2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
annem hep derki son adet tarihine 10 gün ekle doğum tarihi o olur, ilerde geride olsada bebek doğum tarihi değişmez der. :)

yok doğum sata göre 6 mart ama döngüm 36 olunca 13 mart ama işte her ultrasonda 3 gün ileri 2 gün geri falan çıkıyodu ya sonuncusunu bilmiyorum çocuk ne alemde 18-19 hafta falan dedi ctesi ahahahah 19+1 mi dedim önceki kontrole göre öyle olması lazım aynen olur dedi e dedim 18 lerde mi o da olur hepsiyle uyumlu dedi ahahahhhah

18-19 ne ya 18 mi 19 mu ablacim mal misin deseydin tam cildirmalik

Ikisi de ayni bana sizin kullandığınız gynoren alerji yapmıştı ferro sanol kullanmıştım hangisiyle rahatsınız onu kullanın

Bazen bunalabiliyoruz haklısın ama biz burda birbirimize destek olmak için varız ne zaman istersende burdayız sorun her neyse kafana çok takmamaya çalış düzelmeyecek yoluna girmeyecek hiçbir şey yoktur. Sen kendini ve bebeğini düşün en önce ❤

Ya aynen böyle şeyler çok hoşuma gidiyor bide tulumlarda ya da bodylerde desenler oluyor ya ejderha civciv ayıcık vs bayılıyorum onlara
Kizzz zaman nasi gecti goruyo musun. Evde olmak cidden cok rahat. Bu surecte calismiyo olmak beni mutlu etti dinlenmek acisindan. Ama parasizlikk uzuyo
O bana da çok dokunuyo ya ne güzel istediğimi alabiliyordum sonradan ben bunu aldım diyodum Param olsa herhalde çocuğa harcardım hepsini
1 2 haftaya hissetmeye başlarsın canım ilk başta emin olamıyorsun zaten bebek mi bağırsak mı başka bişey mi sonradan daha netleşiyor

Canım cocugu sırt üstü yatırmamak mı lazım? Kusmada sırt üstü yatınca mı risk var? Yan mı yatırmalıyız? Bir de senin aldıgın muadili dediğin nasıl birsey.
Dünden beri girmedim mesajları da okuyamadım cevap verildi mi bilmiyorum. Yenidoğan reflüsü olduğu için bebek kustuğunda kusmuğun Allah korusun akciğerlere kaçması ihtimali var. Yüz üstü yatsa hareket ederken burun deliklerini tıkayıp nefes alamama ihtimali var. Kendini düzeltecek kadar kullanamıyor oluyorlar kafalarını. Tabi bunlar ihtimal, bebekler çok güçlü yaratılıyorlar. Kendilerini kurtarabilirler de. Annelerin içi rahat etsin diye bebeği yan yatıyorlar ki bebek kusarsa yandan aksın gitsin. Benim söylediğim şöyle bir şey
Ya da

Umarım ekleyebilmişimdir.

Kızlar 21 Ekim de a101 e mama sandalyesi bebek arabası vs.geliyo. Almayı düşünüyo musunuz, kalitesi nasıldır acaba?
A101in mama sandalyesi birkaç sene önce çok kaliteliydi, hala öyleyse alınabilir.

Ben miniğimin yine resmini alamadım kartuşu bitmiş makinelerinin bende videodan yüzünün resmini Almaya çalıştım gayet iyiyiz 320 gramlardayız boyumuz da uzun böyle yani
ya zaten ayda bir gidiyoruz bu ne sorumsuzluk çok cinleniyorum ya bize mi denk gelir böyle şeyler
dira90 sana neden foto vermedi hainler detaylı ultrason çatır çatır millet yüz görüyo burun görüyo göz görüyo ajdlkaj
neyse sağıkları iyi olsun şükrü tabi ama insan özlüyor 1 ay hafızada kalan da siliniyor geçtikçe

Canım çok sagol, böyle bilgiler ilk annelik deneyimi yasayacaklar için hayati gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…