cihaz farklı ama muhteşem farklı değil :) paylaştığınız 3d ultrason cihazları gibi işte, bazılarınınki daha üst model oluyormuş. O kadar parayı deneyim ve ince muayeneleri için istiyorlar :)
Merhaba kızlar hayırlı cumalar
Çarsamba kontrolüm vardı üçlü için kan verdm bugün sonuc geldi
Açık spina bifida pozitif yazıyordu ne demek bilginz var mı ?
merhaba canım, yok valla arayın doktoru hemen içiniz rahat etsin umarım başka bir şeydir
Spina bfida hastalığı için bir test yapılmıştı bana ama negatif gelmişti açık kapalı vs yazmıyordu belki sizinki başka şeydir
sadece doktorum pozitif olursa eğer detaylı ultrasonu erken yaparız emin oluruz bu riski gösteriyor kesinlik değil demişti onun için istemişti bu testi
detaylı ultrasona girersin heralde ve umarım olumsu bir sonuç gelmez
kan tahlilinde çok yanılma payı oluyor diyorlar
Merhaba kızlar hayırlı cumalar
Çarsamba kontrolüm vardı üçlü için kan verdm bugün sonuc geldi
Açık spina bifida pozitif yazıyordu ne demek bilginz var mı ?
Spina bifida omurilikteki açıklık anomalisi sanırım, ama şöyle bir durum var kan testinde çıktı dimi bu sonuç? Eğer öyle bir durum yada açıklık olsa doktorunuz muayenede bunu görmesi gerekirdi gibi geliyor bana.. Güzel haberler alırsınız inşallah
Kızlar biberon konusunda bütcenin ucu acıksa, medela calma cok iyiymiş. Bunu da araştırın. Bu markanın bir uygun versiyonu olarak dr browns, veya bir tık daha uygunu için de tommee tippee diyorlar. Ben bu üçünü kıyaslıyorum hep araştırmalarımda
Ama ben simdilik sadece 1 tave avent en kucuk boy, yavas akış cam biberon aldım. Bir tane cam bulunsun diye heves ettim daha dogrusu eşim almış onu, ama hoşuma gitti
merhaba canım, yok valla arayın doktoru hemen içiniz rahat etsin umarım başka bir şeydir
Spina bfida hastalığı için bir test yapılmıştı bana ama negatif gelmişti açık kapalı vs yazmıyordu belki sizinki başka şeydir
sadece doktorum pozitif olursa eğer detaylı ultrasonu erken yaparız emin oluruz bu riski gösteriyor kesinlik değil demişti onun için istemişti bu testi
detaylı ultrasona girersin heralde ve umarım olumsu bir sonuç gelmez
kan tahlilinde çok yanılma payı oluyor diyorlar
Spina bifida omurilikteki açıklık anomalisi sanırım, ama şöyle bir durum var kan testinde çıktı dimi bu sonuç? Eğer öyle bir durum yada açıklık olsa doktorunuz muayenede bunu görmesi gerekirdi gibi geliyor bana.. Güzel haberler alırsınız inşallah
Aynen ondan sonuç ne gelirse moral bozmayıp detaylı tarihi için istiyorum bu testi haftaları daha rahat geçirmemiz için dedi
detaylı ultrason tarihiniz ne zamandı almış mıydınız randevu
Aynen ondan sonuç ne gelirse moral bozmayıp detaylı tarihi için istiyorum bu testi haftaları daha rahat geçirmemiz için dedi
detaylı ultrason tarihiniz ne zamandı almış mıydınız randevu
Kızlar biberon konusunda bütcenin ucu acıksa, medela calma cok iyiymiş. Bunu da araştırın. Bu markanın bir uygun versiyonu olarak dr browns, veya bir tık daha uygunu için de tommee tippee diyorlar. Ben bu üçünü kıyaslıyorum hep araştırmalarımda
Ama ben simdilik sadece 1 tave avent en kucuk boy, yavas akış cam biberon aldım. Bir tane cam bulunsun diye heves ettim daha dogrusu eşim almış onu, ama hoşuma gitti
Canım medela ben kullandım kızımda meme reddi olmuştu sayesinde memeye geri döndürdük. Ama her zaman kullanmak için bence uygun değil. Hele ki ilk zamanlar. Çünkü bebek çekince baya bi efor harcaması gerekiyo ki mama gelsin . Şıp şıp damlayan bi ağzı yok. Dediğin gibi yavaş akışlı bi biberon daha iyi iş görür. Minicikler zaten 2 damla mama alcaz diye kan ter içinde kalırlar medelada ilerleyen zamanlarda eğer bizim gibi sorun yaşayan olursa geri döndürmek için kullanabilir.
Canım ikili testin nasıl gelmişti. Doktorum 2 li iyiysr 3lü4lüye gerek yok çünkü annenin soğuk algınlığından bile etkilenebilen testler bunlar dedi. Bize 2liyle detaylı ultrason yeter diyo
Canım ikili testin nasıl gelmişti. Doktorum 2 li iyiysr 3lü4lüye gerek yok çünkü annenin soğuk algınlığından bile etkilenebilen testler bunlar dedi. Bize 2liyle detaylı ultrason yeter
2li temiz gelmişti cok şükür zaten doktorumda cok yapılması taraftarı degildi ama eşime sorunca eşimde bunuda yaptıralım hocam içimz rahat etsn dedi şimdi grüştüm doktorumla % 0.3 bi risk görmüş test dedi bakalım detaylıda dedi detaylıyı erken bakıcaz