- 22 Temmuz 2021
- 1.376
- 2.003
- 83
Kıpırdasa bir de keşkeeeOyy maşallahçok güzeller ya
Cinsiyeti belli olmus , saglik sorununda yoksa alinsin ne olcak sanki.Herseye bir kusur bulmaya bayiliyorlar. Annemde bana kargoyla birseyler gondercek. Aslinda soylemeyecektim kv ye , lafi geldi soyledim. Ne gerek var sanki burda yok mu diyor . E ordan 10 parca alirken burda 2 parca ancak aliyorum. Sonucta benim param demi sanane . Kendi gidip geliyor , ben 2 senedir gidemedim turkiyeye hic birsey lazim mi demiyorlarValla bugün konusuyorduk bebek arabasini attım bunu beğendik diye, ilk başta beğenmedi sanki kendi kullanacak
Sonra dedim dün annem bir şeyler almış. Ne gerek var erken daha diyor. Ya dedim kadının ilk torunu niye almasin? Ona kalsa çocuk çıplak gezecek heralde. Ya da kendi mi alma derdinde anlamadım ki? Erken diyor başka bir şey demiyor hala. 5 ay oldu ne erkeni dedim bugün
Aynen bencedehahah benim eşim de benim kadar kilo almış son üç ayda psikolojik onlar da daha çok yemeye başlıyo heralde
Aynen canim sağol bende delirdim bir haftadır anlatamam endiseliydim.. bugün doktor dinletti 3 kez pıt pıt çok mutluyum allah İzin verirse sonunu görelim hayırlısı ile ilk çocuğumultrason ses dalgası adı üstünde zararı her gün yanımızda taşıdığımız telefonumuzun radyasyonundan kat ve kat az. Valla ben 3,5 aya kadar dayanamıyordum 10 günde bir gittim sonrasında 3 hafta da bir gitmeye başladım doktorum da gel veya gelme diye tek bir kelime etmedi. Önerdiğimiz 3 haftada bir ama sen ne zaman gelmek istersen gel diyordu kadın. Valla bende sinir oldum şuan...
Kıpraşır sen hiç merak etmeKıpırdasa bir de keşkeee
ben uydum 7.5 kilo son durumAynen bencedehele ben eşime uysam gece 11 de yemek sepeti istisnasız kapıya geliyo diyorum kapıyı kapa içerde ye çöpü dışarı at gösterme bile bana yoksa şimdiden bi kesin 10 kilo almıştım ona uysaydım
Hep eski zihniyetler sen dışardan gelen gelinsin onlar ailedenBen benim cocuklarimi cok sevmediklerini tahmin ediyorum. Kucukler diye seviliyorlar suanda ama buyuk eltim kv demin ablasinin kizi digeri gorumcenin torunu . Ikiside akrabatek yabanci benim. Buyuk kizim anneannesine cok duskun diye 2 yasina gelmeden laf sokmaya basladilar hemde kizima
Ayyyy vallahi deli ederler insanı. Demezler. Diyorum ya kv ye kalsa 8.5 aylıkken beni mağaza mağaza gezdirip esya aldıracak. Ya canı sağolsun, iyi kadın, Allah razı da olsun alıyor ediyor, esirgemiyor Allah var yukarda ama yani 5 ay bitmiş nerdeyse 6 ay olacak. Ne zaman alacağım? Hazır gezip tozabiliyorken alayım. Surda 1-1.5 ay sonra dışarı cikamayacagiz adam gibi zaten. Vaka sayısı da gün geçtikçe artıyor zaten. Bazen düşünmüyorlar.Cinsiyeti belli olmus , saglik sorununda yoksa alinsin ne olcak sanki.Herseye bir kusur bulmaya bayiliyorlar. Annemde bana kargoyla birseyler gondercek. Aslinda soylemeyecektim kv ye , lafi geldi soyledim. Ne gerek var sanki burda yok mu diyor . E ordan 10 parca alirken burda 2 parca ancak aliyorum. Sonucta benim param demi sanane . Kendi gidip geliyor , ben 2 senedir gidemedim turkiyeye hic birsey lazim mi demiyorlarama kusur bulurlar.
