her gün yiyorum ya heeer güüün. kilo alıyorum diye eşimin de hoşuna gidiyo alıp alıp önüme koyuyo dana doktor yasakladı diyim de almasınBizi yakan antep oldu kardeşbugun son bitiyo almicam daha
Bel, bacak ağrılarınız için magnezyum içeriği doğal yolla yüksel olan soda içebilirsiniz. En az günde 1 kez. İçeriğine bakarsanız gebelik için ne kadar faydalı içeriği olduğunu görürsünüz.Marka önemli, en yüksek magnezyum bey- ile başlayan markada var. Tam isim vermek reklam oluyor mu emin olamadığım için öyle yazdım.
Seni ozlicezz antepher gün yiyorum ya heeer güüün. kilo alıyorum diye eşimin de hoşuna gidiyo alıp alıp önüme koyuyo dana doktor yasakladı diyim de almasıno zaman bu akşam bana da son olsun çünkü kardeşliiiiik
Ya ben de arayıp bebek arabasını napicaz falan desem, tutar Yozgat'ta evde var onu alin da kullanın der. O da dandik, pazar arabası gibi olanlardan. Vallahi hiç konusasim yok.Ayy demin kaynanam aradı. Dedim dün besik oda falan baktık diyorum. İyi yapmışsınız hayırlı olsun diyocanım insan biz alalım falan der
Ya ben eşime de demeye kıyamıyorum. Çok arada kalıp uzuluyo, hep benim ailem az çok destek oluyo onunkilerden bi fayda yok o da içerliyo eminim ama gıcık oluyorum bu rahatliklarinaYa ben de arayıp bebek arabasını napicaz falan desem, tutar Yozgat'ta evde var onu alin da kullanın der. O da dandik, pazar arabası gibi olanlardan. Vallahi hiç konusasim yok.Eşime dedim ben diyemem diyor. Gene bana düşecek aldırma işi bakalım ne yapicam
Vallahi benim babam da kp de vefat etti. Bir anneler var ama eşim annesinin sülalesinin paşası. İlk torun sayılır abisini saymazsak, ellerinde büyümüş. Annemin 3 kuruş maaşı var ama kv öğretmen emeklisi, rahmetli kp de öğretmen emeklisiydi. Baya maaşı var. İnsan doktor paranızı vereyim der en azından. 3 haftada 1 500 veriyoruzYa ben eşime de demeye kıyamıyorum. Çok arada kalıp uzuluyo, hep benim ailem az çok destek oluyo onunkilerden bi fayda yok o da içerliyo eminim ama gıcık oluyorum bu rahatliklarina
benimkilerin 3 evi var tripleks evde oturuyolar eşim ödedi kredisini tapuyu bile vermediler 2 kira geliri 2 emekli maaşı kira derdi yok bişey derdi yok yine hayırları yok içinde olcak heralde insanın isteyen yoktan var edip yine destek oluyor küçük bişey bile olsa gönlü fetholuyo destek görüyor. böyle varlık içinde destek görmeyince de sinir harbii kinleniyorumVallahi benim babam da kp de vefat etti. Bir anneler var ama eşim annesinin sülalesinin paşası. İlk torun sayılır abisini saymazsak, ellerinde büyümüş. Annemin 3 kuruş maaşı var ama kv öğretmen emeklisi, rahmetli kp de öğretmen emeklisiydi. Baya maaşı var. İnsan doktor paranızı vereyim der en azından. 3 haftada 1 500 veriyoruz
Ama iste maalesef bir şey denmiyor, kendi ailen olmayınca
Seninki benimkinden de betermisbenimkilerin 3 evi var tripleks evde oturuyolar eşim ödedi kredisini tapuyu bile vermediler 2 kira geliri 2 emekli maaşı kira derdi yok bişey derdi yok yine hayırları yok içinde olcak heralde insanın isteyen yoktan var edip yine destek oluyor küçük bişey bile olsa gönlü fetholuyo destek görüyor. böyle varlık içinde destek görmeyince de sinir harbii kinleniyorum
Benimm ki yok canım@_Ravzaa_ M mmerrvveminiminikbirkus @happy mam başka randevusu olan var mı bugüün yok mu arttırannnn
Doğuma kadar prilam devamahhah gerçekten bulantının neferleri olarak kaldık çok şükür azaldı o eski hallerimden eser yok ama bitmedi lanet gelince tam geliyor prilamlı dahilll bıraksam nolur bilmem
Anacım seninkilerde hepimizinkinden beterlermis ne desen haklısın. Benimkilerin biseyi yok sadece adamin emeklisi var evleri falan kira ama babamda ayni durumda hem daha az emekli aliyo hem daha cok kira oduyo yine de her seferinde cebime harclik koyar. Eline para gectikce bana verirbenimkilerin 3 evi var tripleks evde oturuyolar eşim ödedi kredisini tapuyu bile vermediler 2 kira geliri 2 emekli maaşı kira derdi yok bişey derdi yok yine hayırları yok içinde olcak heralde insanın isteyen yoktan var edip yine destek oluyor küçük bişey bile olsa gönlü fetholuyo destek görüyor. böyle varlık içinde destek görmeyince de sinir harbii kinleniyorum
Ben bunlara düğünde taksınlar diye takıyı kendim alıp verdim bizimkiler laf etmesin diye söyleyeceklerim bu kadar bende suç torunda bişey bekliyorum böyle böyle zengo oluyolarAnacım seninkilerde hepimizinkinden beterlermis ne desen haklısın. Benimkilerin biseyi yok sadece adamin emeklisi var evleri falan kira ama babamda ayni durumda hem daha az emekli aliyo hem daha cok kira oduyo yine de her seferinde cebime harclik koyar. Eline para gectikce bana verir
Vay arkadaş, o kadar varlık içinde. Kefenin cebi de yok, ya biz olsak, borçlarını bile öderiz çocuklarımızın. Eski nesil niye böyle anlamıyorum? Kv evi var, bankada dünya kadar parası var. İnsan der ki, şu çocukları kiradan kurtarayim bari. Kardeşim bile diyor, abla bizim elimizde olsa valla ben sizi kirada oturtmam, kv çok cimriBen bunlara düğünde taksınlar diye takıyı kendim alıp verdim bizimkiler laf etmesin diye söyleyeceklerim bu kadar bende suç torunda bişey bekliyorum böyle böyle zengo oluyolar
E pes yaniBen bunlara düğünde taksınlar diye takıyı kendim alıp verdim bizimkiler laf etmesin diye söyleyeceklerim bu kadar bende suç torunda bişey bekliyorum böyle böyle zengo oluyolar
Ahahaha bu benim kocam tamVay arkadaş, o kadar varlık içinde. Kefenin cebi de yok, ya biz olsak, borçlarını bile öderiz çocuklarımızın. Eski nesil niye böyle anlamıyorum? Kv evi var, bankada dünya kadar parası var. İnsan der ki, şu çocukları kiradan kurtarayim bari. Kardeşim bile diyor, abla bizim elimizde olsa valla ben sizi kirada oturtmam, kv çok cimri
Benimki öğle arasına eve geldi, dedim anana soyle, iki dk da sinirlendirdi beni gittikavga edicez diye
Oyy çok geçmiş olsun canim.Bi nane limon geliyor aklıma.Baska bisey de yok.iştekiler sağolsun grip salgınından bende nasibimi aldım covidken kullandığım c vitamini limonlu su portakal suyu ıhlamur komasına giriyorum başka ne içebiliyoduk kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?