2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
ben seyyar doğurucam bu gidişle kuzu kabullendim
evet evet çok doktor araştırmıştım da fiyatlarıyla o da baya popüler önerilenler arasında başlarda
benim 22+2 de sanırım veya 21+6 gibi bir şey çocuğun haftası da oynadığındannn ondan bile emin değilim ama 6 kasıma aldım doktor çok popüler olduğundan randevusu doluyor hemen diyolardı ali ekiz için bir randevu oluştr istersen iptal edersen erken veya geç gidecek olursannn

yok yok kaç tane insanız seyyar doğurmana müsade etmeyiz. dur bulacağız sana bir doktor memoriali denemiş miydin ?
yaaa dur hemen yazayım o zaman dediğin gibi en kötü iptal ederim .

2 şase monurol enfeksiyon için daha önce kullanmıştım yine bunu ve zorlaaa 3 kere ısrar etmemle magnezyum kopardım doktordan efermag yazmış.
darısı demir ve d vitaminine artık ahhaha detaylıdan sorna kendi doktorumun başıan gidicem verin artık şunları diye

sanki efermag konusu geçmiş miydi buralarda nisanekim sen miydin acabaa cici doktor yazdı diyenn

Son düzenleme:
Z zahrada m benim şehir izmir kalmış kuzu denizli diye değiştirir misin ? Taa ilk kayıt yaparken izmir seçmiştim. Şimdi bi msj geldi izmirde doktor önerisi diye ordan farkettim

Yarın sabah ayrıntılı için dr.dayim.Ya çok heyecanliyim.Cok merak ediyorum cimcimemi.Ac yada tok farkedermi kızlar?
ya nasıl geçtii hiç yazmıyosuun giriyosun da bakıyorum korkudan ölcem kötü bir şey yok dimi fındığın iyi

Kuş hemen düzelttim seni detaylıya ne zaman uğurluyoruuz aldın mı güün
Yok kuzum daha almadım randevu. ben bi 2 ay önce bi de geçen hafta aradım perinatologu . İkisinde de 10 gün önce arayın istediğiniz randevu gününden dediler. Doktorum da 22+ lar da git dedi. O yüzden bi 3-4 güne netleşcek inşallah o zamam arıcam şu an pusuya yattım bekliyom günü

Ay gerçekten mi o zaman çok iyi yakın zamanda hissedebilirim :)

Kızlar doktorum kan ilacını yazdı bana ama bana yazdığını ben kullanamıyodum gyro Ferro sanol yazmış ben diğer görseldekini kullanıyordum ilk oğlumda, ondan kullanan var mı hala varsa değiştirip onu alıcam kapsülü yutamıyorum

Eklentiler

• IMG_20211018_123530.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20211018_123523.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 37
ahahha ben dün doktor 20 haftalık çocuğa 13cm dedikten sonra prematüre mi alsaydım dedim cücük doğurcam çünkü belli ki ona göre
13 cm mi. Programlarda 18 22 cm arası diyor.bu işte bı terslik var.fl kaç yazıyor ultrasyon kağıdında onu 7 ile çarpınca boyu çıkıyormuş bebisin

Valla ben de merak ediyorum daha nasıl doğum yapacağım onu bile bilmiyorum

Tatlı şeyleri yemiyorum ama dışardan yemek çok yedim abur cubur daha sağlıklıdır herhalde onlardan
Yine guvendigin seyleri yemeye calis , dun kardesim disarida kavvalti yapmis , sabah bir kalkmis yuzu kipkirmizi. Igne yspmislar . Dikkat et , her zaman yediklerinden ye bende ilk hamileligimde cok yiyordum .. kebaplar ,lahmacunlar
Nasil dogum yapacagim derken ? Sezaryen mi , normal mi olarak karar vermedin ?

Ben ya aksam yorulup sakınlesmıssem yatakta uzanırken yada sabah kosturmam bıtınce ıs yerınde otururken ama gun ıcınde kesınlıkle hıssetmıyorum bebekler zaten anne koştururkrn o sarsıntı onları uyuturmuş anne dınlenırkende uyanırlarmış

Ay ben de bu aralar fena sardım abur cubur ve tatlıya. İlk 3 ay o kadar güzel dikkat etmiştim ki beslenmeme sonra burda baktım herkes neler neler yiyo bi gaza geldim zincirlerimden kurtulmuş gibi yiyorum şimdi de
Bende bu ara oyleyim malesef. Midemde sorun oluyor arada , cikolata yiyemiyorum. O gecince kendimi durduramiyorum insallah dogumdan sonra pisman olmayiz

Ben ferplex kullanıyorum şurup formunda, her gün iki tüp içiyorum. Kabız yapmıyor

Senin dogum tarihini doktor mu degistiriyor canim ? Yani bebegin gelisimi bazen ileride bazen geride cikabilir . Sen ilk ne dediyse ona gore hesaplaman lazim degil mi ? Bende hep oyle oldu , gec yumurtlama olmasina ragmen. Sadece ilk dogumda bayagi fazls beklemistim

Ayy hayırlı olsun bize de foto at, fikir olsun. Ben de sifonyer, alt acma ve beşik ikea’dan alacagım. Bir de beyaz sürgülü, 3 kapılı dolabım var, epey boşalttım içini. Onu da bebek odasında kullanırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…