Hastane çıkışı gibi değilde 5li daha mantıklı.Tulum da güzel olur.Bazı hastaneler bebeği giydiriyor doğumdan sonra. O zaman çok kıyafet gerekmiyor. Eğer sezeryan olursa hastane de kıyafet vermezse iki set artı bir iki tulum koyulabilir çantaya. Ben hastane çıkışlarını çok pratik bulmuyorum. Çoğunu giydirmiyorsun, en pratiği tulum
hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba ? yakınmışız lokasyon olarak :)Biz çok uzaklaşamadıkyine küçükçekmece-atakentte bizim karşı bloktan tuttuk evi bir süre daha buralarda olalım dedik. Kozyatağındaki ev baya tuzluydu göze almıştık ama evim burda hastaneye 5 dk, doktorumun muayenesi 25 dk. Karşı beni baya zorlardı. Seneye öteledik anlayacağın. Venüs burda koşmaya devam ev geniş, orda tutacağımız 4+1 den daha büyük bir 3+1 ve kirası çok daha uygun
Bebe eşyalarına ara verdim kendime eşya alıyorum şuan
Canım ödem konusuna dikkat et derim. devamlı olursa da doktoruna bilgi ver. En büyük sebebi hızlı kilo alımı, karbonhidrat ağırlıklı beslenme, onun haricinde tuzu azaltıp, bol su içmen lazım. Çok ayakta kalma ama çok hareketsiz de kalma. Kısa kısa yürüyüşler yapmak iyi geliyor.Ödem için ne yapabilirim ? Vücudum çok şiş gibi sabah ellerim su toplamış gibi hissettim
hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba ? yakınmışız lokasyon olarak :)
hmm bahçeşehir sana yakın :) bana ters kalıyor, zaten acıbademlerde geçmiyor sigortam. bende küçükçekmece e5 tarafında oturuyorumAcıbadem bahçeşehir tıp merkezinde Semra Özer doktorum. Doğumu da atakent acıbadem veya taksim acıbademde yaptırıyor
sen florya medicalparka devam etcek misinn değiştirmeyi düşünüyor musuuunhmm bahçeşehir sana yakın :) bana ters kalıyor, zaten acıbademlerde geçmiyor sigortam. bende küçükçekmece e5 tarafında oturuyorum
şu an devam ediyorum da, sigortam geçmiyor ya doktorda onu bir görüşeceğiz hafta sonu eğer doğum vs. için problem olursa doktor değiştirmem gerekecek. Alternatiflere açığımsen florya medicalparka devam etcek misinn değiştirmeyi düşünüyor musuuun
Ben de bu arabayı düşünüyordum ama tekerleklerinden ötürü sıkıntı yaşayan olmuş o yüzden pregonun başka bir modeline bakıyorum şimdi. Bir de kraftın bir iki modeli var arasında gidip geliyorumEki Görüntüle 2933483 Kizlar bu araba hakkında ne düşünüyorsunuz? 3 tekerlekliler baya rahat oluyormuş sanırım, bundan almayı düşünüyoruz?
bu gidişle doğumumuz apayrı doktorlarda muayeneler apayrı doktorlarda olacak ben rekor kırcam zaten deşu an devam ediyorum da, sigortam geçmiyor ya doktorda onu bir görüşeceğiz hafta sonu eğer doğum vs. için problem olursa doktor değiştirmem gerekecek. Alternatiflere açığımyine oradan bir doktor buldum Zerrin Aydan Eyüboğlu yorumları iyi, hafta sonu sigorta işi belli olunca Zerrin'e de gideceğim
hmm bahçeşehir sana yakın :) bana ters kalıyor, zaten acıbademlerde geçmiyor sigortam. bende küçükçekmece e5 tarafında oturuyorum
Cok gecmis olsun canim. Vajinal batma bende de oldu , sonra gecti . Herkes normal diyordu. 2 gecedir dogum sancisi gibi sancim oldu saat 10 larda. Bugun de kizimi kresten almaya giderken doktor aradi . Anlattim , cok erken dedi. Dinlenmeye calis dedi. 3 cocuk daha oldugunu biliyor ondanKızlar kalbi atıyor dedi hareketli dedi..sesli dinliyordum dedim isi artışı zararlı artık dedi.. iğne yaptı p li birşey serum taktı..
yatış wc sadece gerisi yasakmış.boyle kanama yaşayan var mı?
birkaç kişi yazıyordu..
