yaa şöyle internette gördüğümüz muhteşem surat fotolarından verdi mii yakaladı mı doktoormerhaba güzel anneler. Pek aktif olamasam da yazdıklarınızı mutlaka okuyorum sizler adına seviniyorum, heyecanlanıyorum:)) Bugün benim detaylı ultrasonum vardı. Genel olarak her şey yolunda. haftamızla uyumluyuz gelişimimiz gayet güzel. Sadece kalpte ufak bir parlaklık varmış. Çok önemli değil ilerleyen zamanda geçer dedi hem detaylı ultrasonu yapan doktor hem de kendi doktorum. Ama tabi herşey olduğu gibi bu da kafama takıldı. Siz ne dersiniz bir bigniz ya da fikriniz var mı? :)
Ya ne gerizekalı insanlar arkadaş! Herkesin hamileliği aynı geçecek sanki hayır bir de gören 7/24 eşlerinin yanlarindaydi zanneder hepsini...böyle günlerde su bile içemiyorum yavru ya
vitamin peşinde koşcam diye en önemli ilacımı unuttum diye kendime kızıyorum kahvaltı bile yapamadım
mesai arkadaşlarım desen heepsi erkek bizim eşlerin bu kadar sürmemişti abartıyo musun diye dolanıyolar bıçaklıcam hepsini o olcak geberirler inşallah tövbe ya
ben riskli bir süreç geçirdim ve her hafta en az 40dk ultrason muayenesi yaptı doktorum. Zararlı olduğunu sanmıyorum, vakit kaybetmek istemiyor bence senin doktor. Sen hızlıca kendine iyi bir doktor bulmalısın bence. ki mesela geçen hafta başka bir doktor denedim ben 3 hafta sonra gelebilirsin dedi tekrar dedim ben her hafta gelmek istiyorum, korkularını anlıyorum kendini daha iyi hissedeceksen öyle yapalım dedi o da. Ultrason zararlı olsa söylerlerdi yaniKızlar benim sinirlerim bozuldu şuan aradım doktorun asistanı çıktı AFP sonucunu sordum normal dedi belim ağrıyor normal mi dedim doktor kanama yoksa normal varsa değil dedi cumartesi randevuda görüşürüz dedim asistana gelmesin 4 5 Kasım gibi gorusuruz dedi zaten 6 kasıma ayrıntılı ultrason için randevu aldım..en son doktorumu göreli 1 ayı geçti..gecen Perşembe gittim ama başka doktor gordu memnun olmadım..o gün asistana dedim ben doktorumu görmek istiyorum birkaç gün ara ber ultrason zararlı dedi
bu konuyu kafanıza takacaksanız bunun tek çözümü aminyosentez yaptırmanız. eğer yaptırmak istemezseniz kafanıza takmayın hiç :) ki normal de de takmayın bence. Bizim bebişin kalbinde delik var, başka sebeplerden dolayı kromozomlarına baktırdık bir sıkıntı çıkmadı. Delik küçük ama var sonuçta şu an + bahsettiğiniz parlaklıklar bizde de var ama doktor diyor ki hayati tehlikesi olan bir durum değilmiş ki delikten bahsediyorum :) parlaklıklara %99 geçer gözüyle bakıyorlar. Deliğin bile kapanma ihtimali çok yüksek, bence hiç takılmayın oluruna bırakın sağlıklı olsunda ufak tefek şeyler olsada çözülür ilerdemerhaba güzel anneler. Pek aktif olamasam da yazdıklarınızı mutlaka okuyorum sizler adına seviniyorum, heyecanlanıyorum:)) Bugün benim detaylı ultrasonum vardı. Genel olarak her şey yolunda. haftamızla uyumluyuz gelişimimiz gayet güzel. Sadece kalpte ufak bir parlaklık varmış. Çok önemli değil ilerleyen zamanda geçer dedi hem detaylı ultrasonu yapan doktor hem de kendi doktorum. Ama tabi herşey olduğu gibi bu da kafama takıldı. Siz ne dersiniz bir bigniz ya da fikriniz var mı? :)
ben biraz baktım detaylı ultrason fotolarına da o detaylı yüzlere falan :)) onlar doğuma çok yakın zamanlarda çekilmiş genelde bizim haftalarda yüz hatları daha belirgin değil :) hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum :)yaa şöyle internette gördüğümüz muhteşem surat fotolarından verdi mii yakaladı mı doktoor
soruna gelince de çok duyuyorum ya önceki ay annelerini okurken de denk geliyordum heralde çok sık karşılaşılan ve gerçekten geçen bir şey ama anne yüreği takılmanız çok normal
cevap için teşekkürler. Malesef elini yüzünden çekmediği için yakalayamadık. Ama bir sonraki randevuda yakalayana kadar bakacağız:)yaa şöyle internette gördüğümüz muhteşem surat fotolarından verdi mii yakaladı mı doktoor
soruna gelince de çok duyuyorum ya önceki ay annelerini okurken de denk geliyordum heralde çok sık karşılaşılan ve gerçekten geçen bir şey ama anne yüreği takılmanız çok normal
Delik her bebekte oluyor, doğduktan bir süre sonra kapanıyor, kapanmazsa da ameliyat ediyorlar bir süre sonra. Tıp o kadar ilerledi ki, bize zor gelen şeylerin bile çok basit çözümü var. Annem ile teyzemin doktor kapandi demiş, ikisi de 2 çocuk doğurdubu konuyu kafanıza takacaksanız bunun tek çözümü aminyosentez yaptırmanız. eğer yaptırmak istemezseniz kafanıza takmayın hiç :) ki normal de de takmayın bence. Bizim bebişin kalbinde delik var, başka sebeplerden dolayı kromozomlarına baktırdık bir sıkıntı çıkmadı. Delik küçük ama var sonuçta şu an + bahsettiğiniz parlaklıklar bizde de var ama doktor diyor ki hayati tehlikesi olan bir durum değilmiş ki delikten bahsediyorum :) parlaklıklara %99 geçer gözüyle bakıyorlar. Deliğin bile kapanma ihtimali çok yüksek, bence hiç takılmayın oluruna bırakın sağlıklı olsunda ufak tefek şeyler olsada çözülür ilerde
