- 8 Temmuz 2021
- 804
- 1.078
- 63
- 30
Gözümden yaşlar geldi canım benim cennette inşallah seni kârşılıcak meleğin rabbim sana ve ailene sabrın en büyüğünü versin inşallahAllah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
Aynen cnm bütün teoriler bende de çöp oldu hic biri tutmadi ramiz nub yüzük tuz bicak makas rüya herseyy o kadar umutlanmisim ki hala o şoktan çıkamadım cok dua ettim inan buda kiz olsun bi kiz bi oglan yeter diyordum ki benim kizlara karşıda asiri bi sevgim var ilk çocuğumda da hep kiz istemiştim olmadi buda olmadi Allah neyi nasip ediyorsa o oluyor bide üzüldüğüm ayri bir konuda kaynanam gilin istedigi oldu onun duasi tuttu yine zil takip oynarlar artik cok sinir oluyorum zaten ona öğrendiğinde yüzünde ki o ifadeyi görmek bile beni o kadar mutsuz edecekHayırlı olsun canım, sende de tüm hurafe testleri kız vermişti di mi? Ramiz nasıldı, benim ramiz tuttu. Vajinalde sagdaydı. Cinsiyet öğrendiğim gün 3 saat leyla gibiydim❤ insan hangisini duyarsa duysun heyecandan şok oluyor. 24 saat sonra full adaptasyon
Aynen kısmet cnm insallah sağlıklı olsundaBana hafta içi hafta sonu her türlü uyar
Olsun canım sağlıklı olsun gerisi önemli değil hayırlısı böyleymiş demek ki
Çok çok üzüldüm, insan ne diyeceğini bilemiyor. Rabbim seni kızına bağışlasın, sağlığın her şeyden önemli. Allah çok çok sabır versin sana, eminim ki tarifi olmayan bir acı yaşıyorsun. Kendini salma lütfen, kızını düşün bu süreçte.
Neden bu kadar ön yargilisiniz onlara üzülmediğimi dua etmedigimi nerden biliyorsunuz her insan istemez mi iki duyguyuda yaşamayı bunu istemenin neresi günah yada doğru değil siz benim ne sekilde istedigimi düşünüyorsunuz acaba tabiki ben şimdiye kadar her duamda en basta saglikli ve hayirli olmasıni istedim lutfen tanımadan yada insanin içini bilmeden veya yaşadıklarını bilmeden yargilamayin sizde bunu yaparak günaha girersiniz bilginiz olsun ve burdaki herkesin istediği bi cinsiyet vardi mutlaka ama bazilarinin oldu belki bazilarinin olmadi her hamilenin istedigi gibi bu cok normal bana göre size göre olmayabilir herkese saygi duymak lazimÜzülecek başka seyiniz olmamış sizin o zaman.
Buna da üzülür mü hic insan.
Evladinin kızı erkegi olmaz. Rabbim hayırlı mübarek evlatlar versin inşallah.
Bu kadinlar külübünde yillardir evlat hasreti ile yanan anneler var. Üzüleceginize onlar için dua edin.....
Allah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
İnsanlar bu kadar acı yaşarken empati yapıp yazmamak gerekir böyle şeyleri.Neden bu kadar ön yargilisiniz onlara üzülmediğimi dua etmedigimi nerden biliyorsunuz her insan istemez mi iki duyguyuda yaşamayı bunu istemenin neresi günah yada doğru değil siz benim ne sekilde istedigimi düşünüyorsunuz acaba tabiki ben şimdiye kadar her duamda en basta saglikli ve hayirli olmasıni istedim lutfen tanımadan yada insanin içini bilmeden veya yaşadıklarını bilmeden yargilamayin sizde bunu yaparak günaha girersiniz bilginiz olsun ve burdaki herkesin istediği bi cinsiyet vardi mutlaka ama bazilarinin oldu belki bazilarinin olmadi her hamilenin istedigi gibi bu cok normal bana göre size göre olmayabilir herkese saygi duymak lazim
Rabbim yardımcınız olsunAllah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
Üzüldüm cnm bu durumda ne denir bilmiyorum ama insallah en kisa zamanda yine hamile kalir sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde bebegini kucağına alırsın çok geçmiş olsunHastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Canım benim biz burda şahit olduk senin ne kadar fedakarlık yaptığına. Elinden gelenin de fazlasını yaptın, kızından bile ayrı kaldın. Rabbim mükafatını da verecektir. Dualarım seninle inşallah en acısız, en az zararla atlatırsın. Rabbim kimseleri evladıyla sınamasınAllah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
Lütfen herkesin doğrusu farklıdır sizin dogrunuzla benim doğrumda farklidir burda herkes istedigi bir cinsiyet olduğunu söylüyor bazen üzülüyor bazen seviniyor sizinde buna saygi duymanız lazım eger rahatsiz oluyorsaniz bu tür konulardan buraya hiç bakmamaniz lazim burada vakit gecirip benim gibi insalara sinir olmak yerine o vaktinizi dua etmekle geçirebilirsiniz bana diyeceğinizeİnsanlar bu kadar acı yaşarken empati yapıp yazmamak gerekir böyle şeyleri.
Hastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Allah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
Size diyecek hicbirseyim yok.Sinirlenmiyorum sadece üzülüyorum......Lütfen herkesin doğrusu farklıdır sizin dogrunuzla benim doğrumda farklidir burda herkes istedigi bir cinsiyet olduğunu söylüyor bazen üzülüyor bazen seviniyor sizinde buna saygi duymanız lazım eger rahatsiz oluyorsaniz bu tür konulardan buraya hiç bakmamaniz lazim burada vakit gecirip benim gibi insalara sinir olmak yerine o vaktinizi dua etmekle geçirebilirsiniz bana diyeceğinize
Sen elinden geleni yaptın canım çok üzüldün yıprandın kızından ayrı kaldın. Bol sabır diliyorum. Zaman her şeyin ilacı. Allah sana , ailene sağlık versin.Allah razı olsun arkadaşlar, acımın tarifi yok. Kocaman olmuştu 460 grdı hala kalbi atıyor. Ne emekler vermiştim. Hala midem bulanıyordu düşünün. Kıyafet bile bakmıştım ama almaya elim gitmemişti bişey olursa diye. Hep korku vardı zaten içimde. Allah hiç biriniize yaşatmasın böyle bi acı. Fua edin şu tahliye işlemi acı vermesin
Nasıl üzüldüm anlatamamHastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Çok üzüldüm canım sana sabır diliyorum. Sen bu bebek için elinden geleni yaptın takdiri ilahi böyleymiş demek kiHastanede enfeksiyon tedavisi görüyordum. Gece ateşim 39 oldu. Suyumda boşaldı, şuan bebeğin suyu yok gibi bişey. Serklajı alıp bebeğimi tahliye edecekler, bana çok zararlıymış bu durum. Ağlamaktan gözümde yaş kalmadı.
Canım çok olağan duygular bunlar hepimiz insanız neticede taştan değiliz ya burası da duygularımızı paylaşmak, birbirimizi anlamak için var zaten. Elbette hayal kırıklığı yaşamış olabilirsin bu oğlunu sevmeyeceksin demek değil. Yeni öğrenmiş olmanın şoku var sadece onu da atlatırsın birkaç güne merak etme. Oğulların da el üstünde tutar seni valla Çağla Şikel'in de 2 oğlu var bayılıyorum bağlarınaNeden bu kadar ön yargilisiniz onlara üzülmediğimi dua etmedigimi nerden biliyorsunuz her insan istemez mi iki duyguyuda yaşamayı bunu istemenin neresi günah yada doğru değil siz benim ne sekilde istedigimi düşünüyorsunuz acaba tabiki ben şimdiye kadar her duamda en basta saglikli ve hayirli olmasıni istedim lutfen tanımadan yada insanin içini bilmeden veya yaşadıklarını bilmeden yargilamayin sizde bunu yaparak günaha girersiniz bilginiz olsun ve burdaki herkesin istediği bi cinsiyet vardi mutlaka ama bazilarinin oldu belki bazilarinin olmadi her hamilenin istedigi gibi bu cok normal bana göre size göre olmayabilir herkese saygi duymak lazim
Burda hepimiz hamileyiz, en hassas dönemlerimiz birbirimizi kırmanın, sert çıkmanın kimseye bir faydası da getirisi de yok. S Shryldz arkadaşımız 2 duyguya tatmak istemiş bundan daha doğal bir şey yok. Burda bir çoğumuzun cinsiyet konusunda bir beklentisi, isteği oluyor Allah tabiki hayırlısını versin o ayrı bir konu ama ilk çocukta beklenti/istek ne kadar azsa 2. Çocukta o kadar fazla oluyor çünkü insan tatmak istiyor o duyguyu da. Herkes sizin gibi veya benim gibi düşünmek zorunda değil, herkesin sevabı da günahı da kendine. İnsanlar bu forumda fikirlerini, isteklerini, sıkıntılarını paylaşmak için bulunuyor bizim düşünce yapımıza uymayan bir konu olduğunda görmezden gelmek gerekiyor. Siz mesela cinsiyet öğrenmek istemiyor olabilirsiniz ama bende dahil benim gibi diğer hamileler bir çok teori denedik öğrenene kadar. Diyeceğim o ki herkesin doğrusu kendisine doğru. Her fikire her düşünceye saygım var, karşımda ki insanlardan da bunu beklerim. Bu forumda aynı düşünceye sahip olmak zorunda değiliz ama saygı duymak zorundayız.Size diyecek hicbirseyim yok.Sinirlenmiyorum sadece üzülüyorum......
ALLAH SIZE BOL BOL SAGLIKLI SIHHATLI KIZLAR VERSIN İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?