şimdi durdu bu arada suruntu şeklinde oldu sabah ama iki gündür acıma batma gibi şişkinlik vs..
yatıyorum şimdi..acile gidince başka doktordu..
23 ünde kendi doktoruma da gidicem.afp sanırım o eksikti onun içinde kan aldılar..
Vajinal batma hala biraz var yatmak tek çözümün dedi tekrar tekrar kızlar iş yapmayın böyle olmayın tembih ediyorum iyi niyetle yanlış anlamayın
Ay çok uzak oralar ya. Yakın arkadaşım Manolya'da önceden bi arkadaşım da tam karşısında Dumankaya'daydı gitmem gerektiği zamanlar birkaç gün önceden stres yapmaya başlıyorum ahaahah. Arabasız çok ters kalıyo da neyse ki artık Marmaray var.Biz çok uzaklaşamadıkyine küçükçekmece-atakentte bizim karşı bloktan tuttuk evi bir süre daha buralarda olalım dedik. Kozyatağındaki ev baya tuzluydu göze almıştık ama evim burda hastaneye 5 dk, doktorumun muayenesi 25 dk. Karşı beni baya zorlardı. Seneye öteledik anlayacağın. Venüs burda koşmaya devam ev geniş, orda tutacağımız 4+1 den daha büyük bir 3+1 ve kirası çok daha uygun
Bebe eşyalarına ara verdim kendime eşya alıyorum şuan
ben senin kadar olamambu gidişle doğumumuz apayrı doktorlarda muayeneler apayrı doktorlarda olacak ben rekor kırcam zaten de
acıbadem sigortayı sormuştum bende de biraz pahalıydı :)Ah yakınmışızbende sadece acıbadem yatarak tedavi teminatı ve doğum teminatı aldım. Doktor muayenesinde indirim oluyor o şekilde veriyorum mecbur
Amin canım inşallah buluşma var sanırım gelemem ki
Kanama şuan durdu batmalar devam..ders oldu ev işi yok artıkDualarimiz seninle canım stres yapma desende yapacaksın ama kanaman azaldiysa korkma aktif kanama yaşayıp gebeliği devam eden çok kişi var.hemen kötü düşünme sanada vizede ders olsun var evler pis olsun ama dikkat edelim.biraz ayakta kalsam bendede batmalar bakıyor hemen yatıyorum
Benim kendi doktorum da dinliyor ama aynı hastanede gece doktoru bu sesi açmadı duyamadımYani zararlı mı bilmiyorum ama biz her gittiğimiz de doktorum 2-3 saniyeliğine dinliyor
Aynen canım Baby ve ben lütfen benimle kal diyorum sürekli karnıma bakarak
Sancı gibi ama azdı yani oluyorum demedim ama iş güç plesenta aşağıya sarkmış dedi.. benim ilk birde bu yaşta ben hala iş yaptım bilemedim böyle olucak ders olduCok gecmis olsun canim. Vajinal batma bende de oldu , sonra gecti . Herkes normal diyordu. 2 gecedir dogum sancisi gibi sancim oldu saat 10 larda. Bugun de kizimi kresten almaya giderken doktor aradi . Anlattim , cok erken dedi. Dinlenmeye calis dedi. 3 cocuk daha oldugunu biliyor ondanher firsatta yatmaya calis biraz hayatina fren yapmalisin , sancilar artarsa acilma olur dedi cok agrim var . 10 dk lik yolu gittim geri dönemedim cok agri oldu
Ay çok uzak oralar ya. Yakın arkadaşım Manolya'da önceden bi arkadaşım da tam karşısında Dumankaya'daydı gitmem gerektiği zamanlar birkaç gün önceden stres yapmaya başlıyorum ahaahah. Arabasız çok ters kalıyo da neyse ki artık Marmaray var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?