2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne zamandır duyuyorsun tekmesini ben henüz anlamış değilim nasıl ayırt ettin
3 4 gündür belirgin hissediyorum ya bildiğin ittiriyor eşek bir anda, düzenli hissetmiyorum ama günde 3 4 kere selam veriyor mutlaka.
Öncesinde 1 kere tüy sürünğyor gibi olmuştu sonra 10 gün hiç hareket olmadı bu aralar ama gaz bağırsak hareketi olmayacak şekilde ittirmeyi anlıyosunnn
Bugün 3. günüm hala direniyorum icmicem. bence prospektusunde falan yazmiyor ama bal gibi bagimlilik yapiyor birakinca yoksunluk yaşıyoruz
Fenayım ya olabilir valla ama doğuma kadar en azından bırakmayı denemem ben hiçbir şey yiyemiyorum sürekli kusma geliyor ilk gün en kötüsüdür belki geçer dediğin gibi de bende onla mücadele etcek güç yok

Canım çağrı güvenden aldım randevu doktorum iki kişi önerdi önceliğin çağrı bey olsun dedi
Tamam canım ben de çağrı beye gidicem benim doktor da onu önerdi. Yarın ararım ben de randevu için. İnşallah sorunsuz geçer ayrıntılımız film izler gibi izleriz miniklerimizi

Al benden de o kadar . Doktor bırakalım artık yavaş yavaş dedi. Ben devamke hayattan soğuyorum zaten reflü de eklendi hem bulantı hem reflü dayanamam artık

kızçeler benimde kabızlık sorunum var ki hali hazırda hemoroid sahibi bir kişiliğim :) demir ilacımı ferplex olarak değiştirdi doktorum günde iki tüp içiyorum, tuvalet sorunum çözüldü. Eğer kabızlığınıza çözüm bulmak istiyorsanız da duphalac şurup yazmıştı bana ama o biraz ishal de yapıyor dikkatli için :)

ben ya hissettiklerimi anlamıyorum yada hissettiğim şey yavrucak mı bilmiyorum :) yani tekme falan hissetmedim henüz de, böyle ara ara kaymalar hissediyorum sadece ama acaba bağırsak mı diye de düşünmüyorum değil. nasıl ayırt edeceğiz

Yaa kızlar ben bebişimi hissediyorum sanırım artık. Şu pıt pıt diye bahsettiğiniz şeyi ben midem gurulduyo falan sanıyodum ama değilmiş bence. Dün tan yatarken göbek deliğimin altında 2 kere pıt pıt oldu elimi koydum hemen kaydığını hissettim resmen. Birkaç haftadır oluyodu pıt pıtlar ama o pıt pıtın bu pıt pıt olduğunu anlamışım Canım yavrum yine pıtladı yazarken

bende sırt üstü yatarken oluyor genelde ama o mu bağırsak mı anlayamıyorum :)

Evettt canım bende 2,3 gündür hissediyorum ve gün geçtikçe artıyor aynı dediğin gibi pıt pıttt sanki içerde damar atıyo gibi oluyo

Canim ben sana daha oncede yazmistim . Nedense bizim ülkemizde herkes herseye karisiyor. Sonucta sana bunu yazan kadin doktoru kendi branşi . Benimde başima gelmisti boyle bir durum doktorumu dinlemedigime pisman olmustum.
Evet canım aynen öylee her şeyr muhalefetler yanii .
bende yarın başlıycam magnezyuma geceleri ayağımı toplarken falan ağrı oluyor kasıklarımda falan

Ben de gündüz tok karna içiyorum yemekten 2 saat sonra, ama bence etki ediyor. Çok üşürdüm eskiden içim titrerdi. Demir hapı sonrası üşümem gecti

Canım ben de perinatologa gidicem tam 21+0 a verdi randevu

Kızlar benim sinirlerim bozuldu şuan aradım doktorun asistanı çıktı AFP sonucunu sordum normal dedi belim ağrıyor normal mi dedim doktor kanama yoksa normal varsa değil dedi cumartesi randevuda görüşürüz dedim asistana gelmesin 4 5 Kasım gibi gorusuruz dedi zaten 6 kasıma ayrıntılı ultrason için randevu aldım..en son doktorumu göreli 1 ayı geçti..gecen Perşembe gittim ama başka doktor gordu memnun olmadım..o gün asistana dedim ben doktorumu görmek istiyorum birkaç gün ara ber ultrason zararlı dedi

Ben artık buraya gitmiycem paramla değil mi
Kizlar mepidol biraz pahalı zeynep elmalı var
Birde camlica yada cakmak erdem hangisini önerirsiniz lutfen yazin hayli gerginim

Ay yok artık daha neler parasını veriyoruz görmek istiyoruz ötesi mi var bunun ya nasıl doktorların eline düşüyoruz yarabbim acilen sen kendine doktor bulup randevu oluştur düzenli şekilde devam et bu nedir ya

merhaba güzel anneler. Pek aktif olamasam da yazdıklarınızı mutlaka okuyorum sizler adına seviniyorum, heyecanlanıyorum:)) Bugün benim detaylı ultrasonum vardı. Genel olarak her şey yolunda. haftamızla uyumluyuz gelişimimiz gayet güzel. Sadece kalpte ufak bir parlaklık varmış. Çok önemli değil ilerleyen zamanda geçer dedi hem detaylı ultrasonu yapan doktor hem de kendi doktorum. Ama tabi herşey olduğu gibi bu da kafama takıldı. Siz ne dersiniz bir bigniz ya da fikriniz var mı? :)

Canım herkesin hamileliği farklı olur benim bir arkadaşımda senin gibiydi uzun sürdü bulantıları sen sakin kalmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…