2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sana bisey soliyim mi ben gecen sene bana taktiklari 3 bilezigi borc olarak verdim ve o zaman 15 bin gibi bisey yapiyodu. Ki suan cok daha fazla. Bil bakalim o altinlar noldu
Ya ne kotu bir şey bu? Kendini düşünmüyorsun da evladini düşün bari, eşinin yüzüne nasıl bakacak?

Aman hatun, medicalden uzak dur. O hastane kadar para göz yok. Üniversite hastanesi falan yok mu onlara sorun.
Universite hastanesi de devlet mi kardes cahilim bu konularda bi bakiyim.
Ya ne kotu bir şey bu? Kendini düşünmüyorsun da evladini düşün bari, eşinin yüzüne nasıl bakacak?
Ve beni yilda 1 kere falan arar bu ariyo borc istiyo direk benden ve diyo ki oglu icin ona sakin soyleme bende verdim mal gibi ama sonra kocamada soyledim kavga kiyamet. Ama olan benim bileziklere oldu bos yere baska paradan alicam ogluma alacaklarimi kendk biriktirdiklerimizden o yuzden sinir oluyorum

Kızlar merhaba ben 20 haftalığım 6,5 kilo aldım, abartı beslenmiyorum ama yine de geliyor ,sizler ne kadar aldınız
Canım 17.haftadayım şimdi tartıldım 5,5 kilo almışım. Tartıya her çıktığımda baska birsey görüyorum biraz moralim bozuluyor. Yürüyüş yapmayı bıraktım bu ara, yürüyünce inanılmaz sancım ve agrım oluyor. O etkili bence, bir de tatlıya abandım valla bu gidişle 20 üstünü görücem herhalde, kime sorsam max 15 kiloyla tamamlamış. 50 kg basladım, acaba zayıf olunca mı daha çok alıyosun bilemedim

Yok değil ikisi farklı. Devlet çok sıkıntılı zaten. Ankara üniversitesi, Hacettepe gibi okulların kendi hastanesi var ya onun gibi.
Esin biliyor demek ki ailesini. Neyse sağlık olsun de. Bir daha da verme çöpünü bile

ağzı açık mı almalı fermuarlı mı almalı ya bundan ben döker saçarım kesin
Bence en güzeli sırt çantası şeklinde olanlar. Denge sağlamak için en iyisi onlar.

Z zahrada çok geçmiş olsun canım ben tarhana çorbası, ıhlamur bal limon, mandalina ile atlattım çok şükür

Kilo konusunda grubun lideri olabilirim 19+2 deyim 8 kilo aldım bunların 6 sı ilk 3 ayda annenim güzel yemekleriyle oldu ben evime dönünce normal düzenime döndüm. Pişman değilim yine olsa yine yerim

Bide almak için bekliyolarda ben almaya başladım eksikleri eksik kalmadıktan sonra bana fazladan alsalar ne fayda ben en temel ihtiyaçları alıyorum zaten

Bebek odasını ne zaman yapmak lazım? Ona göre beşiklere vs bakıcam bebek odası yapacağım oda oturma odası gibi köşe koltuklu onu kaldırıcam boya yapılması lazım vs vs çok işi var aslında

sağol kuzumcumm

bebek odasını ocak ayında hazır edeyim diyorum şubat ortası gibi alırlarsa strese girmeden anca hallederim

İstanbul anneleri Aytül Çorbacıoğlu duyanınız edeniniz var mı aradım şimdi kartla 700 nakit 500 dedi aklımı çelmedi değil

İstanbul anneleri Aytül Çorbacıoğlu duyanınız edeniniz var mı aradım şimdi kartla 700 nakit 500 dedi aklımı çelmedi değil

Valla ben gideceğim doktoru da duymadım çünkü hiç araştırmadım profesörmüş artık allaha emanet gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…