2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bulantılar varken zaman ve bulantı hiç geçmeyecek gibi geliyordu.Ama artık hamileliğin lale devrine geldik galiba.Ayy bi de hayırla sağlıkla kucagimiza alsak Ama hepsi çok güzel heyecanlar yaaa.
Hem nasıl güzelll Sağlıkla ilerlesin inşallah ben arada bi çıkarıyorum hala ama buna şükür diyorum artık

Hem nasıl güzelll Sağlıkla ilerlesin inşallah ben arada bi çıkarıyorum hala ama buna şükür diyorum artık
ahhah gerçekten bulantının neferleri olarak kaldık çok şükür azaldı o eski hallerimden eser yok ama bitmedi lanet gelince tam geliyor prilamlı dahilll bıraksam nolur bilmem

Ben kusma olayını bitirdim.Ama bulantı oluyor hala.Bazen ilaçlar da tetikliyor bulantıyi.Imom omega da aşırı kusma yapıyordu bende.Cok şükür bu günleri gordum

iştekiler sağolsun grip salgınından bende nasibimi aldım covidken kullandığım c vitamini limonlu su portakal suyu ıhlamur komasına giriyorum başka ne içebiliyoduk kızlar
Bende bende çok öksürüyorum mandalina falann yiyorum limonlu su içmek aklıma gelmedi onu da yapayım bide bal yiyorum öksürmemek için

Bende bende çok öksürüyorum mandalina falann yiyorum limonlu su içmek aklıma gelmedi onu da yapayım bide bal yiyorum öksürmemek için
ayy bal kusarım ya hiç yiyemiyorum akıntıdan öğürüp duruyorum sürekli sorma öksürük bir taraftan canım iştahım bile gitti bir anda geçmiş olsun bize o zaman kardeşcağızım

Kızlar merhaba ben 20 haftalığım 6,5 kilo aldım, abartı beslenmiyorum ama yine de geliyor ,sizler ne kadar aldınız
Ben halen aynı kilomdayım canım beni biraz endişelendiriyor bu durum bi dahaki gidişimde soracağim diğer hamileliklerinde senin gibi 20 haftalıkken 7 kg falan almıştım

Ben halen aynı kilomdayım canım beni biraz endişelendiriyor bu durum bi dahaki gidişimde soracağim diğer hamileliklerinde senin gibi 20 haftalıkken 7 kg falan almıştım
son gittiğimde aynı kilodaydım doktor bebek iyi sen iyisin zayıflasan da endişelenme dedi bir anda aldım ama kilo 2. kiloma doğru koşuyorum hatta

iştekiler sağolsun grip salgınından bende nasibimi aldım covidken kullandığım c vitamini limonlu su portakal suyu ıhlamur komasına giriyorum başka ne içebiliyoduk kızlar
Kuzum geçmis olsun yaa, calisirken hasta olmakta zor dinlenemiyosun
Kızlar merhaba ben 20 haftalığım 6,5 kilo aldım, abartı beslenmiyorum ama yine de geliyor ,sizler ne kadar aldınız
Canım 18+6 bugün sabah aç karnına tartıldım 4 kilo almışım. Hele akşam tartilsam +1 daha rahat geliyo

Benim de öyle, ekstra kalçam da tutuluyor çok gezindiğimde. Magnezyum içiyorum öyle durumlarda iyi geliyor

ayy bal kusarım ya hiç yiyemiyorum akıntıdan öğürüp duruyorum sürekli sorma öksürük bir taraftan canım iştahım bile gitti bir anda geçmiş olsun bize o zaman kardeşcağızım
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin yavrum içimde çalkalanıyor kesin ben öksürdükçe

Bende biranda almaya başladım 2-3 kiloya yakın anlam veremedim aynı şekil beslendiğim halde nasıl biranda atak yaptı kilo alımı anlamadım görüntümde öyle kilo almış gibi değil acaba kalçaya mı gidiyor kilolar annem kız'a hamileysen kalçadan alırsın diyor

3 ayda 3 kilo vermiştim, yemek yiyemedigim için. Sürekli bulantım vardı. Şimdi verdiğimin 2sini aldım
Bebek sağlıklı olduğu sürece sizin kilo almamanız sorun değil. Bana doktorum ilk 4 ay kilo almayacaksin, sonra da ayda 1 kilo iznin var demişti. Fazla kilo da doğumu zorlaştıran bir durummus öyle açıklamıştı.
Z zahrada benim randevum da Perşembe akşamı 20.00'da ayrıntılı organ taraması yapacak doktorum tekrar :)
Bu arada hepinize geçmiş olsun. Portakal suyunu çok içmeyin, mandalina ve portakalın 1.den sonra bir faydası olmuyor, vücut direk atıyor. Öksürük için ayva yaprağı kaynatıp içilebilir ama hamilelikte içilir mi bilmiyorum. Ihlamur icebilirsiniz ama, içine azıcık bal ile limon sıkın.

Geçmişler olsun kuzum. Bol bol çorba iç limon sıka sıka
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin yavrum içimde çalkalanıyor kesin ben öksürdükçe
Kuzum geçmis olsun yaa, calisirken hasta olmakta zor dinlenemiyosun

Canım 18+6 bugün sabah aç karnına tartıldım 4 kilo almışım. Hele akşam tartilsam +1 daha rahat geliyo
sağolun canlarım ballarımm
randevu defterime not ettim hemen senin tarihi de unutmammm sağol şekerimm en güzel çare bol yatış o da bende yok hastalığı bulaştıranlar bugün gelmemiş rapor almış beni çalıştırıyolar kimse yok diye rezalett

galiba normalde makarna pilav sende kilo yapmıyosa bu haftalardan itibaren kilo yapmaya başlıyormuş bende öyle oldu ara verdim biraz ekmeğe en azından doktor 8 dilim ye günlük diyordu 4e düşürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…