2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
prilam birakabilen var mi? teke düşürmüştüm iki aydir. dün gece icmedim. hafif bulanti var ama beslenmeme engel olmadi birkac gun sabretmeye caliscam
Ben unutmuşum içmeyi 2 hafta önce 2 gece hiç de farketmedim başta sonra bir baktım ben 2 gecedir ilaç içmiyorum. Tabi 2 gün sonra bulantı geldi bir içtim. 2 haftadır 2 tane içtim başka da içmedim çok şükür. Ama reflu başladı şimdi de...

T Teacher37 ben göreli biraz geç oldu ama acını paylaşmak istiyorum. Sevgili meslektaşım, senin gönderilerini okumaktan her zaman keyif aldım ve durumunu takip ettim. Hep sakin ve bilgece gelirdi bana yazıların. Gördüğüm kadarıyla bu durumu da aynı tavrınla karşılamışsın. Bir bebeğin kaybı kaç aylık olursa olsun en acı olaylardan biridir ve kaybedenin yas tutmasına izin verilmeli, üzülmemesi için telkin etmek yerine anlayışlı olunmalıdır. Sen de kendine izin ver canım annem... Bastırma, içine atıp orada yok etmeye çalışma sakın. Küçük bir kızın var biliyorum, belki etraf diyecek çocuktan saklayım üzülmesin. Onları hayatın acı yönünden ne kadar alıkoyabiliriz? Aksine, acıları paylaşıp belki birlikte ağlamak gelişimine faydalı olabilir. İçinden gelen sesi dinle canım annem, sen bilirsin em doğruyu. Kocaman sevgilerimi yolluyorum sana, hiç tanımadığın bu kalpten içten bir dua ve sıcaklık gelsin yüreğine...

Yarın sabah ayrıntılı için dr.dayim.Ya çok heyecanliyim.Cok merak ediyorum cimcimemi.Ac yada tok farkedermi kızlar?
Doktor bana tok gel, ac kalmana gerek yok artık dedi. Ama benim kan degerlerine de bakacaklar detaylidan sonra. Çikolata bu arada cidden ise yarıyor. Dün gece test edildi onaylandı

Doktor bana tok gel, ac kalmana gerek yok artık dedi. Ama benim kan degerlerine de bakacaklar detaylidan sonra. Çikolata bu arada cidden ise yarıyor. Dün gece test edildi onaylandı
Sabah 8bucukta randevum.Hala bulantı oluyor sabah ama zorla yicem biseyler.Ama çikolata aklımda.Ona hayır demem.

hamile kalmadan öyleydim ben. idrar kültürü yaptırdım öyle rahatladım

ay reflu hep var gittikce artacak da neyse onun çözümü de var

Allah hepimize şifa versin gerçekten zor ben de haftaici okuldan dolayı su içemiyorum içince yeri geliyo 5 dk da bir tuvalet ihtiyacı oluyo yapamıyorum bakalım inşallah bebislerimize zararı yoktur

Istedigin zaman istedigini sorabilirsin tabiki en buyuk korkum kizlarin birbirini sevmemesiydi. Simdi guzel gidiyor. Kavga ediyorlar ama seviyorlar birbirlerini insallah seninkilerde cok guzel anlasirlar. Kizin kac yasindaydi ?
Aynı korku bende de var ister istemez bu korkuyada engel olamıyorum. İnşallah güzel anlaşır,bir birlerini çok kıskanmazlar
Bir kızın kız kardeşi olması temelden aslında çok güzel bir duygu rabbim sonuna kadar muhabbetlerini daim etsin
Kızım şuanda 2.5 yaşında kardeşi doğduğunda 3e girmesine 20 gün falan kalıcak

Merhabalar. Mesajınızı şimdi okudum benimde benzer şekilde tsh değerim 0.005 oldukça düşük ve ilaç kullanmaya başladım. Sizin probleminiz ne durumda acaba hamilelik ilerledikçe düzelme oldu mu

şimdi ben aldıklarımı sayayım size kızlar bazıları çok gereksiz olmuş yorum yapın kıyafet olarak eksik neler?
6-9 ay doğunca alırım dedim şişkoluğuna göre
şu an bilançom böyle

yenidoğan: 5 zıbın
5,takım (hastane çıkışı 5-8 parça)

0-3 ay: 7 zıbın
10 takım alt üst
3 tulum
13 çorap
2 sadece alt
7 çorap
3-6ay: 8 zıbın
2 alt
4 takım alt üst
7 çorap
6-9 ay : 2 zıbın
2 takım alt üst
5 çorap

- 7 battaniye,1 yorgan
- 2 uyku tulumu
-14 ağız mendili
-180 temizleme pamuğu
-2numara bez 130 adet
-3 numara bez 110 adet
-3 mama önlüğü
-1 kundak havlusu
-2 emzik 0-6 ay
-12 askı

Kiz alisverisi bitirmissin şuan bebeme hicbisi almadim gibi hissediyorum

Masallah minik ablaya zaman cok hizli geciyor. Ben ikinci kez anne oldugumda , gercekten anne oldugumu farketmistim. Birincide acemilik olmustu, ikincide tam anne gibi hissetmistim. Cok degisik hissetmistim cok hizli geciyor zaman . Simdi ikinci bile 3,5 yasinda 2.kez abla olacak nasipse

Oh oh maşallah bişey kalmamış emzik biberon filan aldın mı?
Bu listede gereksiz bişey göremedim ben canım her şey lazım olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…