2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Normalde ikili temizse üçlü yapmıyorlar ama burda siz istemişsiniz. Risk çok çok çok düşük geldi bana

Hala şu geliyor mu?

Hastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.

Zor bir durum, Allah yardımcınız olsun. Üzülmemeye çalışın, hayırlısı böyleymiş demekten başka bir şey gelmiyor elden. Siz iyi olun da...

ah canım çok çok üzgünüm söyleyecek bir şey bulamıyorum ama allah seni kızına bağışlasın onun da sana ihtiyacı var unutma lütfen

İnşallah bi sorun çıkmayacak sen içini ferah tut canım

Çok üzüldüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin

Canım çok üzgünüm ne denir inan bilmiyorum. Allah sana sabır versin şu an herkes için öncelik sensin , senin sağlığın

Çok geçmiş olsun Allah sabır versin çok zorluklar çektin Allah bundan sonra yüzünü güldürür İnşallah

Yaa gercekten kız olcagını dusunuyodm bende hayırlısı olsun ınsallah oğluna arkadas olcak hayırlısı buymuş saglıkla gelsın ınsallah
hayırlı olsun. bende de aynısı oldu artık evdeki tek kız olarak el üstünde tutulurum diye kendimi avutuyorum :)

Çok üzüldüm canım benim Rabbimin takdiri tabi ki insan diyecek birşey bulamıyor Allah kızına uzun ömürler versin inşallah sana da bol sabırlar diliyorum en kısa sürede toparlanırsın inşallah

çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. Çok üzüldüm, ne diyeceğimi bilemiyorum

Cok üzüldüm hocam. Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah. Sabirlar diliyorum hocam.
Dualarımız sizinle. Allah seni kızına bağışlasın.

İyice yükseldim nerdeyse şimdi sipariş edicem ya alışverişkoliğim gerçekten
Kız daha ben bir çöp almadım sizden not alıyorum. Dün eşime dedim, kadınlar kulübü arkadaslarım tamamladı herseyi, biz iki rahat yatalım burda, çocuk kendi kendine beslenir dedim
Bir de Hollandalı bir arkadasım var, onunla konuşunca kafam iyice rahatladı. Diyorum ki süt sağma makinesi almadın mı, biberon almadın mı? Çocuk mememden emiyor ya ne gerek var, emmeseydi alırdım diyor vay arkadas dedim biz de tüm olasıkları düşünüp, her ihtimale hazırlıklı davranıyoruz
Bence bu alışveriş işinde bir tane alınca devamı çorap söküğü gibi geliyor. Ben o 1.yi alamadım henüz

gerçekten öyle kuzuu ya bir tane almaya başlayınca bir bakmışım eksik listemi hazırlamışım daha çok var halbuki

Valla yeğenlerim hiçbir biberonu ağzına sürmedi. Öyle bir durum da var en iyisi bir tane avent cam olsun kullanmazsa zaten çoğunu reddediyorlar. Kaşık uçlu biberonlar anne memesine çok yakın olduğu için meme reddini de önlüyormuş, belki onlardan bakılabilir. Ben de bir tane avent alırım ihtiyaç durumunda zaten eczanelerde hepsi oluyor gereksiz setler almamak daha mantıklı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…