2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gözümden yaşlar geldi canım benim cennette inşallah seni kârşılıcak meleğin rabbim sana ve ailene sabrın en büyüğünü versin inşallah

Aynen cnm bütün teoriler bende de çöp oldu hic biri tutmadi ramiz nub yüzük tuz bicak makas rüya herseyy o kadar umutlanmisim ki hala o şoktan çıkamadım cok dua ettim inan buda kiz olsun bi kiz bi oglan yeter diyordum ki benim kizlara karşıda asiri bi sevgim var ilk çocuğumda da hep kiz istemiştim olmadi buda olmadi Allah neyi nasip ediyorsa o oluyor bide üzüldüğüm ayri bir konuda kaynanam gilin istedigi oldu onun duasi tuttu yine zil takip oynarlar artik cok sinir oluyorum zaten ona öğrendiğinde yüzünde ki o ifadeyi görmek bile beni o kadar mutsuz edecek

Aynen kısmet cnm insallah sağlıklı olsunda

Neden bu kadar ön yargilisiniz onlara üzülmediğimi dua etmedigimi nerden biliyorsunuz her insan istemez mi iki duyguyuda yaşamayı bunu istemenin neresi günah yada doğru değil siz benim ne sekilde istedigimi düşünüyorsunuz acaba tabiki ben şimdiye kadar her duamda en basta saglikli ve hayirli olmasıni istedim lutfen tanımadan yada insanin içini bilmeden veya yaşadıklarını bilmeden yargilamayin sizde bunu yaparak günaha girersiniz bilginiz olsun ve burdaki herkesin istediği bi cinsiyet vardi mutlaka ama bazilarinin oldu belki bazilarinin olmadi her hamilenin istedigi gibi bu cok normal bana göre size göre olmayabilir herkese saygi duymak lazim

Çok çok geçmiş olsun. Büyük şanssızlıklar yaşadınız. Kızınıza en yakın zamanda sağ salim kavuşun inşallah. Tahliye acı vermez diye düşünüyorum biraz sancı acıyormuş ama merak etmeyin. Geçecek gidecek inşallah. Dualarımız sizinle.

İnsanlar bu kadar acı yaşarken empati yapıp yazmamak gerekir böyle şeyleri.

Rabbim yardımcınız olsun

Üzüldüm cnm bu durumda ne denir bilmiyorum ama insallah en kisa zamanda yine hamile kalir sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde bebegini kucağına alırsın çok geçmiş olsun

Canım benim biz burda şahit olduk senin ne kadar fedakarlık yaptığına. Elinden gelenin de fazlasını yaptın, kızından bile ayrı kaldın. Rabbim mükafatını da verecektir. Dualarım seninle inşallah en acısız, en az zararla atlatırsın. Rabbim kimseleri evladıyla sınamasın

İnsanlar bu kadar acı yaşarken empati yapıp yazmamak gerekir böyle şeyleri.
Lütfen herkesin doğrusu farklıdır sizin dogrunuzla benim doğrumda farklidir burda herkes istedigi bir cinsiyet olduğunu söylüyor bazen üzülüyor bazen seviniyor sizinde buna saygi duymanız lazım eger rahatsiz oluyorsaniz bu tür konulardan buraya hiç bakmamaniz lazim burada vakit gecirip benim gibi insalara sinir olmak yerine o vaktinizi dua etmekle geçirebilirsiniz bana diyeceğinize

Ne desem bilemedim çok ama çok üzgünüm Allah sabır versin sizi sevdiklerinize bağışlasın.

Size diyecek hicbirseyim yok.Sinirlenmiyorum sadece üzülüyorum......
ALLAH SIZE BOL BOL SAGLIKLI SIHHATLI KIZLAR VERSIN İNŞALLAH

Sen elinden geleni yaptın canım çok üzüldün yıprandın kızından ayrı kaldın. Bol sabır diliyorum. Zaman her şeyin ilacı. Allah sana , ailene sağlık versin.

