2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebişin hareketlerini karnızın üstünden bakınca görebiliyomusunuz? Az önce baya baya gördüm ben çok şaşırdım ama
Ben henüz hissetmedim ilk gebeliğim bazen içerden bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum acaba o mu hareket ediyor gaz mı anlamak zor

uyma canım uyma bundan sonra hepte gece nedense insanın canı çekiyo şuan gözümün önünden baklavalar ,hamur işleri geçiyo olsa şuan hepsini aynı anda yiyebilirim ama durduruyorum kendimi .
Ayyy hamurisi demisken, eşim elma getirdi bir elmalı kurabiye yapayım

İnstada görüyorum genelde iyi anlaşıyorlar İnşallah senin kedide anlaşır bebişle ❤
İnşallah. Bakalım simdiden birbirlerine sesleniyorlar. Kedim de kız, karnıma yatıyor, o mirliyor, Asel de tekme atıyor ona

Yok canım ben daha hiç bir yer gezmedim muhtemelen ikeadan bebeğin odasına göre ölçü verip yaptırıcaz. Hazır mobilyalar çok pahalı ve inan hiç hoşuma giden olmadı internet sitelerinde gördüklerim

Ben henüz hissetmedim ilk gebeliğim bazen içerden bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum acaba o mu hareket ediyor gaz mı anlamak zor
Benim de ilk bebiş gaz daha farklı oluyor onu farkettim bu pıtlıyo ilk kez sırt üstü yattığımda hissetmiştim ben de sen de hissedersin yakındır canım

Kızlar ben bugün aşırı tıkınıyorum çok abur cubur yedim çikolata,cips falan vicdan yaptım ben kilo alıyorum hem bebeğe faydası yok diye napıcam ben bu gırtlakla

Kızlar ben bugün aşırı tıkınıyorum çok abur cubur yedim çikolata,cips falan vicdan yaptım ben kilo alıyorum hem bebeğe faydası yok diye napıcam ben bu gırtlakla
Hamile kaldığimdan beri eve abur cubur girmiyor biliyor musun? Valla canım 2 gündür pringles istiyor da, kilo alırım diye almadım
En güzeli meyve al yoğurda karıştır ye.

Canlarım hele şu listelere bir bakın, eksik, az yazdığım bir şey var mı ?

Eklentiler

• IMG_20211019_225205.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20211019_225126.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_20211019_225118.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG_20211019_225109.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 90
Canlarım hele şu listelere bir bakın, eksik, az yazdığım bir şey var mı ?
Hastane çıkışı 2 tane alsan yeter, 3e gerek yok. Doktorlar eldiveni fazla kullanmayın, el becerileri gelişmiyor diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…