dün çok fenaydım ya bel ağrısından regl dönemi ağrısı da değil daha beterdiKızlar bugün batmalar filan gitti ama yemek yedim acayip karın şişliği karnimdan sanki zor yürüyorum evin icinde..Ama çok fena bir bel ağrısı başladı ogleden sonra başladı gecmek bilmiyor sizdede oldu mu böyle
Yemek yedikten sonra bende öyleyim ya az az yiyorum artık midemi çok doldurunca hiç hareket edemiyorumKızlar bugün batmalar filan gitti ama yemek yedim acayip karın şişliği karnimdan sanki zor yürüyorum evin icinde..Ama çok fena bir bel ağrısı başladı ogleden sonra başladı gecmek bilmiyor sizdede oldu mu böyle
böyle seylere para harcamayin bence el bavulu olsun bir poşete de hemsireye verilecek bebiş kiyafeti koyun olsun bitsinKızlar böyle bir hurç seti hastane çantası için yeter mi?
Çok sağol cnm aslında cuma günü okuldan geldim çok şiddetli halsizlik vardı haftanın yorgunluğu diye düşündüm ama o gece hiç uyuyamadım ağrıdan kemiklerim eklemlerim karın kaslarım ağrıdı hep eşimi söyledim bu çok farklı yorgunluk ağrısı değil dedim sonra teste gittim ve pozitif çıktım okulumdan bir öğretmende pozitif ve bugün 2 sınıf kapandı çok sıkıntı bir süreç Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok şükür bebişim iyi hareketlerini de hissesiyodum bugün daha iyi hissediyorum kendimi ama kızlar aklınızda olsun bunu çok kişiden duymuştum gerçekten öyleymiş çok farklı bir ağrı oluyor daha önce yaşamadığınız hissetmediğinz şekilde inş sizlerden uzak olurah canım benim çok geçmiş olsun çokk
aralarda yaz durumunu şu an var mı belirtiler hafif mi geçiriyorsunuz
Ya şimdi hatırladım benim reçete tarihim geçmişti alamadım eczaneden. Reçete yeniletmeye gittin sağlık ocağındaki doktor bana son aylarda kullanılıyor o ilaç niye verdi doktorun dedi .magnezyum için verdi doktoor bende başlayayımm
bu okullar hamile öğretmenlerimizi iyice yaktı 2 hafta karantina mı şimdi canım sonra 2 hafta keşke rapor ayarlayabilsen idari iznin başlıyor sonra değil mi derin nefes alırsın azıcıkÇok sağol cnm aslında cuma günü okuldan geldim çok şiddetli halsizlik vardı haftanın yorgunluğu diye düşündüm ama o gece hiç uyuyamadım ağrıdan kemiklerim eklemlerim karın kaslarım ağrıdı hep eşimi söyledim bu çok farklı yorgunluk ağrısı değil dedim sonra teste gittim ve pozitif çıktım okulumdan bir öğretmende pozitif ve bugün 2 sınıf kapandı çok sıkıntı bir süreç Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok şükür bebişim iyi hareketlerini de hissesiyodum bugün daha iyi hissediyorum kendimi ama kızlar aklınızda olsun bunu çok kişiden duymuştum gerçekten öyleymiş çok farklı bir ağrı oluyor daha önce yaşamadığınız hissetmediğinz şekilde inş sizlerden uzak olur
Ben ben benDUYURU
Şeker kızlar çekiliş yaparız diyorduk lafta kalmasın türkiye içi katılmak isteyenler yazsın.
Cumaya kadar isimleri toplayalım.
Cumartesi çekilişi yaparız özelden artık bilgilerini paylaşır eşleşenler.
Görüntülü şekilde yazarım buraya eşleşenleri çok eğlenceli
Bütçe olarak ne diyelim : max 50 TL uygun mudur herkese amaç bir hatıra kalması sonuçta veya siz ne derseniz öyle yapalım kafamda bulamadım ben.
Ara ara ben bu duyuruyu paylaşırım görmeyenler, geriye gitmeyenler olabilir diye katılanlar üzerine alınmaz, tamam diyenleri mutlaka listeye yazarım cuma günü de teyit ederiz.
Yine sevgim kudurdu size
ayy hadi ya akşamları çok kasılmam oluyor bence magnezyumum eksiktir dedim de öyle verdiYa şimdi hatırladım benim reçete tarihim geçmişti alamadım eczaneden. Reçete yeniletmeye gittin sağlık ocağındaki doktor bana son aylarda kullanılıyor o ilaç niye verdi doktorun dedi .
