Hastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Çok geçmiş olsun Rabbim size sabırların en büyüğünü versin en kısa zamanda toparlarsınız inşallahHastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Hayırlı olsun canım, sende de tüm hurafe testleri kız vermişti di mi? Ramiz nasıldı, benim ramiz tuttu. Vajinalde sagdaydı. Cinsiyet öğrendiğim gün 3 saat leyla gibiydim❤ insan hangisini duyarsa duysun heyecandan şok oluyor. 24 saat sonra full adaptasyonEvet tahmin değil kesin erkek dedi cok umutlanmistim
Canım çok üzüldüm. Allahtan sana sabır diliyorum. Vardır elbet bizim bilmediğimiz, göremediğimiz bir hayır. Sağlığının toparlanması, kızınla, ailenle birlikte sağlıklı, güzel bir ömür için duacınızHastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Canım bu testi dr benden istemedi. Buna gerek yok, biz ultrasonda omurilikle ilgili herseyi görüyoruz dedi. Ben detaylı ultrasona 21.haftada gidicem. Perinatologa da sorucam 2.bir dr fikri olsun diye, o da yaptırma derse yaptırmam. Bu durumda senin için de ultrason yorumu önemli, umarım güzel sonuçlar alırsın.Evet herkes öyle diyor yanılma payı cok yüksek diye
Vücud sütü hakkında tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim ya. Bitkisel ürünleri ben de takip etmek isterim.Lierac ben aldım kullanıyorum yapısı çok güzel gece yatarken sürüyorum tabi şuan bir şey anlaşılmıyor ilerleyen zamanlarda görücez. Bir de vücud kuruluğu çok oluyorsa yves roche dan dün vücud sütü aldım bitkisel içerkli diye kullanayım diyorum diğer krem yada losyonlarda ya alkol yada paraben olduğu için kullanmak gelmedi içimden. Bio oil de gratiste filan satılıyor oradan alıp onunla lieracı kullanmayı düşünüyorum.
Bim galiba daha kaliteli sahiden. Henüz çok yeni alışveriş yapıyorum. Ama uygun indirimleri görünce kaçırmamak için deniyoruz bakalım.Güle güle kullansın bebeğin de canım.Bende a101 değil de bimdekilerin kalitesini sevmiştim.Ama dunkilerden haberim yok.Yetisemedim dün.Catlak kremi olarak bende lieracdan memnun kaldım.Mustela pek ise yaramadı sanki.
Siparişlerimi verdim. Ama ikinci bir destek daha yapacağım sanırım. Mustelayı kullanan ama işe yaramadığını söyleyen pek çok insan varmış. Bu yüzden lierac daha çok içime sindi.Ben lierac ve mustelayı kullanıyorum ama ikisini hergün süremiyorum üşengeçliktenmustela çok güzel nemlendiriyor daha uzun süreli vücutta kalıyor gibi geldi bana. İlk hamileliğimde 3-4 kutu lierac bitirmeme rağmen çatlamıştım biraz da vücut yapısı
Teşekr ederm canım inşallah bakalım doktorumla görstüm risk cok düşük bi detaylıda bakalım dediCanım bu testi dr benden istemedi. Buna gerek yok, biz ultrasonda omurilikle ilgili herseyi görüyoruz dedi. Ben detaylı ultrasona 21.haftada gidicem. Perinatologa da sorucam 2.bir dr fikri olsun diye, o da yaptırma derse yaptırmam. Bu durumda senin için de ultrason yorumu önemli, umarım güzel sonuçlar alırsın.
Bana hafta içi hafta sonu her türlü uyarne zaman istersiniz müsaitlik durumları nasıll heralde h.sonları daha rahat oluruzz
Olsun canım sağlıklı olsun gerisi önemli değil hayırlısı böyleymiş demek kiEvet tahmin değil kesin erkek dedi cok umutlanmistim
Çok çok üzüldüm, insan ne diyeceğini bilemiyor. Rabbim seni kızına bağışlasın, sağlığın her şeyden önemli. Allah çok çok sabır versin sana, eminim ki tarifi olmayan bir acı yaşıyorsun. Kendini salma lütfen, kızını düşün bu süreçte.Hastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Aldığım vücud sütü bu daha ilk kullanımımda çok beğendim çok kurumuştu cildim anında nemlendirdi kokusu da çok güzel tavsiye ederim.Vücud sütü hakkında tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim ya. Bitkisel ürünleri ben de takip etmek isterim.
