2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oyle tuhaftir biraz ama napacaksin mecbur esimin annesi yani birsey de demiyorum. Severlerse torunlarini sevilirler
Ay yok valla ben Cat çat söylüyorum, lafımı esirgemem

Ben benim cocuklarimi cok sevmediklerini tahmin ediyorum. Kucukler diye seviliyorlar suanda ama buyuk eltim kv demin ablasinin kizi digeri gorumcenin torunu . Ikiside akraba tek yabanci benim. Buyuk kizim anneannesine cok duskun diye 2 yasina gelmeden laf sokmaya basladilar hemde kizima

Ayyy dur ben de deneyim otururken. Benim fıtık da azdı valla 1 aydır, yatamiyorum yatınca kalkamıyorum. Geçen eşimi uyandiracaktim gece 1de nerdeyse kaldir beni koltuktan kaldım diye

o da iyi benim hem hoşuma gidiyo belli etmesi ama bi yandan da moralim bozuluyo şimdiden çok kilo aldım, hiçbi şey giyemiyorum falan diye. eninde sonunda çıkcak her türlü nasıl olsa
benim göbek çıkacağına eşimin göbek aldı başını gitti ama kendine hamile yastığı almış gece onla uyuyo sanırım o kendini hamile hissediyo

Ya arkadaş torun bu, nasıl insanlar var ya. Rahmetli kayınpeder, torun oğul balidir derdi. Kraliçe aridan gelen bir tabirmis. Bali hep erkek arılar yapar ya. İlk başta erkek torun diye öyle seviyor sanmıştım meğerse anlamı farklıymis. Nur içinde yatsın...

benim göbek çıkacağına eşimin göbek aldı başını gitti ama kendine hamile yastığı almış gece onla uyuyo sanırım o kendini hamile hissediyo
hahah benim eşim de benim kadar kilo almış son üç ayda psikolojik onlar da daha çok yemeye başlıyo heralde

Ne düsünceli masallah , Allah mekanini cennet eylesin. Benim babam da oyledir. Kizimin cocugu , oglumun cocugu hic ayirmazlar . Severler hepsini kp erkek hastasi , kayinvalide de eltimin kizlarina duskun .

Bizimkiler nazli biraz . Bir kere yeni dogum yaptigimda surat yapmistim. Niye diye sordular bende onlara kizdigimi soyledim. Sonra kadin hastanelik oldu
Valla bugün konusuyorduk bebek arabasini attım bunu beğendik diye, ilk başta beğenmedi sanki kendi kullanacak
Sonra dedim dün annem bir şeyler almış. Ne gerek var erken daha diyor. Ya dedim kadının ilk torunu niye almasin? Ona kalsa çocuk çıplak gezecek heralde. Ya da kendi mi alma derdinde anlamadım ki? Erken diyor başka bir şey demiyor hala. 5 ay oldu ne erkeni dedim bugün

Ayyy dur ben de deneyim otururken. Benim fıtık da azdı valla 1 aydır, yatamiyorum yatınca kalkamıyorum. Geçen eşimi uyandiracaktim gece 1de nerdeyse kaldir beni koltuktan kaldım diye
Ahahahah kendimde gördüm resmen seni ya Azdı mı çok fena azıyo sırt üstü yatamıyorum yatarsam kalkamıyorum bende de 1 aya yakın sürdü ama eşime bu yastığı aldırınca faydasını gördüm gece yatarken yastıkla destekliyordum ama hareket edince uykuda düşüyordu şimdi bunla sarmaş dolaş yatıyorum iyi geldi bana otururken de dene mutlaka ben kafa tarafı daha sert diye onunla destekliyorum bazen ince geliyor komple dayıyorum

Fitikli hamilelerin en büyük sorunu bu sanırım

Hamile olduğumu öğrenmeden 10 gün öncesine ait bir fotoğraf hamile olduğumu öğrendikten 1 ay sonra bu elbisenin içine sığamadım. Ya 65 kiloydum ya 67 ama muhtemelen 67 bir de şimdi halim çok mu genişlemişim kızlar ya ?? Şuan 68 kiloyum aslında bakıldığı zaman çokta bir şey almamışım sadece göbeğim çok çıktı ama anlam veremiyorum

Eklentiler

• IMG_20211019_204426.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20211019_204454.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 94
Ben 73 kiloydum hamile kaldığımda, şu an 71.5um. kilo almıyoruz göbek çıkıyor

Ahhahahah valla 2 ekmek bitti az evvel, yemek yapmaya üşendim kahvaltı hazırladım
Benim sol topuğum sisti dün, üstüne basamiyorum ya
Ben de kahvaltı yaptım az önce yemek istemedim ama kahvaltı yapınca insan daha çok yiyor onu farkettim

Bana da oluyor ayaklarda bazen üstüne basamadığım ağrı geliyor ama sonra geçiyor kendiliğinden neyden kaynaklı hiç bilmiyorum

Ama senin gerçekten baya büyümüş gobus
Yalnız o bebiş değil işte mide yukarı çıktığı için ben de çok yediğim için çatlıcak gibi şişiyorum yoksa hastaneye gebeler geldiğinde görüyordum 20 haftalığım diyor ama göbek namına bir şey yok zayıfım diye karın çıktı herhalde

Ben 73 kiloydum hamile kaldığımda, şu an 71.5um. kilo almıyoruz göbek çıkıyor
Heh aman iyi bari böyle devam etsin kendimi ölçüyorum bacaklardan 1 er cm kalınlaşmış zaten normal de uzun bacaklarım olmasına rağmen kalın bacaklarım göğüslerden 3 cm, kalçadan 2 cm göbek ve bel epey almışım hesaplamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…