İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırız hepimiz valla pandemiden diken üstündeydik ama aşıları olunca eskisi kadar yıpratmıyorum kendimi ben de. Bazen öyle bi an geliyoki bana gözünün üstünde niye kaş var deseler ağlıcak gibi oluyorum
Bebişin yüzünü benim doktorda özellikle çekmeye çalıştı bi türlü açmıyodu elleri yüzünü özellikle çekmek istiyolar ama ultrasonda bişeye benzetemiyorum ben kime benziyo onu da çözemiyoruz. Belki gözünü burnunu çenesini incelemek içindir.
En mantıklısı benim ailem alıcak canım onlarda bi ilkokul sonuna kadar idare etsin çabasındalar .biz alıyo olmuş olsak oda dahi yapmazdım sanırım zaten kaynana kayınbaba çöp almaz onlara söylemedikte doğunca öğrenirler artık torunu
En mantıklısı benim ailem alıcak canım onlarda bi ilkokul sonuna kadar idare etsin çabasındalar .biz alıyo olmuş olsak oda dahi yapmazdım sanırım zaten kaynana kayınbaba çöp almaz onlara söylemedikte doğunca öğrenirler artık torunu
Aynen katılıyorum .suratını görmek istemiyorum .entrikalarından uzağım inş hep böle gider.yoksa bana hayatı yine zindan eder Buda boşanmaya kadar gider.hep hep uzak kalsınlar benden
Orası öyle sağlık kesinlikle en önemlisi dün normal randevum vardı vitaminleri ihmal etme dediğinde bir gerildim bir sorunmu var acaba dedim bugün bir sorun yok dedi rahatladım kız hissetmesemde galiba 4 kız annesi olma fikrine zihnen kendimi hazırlamışım bir boşluk oluştu nasip yinede rabbim vatanına milletine anne babasına hayırlı olanını ve sağlıklısını nasip etsin tek dileğim bu hepimiz için.
Sana doktor kiz dediginde bende bayagi alistirmistim kendimi 4 kiz annesi olurum bende diye . Erkek deyince kesin mi dedim direk 4 kiz da guzel . Simdi erkek oldugunu ogrenenler erkek de tek olmasin diyor . Bir erkek kardes daha yapmaliymisim. Sanki siparis ile oluyor. Muge anlinin sozunu varya , siddet egilimim yok ama şoyle alip duvara carpasim geliyor diye o duruma sokuyorlar insani.
4.cocuk oldugu icin soylemis olabilir doktorun. Bende de hemen 4.hamilelik ya vucut toparlanamadi diyor cok vitamin vermiyor ama , ben istedim de cok gerekli degil ama b12 vereyim dedi. Magnezyum ve calsiyum ben kullaniyorum ek olarak. Gercekten rahatlatiyor. Troid ilacim 25mg dan 75 mg a cikti. Ondan mi bilmiyorum tansiyonum dusmeye basladi. Rabbim bizede saglik versin . Hayirlisiyla kucagimiza alalim bebisleri. Isim var miydi aklinizda erkek icin ?
Bazen cidden konuşmamak en iyisi oluyor. Benim kvde bebek arabasını alacak, beğendik model kendi beğenmedi. Sanki kendi sürecek, bir de bir şey alma ben gelince alalım diyor. Ben 8.5 aylık hamileyken hanfendiyle magaza mağaza gezip eşya alicam sanki.
Kızlar bebek etrafında kanama vs yok çok hareketli kalbi atıyor pit pit kızım oluyor şimdi çıktım hastaneden..ev işi yapma ama çok kısa yürüyüş yapabilirsin dedi..
Bazen cidden konuşmamak en iyisi oluyor. Benim kvde bebek arabasını alacak, beğendik model kendi beğenmedi. Sanki kendi sürecek, bir de bir şey alma ben gelince alalım diyor. Ben 8.5 aylık hamileyken hanfendiyle magaza mağaza gezip eşya alicam sanki.