2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
G gumus82 canım çok çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Bebisle senden önemli bir şey yok şu an. Kadın tutarsınız temizlenir boşver.

Hastane çıkışı gibi değilde 5li daha mantıklı.Tulum da güzel olur.

hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba ? yakınmışız lokasyon olarak :)

Ödem için ne yapabilirim ? Vücudum çok şiş gibi sabah ellerim su toplamış gibi hissettim
Canım ödem konusuna dikkat et derim. devamlı olursa da doktoruna bilgi ver. En büyük sebebi hızlı kilo alımı, karbonhidrat ağırlıklı beslenme, onun haricinde tuzu azaltıp, bol su içmen lazım. Çok ayakta kalma ama çok hareketsiz de kalma. Kısa kısa yürüyüşler yapmak iyi geliyor.

Acıbadem bahçeşehir tıp merkezinde Semra Özer doktorum. Doğumu da atakent acıbadem veya taksim acıbademde yaptırıyor
hmm bahçeşehir sana yakın :) bana ters kalıyor, zaten acıbademlerde geçmiyor sigortam. bende küçükçekmece e5 tarafında oturuyorum

sen florya medicalparka devam etcek misinn değiştirmeyi düşünüyor musuuun
şu an devam ediyorum da, sigortam geçmiyor ya doktorda onu bir görüşeceğiz hafta sonu eğer doğum vs. için problem olursa doktor değiştirmem gerekecek. Alternatiflere açığım yine oradan bir doktor buldum Zerrin Aydan Eyüboğlu yorumları iyi, hafta sonu sigorta işi belli olunca Zerrin'e de gideceğim

Eki Görüntüle 2933483 Kizlar bu araba hakkında ne düşünüyorsunuz? 3 tekerlekliler baya rahat oluyormuş sanırım, bundan almayı düşünüyoruz?
Ben de bu arabayı düşünüyordum ama tekerleklerinden ötürü sıkıntı yaşayan olmuş o yüzden pregonun başka bir modeline bakıyorum şimdi. Bir de kraftın bir iki modeli var arasında gidip geliyorum

Biz de a101 den cicilerimizi aldik iyiki haber vermissiniz ya güzel olmaz diyordum ama yumusacik havlular battaniyeler. Havlu 20 tl patikler 5 tl trendyol indiriminden bez de yakalamistim sizden duyunca boyle iyi oluyor

Eklentiler

• 20211014_160404.webp
    40,1 KB · Görüntüleme: 75
  • 20211014_160115.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 73
  • 20211014_160114.webp
    53 KB · Görüntüleme: 74
bu gidişle doğumumuz apayrı doktorlarda muayeneler apayrı doktorlarda olacak ben rekor kırcam zaten de

Cok gecmis olsun canim. Vajinal batma bende de oldu , sonra gecti . Herkes normal diyordu. 2 gecedir dogum sancisi gibi sancim oldu saat 10 larda. Bugun de kizimi kresten almaya giderken doktor aradi . Anlattim , cok erken dedi. Dinlenmeye calis dedi. 3 cocuk daha oldugunu biliyor ondan her firsatta yatmaya calis biraz hayatina fren yapmalisin , sancilar artarsa acilma olur dedi cok agrim var . 10 dk lik yolu gittim geri dönemedim cok agri oldu

Ay çok uzak oralar ya. Yakın arkadaşım Manolya'da önceden bi arkadaşım da tam karşısında Dumankaya'daydı gitmem gerektiği zamanlar birkaç gün önceden stres yapmaya başlıyorum ahaahah. Arabasız çok ters kalıyo da neyse ki artık Marmaray var.

Amin canım inşallah buluşma var sanırım gelemem ki
Kanama şuan durdu batmalar devam..ders oldu ev işi yok artık
Yani zararlı mı bilmiyorum ama biz her gittiğimiz de doktorum 2-3 saniyeliğine dinliyor
Benim kendi doktorum da dinliyor ama aynı hastanede gece doktoru bu sesi açmadı duyamadım
G gumus82 canım çok çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine. Bebisle senden önemli bir şey yok şu an. Kadın tutarsınız temizlenir boşver.
Aynen canım Baby ve ben lütfen benimle kal diyorum sürekli karnıma bakarak
Sancı gibi ama azdı yani oluyorum demedim ama iş güç plesenta aşağıya sarkmış dedi.. benim ilk birde bu yaşta ben hala iş yaptım bilemedim böyle olucak ders oldu

Evet ya uzak araba şart buralarda marmaray da işi kolaylaştırdı gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…