2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cinsiyeti belli olmus , saglik sorununda yoksa alinsin ne olcak sanki.Herseye bir kusur bulmaya bayiliyorlar. Annemde bana kargoyla birseyler gondercek. Aslinda soylemeyecektim kv ye , lafi geldi soyledim. Ne gerek var sanki burda yok mu diyor . E ordan 10 parca alirken burda 2 parca ancak aliyorum. Sonucta benim param demi sanane . Kendi gidip geliyor , ben 2 senedir gidemedim turkiyeye hic birsey lazim mi demiyorlar ama kusur bulurlar.
Bir kerede turkiyeden donerken ordaki bebek arabami getiriyorum diye gelene kadar soylendiler. Burdaki cok buyuk napim , hazir gitmisken hem havaalaninda da lazim oluyordu getirdim , bir surat yaptilar sanki kendiler tasidi. Daha da onlarla gitmiyrm

hahah benim eşim de benim kadar kilo almış son üç ayda psikolojik onlar da daha çok yemeye başlıyo heralde
Aynen bencede hele ben eşime uysam gece 11 de yemek sepeti istisnasız kapıya geliyo diyorum kapıyı kapa içerde ye çöpü dışarı at gösterme bile bana yoksa şimdiden bi kesin 10 kilo almıştım ona uysaydım

Aynen canim sağol bende delirdim bir haftadır anlatamam endiseliydim.. bugün doktor dinletti 3 kez pıt pıt çok mutluyum allah İzin verirse sonunu görelim hayırlısı ile ilk çocuğum

Hep eski zihniyetler sen dışardan gelen gelinsin onlar aileden çocuğa laf sokmak da neyin nesi Allah aşkına. Ben hep derim anane veya babane farketmez çocuğa kendilerini sevdirmeleri lazım, yoksa ben istediğim kadar çocuğa sevdirmeye çalışayım boş. Hani kimisi şey der çocuklar büyüklerin yanında şımarıyor diye işte ben bunu hep destekliyorum. Anane babane evi bana göre şımarma yeri azıcık naz, kapris çeksinler

Ayyyy vallahi deli ederler insanı. Demezler. Diyorum ya kv ye kalsa 8.5 aylıkken beni mağaza mağaza gezdirip esya aldıracak. Ya canı sağolsun, iyi kadın, Allah razı da olsun alıyor ediyor, esirgemiyor Allah var yukarda ama yani 5 ay bitmiş nerdeyse 6 ay olacak. Ne zaman alacağım? Hazır gezip tozabiliyorken alayım. Surda 1-1.5 ay sonra dışarı cikamayacagiz adam gibi zaten. Vaka sayısı da gün geçtikçe artıyor zaten. Bazen düşünmüyorlar.
Eşime dedim de, annem için böyle dedi diye, sen ilk torununa neler aldın deseydin diyor. Vallahi dedim aklıma gelmedi uyku sersemi

Aynen öyle. Benim kv eşime kız bulmuş biz sevgiliyken eşim ortalığı ayağa kaldırmıştı. Abisinin eşini kendi seçti, eşime de o seçmeye kalkmış beni istememişti başta. Hatta bazen farkettirmeden belli ediyordu. Şimdi noldu, bak elime bakıyor, bugün gelin Amerika'da

Ahahhahaha hiiic hesaplama boşver.benim bacaklarda kalın baya uzun olmaisna rağmen, vakti zamanında spor yapmanın zararları. Beli bol gelen pantolon falan bacaktan olmuyor. Ne çizmeler alamadım bu bacaklar yüzünden

Kız bizim arkadasin eşini bir gorseydin hamileyken. Kızın 9 ay olana kadar gram göbeği yoktu

Ahahhahaha hiiic hesaplama boşver.benim bacaklarda kalın baya uzun olmaisna rağmen, vakti zamanında spor yapmanın zararları. Beli bol gelen pantolon falan bacaktan olmuyor. Ne çizmeler alamadım bu bacaklar yüzünden
Allah'tan benimkiler giriyo bacaktan çok çok kalın değil ama kalın yani sütun gibi bacaklarım yok Bende 1 tane uzun çizme aldım zamanında 1 kere giymedim komik durur diye
7.aydan sonra görücem ben bizi. Bir rahat dur artık canım yanıyor diyecegiz
Ya zaten hep öyle olmaz mı kilo alırız niye aldık almayız niye almadık bulantımız olur niye var olmasa acaba bir şey mi oldu kıpırdar canım yanıyo kıpırdamaz niye kıpırdamıyo hep bi beklentimiz var ah biz insanlar doymuyoruz memnun olmuyoruz En azından ben öyleyim

İktisat dersinde hoca çok güzel anlatmıştı bunu. İnsanlar doyumsuz olduğu için kaynaklar kittir, bu yüzden de sürekli isteriz demişti

Bişey diyeyim mi aldiklarin 3 bebeye yeter
Bırak eksik maşallah fazlan bile var
Evet ya zaman çok acımasız dün gibi bazı şeyler bugün gibi. En güzel zamanları şimdi diyorum okula başlayıp evden bir çıktı mı bizden bir tıkta olsun ayrılıyorlar
Senin kızlar ne tepki verdi canım nasıl hissettiler söylediysen

Aaa benimde kızım 2.5 aylık. 2.si de kız olacak 2 Mart doğum gözüküyor umarım anlaşır kavga etmezler
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel anlaşırlar kızına söyledin mi kardeşi olacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…