annem hep derki son adet tarihine 10 gün ekle doğum tarihi o olur, ilerde geride olsada bebek doğum tarihi değişmez der. :)Senin dogum tarihini doktor mu degistiriyor canim ? Yani bebegin gelisimi bazen ileride bazen geride cikabilir . Sen ilk ne dediyse ona gore hesaplaman lazim degil mi ? Bende hep oyle oldu , gec yumurtlama olmasina ragmen. Sadece ilk dogumda bayagi fazls beklemistim
yok doğum sata göre 6 mart ama döngüm 36 olunca 13 mart ama işte her ultrasonda 3 gün ileri 2 gün geri falan çıkıyodu ya sonuncusunu bilmiyorum çocuk ne alemdeSenin dogum tarihini doktor mu degistiriyor canim ? Yani bebegin gelisimi bazen ileride bazen geride cikabilir . Sen ilk ne dediyse ona gore hesaplaman lazim degil mi ? Bende hep oyle oldu , gec yumurtlama olmasina ragmen. Sadece ilk dogumda bayagi fazls beklemistim
18-19 ne yayok doğum sata göre 6 mart ama döngüm 36 olunca 13 mart ama işte her ultrasonda 3 gün ileri 2 gün geri falan çıkıyodu ya sonuncusunu bilmiyorum çocuk ne alemde18-19 hafta falan dedi ctesi ahahahah 19+1 mi dedim önceki kontrole göre öyle olması lazım aynen olur dedi e dedim 18 lerde mi o da olur hepsiyle uyumlu dedi ahahahhhah
İkra meyraya sormuştum nub teorisi için erkek dediÖgrenirsin insallah bir sonraki randevudabende catlardim meraktan.
Kanki her düşündüğümde farklı bir şeye çıldırıp gülme krizine giriyorum aöf tıp okudu heralde18-19 ne ya18 mi 19 mu ablacim mal misin deseydin tam cildirmalik
Ikisi de ayni bana sizin kullandığınız gynoren alerji yapmıştı ferro sanol kullanmıştım hangisiyle rahatsınız onu kullanınKızlar doktorum kan ilacını yazdı bana ama bana yazdığını ben kullanamıyodum gyro Ferro sanol yazmış ben diğer görseldekini kullanıyordum ilk oğlumda, ondan kullanan var mı hala varsa değiştirip onu alıcam kapsülü yutamıyorum
Bazen bunalabiliyoruz haklısın ama biz burda birbirimize destek olmak için varız ne zaman istersende burdayız sorun her neyse kafana çok takmamaya çalış düzelmeyecek yoluna girmeyecek hiçbir şey yoktur. Sen kendini ve bebeğini düşün en önce ❤Kızlar hepinize iyi geceler, üyeliğimi iptal edip etmeme konusunda şuan için kararsızım ama bir süre aktif olmayı düşünmüyorum. Girsem de sizin mutluluklarınızı okuyup çıkarım, kendim bir şey yazmam. Eşimle ilgili problem yaşıyorum bir süredir her ne kadar topik içinde belli etmesem de psikolojik olarak iyi hissetmiyorum kendimi, oldukça yıprandım. Hiç bir şeye hevesim kalmadı. Kendi kafamdan alınacaklar listesini oluşturup eşime verdim, kendisi beğenip alır ya da almaz bilmiyorum. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum. Burda vakit geçirerek kafamı dağıttım hep ama artık beynimde ki sesleri durduramıyorum. Her hangi birinizi kırdıysam, üzdüysem özür dilerim. Hakkınız helal edin. Hepimiz inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Şimdilik hoşçakalın, eğer olurda bir gün herşey yoluna girerse tekrardan aranıza katılacağım. Hepinizi seviyorum. Hoşçakalın.
