- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Merak etme hiç kendini strese sokma stres daha kötü etkiler bebeği. Benim de peçeteye gelmişti hastaneye gidince de çamaşırım da vardı ben 2 hafta çok dikkat ettim bir daha da çok şükür bir şey olmadı. Doktor bakmış zaten kanama alanın falan olsaydı söylerdi mutlaka zorlamışsın kendini bırak iş falan yapma hiç bir daha olmaz Allah'ın izniyle, hiiç canını sıkma. Bak aynı şeyleri yaşamışız her bebek her bünye farklı biliyorum ama sende benim gibi iyi olacaksınBenimde kanamam suruntu şeklinde açık pembe açık kırmızı gibi geldi sabah evde peçeteye geldi hastanede baktım çamaşır da yoktu igne yaptılar ama hala çok korkuyorum kan dursa bile başka birşey olur mu diye takıntı yaptım
Benımde gecen hafta oldu doktor rahımdekı yaradan dolayı dedı hıc moralını bozma doktorlar gerekenı yapıyor zaten ya düşüş olsa zaten agrı sancı artıyor durmuyo o bencede sana bır uyarı yaptı bebısın bununla gelsın gecsın ınsallahCanim açık pembe kırmızı ama açık renk sabah peçeteye geldi şimdi yok dualarınıza ihtiyacım var psikolojik olarak kötüyüm
Kanaman ne zaman oldu ve ne kadardı canim
Benimde kanamam suruntu şeklinde açık pembe açık kırmızı gibi geldi sabah evde peçeteye geldi hastanede baktım çamaşır da yoktu igne yaptılar ama hala çok korkuyorum kan dursa bile başka birşey olur mu diye takıntı yaptım
Ah canim inan o supurgem çok hafif bak resmini koydum ama bilemedim işte tavuk çorbası pilav yaptım birde o şimdi arada bir batmalar var bu stres geçer 23 unde tekrar kendi doktorum herşey iyi derse belki bir nebze rahatlarim üzgünüm bugün sizleri üzmek değil amacım iş yapmayın diye işte
Canımm çok geçmiş olsun çok.. Inşallah atlatmışsınızdır tekrarlamaz, kontrol altında hemen şifa bulursunuz inşallah. Ben de bundan sonra temizliği umursamıcam önemli olan bebeler ve biziz, inşallah siz de iyi olacaksınızKızlar kalbi atıyor dedi hareketli dedi..sesli dinliyordum dedim isi artışı zararlı artık dedi.. iğne yaptı p li birşey serum taktı..
yatış wc sadece gerisi yasakmış.boyle kanama yaşayan var mı?
birkaç kişi yazıyordu..
şimdi durdu bu arada suruntu şeklinde oldu sabah ama iki gündür acıma batma gibi şişkinlik vs..
yatıyorum şimdi..acile gidince başka doktordu..
23 ünde kendi doktoruma da gidicem.afp sanırım o eksikti onun içinde kan aldılar..
Vajinal batma hala biraz var yatmak tek çözümün dedi tekrar tekrar kızlar iş yapmayın böyle olmayın tembih ediyorum iyi niyetle yanlış anlamayın
Canım uyarın çok iyi oldu. Evim çok dağınık, ben de işe girişmek istiyodum. Eve usta çağırmamız lazım, ev berbat halde, bi güzel temizlik yapayım diyordum. Hayır evin hali de stres yapıyor temiz olmayınca, böyle şeyler ders oluyor hepimize. Kendimizi öncelikli tutucaz artık, haftalarımız da az degil, yarıladık sayılır. Evinde güzelce dinlenince rahatlarsın canım. Olmadı bu hafta yemekleri dısarıdan hallet.Canim açık pembe kırmızı ama açık renk sabah peçeteye geldi şimdi yok dualarınıza ihtiyacım var psikolojik olarak kötüyüm
Kanaman ne zaman oldu ve ne kadardı canim
Benimde kanamam suruntu şeklinde açık pembe açık kırmızı gibi geldi sabah evde peçeteye geldi hastanede baktım çamaşır da yoktu igne yaptılar ama hala çok korkuyorum kan dursa bile başka birşey olur mu diye takıntı yaptım
Ah canim inan o supurgem çok hafif bak resmini koydum ama bilemedim işte tavuk çorbası pilav yaptım birde o şimdi arada bir batmalar var bu stres geçer 23 unde tekrar kendi doktorum herşey iyi derse belki bir nebze rahatlarim üzgünüm bugün sizleri üzmek değil amacım iş yapmayın diye işte