Bim galiba daha kaliteli sahiden. Henüz çok yeni alışveriş yapıyorum. Ama uygun indirimleri görünce kaçırmamak için deniyoruz bakalım.
Siparişlerimi verdim. Ama ikinci bir destek daha yapacağım sanırım. Mustelayı kullanan ama işe yaramadığını söyleyen pek çok insan varmış. Bu yüzden lierac daha çok içime sindi.
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm okuyunca. Allah yardımcınız olsun, sabır versin. Üzücü bir durum ama kimsenin elinden bir şey gelmez. Bu bir süreç ve yaşamak gerekiyor. Umarım sağlıkla atlatırsınız.Hastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
su gelmişti baya sonra hastaneye yatışı verildi yüksek enfeksiyon tedavisi uygulanırken bebeğimizin de suyu boşalmış bu noktaya gelmiş hamileliği en zor geçiren arkadaşlarımızdan biri sürekli yatmak zorundaydı kanama vs çok şey yaşadı atlattı yıprandılarÇok geçmiş olsun. Çok üzüldüm okuyunca. Allah yardımcınız olsun, sabır versin. Üzücü bir durum ama kimsenin elinden bir şey gelmez. Bu bir süreç ve yaşamak gerekiyor. Umarım sağlıkla atlatırsınız.
Sebebi hakkında bir şey söyledi mi doktorlar? Yazdınız da kaçırdım mı bilmiyorum. Her sayfayı okuyamıyorum.
Dualarımız seninle.. Boğazım düğüm düğüm oldu yazdıklarını okuyunca. İnşallah kolay bir şekilde atlatırsınAllah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
İnan ne diyeceğimi bilemedim. Çok üzüldüm gerçekten. Allah sabırlar versin. Dualarımız seninle.Hastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Bende ilk doğumdan sonra depend hasta bezi kullandım benim normal doğum olduğu için kanamam boldu açıkçası çok işime yaramıştı 10 tane bezi tamamen bitirdim ben sezeryan için bilemem ama normal doğum için onlar daha iyiHasta bezi veriyorlar hastanede.O da kocaman bisey.Uzerinde kiyafet bile durmuyor.Normal ped de yeterli olmaz.Ben de merak ettim.Ilki sezeryandi ve depend 'ın külot gibi olanlardan kullanmıştım.O da fena değildi.
Üzülecek başka seyiniz olmamış sizin o zaman.Eet ohlum
Evet oğlum vardi diye bu defa kız istiyordum dahada doğurmam diyordum ama bizim dedigimiz degil Allahin dediği olur sonuçta kismet hayırlısı artık
Allah kolaylığını veriyor 9 ay önce yaşadım bende aynı şeyi 16 haftalıkken gitti meleğim benden hep dua ettim Rabbim bana yardım et nolur diye. Görmek istedim ama göstermediler bana. 5 ay geçti Rabbim bir daha verdi çok şükür 17. haftadayız ama hep bir endişe ya yine aynısı olursa korkusu devam ediyor. Bizi cennette bekleyen meleklerimiz var Rabbim sabrını versin inşallah dualarımdasınız.Allah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
Hocam aklim sürekli sende. Rabbim sana sabir versin. Ne yasadigini tahmin edebiliyorum.Allah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
Söyleyecek söz bulamıyorum sadece empati yapıyorum ve içim parçalanıyor rabbimin takdiri demekten başka birşey demek gelmiyor elimizden rabbim kızına bağışlasın seni en kısa zamanda yeniden bu duyguyu tattırsın rabbim inşallah çok çook geçmiş olsun canım benimHastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Allah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?