Bir kerede turkiyeden donerken ordaki bebek arabami getiriyorum diye gelene kadar soylendiler. Burdaki cok buyuk napim , hazir gitmisken hem havaalaninda da lazim oluyordu getirdim , bir surat yaptilar sanki kendiler tasidi. Daha da onlarla gitmiyrm
Aynen öyle. Benim kv eşime kız bulmuş biz sevgiliykenHep eski zihniyetler sen dışardan gelen gelinsin onlar ailedençocuğa laf sokmak da neyin nesi Allah aşkına. Ben hep derim anane veya babane farketmez çocuğa kendilerini sevdirmeleri lazım, yoksa ben istediğim kadar çocuğa sevdirmeye çalışayım boş. Hani kimisi şey der çocuklar büyüklerin yanında şımarıyor diye işte ben bunu hep destekliyorum. Anane babane evi bana göre şımarma yeri azıcık naz, kapris çeksinler
Ahahhahaha hiiic hesaplama boşver.benim bacaklarda kalın baya uzun olmaisna rağmen, vakti zamanında spor yapmanın zararları. Beli bol gelen pantolon falan bacaktan olmuyor. Ne çizmeler alamadım bu bacaklar yüzündenHeh aman iyi bari böyle devam etsin kendimi ölçüyorum bacaklardan 1 er cm kalınlaşmış zaten normal de uzun bacaklarım olmasına rağmen kalın bacaklarımgöğüslerden 3 cm, kalçadan 2 cm göbek ve bel epey almışım hesaplamadım bile
7.aydan sonra görücem ben bizi. Bir rahat dur artık canım yanıyor diyecegizKıpırdasa bir de keşkeee
Kız bizim arkadasin eşini bir gorseydin hamileyken. Kızın 9 ay olana kadar gram göbeği yoktuYalnız o bebiş değil iştemide yukarı çıktığı için ben de çok yediğim için çatlıcak gibi şişiyorum yoksa hastaneye gebeler geldiğinde görüyordum 20 haftalığım diyor ama göbek namına bir şey yok zayıfım diye karın çıktı herhalde
Allah'tan benimkiler giriyo bacaktan çok çok kalın değil ama kalın yani sütun gibi bacaklarım yokAhahhahaha hiiic hesaplama boşver.benim bacaklarda kalın baya uzun olmaisna rağmen, vakti zamanında spor yapmanın zararları. Beli bol gelen pantolon falan bacaktan olmuyor. Ne çizmeler alamadım bu bacaklar yüzünden
Ya zaten hep öyle olmaz mı kilo alırız niye aldık almayız niye almadık bulantımız olur niye var olmasa acaba bir şey mi oldu kıpırdar canım yanıyo kıpırdamaz niye kıpırdamıyo hep bi beklentimiz var ah biz insanlar doymuyoruz memnun olmuyoruz7.aydan sonra görücem ben bizi. Bir rahat dur artık canım yanıyor diyecegiz
İnanırım valla annem de kardeşime hamileydi sıfır göbekle o zaman 8 yaşındayım kardeşimi hastaneden aldık sanıyodumKız bizim arkadasin eşini bir gorseydin hamileyken. Kızın 9 ay olana kadar gram göbeği yoktu
InsAllah canım inşAllah sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım benmde ilkAynen canim sağol bende delirdim bir haftadır anlatamam endiseliydim.. bugün doktor dinletti 3 kez pıt pıt çok mutluyum allah İzin verirse sonunu görelim hayırlısı ile ilk çocuğum
İktisat dersinde hoca çok güzel anlatmıştı bunu. İnsanlar doyumsuz olduğu için kaynaklar kittir, bu yüzden de sürekli isteriz demiştiAllah'tan benimkiler giriyo bacaktan çok çok kalın değil ama kalın yani sütun gibi bacaklarım yokBende 1 tane uzun çizme aldım zamanında 1 kere giymedim komik durur diye
Ya zaten hep öyle olmaz mı kilo alırız niye aldık almayız niye almadık bulantımız olur niye var olmasa acaba bir şey mi oldu kıpırdar canım yanıyo kıpırdamaz niye kıpırdamıyo hep bi beklentimiz var ah biz insanlar doymuyoruz memnun olmuyoruzEn azından ben öyleyim
Bişey diyeyim mi aldiklarin 3 bebeye yeterşimdi ben aldıklarımı sayayım size kızlar bazıları çok gereksiz olmuş yorum yapın kıyafet olarak eksik neler?
6-9 ay doğunca alırım dedim şişkoluğuna göre
şu an bilançom böyle
yenidoğan: 5 zıbın
5,takım (hastane çıkışı 5-8 parça)
0-3 ay: 7 zıbın
10 takım alt üst
3 tulum
13 çorap
2 sadece alt
7 çorap
3-6ay: 8 zıbın
2 alt
4 takım alt üst
7 çorap
6-9 ay : 2 zıbın
2 takım alt üst
5 çorap
- 7 battaniye,1 yorgan
- 2 uyku tulumu
-14 ağız mendili
-180 temizleme pamuğu
-2numara bez 130 adet
-3 numara bez 110 adet
-3 mama önlüğü
-1 kundak havlusu
-2 emzik 0-6 ay
-12 askı
Evet ya zaman çok acımasız dün gibi bazı şeyler bugün gibi. En güzel zamanları şimdi diyorum okula başlayıp evden bir çıktı mı bizden bir tıkta olsun ayrılıyorlarMasallah minik ablayazaman cok hizli geciyor. Ben ikinci kez anne oldugumda , gercekten anne oldugumu farketmistim. Birincide acemilik olmustu, ikincide tam anne gibi hissetmistim. Cok degisik hissetmistim cok hizli geciyor zaman . Simdi ikinci bile 3,5 yasinda 2.kez abla olacak nasipse
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel anlaşırlar kızına söyledin mi kardeşi olacağınıAaa benimde kızım 2.5 aylık. 2.si de kız olacak 2 Mart doğum gözüküyor umarım anlaşır kavga etmezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?