Nasıl üzüldüm anlatamam Sana ve eşine sabır diliyorum ne kadar üzülsek de sizin üzüntünüz yanında hiç kalır elbet. Umarım en hayırlı olacak zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla alırsın kucağına

Çok üzüldüm canım sana sabır diliyorum. Sen bu bebek için elinden geleni yaptın takdiri ilahi böyleymiş demek ki

Canım çok olağan duygular bunlar hepimiz insanız neticede taştan değiliz ya burası da duygularımızı paylaşmak, birbirimizi anlamak için var zaten. Elbette hayal kırıklığı yaşamış olabilirsin bu oğlunu sevmeyeceksin demek değil. Yeni öğrenmiş olmanın şoku var sadece onu da atlatırsın birkaç güne merak etme. Oğulların da el üstünde tutar seni valla Çağla Şikel'in de 2 oğlu var bayılıyorum bağlarına

Size diyecek hicbirseyim yok.Sinirlenmiyorum sadece üzülüyorum......
ALLAH SIZE BOL BOL SAGLIKLI SIHHATLI KIZLAR VERSIN İNŞALLAH
Burda hepimiz hamileyiz, en hassas dönemlerimiz birbirimizi kırmanın, sert çıkmanın kimseye bir faydası da getirisi de yok. S Shryldz arkadaşımız 2 duyguya tatmak istemiş bundan daha doğal bir şey yok. Burda bir çoğumuzun cinsiyet konusunda bir beklentisi, isteği oluyor Allah tabiki hayırlısını versin o ayrı bir konu ama ilk çocukta beklenti/istek ne kadar azsa 2. Çocukta o kadar fazla oluyor çünkü insan tatmak istiyor o duyguyu da. Herkes sizin gibi veya benim gibi düşünmek zorunda değil, herkesin sevabı da günahı da kendine. İnsanlar bu forumda fikirlerini, isteklerini, sıkıntılarını paylaşmak için bulunuyor bizim düşünce yapımıza uymayan bir konu olduğunda görmezden gelmek gerekiyor. Siz mesela cinsiyet öğrenmek istemiyor olabilirsiniz ama bende dahil benim gibi diğer hamileler bir çok teori denedik öğrenene kadar. Diyeceğim o ki herkesin doğrusu kendisine doğru. Her fikire her düşünceye saygım var, karşımda ki insanlardan da bunu beklerim. Bu forumda aynı düşünceye sahip olmak zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız.

ya burada birçok düşüncemizi üzüntümüzü sevincimizi duygularımızı paylaşıyoruz
kınanmak veya üzülmek için değil bunlar
herkesin beklentisi hayalleri çok farklı
bugün bir arkadaşımızın üzüntüsüne hepimiz yıkıldık çünkü aylardır her şeyimizi beraber yaşadık
aynı zamanda S Shryldz cinsiyetini de hep beraber bekledik çünkü umutları bizimde umudumuz oldu
ben bile üzüldüm erkek olduğunu duyunca gönlünden geçen olsun isterdim
allah hepimize gönlündekini yaşatsın gerçekten ama şok ile paylaşılan duygularda da birbirimizi üzmeyelim lütfen.
ki teacher için bir şeye üzülürken seher bunu paylaşmadı sabahtan öğrendi konu sonradan açıldı soruya cevap verdi kızcağız yanlış yansıtılmasın lütfen

arkadaslarımın yazdıklarına katılıyorum her grupta bunu dıyen bir kişi oluyo şükret gibisnden ama S Shryldz ılk duygusunu oldugu gıbı yapmacık olmadan bızımle paylastı ben onun masum dılegını en basından berı takıp ettıgım konustugum ıcın cok dogal buldum herkesın hayatı sınavı kendıne bıraz bırbırımıze karşı anlayışlı olmalıyız diye düşünüyorum diğer arkadasıma bıse yazamadıgım gıbı seher arkadasımada uzuntusunu gecırecek bıse yazamadım cunku kıme ne dersem dıyeyım o an o duygusunu degıstıremeyecegımı dusunuyorum burdakı herkesı tanıdıkca cok sevdım bu uyumu devam ettırelım lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…