Banu çiftçi gebe takibini bırakmış malesef takipli hastalarına bakıcakmış sadece. Alıntılayalı baya oldu ama simdi zaman bulabildim yazmaya :)Bu arada cidden imkanın vsrsa, Banu çiftçiye git derim ben. İstanbul'da olsam kesin doktorum o olurdu.
Canım her odam küf evin her yeri, tasınmak istiyorduk boyayı erteledik. Ama kiralar o kadar ucuk ki, bu evde kalmak durumundayız. Badanacı cagırıp yaptırıcaz biz de. Herkesin imkanı farklı, küf zararlı biliyorum ama stres yaparsak o da zararlı. Ben bir ara kafama taktım, çok gergindim. Şimdi artık badanacı oldugu kadar yapar diyorum.
Küf için özel boyalar var ama çok kötü kokuyor imkanınız varsa bi kaç gün başka bi yerde kalın eşleriniz havalandırsın evi size zararı dokunmasınBirini tutup boyatmak daha maliyetli olur artık eşim halledecek bi şekilde
19 + 1 randevumuz vardi bugun. 18 cm 250 gram olmus bizim oglanhersey normal görünüyo. Yalniz orada sormayi unutup anlamadığım bir sey var. Simdi doktor bir sonraki randevuyu 24. 25. haftaya falan alabilirsiniz dedi ama ayrintili ultrasondan bahsetmedi hiç. Ama benim ultrason surem hep yarim saati buluyo, her seferinde her yeri ölçüp biçiyo, bütün organlara zoomluyo inceliyo falan. Acaba o yuzden ayrica bir detayli ultrason olmicak mi? Sizin rutin ultrasonlar nasil oluyo, ne kadar suruyo?
Ya gözüküyor mu artık hareketlerini hissediyorum ama karnım hiç kımıldama yok sankiBenim gözlerim karnımda hareket ettiğini görür müyüm diye
Kalabileceğim başka yer yok açıkcası ben o odanın kapısını kapatırım balkonu camları komple açarım diye düşünüyorum. Su sızdırmaz boya bile varmış ya bizim terasa ondan sürdük işe yaradı gibiKüf için özel boyalar var ama çok kötü kokuyor imkanınız varsa bi kaç gün başka bi yerde kalın eşleriniz havalandırsın evi size zararı dokunmasın
Henüz görmedim gören varmış ama bende bi ümit bakıyorumYa gözüküyor mu artık hareketlerini
Bende izliyorum birde instagramda bi hesap gördüm kadın o kadar iştahlı yemek yiyor ki ne yese canım çekiyor resmen kendime eziyet ediyorumBiri bana neden yemek proramı izlediğimi söyleyebilir mi ben bilmiyorum nedenini ama izlemeden de duramıyorum
Ben çok sardım yemek videolarına ne olcak bilmiyorumBende izliyorum birde instagramda bi hesap gördüm kadın o kadar iştahlı yemek yiyor ki ne yese canım çekiyor resmen kendime eziyet ediyorumsayesinde 3 haftada 2 kilo almışım
Bu arada detaylıya hangi doktora gidiceksiniz?
Aklımda bulunsun benim doktorumda bi kaç kişiyi önerdi onları da arayıp bilgi alınca sana da yazarımBen çok sardım yemek videolarına ne olcak bilmiyorum
Sabahattin Altunyurt var benim doktorum önerdi ona aldım randevu bende nakitte 550tl kartla 600tl dedi
Benim 2 kişi önerdi bu daha uygunduAklımda bulunsun benim doktorumda bi kaç kişiyi önerdi onları da arayıp bilgi alayım
Hamile oldugumu ogrenmeden biontech aşi oldum.ilk doktor duyunca not aldi , ben yapmiyrm hastalarima dedi. Gecen hafta gittigimde artik yapiyoruz hamilelere , hatta yapilmasa daha kotu oluyor filan dediAynen ya banada gerekli degil diyor hep kan aldılar demir vitamine bakacağız diye.
Ama grip aşısı öneririm dedi o gün yaptırdım ondan sonra grip oldum
Peki sen hemşire
buldun mu doğum sonrası eve gelmesi için diğerlerinde ben başvurmadım.
Arkadaşım çok yardımcı oluyor dedi.