teşekkürler cevabınız için :) Fetal DNA yaptırmıştım. Sonuç temiz gelmişti. Doktor da öenmli değildir dedi ama ana yüreği işte :))bu konuyu kafanıza takacaksanız bunun tek çözümü aminyosentez yaptırmanız. eğer yaptırmak istemezseniz kafanıza takmayın hiç :) ki normal de de takmayın bence. Bizim bebişin kalbinde delik var, başka sebeplerden dolayı kromozomlarına baktırdık bir sıkıntı çıkmadı. Delik küçük ama var sonuçta şu an + bahsettiğiniz parlaklıklar bizde de var ama doktor diyor ki hayati tehlikesi olan bir durum değilmiş ki delikten bahsediyorum :) parlaklıklara %99 geçer gözüyle bakıyorlar. Deliğin bile kapanma ihtimali çok yüksek, bence hiç takılmayın oluruna bırakın sağlıklı olsunda ufak tefek şeyler olsada çözülür ilerde
ben riskli bir süreç geçirdim ve her hafta en az 40dk ultrason muayenesi yaptı doktorum. Zararlı olduğunu sanmıyorum, vakit kaybetmek istemiyor bence senin doktor. Sen hızlıca kendine iyi bir doktor bulmalısın bence. ki mesela geçen hafta başka bir doktor denedim ben 3 hafta sonra gelebilirsin dedi tekrar dedim ben her hafta gelmek istiyorum, korkularını anlıyorum kendini daha iyi hissedeceksen öyle yapalım dedi o da. Ultrason zararlı olsa söylerlerdi yani
Ben kesin oğlumun yüzünü göremedim diye perinatologtan da ağlayarak çıkardım iyi dedinben biraz baktım detaylı ultrason fotolarına da o detaylı yüzlere falan :)) onlar doğuma çok yakın zamanlarda çekilmiş genelde bizim haftalarda yüz hatları daha belirgin değil :) hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum :)
inan ben hiç takılmıyorum artık :) çözülmeyecek bir şey olmasın yeter ki sağlıklı olsunlarDelik her bebekte oluyor, doğduktan bir süre sonra kapanıyor, kapanmazsa da ameliyat ediyorlar bir süre sonra. Tıp o kadar ilerledi ki, bize zor gelen şeylerin bile çok basit çözümü var. Annem ile teyzemin doktor kapandi demiş, ikisi de 2 çocuk doğurdudoktor yıllar sonra bakıyor ki, delik açık, ameliyat ettiler şimdi ikisi de gayet iyi.
iyi olmuş o zaman söylediğim :) birazcık bak hafta yazanlara anlıcan zaten :) o senin buraya attıkların gibi göreceğin görüntü neredeyse bu detaylı ultrason organ gelişimi için önemli sonuçta yüz hatları için değil :))Ben kesin oğlumun yüzünü göremedim diye perinatologtan da ağlayarak çıkardım iyi dedin
fetal dnada yaptırdıysan zaten çıkmamış olma ihtimali çok çok düşmüş oluyor, içini ferah tut bir sıkıntı olmazteşekkürler cevabınız için :) Fetal DNA yaptırmıştım. Sonuç temiz gelmişti. Doktor da öenmli değildir dedi ama ana yüreği işte :))
Yaaa öyle ama insan merak ediyo vallaiyi olmuş o zaman söylediğim :) birazcık bak hafta yazanlara anlıcan zaten :) o senin buraya attıkların gibi göreceğin görüntü neredeyse bu detaylı ultrason organ gelişimi için önemli sonuçta yüz hatları için değil :
Aynen öyle, tıp o kadar gelişti ki, doktorlar bile diyor, size aşırı yük gelen şey, bizim için minicik bir şey diye.inan ben hiç takılmıyorum artık :) çözülmeyecek bir şey olmasın yeter ki sağlıklı olsunlar
Yaaa öyle ama insan merak ediyo valla
Bak bunlar 23. Hafta görüntüleri doktora bunları gösterip böyle foto yakalar mıyız desem beni kaç dakika sonra odadan kovar acaba
ya ben adam akıllı hissetmiyorum. okulda zaten derse gir çık koştırmaca çok acaba o yüzden mi3 4 gündür belirgin hissediyorum ya bildiğin ittiriyor eşek bir anda, düzenli hissetmiyorum ama günde 3 4 kere selam veriyor mutlaka.
Öncesinde 1 kere tüy sürünğyor gibi olmuştu sonra 10 gün hiç hareket olmadı bu aralar ama gaz bağırsak hareketi olmayacak şekilde ittirmeyi anlıyosunnn
Fenayım ya olabilir valla ama doğuma kadar en azından bırakmayı denemem ben hiçbir şey yiyemiyorum sürekli kusma geliyor ilk gün en kötüsüdür belki geçer dediğin gibi de bende onla mücadele etcek güç yok
kesin ondandırr benim genelde akşam uzandığımda oluyor bi de gün içinde elimi koyup çok odaklanırsam ayakta yürürken vs hiçç denk gelmedi bana daya ben adam
ya ben adam akıllı hissetmiyorum. okulda zaten derse gir çık koştırmaca çok acaba o yüzden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?