeyim
kızlar cinsiyetler bitmek üzere çok az kaldı bana yeni malzeme vermeniz lazım aşı durumunu tabloda güncellemediğim ciciler oldum olmadım derse onla oyalanırım bi süre, sonra isim için darlarım
kızlar cinsiyetler bitmek üzere çok az kaldı bana yeni malzeme vermeniz lazım aşı durumunu tabloda güncellemediğim ciciler oldum olmadım derse onla oyalanırım bi süre, sonra isim için darlarım