E bebek e baktım şimdi görünmüyor. Gece morhipoda 3700du şimdi 3924 olmuş. Anlık değişiyor artık fiyatlar bu nedir yahu?Evet çok pratik geldi bana hiç hantal durmuyor bu günlerde alırım ben indirimden faydalanıp. Hepsiburadada 4bine düşmüştü ordan söylerim herhalde. E bebek mağazasına da bakayım da eğer fiyatlar aynıysa zaten mağazadan alırım ben de.
Insallah hafif gecer. Ilac da icemiyorsun. Bitkisel birseyler yapabilecek birileri var mi yaninizda ?Bel agrım sırt agrım baş agrım çok var canım
senin doktordan sonra kasap muayene etse ilgili gelir hepimize ve sana kuzucum en azından numarasını verir ne zaman siapriş istersen kapıya getiririz der tövbe yarabbimCanım inşallah güzel geçer randevu doktor ilgilidir inşallahzaten artık eğer beğenmezsen başka doktora giderim aynı kişiyle devam etmem
Hiç sorma ürüne talep artınca fiyatları yukarı çekiyolar e bebekte duruyorE bebek e baktım şimdi görünmüyor. Gece morhipoda 3700du şimdi 3924 olmuş. Anlık değişiyor artık fiyatlar bu nedir yahu?
ben hiç bakmadım. oda yapmıyım şimdlik, ilerde odasında yatacak, zaman geçirecek döneme gelince yaparım diye düşünüyodum. ama belli olmaz. şimdi sorunca bi aklıma düşmedi de değilKocaelili arkadaşlar mobesko da Rengarenk (Akcan mobilya)mobilyacıya girdiniz mi hiç . Biz bulunduğumuz şehirde bi çocuk odası beğendik ama öle bir fiyat çıkardığı rengarenk mobilyanın verdiği 2 katı .ama ürün dışardan bakıldığında aynısı . Siz hiç gidip baktınız mı yada yakın zamanda gidecek misiniz@eDDa2626 Dritt
Yaa inanmiyorum. Bende cok şasirdim suanda . Bazen cok iyi ultrasyonda bile yanilma payi oluyor. Ilk haftalarda yanlislik olmasi normal . Benim arkadasima da aynisi olmustu. Bende yanindaydim hatta , kesinn kiz degismez dedi . Sonraki haftalarda erkek dediİnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız benım cinsiyet kızdan erkeğe döndükızda hissetmiyordum aslında ama erkekde düşünmedim tuhaf hallerdeyim potansiyel kız annesi değilim galiba Bugün detaylı 4lü taramaya girdim oradaki ultrasona bakan hekim erkek dedi nasıl yani dedim. Doktorum aylardır kız dedi bana hatta yavruağzı zıbın aldım yani yok dedi dokturunun ultrason cihazı küçük olduğundan hatalar olabilir bu normal dedi ben şok hiç böyle birşeye hazırlanmamıştım yola çıkıcam annemin yanına kontrolüm aksamasın diye bir iki hafta erken girdim detaylıya çok şükür bir sorun yok ama şaşkınım yani hangisine inansam büyük ultrasonda hata olma olasılığı yok dedi herkes ne bileyim
Bende ara tara netten buluruz belki üretici firmayı diye mobeskoyu buldumben hiç bakmadım. oda yapmıyım şimdlik, ilerde odasında yatacak, zaman geçirecek döneme gelince yaparım diye düşünüyodum. ama belli olmaz. şimdi sorunca bi aklıma düşmedi de değil
Ne biçim doktor yahu inşallah bugün gittiğin doktordan memnun kalırsın canım yaKızlar benim sinirlerim bozuldu şuan aradım doktorun asistanı çıktı AFP sonucunu sordum normal dedi belim ağrıyor normal mi dedim doktor kanama yoksa normal varsa değil dedi cumartesi randevuda görüşürüz dedim asistana gelmesin 4 5 Kasım gibi gorusuruz dedi zaten 6 kasıma ayrıntılı ultrason için randevu aldım..en son doktorumu göreli 1 ayı geçti..gecen Perşembe gittim ama başka doktor gordu memnun olmadım..o gün asistana dedim ben doktorumu görmek istiyorum birkaç gün ara ber ultrason zararlı dedi
Ayy ben şokİnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız benım cinsiyet kızdan erkeğe döndükızda hissetmiyordum aslında ama erkekde düşünmedim tuhaf hallerdeyim potansiyel kız annesi değilim galiba Bugün detaylı 4lü taramaya girdim oradaki ultrasona bakan hekim erkek dedi nasıl yani dedim. Doktorum aylardır kız dedi bana hatta yavruağzı zıbın aldım yani yok dedi dokturunun ultrason cihazı küçük olduğundan hatalar olabilir bu normal dedi ben şok hiç böyle birşeye hazırlanmamıştım yola çıkıcam annemin yanına kontrolüm aksamasın diye bir iki hafta erken girdim detaylıya çok şükür bir sorun yok ama şaşkınım yani hangisine inansam büyük ultrasonda hata olma olasılığı yok dedi herkes ne bileyim