Canim çok benziyor kaçıncı haftada oldu senin peceteye geldi durdu şuan yok ama batmalar var ara ara doktor birşey olsa derdi sanırım çok moral oldun sağolMerak etme hiç kendini strese sokma stres daha kötü etkiler bebeği. Benim de peçeteye gelmişti hastaneye gidince de çamaşırım da vardı ben 2 hafta çok dikkat ettim bir daha da çok şükür bir şey olmadı. Doktor bakmış zaten kanama alanın falan olsaydı söylerdi mutlaka zorlamışsın kendini bırak iş falan yapma hiç bir daha olmaz Allah'ın izniyle, hiiç canını sıkma. Bak aynı şeyleri yaşamışız her bebek her bünye farklı biliyorum ama sende benim gibi iyi olacaksın
Senin ne kadardi kanama bana yara değilde plesenta aşağıya düşmüş biraz dedi agri sancı yok öyle doktora kosacak kadar olmadı batma şeklindeBenımde gecen hafta oldu doktor rahımdekı yaradan dolayı dedı hıc moralını bozma doktorlar gerekenı yapıyor zaten ya düşüş olsa zaten agrı sancı artıyor durmuyo o bencede sana bır uyarı yaptı bebısın bununla gelsın gecsın ınsallah
İnşallah canım herşey dua ile güzel sözler için teşekkür hepiniz dikkat edin diye yazdımCanımm çok geçmiş olsun çok.. Inşallah atlatmışsınızdır tekrarlamaz, kontrol altında hemen şifa bulursunuz inşallah. Ben de bundan sonra temizliği umursamıcam önemli olan bebeler ve biziz, inşallah siz de iyi olacaksınız
Hepiniz dikkat edin diye yazdım ya hep zaten benimde dağınık pis olunca psikolojik kötü oluyorum ama kendimi tutucam bu batma bir gecseydi batıyor duruyor kanama sabah peçete kadar sonra durduCanım uyarın çok iyi oldu. Evim çok dağınık, ben de işe girişmek istiyodum. Eve usta çağırmamız lazım, ev berbat halde, bi güzel temizlik yapayım diyordum. Hayır evin hali de stres yapıyor temiz olmayınca, böyle şeyler ders oluyor hepimize. Kendimizi öncelikli tutucaz artık, haftalarımız da az degil, yarıladık sayılır. Evinde güzelce dinlenince rahatlarsın canım. Olmadı bu hafta yemekleri dısarıdan hallet.
Bayagı camasırım adet kanı gıbı koyu kırmızı dolmuştu ama sonra bı gun peceteye sılınce geldı gectı ınsallah senınde bır daha olmaz zaten agrın varmı dıye soruyolar sureklı hemsıreler doktor fılanCanim çok benziyor kaçıncı haftada oldu senin peceteye geldi durdu şuan yok ama batmalar var ara ara doktor birşey olsa derdi sanırım çok moral oldun sağol
Senin ne kadardi kanama bana yara değilde plesenta aşağıya düşmüş biraz dedi agri sancı yok öyle doktora kosacak kadar olmadı batma şeklinde
İnşallah canım herşey dua ile güzel sözler için teşekkür hepiniz dikkat edin diye yazdım
Hepiniz dikkat edin diye yazdım ya hep zaten benimde dağınık pis olunca psikolojik kötü oluyorum ama kendimi tutucam bu batma bir gecseydi batıyor duruyor kanama sabah peçete kadar sonra durdu
Sende sağol canım benim 11+4 de olmuştu bende de batmalar oluyordu hatta ben o panikle düşük falan yapıyorum sanmıştım çünkü geceden durmak bilmeyen bel ağrım ve kasık ağrım vardı bebeği görünce iyi olduğunu da duyunca içim rahatladıCanim çok benziyor kaçıncı haftada oldu senin peceteye geldi durdu şuan yok ama batmalar var ara ara doktor birşey olsa derdi sanırım çok moral oldun sağol
ay hiç aklıma gelmemişti biliyor musun bu helal kız bundan sonra akşamdan f5 lemeye başlarım tükenmiş şu an çoğu ama olsunAklıma ne geldi, a101e gidemeyecekler a101 onlinedan alışveriş yapabilirler, çoğu ürün orada da var
Benimde geç geldi zatenay hiç aklıma gelmemişti biliyor musun bu helal kız bundan sonra akşamdan f5 lemeye başlarım tükenmiş şu an çoğu ama olsun
Canım uyarın çok iyi oldu. Evim çok dağınık, ben de işe girişmek istiyodum. Eve usta çağırmamız lazım, ev berbat halde, bi güzel temizlik yapayım diyordum. Hayır evin hali de stres yapıyor temiz olmayınca, böyle şeyler ders oluyor hepimize. Kendimizi öncelikli tutucaz artık, haftalarımız da az degil, yarıladık sayılır. Evinde güzelce dinlenince rahatlarsın canım. Olmadı bu hafta yemekleri dısarıdan hallet.
