2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben varımm
Kızlar detaylı ultrason için randevu aldım 6 kasıma herkes bunu yaptırıyor mu 550 TL dediler sizlerin fiyat nedir bilgi verin olur mu
Benim 500₺
17 Kasım başarı hastanesi

Yok canım perşembe ya az kaldı Görmek istiyorum artık neyseki hissediyorumda içim biraz rahatlıyor
Evet hissetmenin bu kadar rahatlatacağını bilmezdim bu hafta daha çok hareket ediyor geçen hafta çok sık değildi bide kuvvetlendi insan tanem sanırım daha iyi hissediyorum

Ben varım

Kanbersiz çekiliş olmaz beni de ekle kuşum

Benide ekle cnm. Keyifli bir bekleyis olur bizim için

19 + 1 randevumuz vardi bugun. 18 cm 250 gram olmus bizim oglan hersey normal görünüyo. Yalniz orada sormayi unutup anlamadığım bir sey var. Simdi doktor bir sonraki randevuyu 24. 25. haftaya falan alabilirsiniz dedi ama ayrintili ultrasondan bahsetmedi hiç. Ama benim ultrason surem hep yarim saati buluyo, her seferinde her yeri ölçüp biçiyo, bütün organlara zoomluyo inceliyo falan. Acaba o yuzden ayrica bir detayli ultrason olmicak mi? Sizin rutin ultrasonlar nasil oluyo, ne kadar suruyo?

Eklentiler

• IMG-20211018-WA0041.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG-20211018-WA0043.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 106
Bende varım tatlım.
Bugun yorgunluktan sersem gibi oldum.Bi de kaç gündür uykusuzdum.Hala kendime gelemedim.

Canım benide yazabilirsin çekilişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…