2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok kuzum bu konuda sana katılıyorum. Evlendigimizde de hep biriktirdiklerimizle esyamizi vs aldık. Ama benim sinir olduğum cok ilgili alakali gibi davranip, herşeyin sözde olması. Bişeye ihtiyacınız var mi diye sorulmamasi ama baskalarinin yaninda cok ilgili olunması gibi

Ay ona ben de tilt olurum. Gereksiz bir ilgi bir alaka

Ayy ben yatıp kalkıp sukredeyim kız o zaman. Benim kv kedimizi aldığımızda bile küçük altin taktı hayvana

kendi gelinliğimi bile kendim aldım aynı mantıkla içten gelmiyorsa alınmasın zaten hayır gelmez alalım deseler gerek yok sağolun derim ama o soruyu bile sormamaları beni çıldırtıyor bir şeye ihtiyacınız var mı neler yapıyorsunuz bu kadar basit komşunun çocuğu değil oğlunun oğlu olacak yani en azından manevi destek bekliyor insan

18 ekim pazartesi 08.30 Bende ayrıntılı randevusu alındı.Dr. da içime sindi.Perinatolog tavsiye etmişti dr.um.Sizin orda fiyatlar nasıl kızlar?Bana 457tl dedi dr.
Benim doktorumun kendi lisansı da var, perinatolojide. Özel muayenesine gidiyorum. Bir de üniversite hastanesinde gireceğim ona para vermedim.

18 ekim pazartesi 08.30 Bende ayrıntılı randevusu alındı.Dr. da içime sindi.Perinatolog tavsiye etmişti dr.um.Sizin orda fiyatlar nasıl kızlar?Bana 457tl dedi dr.
760 tl dediler bana kuzucum perinatolog benimki de çılgın fiyatlar :d

Kız acaba çok mu erken davranıyoruz biz? Daha yeni yariladik, belki yaparlar

Seninkiler gerçekten çok fenalar kuzum. Ne diyim inşallah bir yerden sonra akıllarına dank eder

kızlar yazdıklarınızı okuyunca kendimi çok şımarık hissettim yaa. kayınvalidem benden hevesli bir şeyler almaya, ben durduruyorum daha erken diye. çok iyi çok ilgililer her anlamda ama ben tam bir asosyal soğuk gelin olduğum için görüşmek, konuşmak bile zor geldiğinden uzak duruyorum. napıyım beni de böyle kabul etsinler

işte yolun yarısına kadar 1 kere nasılsın diye aradılar haklarını yemiyim onda da neler alıyosun link at dedi ahahha
Ahaha link at ne beee sosyal medyaci falankar heralde koptum
Bosver ben sicagimda ne faydasini gorduk bee

işte yolun yarısına kadar 1 kere nasılsın diye aradılar haklarını yemiyim onda da neler alıyosun link at dedi ahahha
Hahhaha bizimki, bizi 3.plana attı. Eşimle haftanın 3 günü konuşuyorlar, torunum ne yapıyor diyormuş, bizi sormak yok
Bakalım 25.haftayi geçelim de kar suyu kaciricam. Dün akşam oturdum hesap yaptım. 15-16bin tutuyor

bu kazıkların üstüne ben hırsımdan 1 paket yine antep fıstığı yerim gibi kuzu ama kapıda fatura istemiyorum nakit ödicem pazarlığı yapıcam ondan umutluyum 50 100 kırpsınlar :
Ahaha manyak kiz ne fatura vercekler zaten. Ben medikal parka da sordum 650 ye falan geliyodu ondan baska da arastirmadim yaa arastirsak mi acaba daha 26 sina cok var sonucta

Sana bisey soliyim mi ben gecen sene bana taktiklari 3 bilezigi borc olarak verdim ve o zaman 15 bin gibi bisey yapiyodu. Ki suan cok daha fazla. Bil bakalim o altinlar noldu

Ahaha manyak kiz ne fatura vercekler zaten. Ben medikal parka da sordum 650 ye falan geliyodu ondan baska da arastirmadim yaa arastirsak mi acaba daha 26 sina cok var sonucta
Aman hatun, medicalden uzak dur. O hastane kadar para göz yok. Üniversite hastanesi falan yok mu onlara sorun.

ya ben bir yerden fiyat aldım radyolog bakıyomuş 500tl, sonra miniş bir yer önerdi 1000 tl, başka klinikten fiyat aldım 1200 tl olunca iyi mi acaba diyordum ama diğer fiyatları duyunca da kazıkalnma hissi gitmiyor

Hasta hamişlere geçmişler olsun ben öksürüğü ıhlamur limon bal ile atlatmıştım mutlaka için boğazınızı yumuşatır, bir an önce iyileşin inşşşş.

Kilo konusu geçmiş yine. Bu ara ben de muzdaribim. 55 ile başladım 53 düştüm 15.hafta civarı bir başladım almaya utanmasam haftada 1 kilo alcam iştahım açıldı evet ama bu kadar da tartıya yansımasın be kardeşim 56,8im şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…