2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bugün batmalar filan gitti ama yemek yedim acayip karın şişliği karnimdan sanki zor yürüyorum evin icinde..Ama çok fena bir bel ağrısı başladı ogleden sonra başladı gecmek bilmiyor sizdede oldu mu böyle

dün çok fenaydım ya bel ağrısından regl dönemi ağrısı da değil daha beterdi
ama çok ayakta kalıp yorulmuştum ona yordum
doktordan zorla magnezyum aldım y akullanayım bakayım iyi gelecek mi gelirse derim sana da
bende de eğilince kalkamıyorum ya eşim kaldırıyo resmen bacaklarım mı çok güçsüüz yoksa kanrımdan mııı bilemiyorum çöküp kalıyorum bulaşık makinesine ilaç koycam pervane dönüyo mu diye bakcam kalıyorum öyle ahahahahh

Son düzenleme:
Yemek yedikten sonra bende öyleyim ya az az yiyorum artık midemi çok doldurunca hiç hareket edemiyorum

ah canım benim çok geçmiş olsun çokk
aralarda yaz durumunu şu an var mı belirtiler hafif mi geçiriyorsunuz
Çok sağol cnm aslında cuma günü okuldan geldim çok şiddetli halsizlik vardı haftanın yorgunluğu diye düşündüm ama o gece hiç uyuyamadım ağrıdan kemiklerim eklemlerim karın kaslarım ağrıdı hep eşimi söyledim bu çok farklı yorgunluk ağrısı değil dedim sonra teste gittim ve pozitif çıktım okulumdan bir öğretmende pozitif ve bugün 2 sınıf kapandı çok sıkıntı bir süreç Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok şükür bebişim iyi hareketlerini de hissesiyodum bugün daha iyi hissediyorum kendimi ama kızlar aklınızda olsun bunu çok kişiden duymuştum gerçekten öyleymiş çok farklı bir ağrı oluyor daha önce yaşamadığınız hissetmediğinz şekilde inş sizlerden uzak olur

magnezyum için verdi doktoor bende başlayayımm
Ya şimdi hatırladım benim reçete tarihim geçmişti alamadım eczaneden. Reçete yeniletmeye gittin sağlık ocağındaki doktor bana son aylarda kullanılıyor o ilaç niye verdi doktorun dedi .
Yazmadı o ilacıı bende almadım kullanmadım yanii eczacı da aynı şeyi söyledi son aylarda kasılmalarda kullanılıyor bu dedi.

bu okullar hamile öğretmenlerimizi iyice yaktı 2 hafta karantina mı şimdi canım sonra 2 hafta keşke rapor ayarlayabilsen idari iznin başlıyor sonra değil mi derin nefes alırsın azıcık
yaa dimi hareketleri hissetmeye başlayınca moral oluyor en azından tekrar geçmiş olsun bununla geçsin bitsiin

Ben ben ben

ayy hadi ya akşamları çok kasılmam oluyor bence magnezyumum eksiktir dedim de öyle verdi
unuttu hatta yazsın diye hatırlattım yine yazmadı tekrar yazdım da öyle yazdı ben kullanırımbu kadar taktım kafaya

Aynen cnm 2 hafta karantina 2 hafta kalıyor onuda raporla geçiririm inş çok sağol cnm

ayy hadi ya akşamları çok kasılmam oluyor bence magnezyumum eksiktir dedim de öyle verdi
unuttu hatta yazsın diye hatırlattım yine yazmadı tekrar yazdım da öyle yazdı ben kullanırımbu kadar taktım kafaya
Canım bende şimdi kendi doktoruma yazdım dediki 14. Haftadan sonra tüm gebelere yazıyoruz normalde. Kasılmalar için miş . Tekrar sağlık ocağına gidip yazdırıcam kullanıcam yani

Canım bende şimdi kendi doktoruma yazdım dediki 14. Haftadan sonra tüm gebelere yazıyoruz normalde. Kasılmalar için miş . Tekrar sağlık ocağına gidip yazdırıcam kullanıcam yani
oh oh iyi bariii kullanalım eksik kalmayalım
Nar bende de var ya . Kasık kasık yemeye bayılıyorum hatta ayva da var. Sadece meyveyle yaşayabilirim bu aralar
ay demek ki bu 2 haftanın favorisi de nar bende öyle ayva da aldım da yemeye cesaret edemedim haftaya da ona başlayayım bari gamzesi olsun çocuğum bir şehir efsanesini daha cortlatayım yanağı çukur olcağına tümsek olsun ahahahha

Hahahah yemesen mi acaba sen herşey cortluyor sende

Ben yedim ayvayı Bakalım gamzeli olacak mı oğluşum hemde 3 tane yedim gene olsa gene yerim çok severim ben ayva

Benimde bugün ilk kez bu kadar çok ağrıdı afedersin iş yapmıyorum yatak istirahati duş aldım vs ne zaman yoruldum ki karnımi tasiyamiyorum sanki öne doğru eğildim yazıyorum çünkü bu ara endişeliyim ya bel ağrısı yoksa başka belirtimi diye eşim bıktı benden
Yemek yedikten sonra bende öyleyim ya az az yiyorum artık midemi çok doldurunca hiç hareket edemiyorum
resmen yemek yedim karnım şiş hareket kısıtlı kalıyor daha az yicem istahda maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…