Ben unutmuşum içmeyi 2 hafta önce 2 gece hiç de farketmedim baştaprilam birakabilen var mi? teke düşürmüştüm iki aydir. dün gece icmedim. hafif bulanti var ama beslenmeme engel olmadi birkac gun sabretmeye caliscam
Doktor bana tok gel, ac kalmana gerek yok artık dedi. Ama benim kan degerlerine de bakacaklar detaylidan sonra. Çikolata bu arada cidden ise yarıyor. Dün gece test edildi onaylandıYarın sabah ayrıntılı için dr.dayim.Ya çok heyecanliyim.Cok merak ediyorum cimcimemi.Ac yada tok farkedermi kızlar?
Sabah 8bucukta randevum.Hala bulantı oluyor sabah ama zorla yicem biseyler.Ama çikolata aklımda.Doktor bana tok gel, ac kalmana gerek yok artık dedi. Ama benim kan degerlerine de bakacaklar detaylidan sonra. Çikolata bu arada cidden ise yarıyor. Dün gece test edildi onaylandı
Benim de 9.40daSabah 8bucukta randevum.Hala bulantı oluyor sabah ama zorla yicem biseyler.Ama çikolata aklımda.Ona hayır demem.
Aaa ne güzel denk gelmiş.Benim de 9.40da
hamile kalmadan öyleydim ben. idrar kültürü yaptırdım öyle rahatladımResmen benımle aynı dertten muzdarıp bır kısı daha bende 3 4 kere toz kullandm bır kerede antıbıyotık ama antıbıyotık daha sıddetlendırdı sankı kasık agrısı bel agrısı yaptı yrn bende bı daha vercem tahlıl bakalım antıbıyotıkte mantar yapıyo cıkmaza dustum galıba su cok ıctıgım halde bır faydası yok
ay reflu hep var gittikce artacak da neyse onun çözümü de varBen unutmuşum içmeyi 2 hafta önce 2 gece hiç de farketmedim baştasonra bir baktım ben 2 gecedir ilaç içmiyorum. Tabi 2 gün sonra bulantı geldi bir içtim. 2 haftadır 2 tane içtim başka da içmedim çok şükür. Ama reflu başladı şimdi de...
Allah hepimize şifa versin gerçekten zor ben de haftaici okuldan dolayı su içemiyorum içince yeri geliyo 5 dk da bir tuvalet ihtiyacı oluyo yapamıyorum bakalım inşallah bebislerimize zararı yokturResmen benımle aynı dertten muzdarıp bır kısı daha bende 3 4 kere toz kullandm bır kerede antıbıyotık ama antıbıyotık daha sıddetlendırdı sankı kasık agrısı bel agrısı yaptı yrn bende bı daha vercem tahlıl bakalım antıbıyotıkte mantar yapıyo cıkmaza dustum galıba su cok ıctıgım halde bır faydası yok
Aynı korku bende de var ister istemez bu korkuyada engel olamıyorum. İnşallah güzel anlaşır,bir birlerini çok kıskanmazlarIstedigin zaman istedigini sorabilirsin tabikien buyuk korkum kizlarin birbirini sevmemesiydi. Simdi guzel gidiyor. Kavga ediyorlar ama seviyorlar birbirlerini insallah seninkilerde cok guzel anlasirlar. Kizin kac yasindaydi ?
Merhabalar doktorunuz ne dedi acaba şimdi mesajınızı okuyunca merak ettim. Bende de aynı sıkıntı var ben ilaç kullanmaya başladım değerlerim yükselmeyinceTeşekkür ederimbakalım yarın ne dicek çok merak ediyorum endokrine yönlendirir gibime geliyor
Merhabalar. Mesajınızı şimdi okudum benimde benzer şekilde tsh değerim 0.005 oldukça düşük ve ilaç kullanmaya başladım. Sizin probleminiz ne durumda acaba hamilelik ilerledikçe düzelme oldu muKadın doğuma gözktükten sonra bemde endokrine gidicem haftaya inşllh 4 yıl önceki tesslerime baktım tsh normal t4 t3 mde. Zaten normalde de tiroidlerim çok çalışır. Ama bu sefer 0.002 çıkması düşündürdü beni. Bilgi için sağolasın canım
bırakmadım bırakmayı düşünmüyorum bir daha cesaret edemem doğuma kadar devamprilam birakabilen var mi? teke düşürmüştüm iki aydir. dün gece icmedim. hafif bulanti var ama beslenmeme engel olmadi birkac gun sabretmeye caliscam
Kiz alisverisi bitirmissinşimdi ben aldıklarımı sayayım size kızlar bazıları çok gereksiz olmuş yorum yapın kıyafet olarak eksik neler?
6-9 ay doğunca alırım dedim şişkoluğuna göre
şu an bilançom böyle
yenidoğan: 5 zıbın
5,takım (hastane çıkışı 5-8 parça)
0-3 ay: 7 zıbın
10 takım alt üst
3 tulum
13 çorap
2 sadece alt
7 çorap
3-6ay: 8 zıbın
2 alt
4 takım alt üst
7 çorap
6-9 ay : 2 zıbın
2 takım alt üst
5 çorap
- 7 battaniye,1 yorgan
- 2 uyku tulumu
-14 ağız mendili
-180 temizleme pamuğu
-2numara bez 130 adet
-3 numara bez 110 adet
-3 mama önlüğü
-1 kundak havlusu
-2 emzik 0-6 ay
-12 askı
Masallah minik ablayaAynı korku bende de var ister istemez bu korkuyada engel olamıyorum. İnşallah güzel anlaşır,bir birlerini çok kıskanmazlar
Bir kızın kız kardeşi olması temelden aslında çok güzel bir duygu rabbim sonuna kadar muhabbetlerini daim etsin
Kızım şuanda 2.5 yaşında kardeşi doğduğunda 3e girmesine 20 gün falan kalıcak
Oh oh maşallah bişey kalmamışşimdi ben aldıklarımı sayayım size kızlar bazıları çok gereksiz olmuş yorum yapın kıyafet olarak eksik neler?
6-9 ay doğunca alırım dedim şişkoluğuna göre
şu an bilançom böyle
yenidoğan: 5 zıbın
5,takım (hastane çıkışı 5-8 parça)
0-3 ay: 7 zıbın
10 takım alt üst
3 tulum
13 çorap
2 sadece alt
7 çorap
3-6ay: 8 zıbın
2 alt
4 takım alt üst
7 çorap
6-9 ay : 2 zıbın
2 takım alt üst
5 çorap
- 7 battaniye,1 yorgan
- 2 uyku tulumu
-14 ağız mendili
-180 temizleme pamuğu
-2numara bez 130 adet
-3 numara bez 110 adet
-3 mama önlüğü
-1 kundak havlusu
-2 emzik 0-6 ay
-12 askı
emzik aldım avent ultra air night kuzu biberon için araştırmalarım sürüyor halaOh oh maşallah bişey kalmamışemzik biberon filan aldın mı?
Bu listede gereksiz bişey göremedim ben canım her şey lazım olabiliyor
kıyafetle kafayı bozmuşum bende onu anladım ajkdhask 3-6ay tulum ve alt üst takım eklerim birazKiz alisverisi bitirmissinşuan bebeme hicbisi almadim gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?