2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
E bebek e baktım şimdi görünmüyor. Gece morhipoda 3700du şimdi 3924 olmuş. Anlık değişiyor artık fiyatlar bu nedir yahu?

Canım inşallah güzel geçer randevu doktor ilgilidir inşallah zaten artık eğer beğenmezsen başka doktora giderim aynı kişiyle devam etmem
senin doktordan sonra kasap muayene etse ilgili gelir hepimize ve sana kuzucum en azından numarasını verir ne zaman siapriş istersen kapıya getiririz der tövbe yarabbim
çok umutluyummm güzel haberlerini bekliyoruzz sorcaklarını unutursan diye not al mutlaka heyecandan hiçbir şey kalmıyor aklında insanın

Kızlar merhaba iki gündür karnımın özellikle üst bölgesinde ağrı var bastırdığımda daha çok hissediyorum rahim büyüdüğü için organlar yer değiştirdiği için vs olabilir mi başka bu durumu yaşayan var mı aranızda cumartesi doktoruma kontrolüm var beklesem mi diyorum ama içim de rahat etmiyor

ben hiç bakmadım. oda yapmıyım şimdlik, ilerde odasında yatacak, zaman geçirecek döneme gelince yaparım diye düşünüyodum. ama belli olmaz. şimdi sorunca bi aklıma düşmedi de değil

Yaa inanmiyorum. Bende cok şasirdim suanda . Bazen cok iyi ultrasyonda bile yanilma payi oluyor. Ilk haftalarda yanlislik olmasi normal . Benim arkadasima da aynisi olmustu. Bende yanindaydim hatta , kesinn kiz degismez dedi . Sonraki haftalarda erkek dedi erkek oldugunu size gösterdi mi ? Bana doktorum 2 kere gosterdi erkek fikrinin nasil geldigini en iyi ben anlarim galiba en onemli saglikli olmasi , lafta degil tabi gercekten en onemlisi saglik. Ama ben de senin bebisin cinsiyetini erkek hissetmistim. Rabbim ne guzel iki cinsiyeti de tatmayi nasip ediyor , hayirlisiyla kucagimiza alirsak

ben hiç bakmadım. oda yapmıyım şimdlik, ilerde odasında yatacak, zaman geçirecek döneme gelince yaparım diye düşünüyodum. ama belli olmaz. şimdi sorunca bi aklıma düşmedi de değil
Bende ara tara netten buluruz belki üretici firmayı diye mobeskoyu buldum ama tabi yakından görme fırsatımız zor satan mobilyacıyla iletişime geçtik ama sonuçta okadar para vericem kalitesinden Nası emin oluruz diye düşününce belki gidip gören olmuştur firmayı tanıyan çıkar diye yazdım .

Ne biçim doktor yahu inşallah bugün gittiğin doktordan memnun kalırsın canım ya
Ayy ben şok Benimki de değişir diye tırstım
Dün bende de oldu böyle çok tuhaf bir ağrıydı ama sonra geçti umarım kötü bir şey yoktur bende cuma gidince soracağım doktoruma

Orası öyle sağlık kesinlikle en önemlisi dün normal randevum vardı vitaminleri ihmal etme dediğinde bir gerildim bir sorunmu var acaba dedim bugün bir sorun yok dedi rahatladım kız hissetmesemde galiba 4 kız annesi olma fikrine zihnen kendimi hazırlamışım bir boşluk oluştu nasip yinede rabbim vatanına milletine anne babasına hayırlı olanını ve sağlıklısını nasip etsin tek dileğim bu hepimiz için.

Ya dunden beri hic icim rahat degil.Aslinda eşime belli etmesem de kafam karıştı.Bu nasıl ayrıntılı anlamadım.15dak bile sürmedi.Bi de 457tl para verdik.Universite hastanesi hemde perinatolog.Tamam saglikliymis çok şükür herşey yolunda ama verdiği tek şey bi rapor.Bi ultrason resmî bile yok.Cinsiyet kiz demişti kendi dr.um.Bu dr. Hiç bisey demedi.O konuya girmedi bile.Bu değişenleri duyunca bi şüphe ediyo insan.

Trendyolda 3 bine oda takımları var onları almayı düşünüyorum büyüyünce ne isterse onu alırız kaliteye gerek yok şimdii benim için

bende sırt üstü yatarken oluyor genelde ama o mu bağırsak mı anlayamıyorum :)
Ben de anlamıyodum ama dün çok net emin oldum. Bir de hamilelikten önce hiç hissetmediğim bir şeydi zaten öyle bağırsak hareketi gibi değil.
Evettt canım bende 2,3 gündür hissediyorum ve gün geçtikçe artıyor aynı dediğin gibi pıt pıttt sanki içerde damar atıyo gibi oluyo
Heh aynen öyle damar atması gibi :)
O nasıl doktor ya gelmesin ne demek Umarım yeni doktorundan çok memnun kalırsın

Z zahrada benim de detaylı ultrason 8 kasım not alırsın hayırlısıyla onu da bi atlatırsak benim için çok önemli herşey organize edildi o tarihe şimdiden yıllık izin aldım işe gelmekle filan uğraşamam saat 11.00'de kontrolüm hayırlı haberler alırsak kutlamaya gidicez inşallah benim için çok önemli

ya normalde benimde bağırsak hareketim olmaz aslında :) ama işte kendimizi çok dinliyoruz odaklanıyoruz diye emin olamıyor insan :)

ya normalde benimde bağırsak hareketim olmaz aslında :) ama işte kendimizi çok dinliyoruz odaklanıyoruz diye emin olamıyor insan :)
ayy o kadar tanıdık geliyor ki bu emin olamama miniiiş
gebelik testinde de böyleydin gördüğümüz 2. çizgide belirtilerde ahhaha asla inanmak istemezdiin
bebiş o bebiiş annesiiiii çocuk seni ısırınca ikna olursun sen ancak huyunu da biliyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…