Acaba bir şeye mi alerjisi vardı da çıktı. Genelde bildiğim her zamanki yerlerden yiyorum hiç değişmem şimdiye kadar şükür bir sıkıntı yaşamadımYine guvendigin seyleri yemeye calis , dun kardesim disarida kavvalti yapmis , sabah bir kalkmis yuzu kipkirmizi. Igne yspmislar . Dikkat et , her zaman yediklerinden yebende ilk hamileligimde cok yiyordum .. kebaplar ,lahmacunlar
Nasil dogum yapacagim derken ? Sezaryen mi , normal mi olarak karar vermedin ?
Canım bunu beşiğin içinde de kullanıyo musun peki? Yoksa koltuk üstünde falan bebek takılırken mi? Ay soru çok sacmaysa kusura bakma, böyle detaylar kafama takılıyorDünden beri girmedim mesajları da okuyamadım cevap verildi mi bilmiyorum. Yenidoğan reflüsü olduğu için bebek kustuğunda kusmuğun Allah korusun akciğerlere kaçması ihtimali var. Yüz üstü yatsa hareket ederken burun deliklerini tıkayıp nefes alamama ihtimali var. Kendini düzeltecek kadar kullanamıyor oluyorlar kafalarını. Tabi bunlar ihtimal, bebekler çok güçlü yaratılıyorlar. Kendilerini kurtarabilirler de. Annelerin içi rahat etsin diye bebeği yan yatıyorlar ki bebek kusarsa yandan aksın gitsin. Benim söylediğim şöyle bir şey
Ya daSevi Bebe Nakışlı Bebek Güvenli Uyku Yan Yatış Yastığı - ebebek
Sevi Bebe Nakışlı Bebek Güvenli Uyku Yan Yatış Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Umarım ekleyebilmişimdir.
A101in mama sandalyesi birkaç sene önce çok kaliteliydi, hala öyleyse alınabilir.
Ya yicem çok tatlıYa ben size oğlumun converselerini attım mı dün annem getirdi ahahah all star yazsa bi de tam olcakmış
Ben gynoferon kullanıyorum direk.Kızlar doktorum kan ilacını yazdı bana ama bana yazdığını ben kullanamıyodum gyro Ferro sanol yazmış ben diğer görseldekini kullanıyordum ilk oğlumda, ondan kullanan var mı hala varsa değiştirip onu alıcam kapsülü yutamıyorum
Bu ferro sanol varya mafetti beni ömrü hayatımda bilmem kabızlık bunda tuvaletten korkar oldum bende bu ay değiştirticem doktorumaKızlar doktorum kan ilacını yazdı bana ama bana yazdığını ben kullanamıyodum gyro Ferro sanol yazmış ben diğer görseldekini kullanıyordum ilk oğlumda, ondan kullanan var mı hala varsa değiştirip onu alıcam kapsülü yutamıyorum
Bugün de ben aradım yarın saat 10a randevu verdi tek doz mu olcaksın sen tetenozuAsmden aradılar şimdi, tetanoz asiniz var, yarın gelebilir misiniz diye?
Dedim cuma biontech oldum 28inde gelicem, tamam dedi
Bi önceki randevum 1 ay araylaydı şimdi 3 haftaultrason günü kadeşliğii zaman nasıl geçecek bize
Doktor da karar verememisyok doğum sata göre 6 mart ama döngüm 36 olunca 13 mart ama işte her ultrasonda 3 gün ileri 2 gün geri falan çıkıyodu ya sonuncusunu bilmiyorum çocuk ne alemde18-19 hafta falan dedi ctesi ahahahah 19+1 mi dedim önceki kontrole göre öyle olması lazım aynen olur dedi e dedim 18 lerde mi o da olur hepsiyle uyumlu dedi ahahahhhah
Hadi hayirlisiİkra meyraya sormuştum nub teorisi için erkek dedibakalım tutacak mı
Yok 2 doz, hatta hamilelik bitince 3 doz daha olursan, bir daha yaptırmana gerek kalmıyormuş. Bunu detaylı bir şekilde ogrenicem doktorumdan.Bugün de ben aradım yarın saat 10a randevu verdi tek doz mu olcaksın sen tetenozu
En son dozun ne zaman yapılmıştı benim 2011deymiş hemşire tek doz yeterli gelir dedi ama ben kadın doğumcuma sorup ondan sonra yaptırayım diyorum. Herhalde 2 doz arası da 4hafta olur diye düşünüyorumYok 2 doz, hatta hamilelik bitince 3 doz daha olursan, bir daha yaptırmana gerek kalmıyormuş.
