2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yok canim yaş ile hic alakasi yok bebekle alakali bence . Benimde 3 ü kiz ama hepsi farkli gecti . Bende senin gibi dusundum ilk basta ama simdi bu 4. Ama ilk hanileligim gibi ben daha enerjigim , cok fazla bir rahatsizligim olmadi son sanci olayina kadar . Sadece sorumlulugum daha fazla suanda , yoksa ayni ilki gibi olurdu istedigim kadar yatabilseydim

Asya'yı hiç düşündün mü derken anlamadım canım isim için falan mı ? Ay inşallah yaparlar sana da indirim ya benim doğumu karşıladığı için sıkıntı değil de 6 muayene hakkım kaldı cuma gidicem 5 kalıcak doğuma kadar yetmeyecek son kalanları cebimden vericem mecbur
Ben bu aralar sağlık ocağını arayıp tetenoz aşısı için gideceğim acaba tam kan sayımı yapar mı sağlık ocağı? İdrar tahlili vs. En son tam kan sayımım ilk aylarda olmuştu.
Sağlık ocağı 10 a kadar kan alıyor kan sayımı idrar tahlili yapıyor ben ilk ay vermiştim sonra bir daha veremedim

Yediğimiz, içtiğimiz her şeyi etkiliyor artık. Ara ara yürüyüş yap, kilo artışı var mı?
En son 3 haftada 3 kilp almıştım bi daha tartıya çıkamadım. Aslında 3 kilo alıcak kadar yemiyorum da nasıl aldım onu da anlamadım. Doktorum da yürüyüş önerdi. Ama o kadr ağırım ki hemen yoruluyorum. Yine de kısa mesafe de yürümem lazım sanırım

O zaman bebekle alakalı canım. Acaba nasıl gelecek bakalım küçük hanım çoook hareketli çook. Ne gece var ne gündüz

Geçer inşallah

Bebişin hareketlerini karnızın üstünden bakınca görebiliyomusunuz? Az önce baya baya gördüm ben çok şaşırdım ama
Ben hiç dikkat etmedim yaa ama gerçi benim göbek var belki şuan görünmez Hamile gibi değilde kilo gibi duruyo zaten

İlkinde 20 kilo almanın rahatlığı varda üzerimde

Maden suyunu burda arkadaslardan duydum ama muz ilk defa duyuyorum muz ne işe yariyor ?
Masallah ya , dogsun da kardesi cok daha guzel olur onlar icin zaman gecmez simdi
Muz magnezyum açısından çok zengin bir besin canım kasılmalara iyi gelir
İnşallah canım güzel anlaşırlar fazla kıskançlık olmaz

Canım enfeksiyon bende baştan beri var ve sürekli tekrarlıyo en son 2 defa tozla geçmeyince doktor azosilin antibiyotik verdi 15 gün sabah akşam kullandım bitince tekrar tahlil verdim yine de vardı sadece değer düşmüştü şu an yine var hatta dün gece ağrısı artınca acile gittim monurol verdiler. Bu arada urinonvef i de sabah akşam kullandım bana faydası olmuyo

Bebek ile plesanta ağırlaşıyor ya. Evde yürü en kotu. Yoruldukca otur.

B
Kızlar 21 Ekim de a101 e mama sandalyesi bebek arabası vs.geliyo. Almayı düşünüyo musunuz, kalitesi nasıldır acaba?
Bebrk arabası pusetsiz baktım ona. Gidip bakicam sabahtan bakalım nasılmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…