2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Ah canım benim çok üzgünüm.. Senin sağlığın çok ama çok daha önemli

Çok geçmiş olsun Rabbim size sabırların en büyüğünü versin en kısa zamanda toparlarsınız inşallah

Evet tahmin değil kesin erkek dedi cok umutlanmistim
Hayırlı olsun canım, sende de tüm hurafe testleri kız vermişti di mi? Ramiz nasıldı, benim ramiz tuttu. Vajinalde sagdaydı. Cinsiyet öğrendiğim gün 3 saat leyla gibiydim❤ insan hangisini duyarsa duysun heyecandan şok oluyor. 24 saat sonra full adaptasyon

Canım çok üzüldüm. Allahtan sana sabır diliyorum. Vardır elbet bizim bilmediğimiz, göremediğimiz bir hayır. Sağlığının toparlanması, kızınla, ailenle birlikte sağlıklı, güzel bir ömür için duacınız

Evet herkes öyle diyor yanılma payı cok yüksek diye
Canım bu testi dr benden istemedi. Buna gerek yok, biz ultrasonda omurilikle ilgili herseyi görüyoruz dedi. Ben detaylı ultrasona 21.haftada gidicem. Perinatologa da sorucam 2.bir dr fikri olsun diye, o da yaptırma derse yaptırmam. Bu durumda senin için de ultrason yorumu önemli, umarım güzel sonuçlar alırsın.

Vücud sütü hakkında tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim ya. Bitkisel ürünleri ben de takip etmek isterim.
Güle güle kullansın bebeğin de canım.Bende a101 değil de bimdekilerin kalitesini sevmiştim.Ama dunkilerden haberim yok.Yetisemedim dün.Catlak kremi olarak bende lieracdan memnun kaldım.Mustela pek ise yaramadı sanki.
Bim galiba daha kaliteli sahiden. Henüz çok yeni alışveriş yapıyorum. Ama uygun indirimleri görünce kaçırmamak için deniyoruz bakalım.
Siparişlerimi verdim. Ama ikinci bir destek daha yapacağım sanırım. Mustelayı kullanan ama işe yaramadığını söyleyen pek çok insan varmış. Bu yüzden lierac daha çok içime sindi.

Teşekr ederm canım inşallah bakalım doktorumla görstüm risk cok düşük bi detaylıda bakalım dedi

ne zaman istersiniz müsaitlik durumları nasıll heralde h.sonları daha rahat oluruzz
Bana hafta içi hafta sonu her türlü uyar
Evet tahmin değil kesin erkek dedi cok umutlanmistim
Olsun canım sağlıklı olsun gerisi önemli değil hayırlısı böyleymiş demek ki
Çok çok üzüldüm, insan ne diyeceğini bilemiyor. Rabbim seni kızına bağışlasın, sağlığın her şeyden önemli. Allah çok çok sabır versin sana, eminim ki tarifi olmayan bir acı yaşıyorsun. Kendini salma lütfen, kızını düşün bu süreçte.

Aldığım vücud sütü bu daha ilk kullanımımda çok beğendim çok kurumuştu cildim anında nemlendirdi kokusu da çok güzel tavsiye ederim.

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm okuyunca. Allah yardımcınız olsun, sabır versin. Üzücü bir durum ama kimsenin elinden bir şey gelmez. Bu bir süreç ve yaşamak gerekiyor. Umarım sağlıkla atlatırsınız.

Sebebi hakkında bir şey söyledi mi doktorlar? Yazdınız da kaçırdım mı bilmiyorum. Her sayfayı okuyamıyorum.

su gelmişti baya sonra hastaneye yatışı verildi yüksek enfeksiyon tedavisi uygulanırken bebeğimizin de suyu boşalmış bu noktaya gelmiş hamileliği en zor geçiren arkadaşlarımızdan biri sürekli yatmak zorundaydı kanama vs çok şey yaşadı atlattı yıprandılar
allah sabrını verir umarım çabuk toparlarlar ailecek çok zor süreçler

Allah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin

Dualarımız seninle.. Boğazım düğüm düğüm oldu yazdıklarını okuyunca. İnşallah kolay bir şekilde atlatırsın

İnan ne diyeceğimi bilemedim. Çok üzüldüm gerçekten. Allah sabırlar versin. Dualarımız seninle.

Hasta bezi veriyorlar hastanede.O da kocaman bisey.Uzerinde kiyafet bile durmuyor.Normal ped de yeterli olmaz.Ben de merak ettim.Ilki sezeryandi ve depend 'ın külot gibi olanlardan kullanmıştım.O da fena değildi.
Bende ilk doğumdan sonra depend hasta bezi kullandım benim normal doğum olduğu için kanamam boldu açıkçası çok işime yaramıştı 10 tane bezi tamamen bitirdim ben sezeryan için bilemem ama normal doğum için onlar daha iyi

Eet ohlum

Evet oğlum vardi diye bu defa kız istiyordum dahada doğurmam diyordum ama bizim dedigimiz degil Allahin dediği olur sonuçta kismet hayırlısı artık
Üzülecek başka seyiniz olmamış sizin o zaman.
Buna da üzülür mü hic insan.
Evladinin kızı erkegi olmaz. Rabbim hayırlı mübarek evlatlar versin inşallah.
Bu kadinlar külübünde yillardir evlat hasreti ile yanan anneler var. Üzüleceginize onlar için dua edin.....

Allah kolaylığını veriyor 9 ay önce yaşadım bende aynı şeyi 16 haftalıkken gitti meleğim benden hep dua ettim Rabbim bana yardım et nolur diye. Görmek istedim ama göstermediler bana. 5 ay geçti Rabbim bir daha verdi çok şükür 17. haftadayız ama hep bir endişe ya yine aynısı olursa korkusu devam ediyor. Bizi cennette bekleyen meleklerimiz var Rabbim sabrını versin inşallah dualarımdasınız.

Hocam aklim sürekli sende. Rabbim sana sabir versin. Ne yasadigini tahmin edebiliyorum.
Yillar önce ablam da 20 haftalik bebegini gözümüm önünde dünya ya getirdi. Cok üzüldük agladik. Daha sonra dünyalar tatlisi bir oğlu oldu.
Dualarımız seninle hocam

Söyleyecek söz bulamıyorum sadece empati yapıyorum ve içim parçalanıyor rabbimin takdiri demekten başka birşey demek gelmiyor elimizden rabbim kızına bağışlasın seni en kısa zamanda yeniden bu duyguyu tattırsın rabbim inşallah çok çook geçmiş olsun canım benim

İnan ağlıyorum suan bende.. yazıp yazıp siliyorum. Biz şahidiz sen kızından ayri kaldin onca fedakarlık yaptin. Olmayinca olmuyor iste. Benimde elim birşey almaya gitmiyor korkum hevesimden büyük.. Hayatta hep en aci olani tecrübe edince insan adim atmaya korkuyor ama yeniden ayaga kalkma gücünüde veriyor büyük Rabbim.. Bolca sabir ve dua zamani simdi. Bu kötü zamanları saglikla atlat insallah... dualarimiz seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…