2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben artık buraya gitmiycem paramla değil mi
Kizlar mepidol biraz pahalı zeynep elmalı var
Birde camlica yada cakmak erdem hangisini önerirsiniz lutfen yazin hayli gerginim
Yavrum acil başka doktora gir.devlet hastanesi olsa tamamda özel diyosun. Kadın numarasını bile vermemiş.bak benimki bir problem oldugunda hemen gel dedi her zaman. Yoksa bende ayda bir gidiyorum. Ama sende kanama oldu mesela bi gidip görünmek istemen çok normal. Ki ben randevu yoktu sabahtan gitmiştim aradan bakmıştı direk kayit acmadan. Para verdikten sonra yeterli ilgiyi görmek gerekiyor bence.

Yaaa öyle ama insan merak ediyo valla
Bak bunlar 23. Hafta görüntüleri doktora bunları gösterip böyle foto yakalar mıyız desem beni kaç dakika sonra odadan kovar acaba
Bu gıdısle senı dogurtcak doktor bulamıcaksındaha sesını cıkarma çocuk yuzunude kapatabılır dogumdan sonra suprz yapsın sana

Canım prego büyük bebek mağazalarında oluyor. Ankarada babymall diye biyer var mesela. Aklina gelebilecek her marka vardı. Pregoda gördüm. Senin şehirde nerede vardır bilemiyorum ama

videolarını izledin mii şeker youtubedan onlara da bak bakmadıysan kapanışı açılışı özellikleri güzel anlatıyorlar tip olarak çok güzel duruyo
portbebeyle beraber kapanıyor mu o önemli, port bebe çift yönlümü o önemli
kolu çift yön oluyormuş mesela ama öndeki 2 teker 360 derece oynayabilen, arkadaki 2 tane olmadığından kolu çevirdiğinde kullanışsız olabilir.
portbebeyle katlanıp, portbebe çift yönü varsa kullanışlııı
edit: trendyolda 4 e düşmüş 100tl de indirim çeki var haberin olsun

Son düzenleme:
Ben bunu alacağım kararımı verdim e bebekten bakmıştım ben de videolarını filan da izledim çok kullanışlı geldi prego zaten çok güzel bir marka bunun bir üst modeli var urban gold du sanırım önü tek teker olduğu için onu istemedim

Canlar hepinize teşekkür ediyorum hep yanımda oldunuz başka doktora randevu aldım 16:45 de bebeğim iyi mi belim ağrıyor normal mi o batmalar test sonuçları cinsiyet öyle doluyum ki inşallah doktor iyi çıkar şimdi biraz yaticam akşama enerjim olsun sabahtan beri stres yaptım çokça akşam eve gelince yazacağım inşallah güzel haberler veririm

Şimdi izledim de videosunu baya kolay kapanıyor. Puseti koluna aldi, tek eliyle şak kapattı adam

Ben artık buraya gitmiycem paramla değil mi
Kizlar mepidol biraz pahalı zeynep elmalı var
Birde camlica yada cakmak erdem hangisini önerirsiniz lutfen yazin hayli gerginim
Canım ben çamlıca erdemin kadın doğum bölümünden hiçbir zaman memnun kalmadım. Şimdiki doktorlarını bilmem ama cihazları falan da kötüydü.
kızlar ben benim dr a magnezyum sordum. sancın yoksa 22den sonra veririz dedi vermedi.
Ben de sordum bana da vermek istemedi. Bu tarz takviyeleri doğru bulmuyorum gereksiz diyo. Daha demir hapı falan da başlamadı. Sadece kabızlık yaşıyosan faydası olabilir magnezyumun dedi ben isteyince yazdı ama bi gün iç bi gün içme takıl kafana göre onun yerine günde bir tane soda iç dedi

Valla Tokat'ta birnyer sipariş üzerine getiriyor. Anneme söyledim de Ankara'da bakacak, sen memnun kaldin mi incelediğinde? Katlanmasi falan baya kolay duruyor.

Kocaelili arkadaşlar mobesko da Rengarenk (Akcan mobilya)mobilyacıya girdiniz mi hiç . Biz bulunduğumuz şehirde bi çocuk odası beğendik ama öle bir fiyat çıkardığı rengarenk mobilyanın verdiği 2 katı .ama ürün dışardan bakıldığında aynısı . Siz hiç gidip baktınız mı yada yakın zamanda gidecek misiniz E eDDa2626 Dritt

Aaa seninde sezaryen miydi ? Unutmusum. Bende yattim bir kac gun iyi geldi . Simdi magnezyumu da kullaniyorum gecti agrilarim. Hizli iş yaptigimda agri olabiliyor . Biran once dogsunlar istiyorum
İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız benım cinsiyet kızdan erkeğe döndü kızda hissetmiyordum aslında ama erkekde düşünmedim tuhaf hallerdeyim potansiyel kız annesi değilim galiba Bugün detaylı 4lü taramaya girdim oradaki ultrasona bakan hekim erkek dedi nasıl yani dedim. Doktorum aylardır kız dedi bana hatta yavruağzı zıbın aldım yani yok dedi dokturunun ultrason cihazı küçük olduğundan hatalar olabilir bu normal dedi ben şok hiç böyle birşeye hazırlanmamıştım yola çıkıcam annemin yanına kontrolüm aksamasın diye bir iki hafta erken girdim detaylıya çok şükür bir sorun yok ama şaşkınım yani hangisine inansam büyük ultrasonda hata olma olasılığı yok dedi herkes ne bileyim

Valla Tokat'ta birnyer sipariş üzerine getiriyor. Anneme söyledim de Ankara'da bakacak, sen memnun kaldin mi incelediğinde? Katlanmasi falan baya kolay duruyor.
Evet çok pratik geldi bana hiç hantal durmuyor bu günlerde alırım ben indirimden faydalanıp. Hepsiburadada 4bine düşmüştü ordan söylerim herhalde. E bebek mağazasına da bakayım da eğer fiyatlar aynıysa zaten mağazadan alırım ben de.

Guzel haberlerini ve ultrason fotolarını bekliyoruzz

Şoktayım şu an ya ne desem bilemedim Lina da şoktadır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…