ayy o kadar tanıdık geliyor ki bu emin olamama miniiiş
gebelik testinde de böyleydin gördüğümüz 2. çizgide belirtilerde ahhaha asla inanmak istemezdiin
bebiş o bebiiş annesiiiii çocuk seni ısırınca ikna olursun sen ancak huyunu da biliyorum ama
Benimki de az önce 2 tane aduket çekti içerden resmen dışardan bakınca gördümyaaa napıyım çok zorlu süreçler geçirince böyle oluyor galiba :) adaptasyon sorunu yaşıyorum.. karnımın hareket ettiğini gördüm bugün ama ondan bile emin değilim sağlıkla doğsun da ısırsın
Canım ben dün gece gögüs sıkışıklıgı yasadım. Çocuk büyüdükçe sanki baskıdan sancı, acı birseyler oluyor. Bende hiç bulantı olmadı hamilelikte ama bu sekilde batma, sancı agrı 17.hafta itibariyle çok oldu. Aralarda geciyor. Drlar genelde kesintisiz hiç gecmeyen bir agrıysa görmek istiyor. Ben drla telde konuştum, gitmedim.Kızlar merhaba iki gündür karnımın özellikle üst bölgesinde ağrı var bastırdığımda daha çok hissediyorum rahim büyüdüğü için organlar yer değiştirdiği için vs olabilir mi başka bu durumu yaşayan var mı aranızdacumartesi doktoruma kontrolüm var beklesem mi diyorum ama içim de rahat etmiyor
hep ben burdayım desin de bizimde içimiz rahat olsunBenimki de az önce 2 tane aduket çekti içerden resmen dışardan bakınca gördümdurmuyo sıpa
Bu pro olan bak, benim baktığım vip model.Hiç sorma ürüne talep artınca fiyatları yukarı çekiyolar e bebekte duruyor
aslında idrarda alıyorlar ama demek ki sizinki almıyor. ben detaylıdan sonra olacağım tetenozu 20. haftadan sonra önermişti kadın doğum doktorumda en erkenBugün tetenoz aşısı oldum sağlık ocağındaki ebe hemşire seyyar dopplerle kalp atışını dinledidedim bi tane de ben alayım bundan eve dinler dinler dururum kan verdim uzun zamandır alınmadı diye, idrarı sağlık ocakları almıyomuş onu da özel de bi ara vereyim dedim ara ara takip etmek lazım ne olur olmaz diye
Aynen canım çok ufakken hissetmeyince insanın aklı daha çok kalıyordu şimdi en azından kıpraştığını hissedince bi sorun olmadığını anlıyosunhep ben burdayım desin de bizimde içimiz rahat olsunher gün yeni sorular buluyorum kendi kendime şu detaylıyı hayırlısıyla bir atlatalım da inşallah adapte olucam bende
Hayırlı olsun özele mi gittiniz yoksa devlet hastanesi mi genelde devlette yanilma daha cok oluyor diyorlarİnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız benım cinsiyet kızdan erkeğe döndükızda hissetmiyordum aslında ama erkekde düşünmedim tuhaf hallerdeyim potansiyel kız annesi değilim galiba Bugün detaylı 4lü taramaya girdim oradaki ultrasona bakan hekim erkek dedi nasıl yani dedim. Doktorum aylardır kız dedi bana hatta yavruağzı zıbın aldım yani yok dedi dokturunun ultrason cihazı küçük olduğundan hatalar olabilir bu normal dedi ben şok hiç böyle birşeye hazırlanmamıştım yola çıkıcam annemin yanına kontrolüm aksamasın diye bir iki hafta erken girdim detaylıya çok şükür bir sorun yok ama şaşkınım yani hangisine inansam büyük ultrasonda hata olma olasılığı yok dedi herkes ne bileyim
Aa öyle mi ona dikkat etmemişim ben peki vip ve pro arasındaki fark ne acaba bi de ona bakayımBu pro olan bak, benim baktığım vip model.