Kaçıncı haftaydi canim benim baya ileri ya hafta o garip geliyorBayagı camasırım adet kanı gıbı koyu kırmızı dolmuştu ama sonra bı gun peceteye sılınce geldı gectı ınsallah senınde bır daha olmaz zaten agrın varmı dıye soruyolar sureklı hemsıreler doktor fılan
Bel ağrım dün baya vardı bende kendi doktorum olmadığı için rahat hissetmiyorum sanırım birde kalp sesini dışarıya vermedi ekrandan gösterdi zararlı dedi öyle miSende sağol canım benim 11+4 de olmuştu bende de batmalar oluyordu hatta ben o panikle düşük falan yapıyorum sanmıştım çünkü geceden durmak bilmeyen bel ağrım ve kasık ağrım vardı bebeği görünce iyi olduğunu da duyunca içim rahatladı
Haklısın canimyapma kuzu yapam can sağlığımızdan daha mı önemli sankii boşver kalsın benim camlar artık dışarıyı göstermeyecek o derece kudurdu kafamı çeviriyorum hiç bakmıyorum o tarafa
Dualarimiz seninle canım stres yapma desende yapacaksın ama kanaman azaldiysa korkma aktif kanama yaşayıp gebeliği devam eden çok kişi var.hemen kötü düşünme sanada vizede ders olsun var evler pis olsun ama dikkat edelim.biraz ayakta kalsam bendede batmalar bakıyor hemen yatıyorumSenin yaptığın işler zorlamış seni plesenta aşağı sarkmış biraz kanama gelir tabi dedi çözümüm yatmakmis başka caresi yok dedi işte..
Bütün kizlara sesleniyorum eğilip kalkilan sizi zorlayan işleri yapmayın ay ben çok üzüldüm bugün
Tuzu azaltıp suyu artırırsan epey fark eder bence :) Ne kadar su içiyosun günde?Ödem için ne yapabilirim ? Vücudum çok şiş gibi sabah ellerim su toplamış gibi hissettim
Aa hayırlı olsun ev buldun mu sonunda. Daha önce yazdıysan kaçırmışım en son Anadolu yakasında ev aradığını hatırlıyorum
Yani zararlı mı bilmiyorum ama biz her gittiğimiz de doktorum 2-3 saniyeliğine dinliyorKızlar birşeyler okudum taktım çünkü
Kaçıncı haftaydi canim benim baya ileri ya hafta o garip geliyor
Esime sordum panikle ona göstermiştim kirmizi ama çok azdi dedi
Bel ağrım dün baya vardı bende kendi doktorum olmadığı için rahat hissetmiyorum sanırım birde kalp sesini dışarıya vermedi ekrandan gösterdi zararlı dedi öyle mi
Tuzu azaltıp suyu artırırsan epey fark eder bence :) Ne kadar su içiyosun günde?
Aa hayırlı olsun ev buldun mu sonunda. Daha önce yazdıysan kaçırmışım en son Anadolu yakasında ev aradığını hatırlıyorumNerde tuttunuz kaça tuttunuz Venüs'e koşmalık alan var mı
Bi de zıbın ilk doğduğunda kış olacak uzun kollu gerekir.Kac tane alsam yeter.?Kışa kollu ve askılı çok fazla olduğu için bakmıyorum bile ona.
Hastane çıkışı iki set yetermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?