evet canım yenidoğan için 2 numara aldım yorumlara bak sen tekrar. Çoğu kişi 1 numara almış ama küçük geldiğini yazmışlar. Elimle resmi çekiyim bununda minik olduğunu gör diye1 numaranın öyle olduğunu bilmiyordum. Sadece 2 numara mı aldın?
32. haftada kuzucumyürüyüşe zaman kalmıyor ki yorgunluktan akşam eve 19.30 anca gidiyorum yemek yap ye saat 9 oluyor anında uyuyorum. ne zaman yedıklerımı sındırcem de yuruyuse cıkcam. zaten yorgunluktan halim kalmıyor. sadece uyuyorum ve çalışıyorum gün içinde de dayanmaya çalışıyorum mutlu geçmiyor hiç hamileliğim işyüküm de çok fazla. evde yatıp uzanan pijamasıyla huzurla geçirenlere çok özeniyorum. sen kaçıncı haftada ayrılcaksın izine?
bende aynı kampanyayı görüp aldımKızlar selam, trendyolda bugün sleepy bionatural bebek bezinde 2.si 1 lira kampanyası var. Ben birkaç paket aldım, bence gayet uyguna geliyor. Yine indirim takip edeceğim ama bulmuşken aldım. İlginizi çekerse bir bakın derim.
aa ben 1 paket 1 numara 1 paket 2 almıştım değiştireyim o zaman ya ikisini de 2 numara alayıımevet canım yenidoğan için 2 numara aldım yorumlara bak sen tekrar. Çoğu kişi 1 numara almış ama küçük geldiğini yazmışlar. Elimle resmi çekiyim bununda minik olduğunu gör diyeanca bu olur çünkü
yaa bende şimdi bir bakındım öyle de gittigidiyorda falan zaten 2 numaranın paketi 70 tl civarıymış stoklamaya gerek yok dedim :)bende aynı kampanyayı görüp aldım
aa ben 1 paket 1 numara 1 paket 2 almıştım değiştireyim o zaman ya ikisini de 2 numara alayıım
270 tanesi 125tl oldu çoğu kullanılmaz heralde bez bahçesi olacak evyaa bende şimdi bir bakındım öyle de gittigidiyorda falan zaten 2 numaranın paketi 70 tl civarıymış stoklamaya gerek yok dedim :)
2 buçuk kilo bebeğine 1 no olan da var mış ama bence 2 no çok idealbende aynı kampanyayı görüp aldım
aa ben 1 paket 1 numara 1 paket 2 almıştım değiştireyim o zaman ya ikisini de 2 numara alayıım
edit: 2 paket 2 numara aldım
ee birini 2 birini 3 al bence270 tanesi 125tl oldu çoğu kullanılmaz heralde bez bahçesi olacak ev
öyle yaptım şimdi de diğerini iptal edip rezaletee birini 2 birini 3 al bence
hahahaöyle yaptım şimdi de diğerini iptal edip rezalet1 paket 2 numara 1 paket 3 numara oldu lakjsdlka
ayy memnun musun aynı doktora mı devam ediyorsun sen şeker ben yine bir doktor buldum da ahahhaha sana da sorayım hastaneyi falan nasıll hüseyin kılıç varmış derinderedeEvet söylemiştim görümcem 3 çocuğuna orda yaptırmış detaylı ultrasonu kendisi de sağlıkçı çok memnun kaldım dedi hastane olarak o bahçelievler Medical parka gidiyordu ordan da çok memnundu ama ben normal doğum istediğim için tercih edemedim şuan için arabamız olmadığı için gidip gelmesi zorlardı beni, Ben Derindere Gidiyorum doktorum İlknur hanım ondan çok memnunum. Kolan hastanesi iyi diye duydum.
ben kudurdum yine ne alcam diye bebek bezi aldım çok övüyolardı sleepy bio natural 1 numara 128 adet 2 numara 136 adet sipariş ettim
125tl ye dek geldi
allahım inş pişik olmaz da çöpe gitmez heralde o biraz sürpriz yumurta dimi kızlar
Bende almak istiyorum ama diyorum daha çok erken bekle son haftalara doğru alırsın dünyanın binbir türlü hali var çok kaderci oldum bu aralar gördüğüm saçma sapan haberlerden galiba psikolojim çöktüKızlar selam, trendyolda bugün sleepy bionatural bebek bezinde 2.si 1 lira kampanyası var. Ben birkaç paket aldım, bence gayet uyguna geliyor. Yine indirim takip edeceğim ama bulmuşken aldım. İlginizi çekerse bir bakın derim.
