2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Resmen benımle aynı dertten muzdarıp bır kısı daha bende 3 4 kere toz kullandm bır kerede antıbıyotık ama antıbıyotık daha sıddetlendırdı sankı kasık agrısı bel agrısı yaptı yrn bende bı daha vercem tahlıl bakalım antıbıyotıkte mantar yapıyo cıkmaza dustum galıba su cok ıctıgım halde bır faydası yok

Kuzular benim ilk gebeliğim cok bilgim yok sizden fikir istiyorum. Şimdi ablamdan park beşik alicam yanımda yatsın, sonrasi icinde bunu mu alsam baya baya mantikli geliyor bana. E herşey sürekli pahalilasiyor. Uyku eğitimi dusunuyorum 8/9 aydan sonra. Bunda odasinda uyuturum, sonra da yatak oluyor zaten bildiğin ya. Ne diyorsunuz? Alırsam netten almam ama mobilyacilardan alırım izmirde var bi sürü. Fikre ne diyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-17-14-26-50-38.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_2021-10-17-14-26-43-68.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 45
O zaman bebekle alakalı canım. Acaba nasıl gelecek bakalım küçük hanım çoook hareketli çook. Ne gece var ne gündüz
Yaa masallah ona cok seviyorum karnimda hissetmeyi. Ilk kizim gibi hicbiri olmadi , en hareketlisi oydu. Simdi ogluşumuda yeni yeni ayaktaykende hissediyorum. İs yaparken pit pit vurup duruyor. cok aşiri degil ama galiba kilom ile alakali

Slm canım cuma günü gittim ama söylemedi doktor.Sende yurtdışındasın galiba benim doktor 20 hafta dolmadan söylemiyor
Aleykum selam canim , evet Almanyada yim benimki 15+1 de söyledi. Normalde 16 dolmadan soylemiyordu . Net gorünce soyledi ama digerlerinde cok gec ögrendim. 20 haftalik neden ? Insan dayanamiyor , birseyler almak istiyor. Ben nerdeyse tamamladim alacaklarimi. sadece maxi cosi mi alsam doona mi alsam ona karar veremedi.sen simdi kac haftalik oldun ? Bir sonraki randevu ne zaman ?

Muz magnezyum açısından çok zengin bir besin canım kasılmalara iyi gelir
İnşallah canım güzel anlaşırlar fazla kıskançlık olmaz
O zaman ben yiyeyim artik muz yarin alayim hemenn. Sen cok dikkat et , kimse kiskandirmasin . Simdi iyi anlasirlarsa , ileride de guzel anlasirlar. Buyukler genelde yapar , öp beni yoksa kardesin oper. Benim kucagima gelmezsen bende kardesini alirim , onu severim filan. Ben izin vermemistim. Kardesin seni cok seviyor . Bak seni gorunce ne kadar mutlu oluyor diyordum . Cok sukur sevdiler hep birbirlerini. Ben bebekle ilgilenirken de hep esim buyuk kizimla oynadi. Markete goturuyordu , bisiklet suruyorlardi. Hâlâ esim en cok buyuk kizimla ilgileniyor, ilgisiz kalmasin diye . Annenin sorumlulugu cok oluyor . Herseye yetemiyorsun

Reflu yatakları var kusma için egilimli duruyor ve yandan destekleme yastıkları da var. Zaten kafasinin duzgun olmasi icin o yan yastiklar gerekiyor. Ayni islevi gorur.
Evet , reflu yataginida 3.hamileligimde ogrendim ama ben Almanyadayim. Buraya tasinali 4 sene oldu , nerden ne alinir bilmiyordum. Turkiye ye arabayla gelseydim alacaktim ama o sene ucakla gitmistim. Battaniye yada yastik koyuyordum bende

benim oğlumun bundan var memnunum bayadie kullaniyoruz yatağa dönüştürdüm. ama memekolik bir bebeğin olursa kullanamayabilirsin hic belli olmuyor ki saglari sollari

prilam birakabilen var mi? teke düşürmüştüm iki aydir. dün gece icmedim. hafif bulanti var ama beslenmeme engel olmadi birkac gun sabretmeye caliscam

Valla ya annem ya kayınvalide alacak 2.bebek olursa onda da kullanırım. Baya kullanışlı bir şey.
Alacak olan varsa aldır canım hazır fırsat geçmiş eline
Canım ben park beşik almadım ama kullanlardan duyduğum kadarıyla kimisi baya uzun süre yatiyormus 2 yaş civarına kadar. 2 yaştan sonrası içinde montes yataklardan,baza,karyola falan iyi olur benim fikrim

Ye canım aklıma gelen en büyük magnezyum açısından olan besin buydu. Daha çok vardır eminim aklıma gelirse yine yazarım
Ayy çok güzel detaylıca anlatmışsın bana baya yardımcı olabilecek fikirler bunlar. İlerde yine çok kapını aşındırabilirim bilgi fikir için
Bende battaniye yuvarlayip koymustum digerlerinde dönemesin diye . Ama annelik duygusu ile uzun uyuyunca cok korkuyordum
Yaa o korku hiç geçmiyor aslında demi. İlk zamanlar ya yüz üstü gelirse bişey olursa duymazsam diye insan panik oluyor. Az uyudu mu az uyudu diyoruz çok uyuduğu zamanda bişey mi oldu acaba neden çok uyudu diyoruz

Istedigin zaman istedigini sorabilirsin tabiki en buyuk korkum kizlarin birbirini sevmemesiydi. Simdi guzel gidiyor. Kavga ediyorlar ama seviyorlar birbirlerini insallah seninkilerde cok guzel anlasirlar. Kizin kac yasindaydi ?

Kızlar 21 Ekim de a101 e mama sandalyesi bebek arabası vs.geliyo. Almayı düşünüyo musunuz, kalitesi nasıldır acaba?
Bebek arabasının markası xiaomi. Trendyolda da o fiyata satılıyor boşuna o sıraya girmeye gerek yok bence. Kalitesine de iyi diyorlar ama puseti yok ayrıyetten pusette almak gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…