2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende bugun enfeksıyon ıcın doktora gıttım ama mantar ıcın ıshal ıcın ılac verdı enfeksıyon ıcın tahlıl almadı cok yogundu doktor gozden kacırdı galıba ama doktor yıne kız dedı 18 cm 200 gr olmuş ve nannik yaptı bize

Eklentiler

• FAF7C7AC-D266-499D-9417-4310C1001382.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 99
Bu arada ben tetanoz aşımı oldum bugün. Şimdilik sadece azıcık kol ağrım var inş böyle geçer.

Magnezyum da yazdırdım dra, magnorm yazmış bilmek isteyen olursa
19+ mısın? Ben şuan 17+3üm ilk dozu yarın olacağım çok mu erken olur?

Evet hissetmenin bu kadar rahatlatacağını bilmezdim bu hafta daha çok hareket ediyor geçen hafta çok sık değildi bide kuvvetlendi insan tanem sanırım daha iyi hissediyorum
Benim gözlerim karnımda hareket ettiğini görür müyüm diye
Benim doktor yüzeysel bakıyordu genelde 10 dk anca bakıyor ultrasonla

Ben varım max 50 tl de iyi :)

bende bugün tetenos aşısını oldum bugün.kizlar benim doktorda hiç detaylı ultrason için bir tarih vermedi ama normal kontrollerde çok detaylı bakıyor ve sürekli whatsaptan da görüşüyor detaylı aklıma takıldı simdi

Bu arada bizim kız sırt üstü yatmamdan baya rahatsız oluyor sanırım geceleri öyle bi kaç dk yatıp kıpırtırısını dinliyorum :) dün gece yine yattım eşime de seslen miniğe fln ddm seslendi tık yok eşim elini çekti ben koydum öyle bir ittirdi ki burdan bi arkadaş karnımdan çıkacak sandım demişti bi kez o kadar da olamaz demiştim içimden ama gerçekmiş maşallah baya güçlü kuvvetli olacak gibi

Hah evet ben de biraz once benzer bir sey soyledim. Benimki de hic bahsetmedi. Baya uzun ve ayrıntılı diye zaten tarama yapiyomus gibi mi oluyo acaba ben de arada kaldim. Sormali

Canım bunu beşiğin içinde de kullanıyo musun peki? Yoksa koltuk üstünde falan bebek takılırken mi? Ay soru çok sacmaysa kusura bakma, böyle detaylar kafama takılıyor
Ben oğlumu yatırdığım her yerde kullanıyordum. Beşiğin içinde, park yatakta, koltuğun üstünde. Reflü yataklarının içinde kendiliğinden oluyor. Ama bu da dediğim gibi aynı işlevi görüyor. Bebeği iki yastık arasına sıkıştırmak gibi.
Bir de naçizane yenidoğan bebeği koltuğa koyacaksınız bile altına battaniyesini sermeyi unutmayın. Bebeğin cildi doğrudan koltukla temas etmesin. Naçizane söylüyorum, insan acemilikten bazen bazı detayları unutabiliyor.

Evet kuzuu ben kullandım efermag.
ama ne içindi o hatırlamadım

Son düzenleme:
Bende turuncu olanı kullandım canım hala içiyorum 2. Ayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…