2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Arkadaş çevrem ve malum kaynana kayınbaba sadece onlar bilmiyo .yoksa ailem öğrendiler zaten onlarda torun istemiyordu öğrenmelerine gerekte yok
Yaa benimkide dün aramisti, esimin halasi beni sormus . Hamileymis hic soylemiyorsun demis kaynanama . Oda cok aranan birsey degildi . Onemsizdi yani ondan soylemedim demis ve bunu bana anlatiyor bende 4 aylikken soyledim , soylemeseydim de farketmezmis yani . Onlara dert oluyor . Sanki birsey yapiyrlar

Benim kaynanaya geçen gittim bana diyo ki sana emzirme koltuğu Alıcam efendim cilekten beğenmiş 2binmiş. Bende dedim ki onu alacagina çocuğuma besik ya da bebek arabası al. Bebek normal koltukta emzirilmiyo mu saçmalığa gel amaç hava atmak. Kankisi gelinine emzirme koltuğu almiş mazallah bu da aynı şeyden almazsa olur mu sinirlerimi hoplattı

Son düzenleme:
ne değişik türden kaynanalar var ya .bide insan içinde mod değiştirip herşeyide biz yaptık torunumda torunum diye sevmezler inş

ne değişik türden kaynanalar var ya .bide insan içinde mod değiştirip herşeyide biz yaptık torunumda torunum diye sevmezler inş
Hava atacaklari benim burda ailem yok ki turkiyede herkes . Ondan galiba umursamiyorlar. Zaten 11.torun olcak , onlar cok da merakli degil . Benim kacinci cocugum olursa olsun hepsinde ayni heyecan ayni merak oluyor

Cinsmis baya seninki de. O laf denir mi be? Torun en nihayetinde bu...

Kızlar bebek etrafında kanama vs yok çok hareketli kalbi atıyor pit pit kızım oluyor şimdi çıktım hastaneden..ev işi yapma ama çok kısa yürüyüş yapabilirsin dedi..
Ohh sevindim valla. Bak sana dedim içini ferah tut diye

Ay benim 2 berjerim bebek odasında şuan oda yaparken birini bırakıcam orda emzirmede kullanırım diye şu hava atma olaylarına sinir oluyorum ya gerekli bişey alda öyle hava at bari
Yanİ iyi bişey heralde ben ilk defa gördüm bunu doktora da numune olarak veriliyomuş hamile ve emzirenlere vermek için :))
Valla hiç kullanmadım genel gebelik formuna sor istersen muhakkak bilgisi olan vardır

Yaaaaaaa çok sevindim hayırlı olsun

Ayyy gözünüz aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…