devletteki doktora gideceksen zaten kadın doğum bölümü ayarlıyor bildiğim kadarıyla detaylı randevusunu. inşallah güzel güzel haber verir herkes, şu pandemi de sağlık konusunun önemini daha iyi anlamaya başlamıştık ki bu hamilelik iyice hissettiyor biraz duygusallıkta var galiba :))Aynen canım çok ufakken hissetmeyince insanın aklı daha çok kalıyordu şimdi en azından kıpraştığını hissedince bi sorun olmadığını anlıyosundetaylıya ben de 1 ay sonra giricem doktor randevuyu filan kendi ayarlayacakmış o da işime geldi çünkü devlette randevu almak çin işkencesi
Perşembe gittiğimiz ben de sordum doktora, hocam çok değişen varmış cinsiyet kesin kız di mi dedim, yumurtaliklarini gösterdiİnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız benım cinsiyet kızdan erkeğe döndükızda hissetmiyordum aslında ama erkekde düşünmedim tuhaf hallerdeyim potansiyel kız annesi değilim galiba Bugün detaylı 4lü taramaya girdim oradaki ultrasona bakan hekim erkek dedi nasıl yani dedim. Doktorum aylardır kız dedi bana hatta yavruağzı zıbın aldım yani yok dedi dokturunun ultrason cihazı küçük olduğundan hatalar olabilir bu normal dedi ben şok hiç böyle birşeye hazırlanmamıştım yola çıkıcam annemin yanına kontrolüm aksamasın diye bir iki hafta erken girdim detaylıya çok şükür bir sorun yok ama şaşkınım yani hangisine inansam büyük ultrasonda hata olma olasılığı yok dedi herkes ne bileyim
Her yer farklı çalışıyo olabilir evet. Benim en son tetenoz 10 sene olunca 18. Haftada aradan çıksın dedim. Belki senin zaman aralığın daha kısadır. Doktor ne diyorsa biz de ona göre hareket ediyoruz işte detaylıya tam kaçıncı haftanda gireceksin?aslında idrarda alıyorlar ama demek ki sizinki almıyor. ben detaylıdan sonra olacağım tetenozu 20. haftadan sonra önermişti kadın doğum doktorumda en erken
Perşembe gittiğimiz ben de sordum doktora, hocam çok değişen varmış cinsiyet kesin kız di mi dedim, yumurtaliklarini gösterdiİnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız benım cinsiyet kızdan erkeğe döndükızda hissetmiyordum aslında ama erkekde düşünmedim tuhaf hallerdeyim potansiyel kız annesi değilim galiba Bugün detaylı 4lü taramaya girdim oradaki ultrasona bakan hekim erkek dedi nasıl yani dedim. Doktorum aylardır kız dedi bana hatta yavruağzı zıbın aldım yani yok dedi dokturunun ultrason cihazı küçük olduğundan hatalar olabilir bu normal dedi ben şok hiç böyle birşeye hazırlanmamıştım yola çıkıcam annemin yanına kontrolüm aksamasın diye bir iki hafta erken girdim detaylıya çok şükür bir sorun yok ama şaşkınım yani hangisine inansam büyük ultrasonda hata olma olasılığı yok dedi herkes ne bileyim
22.haftanın içinde oluyor benim ona göre asistan randevu vermişti özel muayeneden almıştım ben randevuyu.Her yer farklı çalışıyo olabilir evet. Benim en son tetenoz 10 sene olunca 18. Haftada aradan çıksın dedim. Belki senin zaman aralığın daha kısadır. Doktor ne diyorsa biz de ona göre hareket ediyoruz işte detaylıya tam kaçıncı haftanda gireceksin?
Ben de bakiim birAa öyle mi ona dikkat etmemişim ben peki vip ve pro arasındaki fark ne acaba bi de ona bakayım
İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız hepimizdevletteki doktora gideceksen zaten kadın doğum bölümü ayarlıyor bildiğim kadarıyla detaylı randevusunu. inşallah güzel güzel haber verir herkes, şu pandemi de sağlık konusunun önemini daha iyi anlamaya başlamıştık ki bu hamilelik iyice hissettiyor biraz duygusallıkta var galiba :))
Ay hadi İnşallah herkes bebişinin yüzünü görsün günü şenlensin yaaannesi o sana sürpriz yapıcakkk ne güzel pozlar vericek buraya da atıcaksın gözümüz gönlümüz açılcakk
Tamam benim doktorda 22. Haftada yapalım demişti o zaman her şeyi tamamen oluşmuş oluyormuş. Bakalım artık her şeyin hayırlısı22.haftanın içinde oluyor benim ona göre asistan randevu vermişti özel muayeneden almıştım ben randevuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?