2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yarın sabah ayrıntılı için dr.dayim.Ya çok heyecanliyim.Cok merak ediyorum cimcimemi.Ac yada tok farkedermi kızlar?
Ya bende devlete 3 kasıma zor buldum randevu. Önce kadın doğuma aldım ordan yönlendircekler galiba ayrıntılıya. Aynı gün mü yönlendiriyor acaba? bi de gidiceğim hafta 21. haftam olcak bakar mı kiii ayrıntılıya

Gaz sancısı gibi canım valla çok sık oluyo bana kabızlık var zaten her zaman bide bu sağ taraf sancıları çıktı milletle moral vereceğine bana safra kesene baktır, böbreklerini baktır,apandist olabilir diye kafamı bozdular iyice

Kayısı ye hergün gunkurusu diyorlar ya eşim hergün ye diyor iyiyim kabızlık yok
Bendeki kronik kabızlık canım resmen ezelinden beri vardır bende kabızlık sorunu, hamilelikte hat safhaya çıkıyor bu durum inan sabahtan beri kaç tane kayısı yedim su içtim

Ay bende kronik kabızlık var ya ben içsem iyice mahvolucam desene

22.nin sonuna kadar vakti var. Ben 1.5ay önceden aldım randevuyu, malum sıra bulunmuyor.

Bendeki kronik kabızlık canım resmen ezelinden beri vardır bende kabızlık sorunu, hamilelikte hat safhaya çıkıyor bu durum inan sabahtan beri kaç tane kayısı yedim su içtim
Muz ye, üstüne su iç.

Canım beni de ekler misin

Dün gece prilamı içmeyi unutmuşum allah belamı vermeye başladı niye böyle bulantı var ya diye düşünürken aklıma geldi içmediğim.
19+2 yiz 1 gram düzelmez mi ya yazıklar olsun
Kıyamam ya iyi gelen koku yemek icicek ne var onlara yonelsen

Kıyamam ya iyi gelen koku yemek icicek ne var onlara yonelsen
böyle günlerde su bile içemiyorum yavru ya
vitamin peşinde koşcam diye en önemli ilacımı unuttum diye kendime kızıyorum kahvaltı bile yapamadım
mesai arkadaşlarım desen heepsi erkek bizim eşlerin bu kadar sürmemişti abartıyo musun diye dolanıyolar bıçaklıcam hepsini o olcak geberirler inşallah tövbe ya

Bir tane bayan olsa iyi olurdu ne iş yapıyorsun canısı.sakin ol herkesin aynı olmuyor her hamilelik farklı olduğu gibi her anne de her çocuk da farkı derin derin nefes sinir yok baby üzülür

Ben de katılırım.

Böylesi daha düzenli olur gibime geldi açıkcası
elbette daha düzenli olur ama diğer türlü de gayet yeterli oluyor. dogumdan sonra o bavulun seklinin semalinin icinin hicbir önemi yok kimse görmüyor. sadece karismasin diye posetlemek yaninizdaki kisiye yardımcı olur o kadar

Canım bende şimdi kendi doktoruma yazdım dediki 14. Haftadan sonra tüm gebelere yazıyoruz normalde. Kasılmalar için miş . Tekrar sağlık ocağına gidip yazdırıcam kullanıcam yani
Canim ben sana daha oncede yazmistim . Nedense bizim ülkemizde herkes herseye karisiyor. Sonucta sana bunu yazan kadin doktoru kendi branşi . Benimde başima gelmisti boyle bir durum doktorumu dinlemedigime pisman olmustum.

Dün gece prilamı içmeyi unutmuşum allah belamı vermeye başladı niye böyle bulantı var ya diye düşünürken aklıma geldi içmediğim.
19+2 yiz 1 gram düzelmez mi ya yazıklar olsun
Bugün 3. günüm hala direniyorum icmicem. bence prospektusunde falan yazmiyor ama bal gibi bagimlilik yapiyor birakinca yoksunluk yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…