Hem doktor iyi olsun istiyoruz hem de fiyatı uygun olsun malum bu süreçte para su gibi akıyorBenim 2 kişi önerdi bu daha uygundu
Doktorunuz perinatoloji uzmanı mı acaba?
Benim doktorumda en az yarım saat ayrıntılı şekilde inceliyor ama yinede 2 hafta sonra perinatolojiden randevu alın dedi üstüne basa basa kadın doğum ve özel hastane olmasın benim ultrason cihazım çok iyi yinede perinatolojiden detaylı ultrason için randevu al dedi
Ya gözüküyor mu artık hareketlerini hissediyorum ama karnım hiç kımıldama yok sanki
mesaj at kuzu ya ultrasonlarımız çok verimli geçiyor aydınlanıyorum ama detaylı ultrasona gerek var mı bunların üzerine size danışmak istedim malum 20. haftadayım ona göre siz mi yaparsınız veya kimi önerirsiniz randevu alayım dePerinatoloji uzmani diye herhangi bir yerde görünmüyo, hastanenin sitesinde yazardi oyle olsa saniyorumhic de bir sey demedi, ben de randevularda heyecanli oldugum icin hep tuh keske sunu sorsaydim bunu sorsaydım oluyorum sonrasinda. Kendisi hic lafini etmemisken arayip sormak da bir sacma geldi ama kafama takildi
Bence bi mesaj atın en azından içiniz rahatlarPerinatoloji uzmani diye herhangi bir yerde görünmüyo, hastanenin sitesinde yazardi oyle olsa saniyorumhic de bir sey demedi, ben de randevularda heyecanli oldugum icin hep tuh keske sunu sorsaydim bunu sorsaydım oluyorum sonrasinda. Kendisi hic lafini etmemisken arayip sormak da bir sacma geldi ama kafama takildi
Sabah aç karnına için diyolar canım sen gece mi içiyosun ben de geynoferon draje olanını istedim yutumu daha kolay olur diye sabah aç karnına içince mide bulantısı yapmaz inşallahGece yatmadan önce içmeyi denemenizi öneririm, ben o şekilde alıyorum biraz azaldı yan etkileri
yavru gönüllerin çekilişinden sen hepimize çıktın diyelimSabah aç karnına için diyolar canım sen gece mi içiyosun ben de geynoferon draje olanını istedim yutumu daha kolay olur diye sabah aç karnına içince mide bulantısı yapmaz inşallah
Z zahrada çekilişe katılmak çook isterdim canım ama benim eşim sevmiyor böyle şeyleri parayı da ondan alıyorum vermez ki alayım bişeyler maddi olarak pek iyi değil durumumuz siz alın ben burdan bakıp sevinirim hediyelere
Bebekleri yan yatırmak da tehlikeli değil mi ya tüm doktorlar kitaplar uyurken sırt üstü yatırıp başını sağa ya da sola çevirmek gerektiğini söylüyolar. Amerikan pediatri derneğinin açıklaması da öyle ani bebek ölümü sendromuna karşın en uygun yatış pozisyonu buymuş. YouTube dan Osman Gönülal'ın videolarını izliyorum sürekli çok faydalı bilgiler veriyor. O da bu pozisyonu öneriyor ama ailem çevremdekiler hep yan yatırmak gerek diyolar ve kuzenlerim de hep öyle yapmış bilemedimDünden beri girmedim mesajları da okuyamadım cevap verildi mi bilmiyorum. Yenidoğan reflüsü olduğu için bebek kustuğunda kusmuğun Allah korusun akciğerlere kaçması ihtimali var. Yüz üstü yatsa hareket ederken burun deliklerini tıkayıp nefes alamama ihtimali var. Kendini düzeltecek kadar kullanamıyor oluyorlar kafalarını. Tabi bunlar ihtimal, bebekler çok güçlü yaratılıyorlar. Kendilerini kurtarabilirler de. Annelerin içi rahat etsin diye bebeği yan yatıyorlar ki bebek kusarsa yandan aksın gitsin. Benim söylediğim şöyle bir şey
Ya daSevi Bebe Nakışlı Bebek Güvenli Uyku Yan Yatış Yastığı - ebebek
Sevi Bebe Nakışlı Bebek Güvenli Uyku Yan Yatış Yastığı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Umarım ekleyebilmişimdir.
A101in mama sandalyesi birkaç sene önce çok kaliteliydi, hala öyleyse alınabilir.
