Kızlar bebek etrafında kanama vs yok çok hareketli kalbi atıyor pit pit kızım oluyor şimdi çıktım hastaneden..ev işi yapma ama çok kısa yürüyüş yapabilirsin dedi..
Hava atacaklari benim burda ailem yok ki turkiyede herkes . Ondan galiba umursamiyorlar. Zaten 11.torun olcak , onlar cok da merakli degil . Benim kacinci cocugum olursa olsun hepsinde ayni heyecan ayni merak oluyor
Sinir oluyorum böyle insanlara torun bu sayısı kaç olursa olsun. Bazen korkuyorum insan yaşlanınca mı böyle oluyor diye ama sonra diyorum karakter meselesi. Takma sen onları annelik her seferinde yeniden başlamak, yeni bir heyecan zaten
Çok sevindim şükür sonunda güzel haberler aldın canım hangi hastaneye gittin? Memnun kaldın sanırım.
Sinir oluyorum böyle insanlara torun bu sayısı kaç olursa olsun. Bazen korkuyorum insan yaşlanınca mı böyle oluyor diye ama sonra diyorum karakter meselesi. Takma sen onları annelik her seferinde yeniden başlamak, yeni bir heyecan zaten
Kızlar benim sinirlerim bozuldu şuan aradım doktorun asistanı çıktı AFP sonucunu sordum normal dedi belim ağrıyor normal mi dedim doktor kanama yoksa normal varsa değil dedi cumartesi randevuda görüşürüz dedim asistana gelmesin 4 5 Kasım gibi gorusuruz dedi zaten 6 kasıma ayrıntılı ultrason için randevu aldım..en son doktorumu göreli 1 ayı geçti..gecen Perşembe gittim ama başka doktor gordu memnun olmadım..o gün asistana dedim ben doktorumu görmek istiyorum birkaç gün ara ber ultrason zararlı dedi
ultrason ses dalgası adı üstünde zararı her gün yanımızda taşıdığımız telefonumuzun radyasyonundan kat ve kat az. Valla ben 3,5 aya kadar dayanamıyordum 10 günde bir gittim sonrasında 3 hafta da bir gitmeye başladım doktorum da gel veya gelme diye tek bir kelime etmedi. Önerdiğimiz 3 haftada bir ama sen ne zaman gelmek istersen gel diyordu kadın. Valla bende sinir oldum şuan...
Yaaa öyle ama insan merak ediyo valla
Bak bunlar 23. Hafta görüntüleri doktora bunları gösterip böyle foto yakalar mıyız desem beni kaç dakika sonra odadan kovar acaba
ya yok çıkmıyor bugun benim doktorda ugrastı kaç dakika yok elini yüzünden çekmedi oğluşum artık haftaya detaylı var o zaman inş görürüm düzgünce yüzünü orda olmasa detaylıdan sonra yine gidicem doktora ozaman gösterir diye ümit ediyrm şimdilik bir hafta daha dayanmam lazım...
Bana da başta sert geldi ama alıştım baş kısmını da kullanıyorum artık bir ilk gün rahatsız etti beni yatmasını bilemedim ben otururken yatarken hep kullanıyorum artık Belimi destekliyor bunu kullandığımdan beri bel fıtığım azmıyor, bu gidişle doğumdan sonra da kullanırım
Kızlar bebek etrafında kanama vs yok çok hareketli kalbi atıyor pit pit kızım oluyor şimdi çıktım hastaneden..ev işi yapma ama çok kısa yürüyüş yapabilirsin dedi..