2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bir sorum olucak siz detaylı ultrason yaptırdınız mı yani böyle bir şeye gerek var mı gerçekten 700 tl ve 1000 tl arasında ücret istiyorlar

Ben balık burcuyum, kızım da öyle, eşim yengeç, Allah ın izniyle oğlan da balık olacak inşallah
Akvaryum gibi bizim ev
Aaa süper sizin balık burcunu o zaman sen anlat canım nasıl ? Çok hassas naif olur diyorlar o kadR olmasa aslında , çok üzülür çünkü. Gerçi yengec de öyle. Bizim kızımla yükselenimiz yay. Sanırım ordan da aldığımızdan aşırı duygusal değiliz ben yaş gereği ve annelikten biraz daha olabilirim belki
Ama kızımla aynıyız verdiğimiz tepkiler mimiklerimiz falan aynı Balık kadını çocuklukta nasıl yetişkinken nasıl sen anlat bize

Kızlar bir sorum olucak siz detaylı ultrason yaptırdınız mı yani böyle bir şeye gerek var mı gerçekten 700 tl ve 1000 tl arasında ücret istiyorlar
21.haftada giricem ben 3 hafta sonra. Zorunlu değil ama doktorlar öneriyor.bebeginizin tüm organları kontrol ediliyor

Doktor ne dese yaptırıyorum n diyor nifty mi hemen, o diyor omurilik testi mi hemen, şimdi d dedi detaylı için 760 fiyat aldım kendi gittiğim hastanede vercez mecbur ama her şey çok masraflı çok 6 Kasım'da gel dediler 22. Hafta sonu olacak heralde

Yaptırmak sorun da değil kendi hastanelerinde yaptırmıyorlar anlaşmalı oldukları doktor Topkapıday mış hafta içi gitmem mümkün bile değil çok uzak kalıyor eşim de çalışıyor dolayısıyla

O sıkıntı işte ya git yaptır sonucu hastanene götür kendi doktorun baksın etsin her şeyi h.sonuna getirmek ayrı dert, h.içi desen işten izin almak başlı başına dert daha bunun tetanoz için izni var sağlık ocağı h.sonu açık değil. Çalışana şu dönem iyice zor

21.haftada giricem ben 3 hafta sonra. Zorunlu değil ama doktorlar öneriyor.bebeginizin tüm organları kontrol ediliyor
Kendi hastanelerinde yaptırmıyolar mış sordum Topkapıda anlaşmalı oldukları bi doktor varmış ona yönlendiriyor çok uzak

Gerçekten öyle normal muayenelerime bile ctesi gidiyorum eşim o günde çalışıyor yarım saatlik kaçıyoruz zar zor

Başta öyle bi his oluyo canım bebek bence . Kayar gibi içerde bişeylere hafif bi değme oluyo gibi
Aynen kayarken degiyo sanırım ama varla yok arası bi hissiyat. Bi de yemek yedikten sonra oluyor aç degilim yani tamam kesin bebek o zaman
Kendi hastanelerinde yaptırmıyolar mış sordum Topkapıda anlaşmalı oldukları bi doktor varmış ona yönlendiriyor çok uzak
Evet bazi hastanelerde yokmuş. Calisirken zor haklısınız. Allah kolaylık versin

Acaba yakın başka hastanede yaptırsam sonucuyla doktorum ilgilenir mi sizce ?
İlgilenir ilgilenir indirim varsa ondan oraya yönlendirmiştir ama evine işine en yakın yeri tercih et çok zor olacaksa oraya gitmek inş uygun fiyat bulursun bir rapor veriyormuş detaylıyı yapan kendi doktorlarımız için önemli olan o rapor heralde sanki parasını kendileri veriyo zorunlu tutamazlar şurada yaptır diye

Bence de ilgienir bana doktorum istediğin yerde yaptıra bilirsin sonrası bana göstermen yeterli dedi

Çok sağol canım yakın yerleri araştırıyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…