Dün bende de oldu böyle çok tuhaf bir ağrıydı ama sonra geçti umarım kötü bir şey yoktur bende cuma gidince soracağım doktorumaKızlar merhaba iki gündür karnımın özellikle üst bölgesinde ağrı var bastırdığımda daha çok hissediyorum rahim büyüdüğü için organlar yer değiştirdiği için vs olabilir mi başka bu durumu yaşayan var mı aranızdacumartesi doktoruma kontrolüm var beklesem mi diyorum ama içim de rahat etmiyor
Benimki iki gündür geçmiyorDün bende de oldu böyle çok tuhaf bir ağrıydı ama sonra geçti umarım kötü bir şey yoktur bende cuma gidince soracağım doktoruma
Orası öyle sağlık kesinlikle en önemlisi dün normal randevum vardı vitaminleri ihmal etme dediğinde bir gerildim bir sorunmu var acaba dedim bugün bir sorun yok dedi rahatladım kız hissetmesemde galiba 4 kız annesi olma fikrine zihnen kendimi hazırlamışım bir boşluk oluştuYaa inanmiyorum. Bende cok şasirdim suanda . Bazen cok iyi ultrasyonda bile yanilma payi oluyor. Ilk haftalarda yanlislik olmasi normal . Benim arkadasima da aynisi olmustu. Bende yanindaydim hatta , kesinn kiz degismez dedi . Sonraki haftalarda erkek dedierkek oldugunu size gösterdi mi ? Bana doktorum 2 kere gosterdi erkek fikrinin nasil geldigini en iyi ben anlarim galiba en onemli saglikli olmasi , lafta degil tabi gercekten en onemlisi saglik. Ama ben de senin bebisin cinsiyetini erkek hissetmistim. Rabbim ne guzel iki cinsiyeti de tatmayi nasip ediyor , hayirlisiyla kucagimiza alirsak
Kendini iyi hissetmiyorsan gösterebilirsin tabiki ama bence telaş yapma cumartesiye bir şey kalmadı sonuçtaBenimki iki gündür geçmiyoryarın ya da perşembe geçmezse başka bi doktora göstersem mi acaba
Trendyolda 3 bine oda takımları var onları almayı düşünüyorumBende ara tara netten buluruz belki üretici firmayı diye mobeskoyu buldumama tabi yakından görme fırsatımız zor satan mobilyacıyla iletişime geçtik ama sonuçta okadar para vericem kalitesinden Nası emin oluruz diye düşününce belki gidip gören olmuştur firmayı tanıyan çıkar diye yazdım .
Ben de anlamıyodum ama dün çok net emin oldum. Bir de hamilelikten önce hiç hissetmediğim bir şeydi zaten öyle bağırsak hareketi gibi değil.bende sırt üstü yatarken oluyor genelde ama o mu bağırsak mı anlayamıyorum :)
Heh aynen öyle damar atması gibi :)Evettt canım bende 2,3 gündür hissediyorum ve gün geçtikçe artıyoraynı dediğin gibi pıt pıttt sanki içerde damar atıyo gibi oluyo
O nasıl doktor ya gelmesin ne demekKızlar benim sinirlerim bozuldu şuan aradım doktorun asistanı çıktı AFP sonucunu sordum normal dedi belim ağrıyor normal mi dedim doktor kanama yoksa normal varsa değil dedi cumartesi randevuda görüşürüz dedim asistana gelmesin 4 5 Kasım gibi gorusuruz dedi zaten 6 kasıma ayrıntılı ultrason için randevu aldım..en son doktorumu göreli 1 ayı geçti..gecen Perşembe gittim ama başka doktor gordu memnun olmadım..o gün asistana dedim ben doktorumu görmek istiyorum birkaç gün ara ber ultrason zararlı dedi
ya normalde benimde bağırsak hareketim olmaz aslında :) ama işte kendimizi çok dinliyoruz odaklanıyoruz diye emin olamıyor insan :)Ben de anlamıyodum ama dün çok net emin oldum. Bir de hamilelikten önce hiç hissetmediğim bir şeydi zaten öyle bağırsak hareketi gibi değil.
Heh aynen öyle damar atması gibi :)
O nasıl doktor ya gelmesin ne demekUmarım yeni doktorundan çok memnun kalırsın
ayy o kadar tanıdık geliyor ki bu emin olamama miniiişya normalde benimde bağırsak hareketim olmaz aslında :) ama işte kendimizi çok dinliyoruz odaklanıyoruz diye emin olamıyor insan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?