2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yaa şöyle internette gördüğümüz muhteşem surat fotolarından verdi mii yakaladı mı doktoor
soruna gelince de çok duyuyorum ya önceki ay annelerini okurken de denk geliyordum heralde çok sık karşılaşılan ve gerçekten geçen bir şey ama anne yüreği takılmanız çok normal

Ya ne gerizekalı insanlar arkadaş! Herkesin hamileliği aynı geçecek sanki hayır bir de gören 7/24 eşlerinin yanlarindaydi zanneder hepsini...
Hiç takma boşver kuzu.

ben riskli bir süreç geçirdim ve her hafta en az 40dk ultrason muayenesi yaptı doktorum. Zararlı olduğunu sanmıyorum, vakit kaybetmek istemiyor bence senin doktor. Sen hızlıca kendine iyi bir doktor bulmalısın bence. ki mesela geçen hafta başka bir doktor denedim ben 3 hafta sonra gelebilirsin dedi tekrar dedim ben her hafta gelmek istiyorum, korkularını anlıyorum kendini daha iyi hissedeceksen öyle yapalım dedi o da. Ultrason zararlı olsa söylerlerdi yani

bu konuyu kafanıza takacaksanız bunun tek çözümü aminyosentez yaptırmanız. eğer yaptırmak istemezseniz kafanıza takmayın hiç :) ki normal de de takmayın bence. Bizim bebişin kalbinde delik var, başka sebeplerden dolayı kromozomlarına baktırdık bir sıkıntı çıkmadı. Delik küçük ama var sonuçta şu an + bahsettiğiniz parlaklıklar bizde de var ama doktor diyor ki hayati tehlikesi olan bir durum değilmiş ki delikten bahsediyorum :) parlaklıklara %99 geçer gözüyle bakıyorlar. Deliğin bile kapanma ihtimali çok yüksek, bence hiç takılmayın oluruna bırakın sağlıklı olsunda ufak tefek şeyler olsada çözülür ilerde

ben biraz baktım detaylı ultrason fotolarına da o detaylı yüzlere falan :)) onlar doğuma çok yakın zamanlarda çekilmiş genelde bizim haftalarda yüz hatları daha belirgin değil :) hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum :)

cevap için teşekkürler. Malesef elini yüzünden çekmediği için yakalayamadık. Ama bir sonraki randevuda yakalayana kadar bakacağız:)

Delik her bebekte oluyor, doğduktan bir süre sonra kapanıyor, kapanmazsa da ameliyat ediyorlar bir süre sonra. Tıp o kadar ilerledi ki, bize zor gelen şeylerin bile çok basit çözümü var. Annem ile teyzemin doktor kapandi demiş, ikisi de 2 çocuk doğurdu doktor yıllar sonra bakıyor ki, delik açık, ameliyat ettiler şimdi ikisi de gayet iyi.

teşekkürler cevabınız için :) Fetal DNA yaptırmıştım. Sonuç temiz gelmişti. Doktor da öenmli değildir dedi ama ana yüreği işte :))

Aynen öyle benim de doktorum her gittiğimizde en az 30 dakika inceliyor. Bildiğin başından savmis, zararlı diye. Öyle bir şey olsa hamilelerde kullanılmaz ultrason.

Ben kesin oğlumun yüzünü göremedim diye perinatologtan da ağlayarak çıkardım iyi dedin

inan ben hiç takılmıyorum artık :) çözülmeyecek bir şey olmasın yeter ki sağlıklı olsunlar

Ben kesin oğlumun yüzünü göremedim diye perinatologtan da ağlayarak çıkardım iyi dedin
iyi olmuş o zaman söylediğim :) birazcık bak hafta yazanlara anlıcan zaten :) o senin buraya attıkların gibi göreceğin görüntü neredeyse bu detaylı ultrason organ gelişimi için önemli sonuçta yüz hatları için değil :))

teşekkürler cevabınız için :) Fetal DNA yaptırmıştım. Sonuç temiz gelmişti. Doktor da öenmli değildir dedi ama ana yüreği işte :))
fetal dnada yaptırdıysan zaten çıkmamış olma ihtimali çok çok düşmüş oluyor, içini ferah tut bir sıkıntı olmaz

Yaaa öyle ama insan merak ediyo valla
Bak bunlar 23. Hafta görüntüleri doktora bunları gösterip böyle foto yakalar mıyız desem beni kaç dakika sonra odadan kovar acaba

Eklentiler

• 16346356530425626337521251601413.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 55
  • 16346356675352613766793735915003.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 58
Yaaa öyle ama insan merak ediyo valla
Bak bunlar 23. Hafta görüntüleri doktora bunları gösterip böyle foto yakalar mıyız desem beni kaç dakika sonra odadan kovar acaba
başka istediğin poz var mı diye sormaz umarım şansın iyi gider bu poz konusu şans tamamen :))

ya ben adam
ya ben adam akıllı hissetmiyorum. okulda zaten derse gir çık koştırmaca çok acaba o yüzden mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…