2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu arada cidden imkanın vsrsa, Banu çiftçiye git derim ben. İstanbul'da olsam kesin doktorum o olurdu.
Banu çiftçi gebe takibini bırakmış malesef takipli hastalarına bakıcakmış sadece. Alıntılayalı baya oldu ama simdi zaman bulabildim yazmaya :)
Birini tutup boyatmak daha maliyetli olur artık eşim halledecek bi şekilde
Küf için özel boyalar var ama çok kötü kokuyor imkanınız varsa bi kaç gün başka bi yerde kalın eşleriniz havalandırsın evi size zararı dokunmasın

Doktorunuz perinatoloji uzmanı mı acaba?
Benim doktorumda en az yarım saat ayrıntılı şekilde inceliyor ama yinede 2 hafta sonra perinatolojiden randevu alın dedi üstüne basa basa kadın doğum ve özel hastane olmasın benim ultrason cihazım çok iyi yinede perinatolojiden detaylı ultrason için randevu al dedi
Benim gözlerim karnımda hareket ettiğini görür müyüm diye
Ya gözüküyor mu artık hareketlerini hissediyorum ama karnım hiç kımıldama yok sanki

Küf için özel boyalar var ama çok kötü kokuyor imkanınız varsa bi kaç gün başka bi yerde kalın eşleriniz havalandırsın evi size zararı dokunmasın
Kalabileceğim başka yer yok açıkcası ben o odanın kapısını kapatırım balkonu camları komple açarım diye düşünüyorum. Su sızdırmaz boya bile varmış ya bizim terasa ondan sürdük işe yaradı gibi
Ya gözüküyor mu artık hareketlerini
Henüz görmedim gören varmış ama bende bi ümit bakıyorum

Biri bana neden yemek proramı izlediğimi söyleyebilir mi ben bilmiyorum nedenini ama izlemeden de duramıyorum
Bende izliyorum birde instagramda bi hesap gördüm kadın o kadar iştahlı yemek yiyor ki ne yese canım çekiyor resmen kendime eziyet ediyorum sayesinde 3 haftada 2 kilo almışım

Bu arada detaylıya hangi doktora gidiceksiniz?

Ben çok sardım yemek videolarına ne olcak bilmiyorum

Sabahattin Altunyurt var benim doktorum önerdi ona aldım randevu bende nakitte 550tl kartla 600tl dedi

Hamile oldugumu ogrenmeden biontech aşi oldum.ilk doktor duyunca not aldi , ben yapmiyrm hastalarima dedi. Gecen hafta gittigimde artik yapiyoruz hamilelere , hatta yapilmasa daha kotu oluyor filan dedi biraz korkum azaldi ama dogunca bakacagiz.
Bende digerlerinde başvurmadim. Biri gelecek diye stres olurum gibi geliyor bana ben lazer epilasyon yapiyorum . Onun icin yardimci ariyorum. Yada cocuklara bakmaya birini bulmam lazim .

Perinatoloji uzmani diye herhangi bir yerde görünmüyo, hastanenin sitesinde yazardi oyle olsa saniyorum hic de bir sey demedi, ben de randevularda heyecanli oldugum icin hep tuh keske sunu sorsaydim bunu sorsaydım oluyorum sonrasinda. Kendisi hic lafini etmemisken arayip sormak da bir sacma geldi ama kafama takildi

mesaj at kuzu ya ultrasonlarımız çok verimli geçiyor aydınlanıyorum ama detaylı ultrasona gerek var mı bunların üzerine size danışmak istedim malum 20. haftadayım ona göre siz mi yaparsınız veya kimi önerirsiniz randevu alayım de
hatta daha süsle her muayene detaylı ultrason gibi uzun geçiyor falan yaz bir şeylerrr hadi hadi halledersin seenn

Bence bi mesaj atın en azından içiniz rahatlar

Gece yatmadan önce içmeyi denemenizi öneririm, ben o şekilde alıyorum biraz azaldı yan etkileri
Sabah aç karnına için diyolar canım sen gece mi içiyosun ben de geynoferon draje olanını istedim yutumu daha kolay olur diye sabah aç karnına içince mide bulantısı yapmaz inşallah

Z zahrada çekilişe katılmak çook isterdim canım ama benim eşim sevmiyor böyle şeyleri parayı da ondan alıyorum vermez ki alayım bişeyler maddi olarak pek iyi değil durumumuz siz alın ben burdan bakıp sevinirim hediyelere

yavru gönüllerin çekilişinden sen hepimize çıktın diyelim
bu akşam çok arabesk romantiğim yaprak dökümü izlemekten bu hale geldim ajsdhkaj

Bebekleri yan yatırmak da tehlikeli değil mi ya tüm doktorlar kitaplar uyurken sırt üstü yatırıp başını sağa ya da sola çevirmek gerektiğini söylüyolar. Amerikan pediatri derneğinin açıklaması da öyle ani bebek ölümü sendromuna karşın en uygun yatış pozisyonu buymuş. YouTube dan Osman Gönülal'ın videolarını izliyorum sürekli çok faydalı bilgiler veriyor. O da bu pozisyonu öneriyor ama ailem çevremdekiler hep yan yatırmak gerek diyolar ve kuzenlerim de hep öyle yapmış bilemedim
Gaz sancısı olmasın canım. Ayaklarını sıcak tutuyorsun değil mi?
Kızlar yine ben geldim Z zahrada sayesinde yazan arkadaşlarımın hepsine çok çok teşekkür ederim bundan sonra gitmemek üzere buradayım hoş ayrılığım çok az sürdü
Ahahaha hoş geldin canım su
Ben de varım tabii ki :) Fiyat biraz az değil mi kuzu en kötü alt üst takım bile 60 dan başlıyo 75 mi yapsak herkese uyarsa
Kızlar detaylı ultrason için randevu aldım 6 kasıma herkes bunu yaptırıyor mu 550 TL dediler sizlerin fiyat nedir bilgi verin olur mu
Benim kendi doktorum yapacak sanırım daha konuşmadık ama 500 liraymış.
Selam kızlar covid testim pozitif çıktı aşım yok inş kolaylıkla atlatırım Z zahrada Cnm detaylı ultrason tarihim değişti 27 ekimdi 3 kasım a aldım
Çok çok geçmiş olsun. Bu sene tüm öğretmenlerin çekeceği var kuzenim de öğretmen 2 doz biontec aşılı olmasına rağmen ağır geçirdi umarım hafif atlatırsınız

İnşallah canım bulursun birini

Kayısı ye hergün gunkurusu diyorlar ya eşim hergün ye diyor iyiyim kabızlık yok

Ben sabah aç karna içince çok sıkıntı çektim, kabızlık gaz ağrı vs olarak doktora içmiyim dedim gece yatmadan aç karna iç ddi, muhtemelen etkisi azalıyor ama aksi şekilde kullanmam mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…