Aynı doktora devam kuzum ben çocuk memnunum İlknur Hanımdan Hüseyin bey varmış ama gitmedim ben ona hiç. İlknur hanımın özel nosu da var bende bir şey olduğu zaman mesaj atıyorum hemen dönüş yapıyor gittiğimde de ilgili davranıyor sadece ilk kontrol de biraz soğuk gelmişti ama ondan sonra ki kontrollerimde çok sıcak kanlı. Hastane de güzel ben memnunum 1,5 senedir gidip geliyorum bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar sadece İlknur hanımın hastası çok olduğu için randevu saatinden önce gitmeme rağmen bekleyebiliyorumayy memnun musun aynı doktora mı devam ediyorsun sen şeker ben yine bir doktor buldum da ahahhaha sana da sorayım hastaneyi falan nasıll hüseyin kılıç varmış derinderede
Benimki düşüktü doktor ilk 3 ay Normal kabul ediyoruz sonra yavaş yavaş yükselir dedi 4.ayıma girince tekrar kan derdim ve gerçekten TSH normal seviyeye gelmiş siz emin olmak için T3 ve T4 değerlerinize de baktırın ona göre dahiliye doktoru gerekli görürse sizi endokrin bölümüne yönlendirir zaten takip edilmeniz lazım yani :)Kızlar tsh değeri düşük olanlar vardı önceden ben bugün kan verdim 0.9 çıkmış zararı var mıydı düşük olmasının ??
aşkım öyle çok erken daha dediğin gibi doğuma kadar ohoo bir de ne indirimler gelir gider ama ben bir şeyler aldıkça bana moral oluyor kötü düşünceler paniğim her şeyim arka planda kalıyor o heyecanla yeni ciciler geliyor mutlu oluyorum hayallere giriyorum daha iyi etkiledi beni bu alışverişlerBende almak istiyorum ama diyorum daha çok erken bekle son haftalara doğru alırsın dünyanın binbir türlü hali var çok kaderci oldum bu aralar gördüğüm saçma sapan haberlerden galiba psikolojim çöktü
Düşük olmasının zararı yok benim yüksekti biraz ilaç kullanıyorum 2 aydır dün kan verdim 0.99 falan çıktı ondan önce 0.33 çıkmıştı yarıma indirmiştik hapı dahiliye doktorum gayet iyi dedi ama ilaca devam ediyorum başlarda 3 e yakın bir değerdiKızlar tsh değeri düşük olanlar vardı önceden ben bugün kan verdim 0.9 çıkmış zararı var mıydı düşük olmasının ??
ayy bende hüsoyu deniyim hastane nasıl doğumdan sonra falan nasılmış acaba araştırmışsındır senn temiz mi büyük müüAynı doktora devam kuzum ben çocuk memnunum İlknur Hanımdan Hüseyin bey varmış ama gitmedim ben ona hiç. İlknur hanımın özel nosu da var bende bir şey olduğu zaman mesaj atıyorum hemen dönüş yapıyor gittiğimde de ilgili davranıyor sadece ilk kontrol de biraz soğuk gelmişti ama ondan sonra ki kontrollerimde çok sıcak kanlı
Almak istesem eşimde moral bozuyor dur bekle destur ne olacağı belli değil hele bi bebek doğmaya yakın olsun o zaman bakarız diyip iyice hevesimi kırıyor insanın eşi öküz olmasınaşkım öyle çok erken daha dediğin gibi doğuma kadar ohoo bir de ne indirimler gelir gider ama ben bir şeyler aldıkça bana moral oluyor kötü düşünceler paniğim her şeyim arka planda kalıyor o heyecanla yeni ciciler geliyor mutlu oluyorum hayallere giriyorum daha iyi etkiledi beni bu alışverişler
Kuzu hastane çok temiz ben hamile kalmadan önce de gittim bana hep ilgili davrandılar. Doğumdan sonra oda için küçük ama yeterli yorumları gelmiş hep ben kendi doktorumun yorumlarına bakmıştım kötü yoruma denk gelmedim sigortam karşılıyor ve bana yakın diye tercih ettim açıkçası sigortan karşılıyorsa dene eğer karşılamıyorsa hiç bulaşma sadece doğuma 5100 lira fiyat veriyorlar eğer ki sigortan varsa rahatsın yoksa rezil olursun çok pahalı fiyatlarıayy bende hüsoyu deniyim hastane nasıl doğumdan sonra falan nasılmış acaba araştırmışsındır senn temiz mi büyük müü
ctesi eda yerine hüsoya mı gitsem diyorum dabir de erkek doktor deneyeyim diye hüsoyu da edayla alemlere akıyodu ordan görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?