Yazmadı o ilacıı bende almadım kullanmadım yaniieczacı da aynı şeyi söyledi son aylarda kasılmalarda kullanılıyor bu dedi.
Böylesi daha düzenli olur gibime geldi açıkcasıböyle seylere para harcamayin bence el bavulu olsun bir poşete de hemsireye verilecek bebiş kiyafeti koyun olsun bitsin
Aynen cnm 2 hafta karantina 2 hafta kalıyor onuda raporla geçiririm inş çok sağol cnmbu okullar hamile öğretmenlerimizi iyice yaktı 2 hafta karantina mı şimdi canım sonra 2 hafta keşke rapor ayarlayabilsen idari iznin başlıyor sonra değil mi derin nefes alırsın azıcık
yaa dimi hareketleri hissetmeye başlayınca moral oluyor en azından tekrar geçmiş olsun bununla geçsin bitsiin
Canım nereye yaptırıcaksın detaylıyıBenim de 25 ekim 400 lira dediler canım
Nar bende de var ya . Kasık kasık yemeye bayılıyorum@doakolik antep fıstığı gitti yerine nar bağımlılığı geldi sende durum ne hadi fısıtk zahmetsizdi bunu ayır allah yaır yıldım bittim
Canım bende şimdi kendi doktoruma yazdım dediki 14. Haftadan sonra tüm gebelere yazıyoruz normalde. Kasılmalar için miş . Tekrar sağlık ocağına gidip yazdırıcam kullanıcam yaniayy hadi ya akşamları çok kasılmam oluyor bence magnezyumum eksiktir dedim de öyle verdi
unuttu hatta yazsın diye hatırlattım yine yazmadı tekrar yazdım da öyle yazdı ben kullanırımbu kadar taktım kafaya
oh oh iyi bariii kullanalım eksik kalmayalımCanım bende şimdi kendi doktoruma yazdım dediki 14. Haftadan sonra tüm gebelere yazıyoruz normalde. Kasılmalar için miş . Tekrar sağlık ocağına gidip yazdırıcam kullanıcam yani
ay demek ki bu 2 haftanın favorisi de nar bende öyle ayva da aldım da yemeye cesaret edemedim haftaya da ona başlayayım bariNar bende de var ya . Kasık kasık yemeye bayılıyorumhatta ayva da var. Sadece meyveyle yaşayabilirim bu aralar
Hahahah yemesen mi acaba sen herşey cortluyor sendeoh oh iyi bariii kullanalım eksik kalmayalım
ay demek ki bu 2 haftanın favorisi de nar bende öyle ayva da aldım da yemeye cesaret edemedim haftaya da ona başlayayım barigamzesi olsun çocuğum bir şehir efsanesini daha cortlatayım yanağı çukur olcağına tümsek olsun ahahahha
Ben yedim ayvayıoh oh iyi bariii kullanalım eksik kalmayalım
ay demek ki bu 2 haftanın favorisi de nar bende öyle ayva da aldım da yemeye cesaret edemedim haftaya da ona başlayayım barigamzesi olsun çocuğum bir şehir efsanesini daha cortlatayım yanağı çukur olcağına tümsek olsun ahahahha
Benimde bugün ilk kez bu kadar çok ağrıdı afedersin iş yapmıyorum yatak istirahati duş aldım vs ne zaman yoruldum ki karnımi tasiyamiyorum sanki öne doğru eğildim yazıyorum çünkü bu ara endişeliyim ya bel ağrısı yoksa başka belirtimi diye eşim bıktı bendendün çok fenaydım ya bel ağrısından regl dönemi ağrısı da değil daha beterdi
ama çok ayakta kalıp yorulmuştum ona yordum
doktordan zorla magnezyum aldım y akullanayım bakayım iyi gelecek mi gelirse derim sana da
bende de eğilince kalkamıyorum ya eşim kaldırıyo resmen bacaklarım mı çok güçsüüz yoksa kanrımdan mııı bilemiyorum çöküp kalıyorum bulaşık makinesine ilaç koycam pervane dönüyo mu diye bakcam kalıyorum öyle ahahahahh
resmen yemek yedim karnım şiş hareket kısıtlı kalıyor daha az yicem istahda maşallahYemek yedikten sonra bende öyleyim ya az az yiyorum artık midemi çok doldurunca hiç hareket edemiyorum
Ben de mandalinaya dayanamıyorum bu ara. Minik bey de seviyor sanırım mandalina yiyince iceride parti var :)))Nar bende de var ya . Kasık kasık yemeye bayılıyorumhatta ayva da var. Sadece meyveyle yaşayabilirim bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?