2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
yaaa napıyım çok zorlu süreçler geçirince böyle oluyor galiba :) adaptasyon sorunu yaşıyorum.. karnımın hareket ettiğini gördüm bugün ama ondan bile emin değilim sağlıkla doğsun da ısırsın

Benimki de az önce 2 tane aduket çekti içerden resmen dışardan bakınca gördüm durmuyo sıpa

Canım ben dün gece gögüs sıkışıklıgı yasadım. Çocuk büyüdükçe sanki baskıdan sancı, acı birseyler oluyor. Bende hiç bulantı olmadı hamilelikte ama bu sekilde batma, sancı agrı 17.hafta itibariyle çok oldu. Aralarda geciyor. Drlar genelde kesintisiz hiç gecmeyen bir agrıysa görmek istiyor. Ben drla telde konuştum, gitmedim.

Bugün tetenoz aşısı oldum sağlık ocağındaki ebe hemşire seyyar dopplerle kalp atışını dinledi dedim bi tane de ben alayım bundan eve dinler dinler dururum kan verdim uzun zamandır alınmadı diye, idrarı sağlık ocakları almıyomuş onu da özel de bi ara vereyim dedim ara ara takip etmek lazım ne olur olmaz diye

Benimki de az önce 2 tane aduket çekti içerden resmen dışardan bakınca gördüm durmuyo sıpa
hep ben burdayım desin de bizimde içimiz rahat olsun her gün yeni sorular buluyorum kendi kendime şu detaylıyı hayırlısıyla bir atlatalım da inşallah adapte olucam bende

aslında idrarda alıyorlar ama demek ki sizinki almıyor. ben detaylıdan sonra olacağım tetenozu 20. haftadan sonra önermişti kadın doğum doktorumda en erken

hep ben burdayım desin de bizimde içimiz rahat olsun her gün yeni sorular buluyorum kendi kendime şu detaylıyı hayırlısıyla bir atlatalım da inşallah adapte olucam bende
Aynen canım çok ufakken hissetmeyince insanın aklı daha çok kalıyordu şimdi en azından kıpraştığını hissedince bi sorun olmadığını anlıyosun detaylıya ben de 1 ay sonra giricem doktor randevuyu filan kendi ayarlayacakmış o da işime geldi çünkü devlette randevu almak çin işkencesi

Hayırlı olsun özele mi gittiniz yoksa devlet hastanesi mi genelde devlette yanilma daha cok oluyor diyorlar

devletteki doktora gideceksen zaten kadın doğum bölümü ayarlıyor bildiğim kadarıyla detaylı randevusunu. inşallah güzel güzel haber verir herkes, şu pandemi de sağlık konusunun önemini daha iyi anlamaya başlamıştık ki bu hamilelik iyice hissettiyor biraz duygusallıkta var galiba :))

Perşembe gittiğimiz ben de sordum doktora, hocam çok değişen varmış cinsiyet kesin kız di mi dedim, yumurtaliklarini gösterdi

aslında idrarda alıyorlar ama demek ki sizinki almıyor. ben detaylıdan sonra olacağım tetenozu 20. haftadan sonra önermişti kadın doğum doktorumda en erken
Her yer farklı çalışıyo olabilir evet. Benim en son tetenoz 10 sene olunca 18. Haftada aradan çıksın dedim. Belki senin zaman aralığın daha kısadır. Doktor ne diyorsa biz de ona göre hareket ediyoruz işte detaylıya tam kaçıncı haftanda gireceksin?

Perşembe gittiğimiz ben de sordum doktora, hocam çok değişen varmış cinsiyet kesin kız di mi dedim, yumurtaliklarini gösterdi

22.haftanın içinde oluyor benim ona göre asistan randevu vermişti özel muayeneden almıştım ben randevuyu.

İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız hepimiz valla pandemiden diken üstündeydik ama aşıları olunca eskisi kadar yıpratmıyorum kendimi ben de. Bazen öyle bi an geliyoki bana gözünün üstünde niye kaş var deseler ağlıcak gibi oluyorum

Kızlar bunu doktorum verdi bana doğumdan sonrası için hastalarına veriyor sadece parayla almadım yani,ismini duyan bilen var mı ?

Eklentiler

• IMG20211019165159.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…