2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay çok kötü olmuş iyi yapmışsın. Sırf bu sebeplerden devlette devam etmiyorum ben de insanı çileden çıkarıyolar.
Mhrsden sıralı olsa ne âlâ, bu tamamen karambole böyle saçma şey görmedim
Kuzum ege de detaylı ultrason yapılıyor diye duymuştum hem muayene olurum hemde onu bi sorarim diye gittim aslında,yoksa kendi doktorumdan memnunum ama böyle olduğunu bilsem sıcak yatağımdan kalkar mıydım hiç sabah sabah

Hah evet ben de biraz once benzer bir sey soyledim. Benimki de hic bahsetmedi. Baya uzun ve ayrıntılı diye zaten tarama yapiyomus gibi mi oluyo acaba ben de arada kaldim. Sormali
evet ya renkli.falan da bakıyor hatta benim doktor 2li tarama iyi olana 3luyu yapmaya gerek duymuyor. ve bizim burada alanında en iyi doktor diye gidiyorum ama doktorundan suphelendim herkes detay detay diyince

Benim gözlerim karnımda hareket ettiğini görür müyüm diye

Benim doktor yüzeysel bakıyordu genelde 10 dk anca bakıyor ultrasonla
Senin doktor yine 10 dk bakıyormuş benim ki cinsiyet söyleyeceği zaman 3 dk baktı onun dışında yatmamla kalkmam bir oluyordu cuma başka doktora gidicem bakalım o ne kadar bakacak

Senin doktor yine 10 dk bakıyormuş benim ki cinsiyet söyleyeceği zaman 3 dk baktı onun dışında yatmamla kalkmam bir oluyordu cuma başka doktora gidicem bakalım o ne kadar bakacak
Ozel ama ozel var ozel var ben özele gidiyorum ama cepten doktoruma ulaşamıyorum istiycem kendi demedi ama sanmıyorum vereceğini.10 dk toplam bakmıyordur ultrasonla.ama zararlı diye mi bilmiyorum tabiki

Yok valla kadın benim peşime doğuma gitti ben muayeneye girdiğimde telefon geldi ona rağmen bebeğe güzel baktı ama diyeceği şeyler demedi benim kilomu ölçmedi vs onları normal karşıladım

Dene bakalim ,bizimlede paylas . Guzel olurlarsa bende alirim annen ne guzel seni dinliyorsa . Benimki kendi tarzinda alir ama cok severim annem süslü kadin kizlara cok guzel seyler aliyordu . Ilk erkek torun olacak nasipse , bunda bilmiyrm

Dene bakalim ,bizimlede paylas . Guzel olurlarsa bende alirim annen ne guzel seni dinliyorsa . Benimki kendi tarzinda alir ama cok severim annem süslü kadin kizlara cok guzel seyler aliyordu . Ilk erkek torun olacak nasipse , bunda bilmiyrm
Tabi söylerim güvenilir sayfa bulunca kasım maaşı yatsın bişeyler alıcam

Aman Allahim bu nasil guzel poz tam erkege benziyor , daha minnacik ama ellere bak . Cok tatli

Kızlar böyle bir hurç seti hastane çantası için yeter mi?

Eklentiler

• Screenshot_20211018-204353.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 68
Ozel ama ozel var ozel var ben özele gidiyorum ama cepten doktoruma ulaşamıyorum istiycem kendi demedi ama sanmıyorum vereceğini.10 dk toplam bakmıyordur ultrasonla.ama zararlı diye mi bilmiyorum tabiki
Aynen öyle. Ben cepten aramadım hiç ama zaten arama diye ima etmişti soracak sorum olunca wpden yazıyordum cevap veriyordu. Yani valla sizin yine 10 dk iyiymiş diyorum ya bana 1 dk falan anca bakıyordur çocuğun crlsini ölçüyo söylüyo güzel diyo fotosunu çekiyo kalkabilirsiniz diyo

Bende 8 kasıma aldım ayrıntılı ultrasonu. artık daha belirgin olur dedi dr .kaskar falanda oluşumu olurmuş. güzel bir foto verir sana drdi ayrıntıcı. ayrıntılıdan benim dr 850 alıyor .

Yok hic oyle birsey demedi doktor . Zaten vitaminde cok gerekli degil diyor . Ben kendim arastirip birseyler iciyorum sana yaptilar mi ?
Aynen ya banada gerekli degil diyor hep kan aldılar demir vitamine bakacağız diye.
Ama grip aşısı öneririm dedi o gün yaptırdım ondan sonra grip oldum
Peki sen hemşire
buldun mu doğum sonrası eve gelmesi için diğerlerinde ben başvurmadım.
Arkadaşım çok yardımcı oluyor dedi.

Belki 5 dk dir inan benimde çokaz sürüyor bütün odaya girmem cikmam 10 dk dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…