Draje olan var yani dimi gidip değiştirsem verirler sanol çok jüypk ve kapsül yukamam ben diğeri daha iyi gibi banaIkisi de ayni bana sizin kullandığınız gynoren alerji yapmıştı ferro sanol kullanmıştım hangisiyle rahatsınız onu kullanın
Ya aynen böyle şeyler çok hoşuma gidiyor bide tulumlarda ya da bodylerde desenler oluyor ya ejderha civciv ayıcık vs bayılıyorum onlaraBebekler icin rahatlik önemli zaten :) bir kac takim , misafir geldiginde giydirmeye alirsin. Lcw da guzel takimlar var , alt ust onlara bir bak istersen. Ben online oradan aldim , ben daha gormedim ama annem cok begendibana gelsin de gonderirim resimlerini . Yelekli hirkali cok guzel takimlar vardi ama hep bitmisler. Ekliyorum bir takim . Bu tarz hem rahat bebekler icinde
O bana da çok dokunuyo ya ne güzel istediğimi alabiliyordum sonradan ben bunu aldım diyodumKizzz zaman nasi gecti goruyo musun. Evde olmak cidden cok rahat. Bu surecte calismiyo olmak beni mutlu etti dinlenmek acisindan. Ama parasizlikk uzuyo
1 2 haftaya hissetmeye başlarsın canım ilk başta emin olamıyorsun zaten bebek mi bağırsak mı başka bişey mi sonradan daha netleşiyorKızlar selaaam, bir gün girmeyince sayfalarca yazılmış oluyor hiç takip edemiyorum. Ben de arada yoklayayım kaçayım istiyorum. Bebişi ne zaman hissediyorsunuz tahmini, ben sürekli konuşuyorum kendisiyle, eşim de dönüp dolaşıp sarılıyor bekliyoruz artık tepkilerini heyecanla.
Bu ne ya bayıldımYa ben size oğlumun converselerini attım mı dün annem getirdi ahahah all star yazsa bi de tam olcakmış
Yaa sağlıkla doğsun da minnoş ayaklarına giyinsin çok tatlılarYa ben size oğlumun converselerini attım mı dün annem getirdi ahahah all star yazsa bi de tam olcakmış
ultrason günü kadeşliğii zaman nasıl geçecek bizeYaa sağlıkla doğsun da minnoş ayaklarına giyinsin çok tatlılarcanım bu arada benim detaylı da 6 kasım not edersin
Dünden beri girmedim mesajları da okuyamadım cevap verildi mi bilmiyorum. Yenidoğan reflüsü olduğu için bebek kustuğunda kusmuğun Allah korusun akciğerlere kaçması ihtimali var. Yüz üstü yatsa hareket ederken burun deliklerini tıkayıp nefes alamama ihtimali var. Kendini düzeltecek kadar kullanamıyor oluyorlar kafalarını. Tabi bunlar ihtimal, bebekler çok güçlü yaratılıyorlar. Kendilerini kurtarabilirler de. Annelerin içi rahat etsin diye bebeği yan yatıyorlar ki bebek kusarsa yandan aksın gitsin. Benim söylediğim şöyle bir şeyCanım cocugu sırt üstü yatırmamak mı lazım? Kusmada sırt üstü yatınca mı risk var? Yan mı yatırmalıyız? Bir de senin aldıgın muadili dediğin nasıl birsey.
A101in mama sandalyesi birkaç sene önce çok kaliteliydi, hala öyleyse alınabilir.Kızlar 21 Ekim de a101 e mama sandalyesi bebek arabası vs.geliyo. Almayı düşünüyo musunuz, kalitesi nasıldır acaba?
Gec döllenme olmus olabilir amaannem hep derki son adet tarihine 10 gün ekle doğum tarihi o olur, ilerde geride olsada bebek doğum tarihi değişmez der. :)
ya zaten ayda bir gidiyoruz bu ne sorumsuzluk çok cinleniyorum ya bize mi denk gelir böyle şeylerBen miniğimin yine resmini alamadım kartuşu bitmiş makinelerinin bende videodan yüzünün resmini Almaya çalıştım gayet iyiyiz 320 gramlardayız boyumuz da uzun böyle yani
Canım çok sagol, böyle bilgiler ilk annelik deneyimi yasayacaklar için hayati gerçektenDünden beri girmedim mesajları da okuyamadım cevap verildi mi bilmiyorum. Yenidoğan reflüsü olduğu için bebek kustuğunda kusmuğun Allah korusun akciğerlere kaçması ihtimali var. Yüz üstü yatsa hareket ederken burun deliklerini tıkayıp nefes alamama ihtimali var. Kendini düzeltecek kadar kullanamıyor oluyorlar kafalarını. Tabi bunlar ihtimal, bebekler çok güçlü yaratılıyorlar. Kendilerini kurtarabilirler de. Annelerin içi rahat etsin diye bebeği yan yatıyorlar ki bebek kusarsa yandan aksın gitsin. Benim söylediğim şöyle bir şey
Ya daSevi Bebe Nakışlı Bebek Güvenli Uyku Yan Yatış Yastığı - ebebek
Sevi Bebe Nakışlı Bebek Güvenli Uyku Yan Yatış Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Umarım ekleyebilmişimdir.
A101in mama sandalyesi birkaç sene önce çok kaliteliydi, hala öyleyse alınabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?