Çevremdekilerde hep erkeğe benziyor diyor.Hislerim karışıyor hepHadi hayirlisisen ne hissediyorsun ?
O kadar berbat bi gündü ki, inanılmaz. Ege ünv gittim randevum 09.50 güya. Uzattım desk e tcyi yok dediler siraya gireceksin ne için randevu almissin ama içeriye buradaki sirayla giriliyor. Sıra zaten bedava ekmek kuyruğu@goncikkdira90 P Panikli anne S Spagetti bolonez ayyy bugün sizden gelecek postları ayrıca heyecanla bekliyorum ya
Bende cok seviyorumYa aynen böyle şeyler çok hoşuma gidiyor bide tulumlarda ya da bodylerde desenler oluyor ya ejderha civciv ayıcık vs bayılıyorum onlara
Ay çok kötü olmuş iyi yapmışsın. Sırf bu sebeplerden devlette devam etmiyorum ben deO kadar berbat bi gündü ki, inanılmaz. Ege ünv gittim randevum 09.50 güya. Uzattım desk e tcyi yok dediler siraya gireceksin ne için randevu almissin ama içeriye buradaki sirayla giriliyor. Sıra zaten bedava ekmek kuyruğusıramı 10.05 geçe alabildim, her yer kalabalık, erkekler oturuyor hamileler ayakta. Tam bi sinir krizi saat olmus 11.50 ben salak gibi hala bekliyorum, adımı okular şükür içeri gir doktor sekreter sohbetinin bitmesini bekle derken 12.06 öğle arası dediler mi. Kan idrar vereceksin ultrason bakılacak ama hepsi 13.30 dan sonra.
Hiiic dedim bana dosya açmayın siz, ben gidiyorum. Ünv hastanesi de batsın guya randevu sistemiyle hasta bakmaları da batsın. Doktorumun gözünü seveyim, cumaya kaldım ben kuzum, kendi doktor kontrolüm
Cevreye kulak asmaÇevremdekilerde hep erkeğe benziyor diyor.Hislerim karışıyor hepSeninki erkek demi canım
Önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması tabiki hepimiz için öyle.
Inan bende anlamadım canım.Bi de dr. Perinatolog.Esimde aman iyi olsunda o da sende dedi.Ya kendi inceledi ama hiç resim yok.ya zaten ayda bir gidiyoruz bu ne sorumsuzluk çok cinleniyorum ya bize mi denk gelir böyle şeyler
dira90 sana neden foto vermedi hainler detaylı ultrason çatır çatır millet yüz görüyo burun görüyo göz görüyo ajdlkaj
neyse sağıkları iyi olsun şükrü tabi ama insan özlüyor 1 ay hafızada kalan da siliniyor geçtikçe
Zaten en sinir olduğum şey hamilelerin bölümünde erkeklerin oturmalarıO kadar berbat bi gündü ki, inanılmaz. Ege ünv gittim randevum 09.50 güya. Uzattım desk e tcyi yok dediler siraya gireceksin ne için randevu almissin ama içeriye buradaki sirayla giriliyor. Sıra zaten bedava ekmek kuyruğusıramı 10.05 geçe alabildim, her yer kalabalık, erkekler oturuyor hamileler ayakta. Tam bi sinir krizi saat olmus 11.50 ben salak gibi hala bekliyorum, adımı okular şükür içeri gir doktor sekreter sohbetinin bitmesini bekle derken 12.06 öğle arası dediler mi. Kan idrar vereceksin ultrason bakılacak ama hepsi 13.30 dan sonra.
Hiiic dedim bana dosya açmayın siz, ben gidiyorum. Ünv hastanesi de batsın guya randevu sistemiyle hasta bakmaları da batsın. Doktorumun gözünü seveyim, cumaya kaldım ben kuzum, kendi doktor kontrolüm
Ben genelde 6 aylıktan sonraya ya da yaşına o tür şeyleri alırım diye düşünüyorum küçükken 1 2 tane olsa yeter ama bayramlık kesin alıcam ya tam kurbana çok tatlış zamanları olacakBende cok seviyorumerkek kiyafetleri cok hosuma gidiyordu. Begendiklerimi almaya calisiyorum ama pahali kiyafet de almak istemiyorum cunku cok az giyilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?