ooooh mis gibi kazıklayacaktı liv paragözleri iyi yapmışsın aşkım ne zamana aldın 30una mı
Bı tane daha kızımız olcakmiskaldı 5 dk çıkınca haber et hemenn
Kız aklımı mı okudun ne yaptın bugün içimden geçirdim aynısını yazacaktım bir buluşma organize etmesek mi artık diye :) Çok isterim valla hemen karar verelim nerede, ne zaman, nasıl buluşacağımızaAyy kızlar burda hepimiz aile olduk bebişlerimizi beklerken bir sıkıntımız derdimiz korkumuz olduğu an bir birimizi teselli ettik dualar ettik hepinizi ayrı ayrı şahsım için konuşuyorum görmeden çok sevdim hepimizde Z zahrada nın yeri farklıdır sanırım hepimizin buluşmasına vesile olan oYasak mı burda böyle şeyleri dile getirmek bilmiyorum ama ban yemeye niyet ettim sanırım Keşke çevre olarak yakın olanlar buluşsa müsait bir zaman ayarlayıp bir organizasyon yapılsa daha önce kuradan bahsedilmişti kura çekilse yakın olanlar organizasyon da verse olmayanlar da kargolasa ne güzel olurdu ama tabi bunlar sadece benim fikrim Hepimiz aile gibi olduk iyi ki varsınız
Benimki 365 mg pazar başladım kullanmaya ama hala devam ediyo kramplar. Az önce doktoruma yazdım günde 2 tane alıcam artık umarım faydası olur.Selam kullandığınız magnezyum ilacında kaç mg alıyorsunuz günde? Bacak kramplarıyla uyanıyorum gecenin bir vakti öldürcek beni acısı.
Askitom 1 Kasım a aldım, bir değişiklik olmazsaooooh mis gibi kazıklayacaktı liv paragözleri iyi yapmışsın aşkım ne zamana aldın 30una mı
Benim ilk zamanlarda aşırı hazımsızlık birşey yemesem bile taş hibiydi modem korkumdan yiyemiyorum şimdi o biraz geçti ama reflü var sürekli gaviscon içiyorum hormanlardan sanırsam.asiri yağlı baharatlı yemearkadaşlar mide yanması yaşayan var mı aranızda? ilk hamileliğimde hiç olmamıştı ki oğlum da baya baya saçlı doğmuştu. şimdi 3 gündür yanma var. acaba yediklerimle alakalı mı yoksa hamilelikten mi anlayamadım
Kız aklımı mı okudun ne yaptın bugün içimden geçirdim aynısını yazacaktım bir buluşma organize etmesek mi artık diye :) Çok isterim valla hemen karar verelim nerede, ne zaman, nasıl buluşacağımıza
Benimki 365 mg pazar başladım kullanmaya ama hala devam ediyo kramplar. Az önce doktoruma yazdım günde 2 tane alıcam artık umarım faydası olur.
Hahaha kalp kalbe karşıymış demek kiKız aklımı mı okudun ne yaptın bugün içimden geçirdim aynısını yazacaktım bir buluşma organize etmesek mi artık diye :) Çok isterim valla hemen karar verelim nerede, ne zaman, nasıl buluşacağımıza
Benimki 365 mg pazar başladım kullanmaya ama hala devam ediyo kramplar. Az önce doktoruma yazdım günde 2 tane alıcam artık umarım faydası olur.
Canım benim de 11+4 de kanamam olmuştu maalesef ki akşamında çok iş yapmıştım sinir stres had safhadaydı ertesi gün pembe açık renkli kan geldi hemen doktoruma gittim bebiş gayet iyiydi bana da serum bağlamışlardı iğne de vurmuşlardı 2 hafta progestan kullandım iş yapmadım çok fazla kanama alanı oluşmamıştı çok şükür doktorum iş yaptığım için olabileceğini söylemişti o günden sonra da bir daha kanamam falan olmadı derin temizlik yapmıyorum arada toz alıyorum her gün evi süpürüp yemek yapıyorum derin temizlik için eşimden yardım alıyorumKızlar kalbi atıyor dedi hareketli dedi..sesli dinliyordum dedim isi artışı zararlı artık dedi.. iğne yaptı p li birşey serum taktı..
yatış wc sadece gerisi yasakmış.boyle kanama yaşayan var mı?
birkaç kişi yazıyordu..
şimdi durdu bu arada suruntu şeklinde oldu sabah ama iki gündür acıma batma gibi şişkinlik vs..
yatıyorum şimdi..acile gidince başka doktordu..
