uyma canım uyma bundan sonra hepte gece nedense insanın canı çekiyo şuan gözümün önünden baklavalar ,hamur işleri geçiyo olsa şuan hepsini aynı anda yiyebilirim ama durduruyorum kendimi .
uyma canım uyma bundan sonra hepte gece nedense insanın canı çekiyo şuan gözümün önünden baklavalar ,hamur işleri geçiyo olsa şuan hepsini aynı anda yiyebilirim ama durduruyorum kendimi .
Kocaelili arkadaşlar mobesko da Rengarenk (Akcan mobilya)mobilyacıya girdiniz mi hiç . Biz bulunduğumuz şehirde bi çocuk odası beğendik ama öle bir fiyat çıkardığı rengarenk mobilyanın verdiği 2 katı .ama ürün dışardan bakıldığında aynısı . Siz hiç gidip baktınız mı yada yakın zamanda gidecek misiniz EeDDa2626@meimisaki
Yok canım ben daha hiç bir yer gezmedim muhtemelen ikeadan bebeğin odasına göre ölçü verip yaptırıcaz. Hazır mobilyalar çok pahalı ve inan hiç hoşuma giden olmadı internet sitelerinde gördüklerim
Kızlar ben bugün aşırı tıkınıyorum çok abur cubur yedim çikolata,cips falan vicdan yaptım ben kilo alıyorum hem bebeğe faydası yok diye napıcam ben bu gırtlakla
Kızlar ben bugün aşırı tıkınıyorum çok abur cubur yedim çikolata,cips falan vicdan yaptım ben kilo alıyorum hem bebeğe faydası yok diye napıcam ben bu gırtlakla
Hamile kaldığimdan beri eve abur cubur girmiyor biliyor musun? Valla canım 2 gündür pringles istiyor da, kilo alırım diye almadım
En güzeli meyve al yoğurda karıştır ye.