Gaz sancısı olmasın canım. Ayaklarını sıcak tutuyorsun değil mi?Kızlarrr 2 saattir felaket karın ağrım var sağ taraftan doğru vuran ve yayılan bir ağrı kıvrandırıyor resmen geçmiyor kasık ve rahim ağrısı da yapıyor biraz kabızlık var bununla alakalı olabilir mi sağ tarafım bıçak gibi batıyor hareket ettirmiyor resmen
Ahahaha hoş geldin canım su
Ben de varım tabii ki :) Fiyat biraz az değil mi kuzu en kötü alt üst takım bile 60 dan başlıyo 75 mi yapsak herkese uyarsaDUYURU
Şeker kızlar çekiliş yaparız diyorduk lafta kalmasın türkiye içi katılmak isteyenler yazsın.
Cumaya kadar isimleri toplayalım.
Cumartesi çekilişi yaparız özelden artık bilgilerini paylaşır eşleşenler.
Görüntülü şekilde yazarım buraya eşleşenleri çok eğlenceli
Bütçe olarak ne diyelim : max 50 TL uygun mudur herkese amaç bir hatıra kalması sonuçta veya siz ne derseniz öyle yapalım kafamda bulamadım ben.
Ara ara ben bu duyuruyu paylaşırım görmeyenler, geriye gitmeyenler olabilir diye katılanlar üzerine alınmaz, tamam diyenleri mutlaka listeye yazarım cuma günü de teyit ederiz.
Yine sevgim kudurdu size
Benim kendi doktorum yapacak sanırım daha konuşmadık amaKızlar detaylı ultrason için randevu aldım 6 kasıma herkes bunu yaptırıyor mu 550 TL dediler sizlerin fiyat nedir bilgi verin olur mu
Çok çok geçmiş olsun. Bu sene tüm öğretmenlerin çekeceği var kuzenim de öğretmen 2 doz biontec aşılı olmasına rağmen ağır geçirdi umarım hafif atlatırsınız
İnşallah canım bulursun biriniHamile oldugumu ogrenmeden biontech aşi oldum.ilk doktor duyunca not aldi , ben yapmiyrm hastalarima dedi. Gecen hafta gittigimde artik yapiyoruz hamilelere , hatta yapilmasa daha kotu oluyor filan dedibiraz korkum azaldi ama dogunca bakacagiz.
Bende digerlerinde başvurmadim. Biri gelecek diye stres olurum gibi geliyor banaben lazer epilasyon yapiyorum . Onun icin yardimci ariyorum. Yada cocuklara bakmaya birini bulmam lazim
Kayısı ye hergün gunkurusu diyorlar ya eşim hergün ye diyor iyiyim kabızlık yokKızlarrr 2 saattir felaket karın ağrım var sağ taraftan doğru vuran ve yayılan bir ağrı kıvrandırıyor resmen geçmiyor kasık ve rahim ağrısı da yapıyor biraz kabızlık var bununla alakalı olabilir mi sağ tarafım bıçak gibi batıyor hareket ettirmiyor resmen
Canım çağrı güvenden aldım randevu doktorum iki kişi önerdi önceliğin çağrı bey olsun dediCanım nereye yaptırıcaksın detaylıyı
Ben sabah aç karna içince çok sıkıntı çektim, kabızlık gaz ağrı vs olarak doktora içmiyim dedim gece yatmadan aç karna iç ddi, muhtemelen etkisi azalıyor ama aksi şekilde kullanmam mümkün değilSabah aç karnına için diyolar canım sen gece mi içiyosun ben de geynoferon draje olanını istedim yutumu daha kolay olur diye sabah aç karnına içince mide bulantısı yapmaz inşallah
Z zahrada çekilişe katılmak çook isterdim canım ama benim eşim sevmiyor böyle şeyleri parayı da ondan alıyorum vermez ki alayım bişeyler maddi olarak pek iyi değil durumumuz siz alın ben burdan bakıp sevinirim hediyelere
Hhahah sağol canım benim eksik olmayın gönüller bir olsun yeter zaten hediye sadece bir araçyavru gönüllerin çekilişinden sen hepimize çıktın diyelim
bu akşam çok arabesk romantiğimyaprak dökümü izlemekten bu hale geldim ajsdhkaj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?