23 ünde kendi doktoruma da gidicem.afp sanırım o eksikti onun içinde kan aldılar..
Vajinal batma hala biraz var yatmak tek çözümün dedi tekrar tekrar kızlar iş yapmayın böyle olmayın tembih ediyorum iyi niyetle yanlış anlamayın
Canım çok geçmiş olsun. Bebeğin ve senin şu anda iyi olmana çok sevindim. Canım işin ağır geleceğini bilsen yapar mısın zaten, bazen bize basit geliyor. Dün bulaşık yerleştirirken sancılandım. Çok basit bir iş ya bundan olamaz dedim ama işte bir gün kolay gelen iş bir gün vücudu zorluyor. Biz de nereden bilelim. Bundan sonra çok hassas davranırsın, bebiş ufak bir dikkat uyarısı yaptı diye düşün moralini bozma.Senin yaptığın işler zorlamış seni plesenta aşağı sarkmış biraz kanama gelir tabi dedi çözümüm yatmakmis başka caresi yok dedi işte..
Bütün kizlara sesleniyorum eğilip kalkilan sizi zorlayan işleri yapmayın ay ben çok üzüldüm bugün
ben 2800ü duyduktan sonra forumlarda az araştırma yaptım geçen yıl da 1200 -1500 arası alıyormuş cihatttKızlar bu hastaneler soyguncu yaaHani demiştim ya ayrıntılı ultrason için 2800 dediler bana diye, akıllı bıdık Z zahrada uyarmıştı, belki sigortan karşıladığı için yüksek söylüyorlardır diye. Merak edip arayıp sordum, normal düz sigortasız 2000 tl dedi. Sgk veya tamamlayıcı gecmiyormus, sadece genel sigorta geçiyormus. Onda da 800 lira fark alıyorlar, neye göre bilmiyorum
Gidecegim doktor da prof Cihat Şen. Fiyat kıyaslaması yaparken aklınızda bulunsun. Fiyatlar malesef cok sacma ve degisken
Ahahah olsun beeay ben gribim geçtiği an damlarım nereyi derseniiiz göbeklerimizi tokuştururuz ama benim boyum kısa boyum yetmeyebilir ahahah
Canim açık pembe kırmızı ama açık renk sabah peçeteye geldi şimdi yok dualarınıza ihtiyacım var psikolojik olarak kötüyümOff haber ver mutlaka kuzum yoğun mu koyu mu etmez miyiz ya sağ salim bize güzel haber verirsin inşallah allahım sen koru miniği de gümüşü de
Kanaman ne zaman oldu ve ne kadardı canimDualarım senınle ınşallah onemlı bırsey yoktur benımde kanamam oldu ama bebekle alakalı değilmiş inşallah senınkıde oyledır haber ver hemen
Benimde kanamam suruntu şeklinde açık pembe açık kırmızı gibi geldi sabah evde peçeteye geldi hastanede baktım çamaşır da yoktu igne yaptılar ama hala çok korkuyorum kan dursa bile başka birşey olur mu diye takıntı yaptımCanım benim de 11+4 de kanamam olmuştu maalesef ki akşamında çok iş yapmıştım sinir stres had safhadaydı ertesi gün pembe açık renkli kan geldi hemen doktoruma gittim bebiş gayet iyiydi bana da serum bağlamışlardı iğne de vurmuşlardı 2 hafta progestan kullandım iş yapmadım çok fazla kanama alanı oluşmamıştı çok şükür doktorum iş yaptığım için olabileceğini söylemişti o günden sonra da bir daha kanamam falan olmadı derin temizlik yapmıyorum arada toz alıyorum her gün evi süpürüp yemek yapıyorum derin temizlik için eşimden yardım alıyorum
Ah canim inan o supurgem çok hafif bak resmini koydum ama bilemedim işte tavuk çorbası pilav yaptım birde o şimdi arada bir batmalar var bu stres geçer 23 unde tekrar kendi doktorum herşey iyi derse belki bir nebze rahatlarim üzgünüm bugün sizleri üzmek değil amacım iş yapmayın diye işteCanım çok geçmiş olsun. Bebeğin ve senin şu anda iyi olmana çok sevindim. Canım işin ağır geleceğini bilsen yapar mısın zaten, bazen bize basit geliyor. Dün bulaşık yerleştirirken sancılandım. Çok basit bir iş ya bundan olamaz dedim ama işte bir gün kolay gelen iş bir gün vücudu zorluyor. Biz de nereden bilelim. Bundan sonra çok hassas davranırsın, bebiş ufak bir dikkat uyarısı yaptı diye düşün moralini bozma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?