2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Alerjisi normalde yoktu ama bilmedigi birseye mutlaka vardir . Igne olunca gecmis .
Sezaryen yada normal hic onemli degil. Onemli olan bebegini saglicakla kucagina almann sagligin neye elveriyorsa onu yapip bebis ile kavusursun insallah

Ben genelde 6 aylıktan sonraya ya da yaşına o tür şeyleri alırım diye düşünüyorum küçükken 1 2 tane olsa yeter ama bayramlık kesin alıcam ya tam kurbana çok tatlış zamanları olacak
Bende 3-6 aylik baktim ama hep bitmisti. 0-3 aylik 1 takim aldim. 1 tanede bayramlik aldim 1 tane hastane cikisi , alt ust takim kac tane aldim unuttum. Gelsinler sayarim simdi zahrada nin yaninda ben hicbirsey almamis gibi hissettim ogluma yazlik bayagi takim aldim. Birde 9-12 aylik . Az az bir senelik kiyafeti var

Canım bunu beşiğin içinde de kullanıyo musun peki? Yoksa koltuk üstünde falan bebek takılırken mi? Ay soru çok sacmaysa kusura bakma, böyle detaylar kafama takılıyor
Canım görünce ben de cevaplayayım dedim her yerde kullanabilirsin Çok yer kaplamıyor asıl gece yatarken iyi oluyo bu miniğin dönmesini önlüyo sırt üstü. Ben hep gece yatrken kullanmıştım kendim dalarsam diye. E bebekten almıştım o zaman fiyatı da uygun. Şimdi arkadaş paylaşınca gördüm. Gerçekten önemli ve kullanıllı bi ürün

Cevreye kulak asma benim kizlarda da hep erkek bence dediler. O yuzdn kimsenin tahminine inanmiyordum. Evet benimki erkek , erkek bebek hic bakmadim. Cok garipsiyorum suanda . Merak ile bekliyorum
Evet 3 prensesten sonra farkli olur sana ama doğar doğmaz alışacağına eminim

Kızlar yine ben geldim Z zahrada sayesinde yazan arkadaşlarımın hepsine çok çok teşekkür ederim bundan sonra gitmemek üzere buradayım hoş ayrılığım çok az sürdü
Hoşgeldin iyi ki gitmedin paylaşmak güzel dertler azalıyor buraya rahatsizlandigim gün yazdım dua eden kizlar sayesinde iyiyim belkide yer gök dua..onun dışında bir tatlı soz insana iyi geliyor

Benim instadan gördüğüm sayfalar var denemelik bakıcam oraya 1 parça bişey eğer sorun çıkmazsa yaş kıyafetlerini felanda alıcam Annem alırken genelde benim dediğim tarz alıyor hele bi tulum almış pofuduk penguen gibi
Kızlar yine ben geldim Z zahrada sayesinde yazan arkadaşlarımın hepsine çok çok teşekkür ederim bundan sonra gitmemek üzere buradayım hoş ayrılığım çok az sürdü
Çok sevindim canım iyiki gitmedin

DUYURU

Şeker kızlar çekiliş yaparız diyorduk lafta kalmasın türkiye içi katılmak isteyenler yazsın.
Cumaya kadar isimleri toplayalım.
Cumartesi çekilişi yaparız özelden artık bilgilerini paylaşır eşleşenler.
Görüntülü şekilde yazarım buraya eşleşenleri çok eğlenceli

Bütçe olarak ne diyelim : max 50 TL uygun mudur herkese amaç bir hatıra kalması sonuçta veya siz ne derseniz öyle yapalım kafamda bulamadım ben.

Ara ara ben bu duyuruyu paylaşırım görmeyenler, geriye gitmeyenler olabilir diye katılanlar üzerine alınmaz, tamam diyenleri mutlaka listeye yazarım cuma günü de teyit ederiz.

Yine sevgim kudurdu size

Aşılı asisiz bilmiyorum ama herkes ağır atlatacak diye birşey yok ben kovid olmadım daha asida olmadım
Bünye meselesi gerçekten ailecek fatanjit olduk en ayakta atlatan ben oldum eşim ve annemler baya kötü oldu. Önemli olan bünyemizi sağlıklı tutalım bende aşı olmadım korkuyorum bazen ama diyorum Rabbim sana emanetimama komiktir iş yerinde aşı olanlar benden korkuyor aşısızım diye çok ilginç geldi bana

Ben varım

Kuzum beni yazmissindir diye düşünüyorum

G goncikk @dira90 @Panikli anne @Halfteacher ayyy bugün sizden gelecek postları ayrıca heyecanla bekliyorum ya
Küçük hanımımız geliyor
Doktorumuz yanılmadı, 12. haftadaki tahmini doğruymuş Minnoş burunlu kızımız olacak inşallah. Ölçümlere göre 3 gün ileride çıktı bu sefer. Ağırlık 195 gram boy 17 cm 17+2 olmuşuz. Her şey yolunda sadece güzel yüzünü göstermedi bize. Secdeye kapanmış bismillah diyor yavrum
Çin takvimi
Nub teorisi

Eklentiler

• 4DDE08FA-2B82-4775-9B1D-DB3312ED4CE2.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 91
  • 79BE08C2-92DE-481E-9560-E4B15FBCE67C.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 94
En son dozun ne zaman yapılmıştı benim 2011deymiş hemşire tek doz yeterli gelir dedi ama ben kadın doğumcuma sorup ondan sonra yaptırayım diyorum. Herhalde 2 doz arası da 4hafta olur diye düşünüyorum
Hiç hatirlamiyorum ki, baya oldu sanırım. Nerden bakılıyor ona acaba?

Kızlar detaylı ultrason için randevu aldım 6 kasıma herkes bunu yaptırıyor mu 550 TL dediler sizlerin fiyat nedir bilgi verin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…