2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Z zahrada kardes benim liv'e gelen doktor gelip giden bi doktormuş sabit değilmiş. Bi de perinatolog değil radyoloji uzmaniymis. Yorumlarini da hic begenmedim hemde 750₺ demislerdi. Neyse forumdan iki doktor onermislerdi. Memorialdan aldim randevu. Adam perinatolog hem 550₺ dediler

ooooh mis gibi kazıklayacaktı liv paragözleri iyi yapmışsın aşkım ne zamana aldın 30una mı

Kız aklımı mı okudun ne yaptın bugün içimden geçirdim aynısını yazacaktım bir buluşma organize etmesek mi artık diye :) Çok isterim valla hemen karar verelim nerede, ne zaman, nasıl buluşacağımıza
Selam kullandığınız magnezyum ilacında kaç mg alıyorsunuz günde? Bacak kramplarıyla uyanıyorum gecenin bir vakti öldürcek beni acısı.
Benimki 365 mg pazar başladım kullanmaya ama hala devam ediyo kramplar. Az önce doktoruma yazdım günde 2 tane alıcam artık umarım faydası olur.

Benim ilk zamanlarda aşırı hazımsızlık birşey yemesem bile taş hibiydi modem korkumdan yiyemiyorum şimdi o biraz geçti ama reflü var sürekli gaviscon içiyorum hormanlardan sanırsam.asiri yağlı baharatlı yeme

Kızlar bu hastaneler soyguncu yaa Hani demiştim ya ayrıntılı ultrason için 2800 dediler bana diye, akıllı bıdık Z zahrada uyarmıştı, belki sigortan karşıladığı için yüksek söylüyorlardır diye. Merak edip arayıp sordum, normal düz sigortasız 2000 tl dedi. Sgk veya tamamlayıcı gecmiyormus, sadece genel sigorta geçiyormus. Onda da 800 lira fark alıyorlar, neye göre bilmiyorum

Gidecegim doktor da prof Cihat Şen. Fiyat kıyaslaması yaparken aklınızda bulunsun. Fiyatlar malesef cok sacma ve degisken

dejavuh He bir de yatmadan önce baldırlara masaj yap demiş doktorum. Artık kocalar görev başına

Hahaha kalp kalbe karşıymış demek ki Bende çok isterim valla Z zahrada ne diyosun yapsak mı bir organizasyon ?

dejavuh canım benim ekstra magnezyum yok ama kızılayın magnezyumlu sodasından alıyorum içiyorum multivitaminde 2mg yazıyor magnezyuma

Canım benim de 11+4 de kanamam olmuştu maalesef ki akşamında çok iş yapmıştım sinir stres had safhadaydı ertesi gün pembe açık renkli kan geldi hemen doktoruma gittim bebiş gayet iyiydi bana da serum bağlamışlardı iğne de vurmuşlardı 2 hafta progestan kullandım iş yapmadım çok fazla kanama alanı oluşmamıştı çok şükür doktorum iş yaptığım için olabileceğini söylemişti o günden sonra da bir daha kanamam falan olmadı derin temizlik yapmıyorum arada toz alıyorum her gün evi süpürüp yemek yapıyorum derin temizlik için eşimden yardım alıyorum

Canım çok geçmiş olsun. Bebeğin ve senin şu anda iyi olmana çok sevindim. Canım işin ağır geleceğini bilsen yapar mısın zaten, bazen bize basit geliyor. Dün bulaşık yerleştirirken sancılandım. Çok basit bir iş ya bundan olamaz dedim ama işte bir gün kolay gelen iş bir gün vücudu zorluyor. Biz de nereden bilelim. Bundan sonra çok hassas davranırsın, bebiş ufak bir dikkat uyarısı yaptı diye düşün moralini bozma.

Ödem için ne yapabilirim ? Vücudum çok şiş gibi sabah ellerim su toplamış gibi hissettim

ben 2800ü duyduktan sonra forumlarda az araştırma yaptım geçen yıl da 1200 -1500 arası alıyormuş cihattt

ay ben gribim geçtiği an damlarım nereyi derseniiiz göbeklerimizi tokuştururuz ama benim boyum kısa boyum yetmeyebilir ahahah
Ahahah olsun bee Gribin geçince haber ette nerde ne zaman bulaşacağımıza karar veririz katılmak isteyen arkadaşlar da gelirrr göbek tokuşturma yaparız

Off haber ver mutlaka kuzum yoğun mu koyu mu etmez miyiz ya sağ salim bize güzel haber verirsin inşallah allahım sen koru miniği de gümüşü de
Canim açık pembe kırmızı ama açık renk sabah peçeteye geldi şimdi yok dualarınıza ihtiyacım var psikolojik olarak kötüyüm
Dualarım senınle ınşallah onemlı bırsey yoktur benımde kanamam oldu ama bebekle alakalı değilmiş inşallah senınkıde oyledır haber ver hemen
Kanaman ne zaman oldu ve ne kadardı canim
Benimde kanamam suruntu şeklinde açık pembe açık kırmızı gibi geldi sabah evde peçeteye geldi hastanede baktım çamaşır da yoktu igne yaptılar ama hala çok korkuyorum kan dursa bile başka birşey olur mu diye takıntı yaptım
Ah canim inan o supurgem çok hafif bak resmini koydum ama bilemedim işte tavuk çorbası pilav yaptım birde o şimdi arada bir batmalar var bu stres geçer 23 unde tekrar kendi doktorum herşey iyi derse belki bir nebze rahatlarim üzgünüm bugün sizleri üzmek değil amacım iş yapmayın diye işte

Eklentiler

• 16342125168245085071336563812190.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 80
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…